Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

προσπ μας εχεις βοηθησει πολυ με το θεμα θηλασμου να εισαι παντα καλα

να μας δηνεις τα φωτα σου...

χαιρομαι που το βλεπετε θετικα ομως πρεπει να σας θυμιζω οτι δεν ειμαι συμβουλος θηλασμου για να μπορω να επεμβω αν χρειαστειτε μια πιο εξειδικευμενη γνωμη - βοηθεια...

εμπειρικα λεω οτι λεω και μεσα απο τα σεμιναρια που εχω κατα καιρους παρακολουθησει..

επισης να ξαναθυμισω οτι η ενοτητα του θηλασμου του parents ειναι πολυ λειτουργικη και βοηθητικη για καθε ωρα και στιγμη..μετα απο δυο χρονια καλυπτει τις περισσοτερες περιπτωσεις ειτε μεσω απο τους συμβουλους θηλασμου ειτε μεσα απο την ανταλλαγη εμπειριων των θηλαζουσων μητερων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!

Σημερα ειμασταν απο νωρις εξω,σουπερ-μαρκετ, τραπεζες κλπ μετα στο σπιτι που γυρισα καθαρισα ολο το ψυγειο εσωτερικα και γενικα ημουν αρκετες ωρες ορθια κ τα 'χω φτυσει...

Σοφια μου ελπιζω να ειναι περαστικα με την κορη σου και να μην ταλαιπωρηθει αλλο!! Η υγεια ειναι το πρωτο που ευχομαστε να υπαρχει....

Σχετικα με το 10% παραπανω στο επιδομα απο το ΙΚΑ ισχυει και αν το παιδι ασφαλιστει στο ΙΚΑ του μπαμπα;;

Ευτυχως εχω τη μαμα μου που δουλευει σε ΚΕΠ οποτε ειναι μια ευκολια για

καποια δικαιολογητικα που θα χρειαστουμε..

Αχ, διαβασα τοσα πολλα και τα ξεχασα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω σημερα κρυωνω πολυ,και θελ να παω και σουπερ μαρκετ...και εχω και του κοσμου τις δουλειες να κανω.Ολο το σκ.το περασαμε προσπαθωντας να φτιαξουμε τις ντουλαπες κ τα ρουχα,και ακομα κ σημερα επικρατει ενας ψιλοχαμος.με εχει πιασει απελπισια,αφου εχτες εφτασα στο σημειο να λεω στον αντρα μου,παρατατα,αστα ετσι.

και μεσα σε ολα αυτσα,αποφασισα να βγαλω κ το παμπερς τησ κατερινας.το σαββατο μας κατουρησε 3-4 φορες,ενω εχτες που την πηγαινα καθε μια ωρα για τσισα,δεν βραχηκε καθολου.αλλα καθε μια ωρα δεν ειναι υπερβολικο?και εσεις ετσι τα βαζατε στην αρχη?δεν μου το ζηταει,αλλα καθε φορα που καθεται στο γιογιο τα κανει.

αχ,για επιδοματα και λεφτα μιλατε ε?μωρε και εγω ικα εχω,εκει εβαλα και την κορη μου την πρωτη,εκει θα βαλω και το μωρο.το θεμα μου εμενα ειναι να προλαβω το 6μηνο,γιατι αν τυχον το κοψουνε,τοτε δεν θα χουμε καθολου εισοδημα αν συνεχισει ετσι η δουλεια.Για να καταλαβετε,εγω δουλευω στην δουλεια του αντρα μου εδω και 6 χρονια,εχουν μαγαζι,και ειμαι σαν υπαλληλος,με το ικα μου κ ολα μου.τωρα με την κριση,δεν εχει καθολου δουλεια,και τα μονα εσοδα μας ηταν το επιδομα ασθενειας που επαιρνα απο το ικα.οποτε,αν κοπει το 6μηνο,και δεν στρωσουν τα πραγματα,ειμαστε για να ψαχνουμε αλλες δουλεις οικογενειακως.

εχεις απολυτο δικιο σε καταλαβενω, πολυ νομιζουν οτι αν εχεις δικο σου μαγαζι εισαι και οκ αλλα δεν ειναι ετσι εμεις με την αδελφη μου εχουμε (εγω ειμαι στο ικα θα εβαζα τεβε τον ιουνιο αλλα λογο εγκυμοσυνης με συμφερει το ικα) και μας βοηθανε οι αντρες μας που ο καθενας εχει και την δουλεια του και παλι τα πραγματα ειναι δυσκολα.... που θα παμε δεν ξερω...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλησπέρα!

Πήγα σήμερα στο μαιευτήριο να κάνω την ένεση κορτιζόνης, αλλά είχε έλλειψη:confused: και επειδή έχουν και τα φαρμακεία έλλειψη στη συγκεκριμένη ένεση θα αναγκαστώ να κάνω μία άλλη μάρκα που όμως δεν είναι το ίδιο δραστική και αντί για 2 ενέσεις, θα κάνω 4!!:( Έκλεισα ραντεβού και για ντόπλερ την Πέμπτη.

Κατά τα άλλα όλα καλά. Σήμερα είναι ιδιαίτερα κινητικός ο μπέμπης σε σημείο που όπως γυρνάει να με πονάει!!!

Snowflake να ζήσετε και να ευτυχήσετε και με το καλό το μωράκι σας!! Προσπάθησα χθες να βάλω κάρτα για τις ευχές, αλλά δεν τα κατάφερα:confused:. Μάλλον κάνω κάτι λάθος:rolleyes:

Άννα θέλει πολύ δύναμη αυτό που περνάς και εμείς γκρινιάζουμε για μικροπράγματα! Η αγωνία σου πρέπει να χτυπά κόκκινο!!!!!!!!!

Άρτεμις, από αγωνία άλλο τίποτα.Δυστυχώς ή ευτυχώς τον χρόνο δεν μπορείς ούτε να τον επιβραδύνεις ούτε να τον επισπεύσεις...Στην τελική σημασία έχει να είμαστε καλά. Όταν στεναχωριέμαι, σκέφτομαι πώς αισθανόμουν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και κάπως μου περνάει ;).

Βένια, καλωσήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι το κουκλί σου!

Βασικα και στο ΙΚΑ μου ειπαν οτι μαλλον δεν το δικαιουμαι..Διοτι " Μα ποσα επιδοματα θελετε να παρετε , κυρια μου???", μου ειπαν.. :tongue:

Ντίνα, απορώ πώς δεν είπες τίποτα...κόσμιο εκείνη την ώρα! Απαράδεκτη συμπεριφορά. Λες και θα πάθουν τίποτα να μιλήσουν λίγο πιο όμορφα!

Εκτός κι αν με πιάσουν ξαφνικά οι πόνοι, τι να πω?? Δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι κάτι μέρες πιο πριν...:tongue:

Ελένη μου, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Νομίζω ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα (από εδώ και έπειτα όποτε και ρθει είναι οκ) θα το καταλάβεις-είτε πόνοι στη μέση, είτε συσπάσεις, είτε σπάσιμο νερών, είτε πόνοι περιόδου κτλ. Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι απόλυτα την αγωνία σου. Απλά τώρα περιμένεις.;)

Καλημερα κοριτσια..Δε μου λετε βρε κοριτσια, σας ηρθε εσας το εκκαθαριστικο απο την Εφορια? Εμας οχι ακομη.. Ουτε το εκκαθαριστικο, ουτε η πρωτη εισφορα ουτε η δευτερη , καμια...

Ντίνα, άκουσα σήμερα το πρωί...ότι τους έχει τελειώσει το μελάνι και δεν υπάρχουν λεφτά να πάρουν :confused:. Θα δοθεί μάλλον παράταση και μάλλον θα δοθούν οδηγίες για να εκτυπώσει ο καθένας μόνος του το ειδοποιητήριο!

Κορίτσια καλημέρα.

Δεν σας έχω γράψει τόσες μέρες γιατί δυστυχώς η μεγάλη μου κόρη παρουσίασε γυναικολογικό πρόβλημα και το Σάββατο χειρουργήθηκε στο Ιασώ. Είναι σοβαρό, περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και μετά μας περιμένει κάθε τρίμηνο εξετάσεις και παρακολούθηση. Αυτό το γεγονός μας στεναχώρησε όλους πάρα πολύ και αμαύρωσε τη χαρούμενη περίοδο της αναμονής της μπέμπας μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το παιδάκι μου. Πέρασα άσχημα και ανησυχώ. Η υγεία είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής και είναι τόσο νέα για να ξεκινήσει τις γυναικολογικές περιπέτειες.

Μαθαίνω τα νέα σας, σας διαβάζω και ξεχνιέμαι αλλά όπως καταλαβαίνεται το μυαλό μου είναι αλλού. Πάντως ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η πρώτη γέννα...

Σοφία εύχομαι ολόψυχα περαστικά στην κόρη σου και καλά αποτελέσματα. Όταν συμβαίνει κάτι στο παιδί σου είναι ό,τι χειρότερο.Ελπίζω όλα να έχουν αίσιο τέλος.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

εχεις απολυτο δικιο σε καταλαβενω, πολυ νομιζουν οτι αν εχεις δικο σου μαγαζι εισαι και οκ αλλα δεν ειναι ετσι εμεις με την αδελφη μου εχουμε (εγω ειμαι στο ικα θα εβαζα τεβε τον ιουνιο αλλα λογο εγκυμοσυνης με συμφερει το ικα) και μας βοηθανε οι αντρες μας που ο καθενας εχει και την δουλεια του και παλι τα πραγματα ειναι δυσκολα.... που θα παμε δεν ξερω...

Ευτυχώς που έχεις ΙΚΑ. Το ΤΕΒΕ είναι από τα χειρότερα ταμεία. Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και από παροχές τίποτα. Ήταν μία φίλη μου και στον τοκετό πήρε ελάχιστα χρήματα-νομίζω γύρω στα 600 συνολικά. Και όχι τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά 7 χρόνια πριν! Μακριά από αυτό το ταμείο!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλησπερα Αννα,

Ελλειψη απο ενεσεις ε;;; Τι να πεις!

Αφου υπαρχει λυση φανταζομαι ολα ειναι καλα!!

Εννοεις θα σου τις κανουν και τις 4 μαζι;; 'Η 2-2 πχ;; Δεν εχω ιδεα απ'αυτα...

Ολο το βριζουμε το ΙΚΑ αλλα τουλαχιστον κατι δινει σε σχεση με αλλα ταμεια..Μακαρι να συνεχιστουν οι παροχες αυτες γιατι τις εχουμε αναγκη, στην τελικη τα λαφτα μας ειναι, μας τα κρατανε απο τους μισθους μας.......

νομιζω ισχυει μονο αν ειναι στο μητρωο της μητερας.

Οποτε να κανω μια ερωτηση στο ΙΚΑ γιατι κριμα να χασουμε και το 10%....

Το πηρες το κιτ;;;;

anna και εμενα οταν γυριζει ο μπεμπης καμια φορα με τραβαει στο τραχηλο.. ειναι ενοχλητικο..

πηγαμε για το κιτ και κατσαμε μονο στο πρωτο σκελος.. σε γενικες γραμμες ηταν γνωστα οσα ακουσαμε και απλα μας εκαναν εντυπωση αφενος το οτι μας ιεπαν πως στην Ολλανδια το 95% των γυναικων γεννουν στο σπιτι με τη μαια και ως δικαιολογια λενε οτι αν κατι συμβει η Ολλανδια ειναι μικρη και σε δεκα λεπτα βρισκονται στο μαιευτηριο !! και το οτι το Ελενα ως δημοσιο πεταξε το ΙΙΒΕΑΑ εκτος και δεν εδινε τα δειγματα απο τις ληψεις (προφανως ειχε βρει να τα πουλαει σε ιδιωτικα) και ετσι εχουν στραφει στο να καλουν τον κοσμο και να κανουν ενημερωση με ευθυνη του κοσμου για την παραλαβη και την παραδοση..

και αλλα πολλα!!

μετα πηγαμε Φαληρο να παρουμε τη κορη μου απο τη μανα μου και απο εκει ξεκινησαμε για παιδοτοπο αλλα τελικα ηταν κλειστα και καταληξαμε στα Goodys οπου σαβουριασαμε και τωρα πισω.. περιττο να πω οτι ειμαι πτωμα και θα ποναω στη μεση ολη νυχτα.. τεσπα..

Διαφημίσεις

Οποτε να κανω μια ερωτηση στο ΙΚΑ γιατι κριμα να χασουμε και το 10%....

Το πηρες το κιτ;;;;

ναι ναι!!

και το αγχος να φθασει με σε ενα 24ωρο (χαχα..αστειευομαι)

και το αγχος να μου τα συμπληρωσουν τα μπουκαλακια σωστα εκει στο μαιευτηριο..

ναι ναι!!

και το αγχος να φθασει με σε ενα 24ωρο (χαχα..αστειευομαι)

και το αγχος να μου τα συμπληρωσουν τα μπουκαλακια σωστα εκει στο μαιευτηριο..

Ναι το δευτερο ειναι ενα αγχος,, να γινει σωστα η δουλεια...

Ας ελπισουμε οτι ξερουν τι κανουν!

ενταξει, παντως η ενημερωση χρειαζεται γιατι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν καταλαβαινουν ποια ειναι η χρησιμοτητα της δωρεας και βεβαια παντα υπαρχουν αποριες που καλο ειναι να λυνονται..

...και επειδη ειναι η αλλαξιερα η απλη του ΙΚΕΑ με τα δυο ραφια (ανοιχτα) νομιζε οτι ειναι κρεβατι δυοροφο(!!) και αμεσως ανεβηκε πανω στο χαμηλο ραφι και μου λεει "εγω θα κοιμαμαι κατω και ο μπεμπης πανω.."

και αφου μου πηρε λιγο να της εξηγησω οτι δεν ειναι κρεβατι (δεν ηθελε με τιποτε να το δεχθει) μου φερε την κουκλα της, αρπαξε και ενα πακετο απο τις πανες και ηρθε να την αλλαξουμε..

βλεπω τον μπεμπη μπαλακι τον καημενο η εκεινη να τσιριζει απο αντιδραση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...