Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα στις εγκυουλες μας..

Newmum οι λιγες μερες διαφορα μαλλον ειναι περισσοτερο μπερδεμα για το..ποιο καφε πρεπει να διαλεξουμε για να τα λεμε μεσα στο parents (:tongue: πλακα κανω)..

αν ειναι λιγες ημερες η διαφορα δεν υπαρχει καποιος λογος ανησυχιας..

αλλωστε μην αγχωνεσαι!! ΔΕΝ προκειται να ξεχαστει και να μεινει μεσα στην κοιλιτσα σου...καπου εκει θα γεννησεις με τον καλυτερο δυνατο τροπο σου ευχομαι!!..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κουκλες!!!

Ρεπουδακι σημερα, και μολις τελειωσα τις δουλειες στο σπιτι... Μετραω τις ωρες για να παω στο γιατρο...

Αντε να ξεκινησει και το δικο μου μωρο να με κλωτσαει για να ησυχασω για τα καλα...

Μακαρι ολο το καλοκαιρι να ειναι ετσι, δροσουλα και οχι πολυ ηλιο...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπερα κουκλες!!!

Ρεπουδακι σημερα, και μολις τελειωσα τις δουλειες στο σπιτι... Μετραω τις ωρες για να παω στο γιατρο...

Αντε να ξεκινησει και το δικο μου μωρο να με κλωτσαει για να ησυχασω για τα καλα...

Μακαρι ολο το καλοκαιρι να ειναι ετσι, δροσουλα και οχι πολυ ηλιο...

καλως τη.. με το καλο να πας στο γιατρο.. εμενα παραδοσιακα οι επισκεψεις μου στο γιατρο συνοδευονται περιεργως παντα με ζεστη και καυσωνες..χαχα!!

ηδη εδω στον Κολωνο βρεχει παντως..

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! Περιμενω νεα σου!

Σε ευχαριστω prosperous....

Τωρα που το λες και την προηγουμενη φορα που πηγα στο γιατρο εβρεχε.. Κοιτα να δεις που σε καμια ωρα θα βρεχει και εδω...!!χαχαχα

Να 'μαι και γω...

Κοριτσια ολα καλα, μας βρηκε πολυ καλα ο γιατρος.. Στην αρχη κοιμοταν με το κεφαλι προς τα κατω και γυρισμενη την πλατη, αλλα μετα αλλαξε ποζα και αρχισε να χοροπηδαει... ΤΡΕΛΑΑΑ!!

Ειμαστε 170 γραμμαρια περιπου και ολα μεγαλωνουν στα φυσιολογικα πλαισια.

Το μονο που δεν επιβεβαιωσαμε ειναι το φυλο...... Υποθετω πως αν ηταν αγορι ολο και κατι θα ειχε μεγαλωσει μεσα σε 15 μερες... Μαλιστα σε καποια φαση μου ειπε οτι μηπως να ετοιμαζες τα ροζακια καλυτερα??? Θα ξαναπαω παλι σε 15 μερες κ ισως τα πραγματα να ειναι πιο ξεκαθαρα... Για πειτε μου κ σεις που εχετε αγορακια...σας εδειξε το σημειο το επιμαχο; Μπορεσατε εσεις να διακρινετε κατι;; Πραγματικα ομως οτι και να ναι η ιδια εκπληξη ειναι για μενα, ειναι το πρωτο μας μωρο και το περιμενουμε πως κ πως..!! Αφου ολα ειναι καλα στην αναπτυξη του μωρου πιστευω πως αυτο ερχεται σε δευτερη μοιρα!!!

Αυτα απο εμενα!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη που κρυβω μεσα μου ενα μυστηριο...χαχαχαχα!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες..

Aristea μπραβο που ολα ειναι καλα..

εγω βασικα δεν αγχωνομουν για το φυλο αλλα ο γιατρος μου παντα το ανακοινωνε απο την αυχενικη κιολας και επειδη εμπιστευομαι την εμπειρια του δεν μπηκα ποτε στον πειρασμο να ρωτησω πως το διεκρινε..(εχω χασει και δυο αγορακια πριν τη κορη μου)..οχι οτι δεν απορησα ποτε αλλα δεν βρηκα και την σημασια αυτου..

τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι στην β επιπεδου μολις σιγουρεψουμε οτι ολα ειναι καλα θα κανω και ενα σχετικο χιουμορακι..

σημερα δεν θα εχω ρευμα στο σπιτι λογω εργασιων εδω στη περιοχη συνεπως με το καλο θα τα πουμε το απογευμα..

εγω εχω επομενο ραντεβου την αλλη Παρασκευη και περιμενω ειλικρινα πως και πως..μεχρι να κανω την β επιπεδου θα ειμαι με μια μονιμη αγωνια αν και εμπειρικα ξερω πως δεν αξιζει τον κοπο..

αυτα για τωρα..

καλο υπολοιπο, καλη μερα σε ολες!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Είμαι καινούρια στο καφέ σας και λυπάμαι που το βρήκα εντελώς τυχαία και δεν έψαξα πιο πριν να σας βρω....

Είμαι 18 βδομάδων έγκυος και περιμένω αγοράκι!!!!:D:D

ΠΗΤ έχω στις 14/11, πρώτα ο Θεός!!!!

Θα χαρώ να τα λέμε, αν και μπήκα αργά στην παρέα σας, αλλά οι ημερομηνίες μας είναι κοντά απ΄ότι φαντάζομαι οπότε θα είναι ωραία να συζητάμε τις αγωνίες μας και τις κοινές μας εμπειρίες!!!!;)

Εύχομαι να έχουμε όλες μία τελειόμηνη και καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας γερά μωράκια που θα μας αλλάξουνε τη ζωή!!!!:D

Εγώ τον γιο μου δεν τον έχω δει ακόμα αλλά ήδη τον λατρεύω!!!!!:D:D:D

Υ.Γ.: Δεν τον έχω ακούσει ακόμα...:confused: Περιμένω πως και πως την πρώτη κλωτσιά που θα φάω...χαχα....αν και νιώθω κάτι γαργαλητά ώρες - ώρες αλλά και πάλι δεν ξέρω αν είναι από το μωρό....:rolleyes:

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπίνια!!!!:P

Kαλημερα helen83 και καλωσορισες στο παρεακι μας!651171i085p8my3i.gif

Αλλη μια αγορομανα στις μανουλες νοεμβριου ε??? Με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να εχεις μια ησυχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Εγω ειμαι η Ματινα και εχω και γω αγορακι απ'οτι μας ειπανε στην αυχενικη διαφανεια, αλλα επισης μας ειπανε οτι δεν ειναι σιγουρο! Θα σιγουρευτουμε στην β'επιπεδου σε λιγο καιρο!!!!!! Μακαρι να μαζευομαστε απο δω και περα γιατι συνηθως οποτε μπαινει η μια δεν ειναι η αλλη μεσα....φιλακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα εγκυουλες γλυκες!!!

Τωρα σας βρηκα...μαλλον επειδη δεν μπαινω τελευταια συχνα!!

3 Νοεμβριου ειναι η Π.Η.Τ μου(αν δεν κανω καισαρικη λογω χαμηλου πλακουντα,ειναι νωρις να ξερω)!!Ευχομαι να μας πανε ολα καλα,να χουμε μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Γερα μωρακια σε ολες μας!!

Εχω ενα κοριτσακι 21 μηνων και περιμενω παλι κοριτσακι...Τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπουμπου μας και ανυπομονω!!

Ευχομαι να τα λεμε συχνα!!!Φιλακια!!

Καλημερα Λια και καλωσορισες κι εσυ στο παρεακι μας διπλομανουλα!!!!!!1099131x55uln6x7j.gif

Να σου ζησει το κοριτσακι σου και με το καλο να ερθει και το 2ο παιδακι σου! Να εχεις κι εσυ μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Εγω εχω σημερα ραντεβου με τον γιατρο...περασε ενας μηνας επιτελους απο την τελευταια φορα που ειδα το μωρακι μου και σημερα ειναι η μεγαλη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατι λες οτι μπορει να γεννησεις με καισαρικη λογω πλακουντα??? Εμενα στην αυχενικη μου ειπε ο γιατρος οτι ο πλακουντας ειναι προσθιος χαμηλος....παιζει ρολο αυτο για το αν θα γεννησεις φυσιολογικα ή με καισαρικη????????

Φιλακια πολλα και χαδακια και στην δικη σου κοιλιτσα!!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας!!!!!!! Τι κανετε τσουπρες????

Εγω ειμαι καλα και σημερα περιμενω πως και πως να περασουν οι ωρες για να παμε στον γιατρο να δουμε το μωρακι μας! Δεν ξερω αν θα μας το σιγουρεψει σημερα το φυλο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν με νοιαζει καθολου το φυλο! Θελω να ειναι γερο γιατι πολλα ακουμε και ανατριχιαζω μονο στην ιδεα......

Θα μπω να σας πω τα νεα πρωτα ο Θεος μολις γυρισουμε!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας αλλα και στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!433965qzur0la2nd.gif

Να 'μαι και γω...

Κοριτσια ολα καλα, μας βρηκε πολυ καλα ο γιατρος.. Στην αρχη κοιμοταν με το κεφαλι προς τα κατω και γυρισμενη την πλατη, αλλα μετα αλλαξε ποζα και αρχισε να χοροπηδαει... ΤΡΕΛΑΑΑ!!

Το μονο που δεν επιβεβαιωσαμε ειναι το φυλο...... Υποθετω πως αν ηταν αγορι ολο και κατι θα ειχε μεγαλωσει μεσα σε 15 μερες... Μαλιστα σε καποια φαση μου ειπε οτι μηπως να ετοιμαζες τα ροζακια καλυτερα??? Θα ξαναπαω παλι σε 15 μερες κ ισως τα πραγματα να ειναι πιο ξεκαθαρα... Για πειτε μου κ σεις που εχετε αγορακια...σας εδειξε το σημειο το επιμαχο; Μπορεσατε εσεις να διακρινετε κατι;; Πραγματικα ομως οτι και να ναι η ιδια εκπληξη ειναι για μενα, ειναι το πρωτο μας μωρο και το περιμενουμε πως κ πως..!! Αφου ολα ειναι καλα στην αναπτυξη του μωρου πιστευω πως αυτο ερχεται σε δευτερη μοιρα!!!

Αυτα απο εμενα!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη που κρυβω μεσα μου ενα μυστηριο...χαχαχαχα!!

Αριστεα μου πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα!!!!!Μπραβο στο μπεμακι σου!

Και να τα ετοιμασεις τα ροζ μια τρελα ειναι κι αυτα οπως και τα σιελ! Γερα παιδια να βγουν και ολα τα αλλα ειναι....υγεια πανω απ'ολα!!!!!!!!!!

Εμας παντως στην αυχενικη οταν μας ειπε ο γιατρος αγορι μας εδειξε κιολας αυτο το πραγματακι που προεξεχει,οποτε κατι ειδαμε αν και πολυ νωρις για προγνωστικα..χιχιχ!!!! Και σε μια φιλη μου στην αυχενικη της το εδειξε ο γιατρος αλλα μετα βγηκε κοριτσι και αυτο που βλεπανε ηταν μια εντονη κλειτοριδα....οτι να ναι!!!!!!!!! Οποτε ας μεγαλωσουν αρκετα και να το μαθουμε το σιγουρο αργοτερα απλα για να ξερουμε τι θα ψωνισουμε οχι για αλλον λογο.....

Φιλακια πολλα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να 'μαι και γω...

Καλημέρα Αριστέα!!!!!Μια χαρά τα νέα σου!!!!!!!! Λοιπόν εμένα από την αυχενική μας είπε ότι μάλλον είναι αγόρι και πριν δύο βδομάδες που ήμουνα 16 εβδομάδων και τριών ημερών το επιβεβαιώσαμε και κάτι είδα κι εγώ που προεξείχε....χαχαχα....αλλά κι εγώ είμαι υπέρ του γερά να είναι και το φύλο δε μας νοιάζει!!!!!:P:p

Kαλημερα helen83 και καλωσορισες στο παρεακι μας!651171i085p8my3i.gif

Αλλη μια αγορομανα στις μανουλες νοεμβριου ε??? Με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να εχεις μια ησυχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Εγω ειμαι η Ματινα και εχω και γω αγορακι απ'οτι μας ειπανε στην αυχενικη διαφανεια, αλλα επισης μας ειπανε οτι δεν ειναι σιγουρο! Θα σιγουρευτουμε στην β'επιπεδου σε λιγο καιρο!!!!!! Μακαρι να μαζευομαστε απο δω και περα γιατι συνηθως οποτε μπαινει η μια δεν ειναι η αλλη μεσα....φιλακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι!!!!!! Καλώς σας βρήκα κι εύχομαι να έχεις μία καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να πάρεις γερό το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!!!!

Καλό υπέρηχο σήμερα....θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!!:P:p

Καλημέρα φυσικά σε όλες τις μανούλες και τα μπεμάκια!!!!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

καλημερα helen!

αυτα τα αγορια..θα μας παιξουν στα δακτυλα..χαχα!!

ετσι ετσι θελω καλο και χαρουμενο κλιμα στο καφε μας..

Kαλημέρα prosperous!!!!!!!!!:P

Εγώ νομίζω πως ήδη με παίζει ο γιος μου στα μικροσκοπικά του δακτυλάκια!!!!!!!! χαχαχαχα....

Να σας πω, γράφτηκα στην babylino κι έστειλα e-mail την ώρα της εγγραφής που λέει να γράψουμε το μήνυμά μας και ζήτησα δείγματα δικά τους κι εκπτωτικά κουπόνια και περιμένω να μου στείλουνε!!!!

Απ'ότι έχω μάθει στέλνουνε ένα καλό πακέτο με πάνες, χαρτομάντηλα, βαμβάκι κλπ....:P

Γράφτηκα και στο babyspace και μου είπανε πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα μου στείλουνε κι αυτοί πακέτο αλλά δεν ξέρω τι θα περιέχει....;)

καλημερα!!!τι κανετε?εγω σημερα εμαθα οτι μια φιλη μου ακομη ειναι εγκυος κ εχω χαρει πολυ!!τα παιδακια σας ακουγοδε καθολου?

Καλημέρα Μαριαλένα!!!:D

Εμένα το μωρό ούτε φωνή, ούτε ακρόαση....:(

Εσένα ακούγεται???

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι να έχει η φίλη σου!!!

Μωρέ νιώθω κάτι πράγματα στην κοιλιά μου αλλά δεν ξέρω αν είναι το έντερο ή το μωρό....:confused:

ετσι μπερδεμενη ημουν κ εγω στην αρχη αλλα τωρα ειναι τελεια οπως σου ειπα προχθες ειμαι στη 19 κ το μωρακι μου αυτες τις μερες κοβει βολτεσ κ χτυπαει δυνατα!!!φαινεται κ απο απεξω μερικες φορεσ το που βρισκετε!!!υπομονη λιγες μερες κ θα το νιωσεις ξεκαθαρα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...