Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα κορασίδες!!!!

Ετοιμάζομαι να μπω για μπανάκι αλλά θα σας γράψω πρώτα!!!!!

Antridim, μόλις σου έκανα αίτημα στο φατσοβιβλίο σαν helen κλπ κλπ.....;)

Σοφάκι εύχομαι να είναι όλα καλά με την κόρη σου και να περάσει όλο αυτό όσο πιο σύντομα κι ανώδυνα γίνεται!!!!!! Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά ψηλά το κεφάλι κι όλα θα πάνε καλά!!!;)

Για τα χαρτιά που λέτε, εγώ ήδη έχω κάνει εξουσιοδοτήσεις τον άντρα μου για τα χρήματα που θα πάρω από το ΙΚΑ!! Είχα ζητήσει εξουσιοδοτήσεις από το ΙΚΑ όταν πήγα να πάρω το επίδομα κυοφορίας!!

Κάναμε αίτηση σε ΚΕΠ για να πάρουμε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ληξιαρχική πράξη γάμου, γιατί κάπου άκουσα ότι τα ζητάνε, οπότε καλό είναι να τα έχουμε και το απόγευμα θα πάει ο σύζυγος να τα πάρει γιατί ήρθανε απ'ότι μας είπανε!!

Για να δηλώσει το μωρό επάνω της η μητέρα εμένα μου είπανε πως θέλουνε ληξιαρχική πράξη γέννησης και τα δύο βιβλιάρια (δικό μου και του συζύγου) αλλά δε χρειάζεται εξουσιοδότηση γι'αυτό, γιατί χρειάζεται και η συγκατάθεση του συζύγου, οπότε μπορεί να το δηλώσει μόνος του σε μένα!!

Για τα επιδόματα (λοχείας - βοήθημα τοκετού), μου ζητήσανε 2 ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, τα βιβλιάρια, εξουσιοδοτήσεις και βεβαίωση του γιατρού!!

Το βοήθημα τοκετού για την ώρα είναι 1007,17 ευρώ, πήρα τηλέφωνο πριν από μία εβδομάδα περίπου και το ρώτησα αλλά δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι από 1/11.....γιατί το ποσό θα γίνει 900 ευρώ για το ενιαίο ταμείο....;)

Για τα λεφτά της κλινικής...εγώ για φυσιολογικό τοκετό που ρώτησα ναι Προσπ η διαφορά είναι περίπου 1000 ευρώ αλλά όπως είπες για μας το κάθε ευρώ μετράει οπότε δεν τα διαθέτω για την κλινική!! Αλλά επειδή είναι και πρώτη μου γέννα και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, σε περίπτωση, μακρυά από μας, που χρειαστώ καισαρική τα χρήματα είναι τουλάχιστον 600 ευρώ παραπάνω + 1000 από πριν....άστα να πάνε, ενώ στο νοσοκομείο τίποτα!!!

Έτσι τα βάλαμε όλα κάτω και είδα ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούνε στο νοσοκομείο!!;)

Άσε που είδα κάτι στην κλινική με τον θηλασμό που δε μου άρεσε καθόλου!! Έτρωγε η μικρή από το στήθος και το τραβούσε η μαία για να του δώσει ξένο γάλα:(....οπότε είναι ένας σημαντικός λόγος για μένα να μην πάω εκεί!! Τέσπα...ας μην το σχολιάσω περισσότερο!!!

Το ΚΙΤ για τα βλαστοκύτταρα το παρήγγειλα την προηγούμενη Τρίτη και μέσα στη βδομάδα θα το έχω!! Πρέπει να αγοράσω δύο παγοκύστες για να τα στείλω πίσω με το δείγμα αφού γεννήσω!! Κουτί από φιλιζόλ έχω...;)

Καλό μεσημέρι σε όλες σας!!!!! Ίσως μπω το απόγευμα αλλιώς αύριο το απόγευμα γιατί το πρωί έχω το τελευταίο μάθημα ανώδυνου τοκετού!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και σημερα ο καιρος μονο για ξαπλες ειναι... Αργησα να κοιμηθω, ξυπνησα και νωρις, περπατουσα στο κεντρο και ονειρευομουν το κρεβατι μου και τα μαξιλαρια μου.... :rolleyes: Εχει τουρλωσει και ο πιτσιρικακος μου το κωλαρακι (υποθετω) στο δεξι πλευρο μου , μου κοβει την ανασα... :tongue:

Καλο μεσημερακι....

Να! ετσι θα ειμαστε σε λιγο καιρο!!! :lol::lol:

(μονο που εγω δεν εχω περμαναντ και ο Αντ εχει μακρυ σγουρο μαλλι.. :rolleyes:)

χαχα!! καλο!! αντε συντομα να γινει πραγματικοτητα.. και το μαλλι αλλαζει!!

Καλησπέρα κορασίδες!!!!

Για τα χαρτιά που λέτε, εγώ ήδη έχω κάνει εξουσιοδοτήσεις τον άντρα μου για τα χρήματα που θα πάρω από το ΙΚΑ!! Είχα ζητήσει εξουσιοδοτήσεις από το ΙΚΑ όταν πήγα να πάρω το επίδομα κυοφορίας!!

Κάναμε αίτηση σε ΚΕΠ για να πάρουμε πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών και ληξιαρχική πράξη γάμου, γιατί κάπου άκουσα ότι τα ζητάνε, οπότε καλό είναι να τα έχουμε και το απόγευμα θα πάει ο σύζυγος να τα πάρει γιατί ήρθανε απ'ότι μας είπανε!!

Για να δηλώσει το μωρό επάνω της η μητέρα εμένα μου είπανε πως θέλοιυνε ληξιαρχική πράξη γέννησης και τα δύο βιβλιάρια (δικό μου και του συζύγου) αλλά δε χρειάζεται εξουσιοδότηση γι'αυτό γιατί χρειάζεται και η συγκατάθεση του συζύγου, οπότε μπορεί να το δηλώσει μόνος του σε μένα!!

Για τα επιδόματα (λοχείας - βοήθημα τοκετού), μου ζητήσανε 2 ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, τα βιβλιάρια, εξουσιοδοτήσεις και βεβαίωση του γιατρού!!

Το βοήθημα τοκετού για την ώρα είναι 1007,17 ευρώ, πήρα τηλέφωνο πριν από μία εβδομάδα περίπου και το ρώτησα αλλά δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι από 1/11.....γιατί το ποσό θα γίνει 900 ευρώ για το ενιαίο ταμείο....;)

Για τα λεφτά της κλινικής...εγώ για φυσιολογικό τοκετό που ρώτησα ναι Προσπ η διαφορά είναι περίπου 1000 ευρώ αλλά όπως είπες για μας το κάθε ευρώ μετράει οπότε δεν τα διαθέτω για την κλινική!! Αλλά επειδή είναι και πρώτη μου γέννα και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, σε περίπτωση, μακρυά από μας, που χρειαστώ καισαρική τα χρήματα είναι τουλάχιστον 600 ευρώ παραπάνω, ενώ στο νοσοκομείο τίποτα!!!

Έτσι τα βάλαμε όλα κάτω και είδα ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούνε στο νοσοκομείο!!;)

Άσε που είδα κάτι στην κλινική με τον θηλασμό που δε μου άρεσε καθόλου!! Έτρωγε η μικρή από το στήθος και το τραβούσε η μαία για να του δώσει ξένο γάλα:(....οπότε είναι ένας σημαντικός λόγος για μένα να μην πάω εκεί!! Τέσπα...ας μην το σχολιάσω περισσότερο!!!

Το ΚΙΤ για τα βλαστοκύτταρα το παρήγγειλα την προηγούμενη Τρίτη και μέσα στη βδομάδα θα το έχω!! Πρέπει να αγοράσω δύο παγοκύστες για να τα στείλω πίσω με το δείγμα αφού γεννήσω!! Κουτί από φιλιζόλ έχω...;)

Καλό μεσημέρι σε όλες σας!!!!! Ίσως μπω το απόγευμα αλλιώς αύριο το απόγευμα γιατί το πρωί έχω το τελευταίο μάθημα ανώδυνου τοκετού!!;)

helen εγω θα παω σε καμια ωρα στο ΙΙΒΕΑΑ να το παρω.. σκυλοβαριεμαι αλλα θα παω..

οσο για την ιδιωτικη κλινικη.. θα το ξαναπω... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ αν εσεις θελετε να επιμεινετε ΔΕΝ μπορουν και δεν εχουν το δικαιωμα να σας επιβαλλουν ΤΙΠΟΤΑ.. (το λεω για ολες τις κοπελες)

για το οικονομικο εννοειται οτι ο καθενας θα κανει οτι φθανει το στρωμα του..

ναι και εγω ειχα πει κατι για τη ληξιαρχικη πραξη γαμου αλλα ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω σε ποια περιπτωση μου χρειαστηκε τελικα..

οπως και να χει εγω κανω εξουσιοδοτηση για ολες τις περιπτωσεις (ξεχωριστες βεβαια)

Εμάς μας έδωσε μία πεντακάθαρη τρισδιάστατη φώτο ο γιατρός την Πέμπτη, που φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο του μπέμπη!! Από την μύτη και κάτω είναι ίδιος εγώ, έχει μαγουλάκια κλπ....αλλά αν δεν το δω από κοντά, δεν μπορώ να καταλάβω τη φατσούλα του!!!;)

χαχα..Ντινάκι κι εμένα από τη δεξιά μεριά κάτι τουρλώνει συχνά και μου τσιτώνει την κοιλιά....κι εγώ ο ποπουδάκος του πιστεύω ότι είναι!!!:D

helen εγω θα παω σε καμια ωρα στο ΙΙΒΕΑΑ να το παρω.. σκυλοβαριεμαι αλλα θα παω..

οσο για την ιδιωτικη κλινικη.. θα το ξαναπω... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ αν εσεις θελετε να επιμεινετε ΔΕΝ μπορουν και δεν εχουν το δικαιωμα να σας επιβαλλουν ΤΙΠΟΤΑ.. (το λεω για ολες τις κοπελες)

για το οικονομικο εννοειται οτι ο καθενας θα κανει οτι φθανει το στρωμα του..

ναι και εγω ειχα πει κατι για τη ληξιαρχικη πραξη γαμου αλλα ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω σε ποια περιπτωση μου χρειαστηκε τελικα..

οπως και να χει εγω κανω εξουσιοδοτηση για ολες τις περιπτωσεις (ξεχωριστες βεβαια)

Καλά κάνεις με τις εξουσιοδοτήσεις!! Θα είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο!!!;)

Όταν ρώτησα στην κλινική πόσο κοστίζει η γέννα, είπανε να βγάλουμε αυτά τα δύο χαρτιά (ληξ.πράξη γάμου, πιστ/κό οικγεν/κής κατάστασης) για να δηλωθεί το μωρό στο ληξιαρχείο όταν γεννηθεί!!

Δεν ξέρω αν χρειάζονται αυτά τα χαρτιά και στο νοσοκομείο αλλά εμείς τα βγάλαμε καλού κακού για να μην τρέχει ο σύζυγος μετά, όχι τίποτε άλλο!!;)

Διαφημίσεις

και μενα δεξια τουρλωνει,χαχαχακοριτσια παω να φαω και να ταισω κ την κατερινουλα μου.αν μπορεσω θα ξαναμπω και το απογευμα.

α,η προσπ.εχει δικιο,το παιδι ειναι δικο μας,οι αποκλειστικοι υπευθυνοι της διατροφης τους ειμαστε εμεις και οχι οι μαιες.εμεις αποφασιζουμε τι θασ φαει...αυτες ειναι εκει για να μας βοηθανε και να μας λυνουν αποριες.

Για να μην παρεξηγηθω,δεν το λεω με νευρα,ουτε θα π[αω με εχθρικη διαθεση,αλλα θα παω με την γνωση οτι για το παιδι μου αποφασιζω εγω

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλά κάνεις με τις εξουσιοδοτήσεις!! Θα είναι έτοιμες για παν ενδεχόμενο!!!;)

Όταν ρώτησα στην κλινική πόσο κοστίζει η γέννα, είπανε να βγάλουμε αυτά τα δύο χαρτιά (ληξ.πράξη γάμου, πιστ/κό οικγεν/κής κατάστασης) για να δηλωθεί το μωρό στο ληξιαρχείο όταν γεννηθεί!!

Δεν ξέρω αν χρειάζονται αυτά τα χαρτιά και στο νοσοκομείο αλλά εμείς τα βγάλαμε καλού κακού για να μην τρέχει ο σύζυγος μετά, όχι τίποτε άλλο!!;)

AAAAAAAAAA Μπραβο!! στο μαιευτηριο το ειχαν ζητησει.. ΤΩΡΑ το θυμηθηκα.. μου το ειχαν πει τηλεφωνικα γιατι ειχα καλεσει πριν γεννησω την κορη μου για να ενημερωθω.. ΑΡΑ χρειαζεται.. να θυμηθω να παρω και αυριο τηλεφωνο να το διασταυρωσω..

και μενα δεξια τουρλωνει,χαχαχακοριτσια παω να φαω και να ταισω κ την κατερινουλα μου.αν μπορεσω θα ξαναμπω και το απογευμα.

α,η προσπ.εχει δικιο,το παιδι ειναι δικο μας,οι αποκλειστικοι υπευθυνοι της διατροφης τους ειμαστε εμεις και οχι οι μαιες.εμεις αποφασιζουμε τι θασ φαει...αυτες ειναι εκει για να μας βοηθανε και να μας λυνουν αποριες.

Για να μην παρεξηγηθω,δεν το λεω με νευρα,ουτε θα π[αω με εχθρικη διαθεση,αλλα θα παω με την γνωση οτι για το παιδι μου αποφασιζω εγω

στο τι θα κανεις με το παιδι σου δεν χωραει παρεξηγηση απο κανεναν.. ΕΤΣΙ ειναι τα πραγματα.. αλλιως ΔΕΝ ειναι..

ω ναι!! η τουρλα στη κοιλια ειναι ο πωπος του μωρου, πλατουλα κλπ.. πρινβ λιγο ανοιξα ενα κουτι πανες και ξαναδα ποσο μικρα πωπουδακια μπαινουν εκει μεσα και χαζοχαρηκα!! ΞΑΝΑ!! ΧΑΧΑ!

Εγώ πάλι με τόσα που έχω ακούσει, μπορώ να πω ότι πάω με εχθρική διάθεση σε όποιον προσπαθήσει να με επηρεάσει πάνω σ'αυτό που θα κάνω!! Είτε είναι μαία, είτε ξένος, είτε συγγενής!!

Δεν μπορεί οι άλλοι να θέλουνε περισσότερο το καλό "του δικού μου" μωρού απ'ότι θέλω εγώ!!;)

Κι επειδή δεν είναι ενημερωμένοι, παλιοί και καινούριοι γονείς.....δεν δίνω σημασία στις συμβουλές τους κι ας πούνε ότι θέλουνε!!

Στην τελική και στη φάση που είμαι τώρα, προτιμώ να είμαι καλή μάνα για το παιδί μου και να του προσφέρω το καλύτερο που μπορώ, παρά να είμαι υπάκουη και καλή στους άλλους και να παραμελήσω τα πράγματα που μου έχει δώσει η φύση για το μεγάλωμα του παιδιού μου!!

Και για να πω την αλήθεια, αν δεν είχα μπει εδώ, στο συγκερκιμένο καφέ να διαβάσω όλα όσα έχει πει η Προσπ για τον θηλασμό, σίγουρα θα έκανα άλλα πράγματα!! Θα το θήλαζα μεν αλλά θα του έδινα και ξένο γάλα!!! Τώρα έγινα καλή μαθήτρια όμως :D και θα παλέψω να θηλάσω αποκλειστικά κι εγώ να αποφασίσω αν και πότε θα σταματήσω τον θηλασμό!!!;)

Δεν μπορώ να κατηγορήσω όλους όσους μου λένε: "Κάτσε να δεις αν θα έχεις γάλα" κλπ κλπ, γιατί όπως εγώ δεν ήμουνα ενημερωμένη, έτσι δεν ενημερώθηκαν κι αυτοί!!!! Απλά δεν θα δεχτώ το να προσπαθούνε να μου επιβάλλουνε τη γνώμη τους, να με κάνουν να πιστεύω ότι δεν κάνω το σωστό για το μωρό μου και τέτοια!!!!

Λιμάρω ήδη τα νύχια μου....χαχα....:tongue:

Και φυσικά δεν κατηγορώ ποτέ τις μανούλες που δεν θηλάζουνε ή θηλάζουνε και δίνουνε και ξένο γάλα!! Ότι θέλει η κάθε μία κάνει και καλά κάνει!!!!;)

Και πάλι σας χαιρετώ!!!

Διαφημίσεις

ω ναι!! η τουρλα στη κοιλια ειναι ο πωπος του μωρου, πλατουλα κλπ.. πρινβ λιγο ανοιξα ενα κουτι πανες και ξαναδα ποσο μικρα πωπουδακια μπαινουν εκει μεσα και χαζοχαρηκα!! ΞΑΝΑ!! ΧΑΧΑ!

χαχα...είδα κι εγώ τα πάμπερς της ανηψιάς μου κι έπαθα πλάκα!!!!!!

Είχα πολλά χρόνια να δω νεογέννητο μωρό!!!!!!!

Έχω στο μυαλό μου τα μωρά που είναι μηνών και πάνω....:rolleyes:

Σήμερα το πρωί στη Σκορδά - Λιάγκα είχε έναν παιδίατρο από το ΙΑΣΩ νομίζω?? Κι έδειχνε ποιες είναι οι πρώτες εξετάσεις που κάνουνε στο μωρό!!!!

Ήτανε μία μικρή μπουμπού.....μικροσκοπική, η οποία γεννήθηκε χθες!!!!:D:D:D

χαιρομαι helen που εχεις τοση αυτοπεποιθηση και μονο καλα φερνει αυτο αλλα πρεπει παντα να σας υπενθυμιζω οτι για πολλες γυναικες η εδραιωση της γαλουχιας μπορει να ειναι και μια δυσκολη διαδικασια - εμπειρια.. εκει δοκιμαζεται κιολας η αντοχη και η ανοχη της μητερας που αν ειναι μικροτερη απο αυτη που απαιτουν οι περιστασεις δεν ειναι και λογος για να νοιωσει οτι δεν εκανε κατι καλα η οτι ηταν "αχρηστη" (εχουν αυτοαποκαλεσθει μερικες γυναικες ετσι και δεν το βρισκω δικαιο).. η καθε μαμα θα κανει αυτο που αντεχει γιατι μια υγιης μαμα εχει και ενα υγιες μωρο..

κοριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!

ειπα η τρελη να παω στο ικα για να γραψω σιδηροκ ασβεστιο

που τελειωνουν και να δω τι γινετε με το επιδωμα αλλα γινονταν

πανικος:confused: ηθελα να παω δευτεριατικα!!!! τελικα μισες δουλεις εκανα:confused::confused:

Σοφακι περαστικα να ειναι στο κοριτσι σου.

εγω ρωτησα στο νοσοκομειο και για φτ ειναι γυρο στα 850 ενω για καισαρικη δεν πληρωνεις στα καλυπτη το ικα ολα(κουφο αυτο)

αυτα για τωρα!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

κοριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!

ειπα η τρελη να παω στο ικα για να γραψω σιδηροκ ασβεστιο

που τελειωνουν και να δω τι γινετε με το επιδωμα αλλα γινονταν

πανικος:confused: ηθελα να παω δευτεριατικα!!!! τελικα μισες δουλεις εκανα:confused::confused:

Σοφακι περαστικα να ειναι στο κοριτσι σου.

εγω ρωτησα στο νοσοκομειο και για φτ ειναι γυρο στα 850 ενω για καισαρικη δεν πληρωνεις στα καλυπτη το ικα ολα(κουφο αυτο)

αυτα για τωρα!!!!!

ναι γιατι λεει το λαμβανουν ως χειρουργειο..

αλλιως αν δεν εχουμε λεφτα να γεννησουμε στα σπιτια μας με τη μαμη της γειτονιας..

τωρα που το λεω καμια φορα μου λεει ο ανδρας μου: "αν πεσει βαθια κριση σε βλεπω τροφο σε παιδια ξενων για να βγαζουμε τα εξοδα μας.. οπως η γιαγια μου.."

οπου τροφος σημαινει γυναικα που θηλαζει επι πληρωμη τα παιδια τριτων..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...