Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω σημερα κρυωνω πολυ,και θελ να παω και σουπερ μαρκετ...και εχω και του κοσμου τις δουλειες να κανω.Ολο το σκ.το περασαμε προσπαθωντας να φτιαξουμε τις ντουλαπες κ τα ρουχα,και ακομα κ σημερα επικρατει ενας ψιλοχαμος.με εχει πιασει απελπισια,αφου εχτες εφτασα στο σημειο να λεω στον αντρα μου,παρατατα,αστα ετσι.

και μεσα σε ολα αυτσα,αποφασισα να βγαλω κ το παμπερς τησ κατερινας.το σαββατο μας κατουρησε 3-4 φορες,ενω εχτες που την πηγαινα καθε μια ωρα για τσισα,δεν βραχηκε καθολου.αλλα καθε μια ωρα δεν ειναι υπερβολικο?και εσεις ετσι τα βαζατε στην αρχη?δεν μου το ζηταει,αλλα καθε φορα που καθεται στο γιογιο τα κανει.

αχ,για επιδοματα και λεφτα μιλατε ε?μωρε και εγω ικα εχω,εκει εβαλα και την κορη μου την πρωτη,εκει θα βαλω και το μωρο.το θεμα μου εμενα ειναι να προλαβω το 6μηνο,γιατι αν τυχον το κοψουνε,τοτε δεν θα χουμε καθολου εισοδημα αν συνεχισει ετσι η δουλεια.Για να καταλαβετε,εγω δουλευω στην δουλεια του αντρα μου εδω και 6 χρονια,εχουν μαγαζι,και ειμαι σαν υπαλληλος,με το ικα μου κ ολα μου.τωρα με την κριση,δεν εχει καθολου δουλεια,και τα μονα εσοδα μας ηταν το επιδομα ασθενειας που επαιρνα απο το ικα.οποτε,αν κοπει το 6μηνο,και δεν στρωσουν τα πραγματα,ειμαστε για να ψαχνουμε αλλες δουλεις οικογενειακως.

έχεις δίκο σε αυτή τη κατάσταση βρισκόμαστε όλοι. και εγώ συνεχώε σκέφτομαι τι θα προλάβουμε να πάρουμε. θέλω να ελπίζω ότι αυτά τα επιδόματα δεν θα κοπόυν δεν έχει ακουστεί κάτι:confused:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα την ξεκινησα γενικα,την νυχτα της βαζω παμπερς.το ειχα αμελησει λιγακι,αλλα δεν μου φαινοτανε κ ετοιμη,να φανταστεις οτι μεχρι τωρα το γιογιο το ειχε για τα κουκλακια της.τωρα της πηρα τα καθισματακια της λεκανης,κ ενα σκαλοπατακι για να φτανει δηθεν μονη της κ καπως της αρεσε κ ετσι καθεται.

και εγω εχω facebook αν θελετε

επισης,θελω κ εγω να στολισωωωω

Σοφια,περαστικα σας κοπελα μου

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

τωρα την ξεκινησα γενικα,την νυχτα της βαζω παμπερς.το ειχα αμελησει λιγακι,αλλα δεν μου φαινοτανε κ ετοιμη,να φανταστεις οτι μεχρι τωρα το γιογιο το ειχε για τα κουκλακια της.τωρα της πηρα τα καθισματακια της λεκανης,κ ενα σκαλοπατακι για να φτανει δηθεν μονη της κ καπως της αρεσε κ ετσι καθεται.

και εγω εχω facebook αν θελετε

επισης,θελω κ εγω να στολισωωωω

Σοφια,περαστικα σας κοπελα μου

ενταξει, τωρα ειναι και σε ηλικια που καταλαβαινει καλυτερα..

περσι που σου λεω εγω 1,5 ετους την εβαζα με το στεφανακι στη λεκανη, της εδινα και παραμυθια και περνουσαμε ωριτσα εκει.. εμαθε βεβαια να κανει γρηγορα τα κακα της εκει και δεν ξανακανε ποτε πανω της αλλα με τα τσισα ενω θυμοταν να τα λεει καμια φορα της ξεφευγαν.. δεν την μαλωναμε ποτε βεβαια και απλα της υπανθυμιζαμε τι επρεπε να κανει..

το ζορι αν δεν το κανει με τη μια απο μονη της ειναι το βραδυνο γιατι ειτε που θα κρατιεται ειτε που θα πρεπει να ξυπνατε για να την πηγαινετε στο μπανιο εσεις.. αλλα μην βιαστεις για τα βραδινα..εχεις καιρο ακομη..

το ημερησιο κρατα το.. βεβαια με τον ερχομο του μωρου ισως ως αντιδραση να σου κανει κανενα πισωγυρισμα αλλα εσυ χαλαρα επεμενε στη τακτικη σου και συνεχισε να της εξηγεις..

και οπως καταλαβατε,σημερα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.ουτε σουπερ πηγα ακομα,ουτε τα ρουχα εχω πιασει,ουτε το σπιτι,αλλα βαριεμαιιιιιιιιιι

ευτυχως που δεν εχω μαγειρεματα,τα εχει αναλαβει η πεθερα μου τον τελευταιο καιρο,μιας κ μενουμε διπλα-διπλα,κ μαγειρευει κ τελεια.γιγαντες για σημερα,μιαμ μιαμ

7760p2.png

Διαφημίσεις

και εγω με το ζορι κανω δουλειες..

αποστειρωσα με βρασμο τις θηλες, εκανα μια ανακατατξη στην ντουλαπα των παιδιων και εφτιαξα μια λιστα με τι ειναι που και την εχω κολλησει επανω στη ντουλαπα ωστε να τα βρισκει και ο ανδρας μου και η κουνιαδα μου οταν θα λειπω (ξερουν αλλα ειδικα ο ανδρας μου τα ξεχναει)

εβαλα δυο πλυντηρια, απλωσα, αλλαξα σεντονια στο κρεβατι, με λιγα λογια τιποτε δεν εχω κανει..

τωρα ποναει η μεση μου και θα ξαπλωσω κανα τεταρτο για να πιασω να σιδερωσω ενα ριχταρι και δυο τραπεζομαντηλα..

ουφ αντε να τελειωνουμε με τις δουλειες!!

και οπως καταλαβατε,σημερα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.ουτε σουπερ πηγα ακομα,ουτε τα ρουχα εχω πιασει,ουτε το σπιτι,αλλα βαριεμαιιιιιιιιιι

ευτυχως που δεν εχω μαγειρεματα,τα εχει αναλαβει η πεθερα μου τον τελευταιο καιρο,μιας κ μενουμε διπλα-διπλα,κ μαγειρευει κ τελεια.γιγαντες για σημερα,μιαμ μιαμ

οκ σε βρήκα! Τιώραια φώτο:P κουκλιτσα!!

dbLDp2.png

Ανδριανα, σου εστειλα κι εγω αιτημα φιλιας.. Πραγματι, κουκλιτσα η κορη σου!! Να τη χαιρεστε!!!

Ποτε κοβουμε την πανα στα μωρα?? Παει σταδιακα ή μπαμ και κατω? Θα μου πειτε ακομη δεν το γεννησα και εφτασα στο κοψιμο της πανας....:tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου,εντωμεταξυ δεν σας ειπα.οταν πηγα να κανω το ντοπλερ,μας εδωσαν μια φωτο του μωρου τετραδιαστατη,που φαινεται το προσωπακι του.ε,ειναι ιδιο με την Κατερινουλα μου,ιδιο λεμε.Μας ειχανε δωσει κ για την Κατερινα τετοια φωτο,και οταν γεννηθηκε ηταν το ιδιο προσωπακι.απιστευτο μου φαινοτανε

7760p2.png

Διαφημίσεις

Ντινα,η παιδιατρος μου ειχε πει γυρω στα 2-2,5 η πρωτη προσπαθεια γιατι καπου εκει αρχιζουν κ λειτουργουν οι σφικτηρες τους και εχει αποτελεσδμα,εγω το καλοκαιρι το βαριομουν να το ξεκινησω,κ ξυπνησα προχτες κ της ειπα,κατερινακι μου,απο σημερα θα φοραμε βρακακι...μπαμ κ μκατω...μας κατουρησε 3-4 φορες,γιατι την πηγαινα πιο σπανια για τσισα-πιστευα οτι θα μου τα λεγε,χαχαχα χαζη μανα-αλλα απο οταν ξεκινησα να την πηγαινω καθε μια ωρα,δεν εχουμε απροοπτα.ε,το βραδυ τησ βαζω παμπερς

7760p2.png

Αρα ισχυει οτι οπως ειναι στη β' επιπεδου θα ειναι και οταν γεννηθει, ετσι? Ο γιος μας ιδιος ο Αντ.. Απο μενα τα χειλη πηρε μονο... :tongue:

ναι,στην περιπτωση μου ισχυε.το μονο που δεν φαινοτανε ηταν το μαλλι,μιλαμε για πολυυυυυυ μαλλι,ετοιμο για κοτσιδι,

7760p2.png

Ανδριανα, σου εστειλα κι εγω αιτημα φιλιας.. Πραγματι, κουκλιτσα η κορη σου!! Να τη χαιρεστε!!!

Ποτε κοβουμε την πανα στα μωρα?? Παει σταδιακα ή μπαμ και κατω? Θα μου πειτε ακομη δεν το γεννησα και εφτασα στο κοψιμο της πανας....:tongue:

α) οποτε θεωρησεις εσυ οτι μπορει και να λειτουργησει

β) οταν το παιδι σου θα δειξει συνεργασιμο

γ) δεν κοβεται μπαμ και κατω..θελει το χρονο του και αναλογα το παιδι και τις συνθηκες παιρνει αναλογο διαστημα να κοπει..

Και σημερα ο καιρος μονο για ξαπλες ειναι... Αργησα να κοιμηθω, ξυπνησα και νωρις, περπατουσα στο κεντρο και ονειρευομουν το κρεβατι μου και τα μαξιλαρια μου.... :rolleyes: Εχει τουρλωσει και ο πιτσιρικακος μου το κωλαρακι (υποθετω) στο δεξι πλευρο μου , μου κοβει την ανασα... :tongue:

Καλο μεσημερακι....

DOTS-happy-family-cartoon.gif

Να! ετσι θα ειμαστε σε λιγο καιρο!!! :lol::lol:

(μονο που εγω δεν εχω περμαναντ και ο Αντ εχει μακρυ σγουρο μαλλι.. :rolleyes:)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...