Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

επισης να θυμησω στις μανουλες που εχετε προσωπικη ασφαλεια ΙΚΑ οτι αν εγγραψετε το παιδι σας στο δικο σας βιβλιαριο (θα ανοιξετε νεο οικογενειακο) θα παρετε και ενα 10% επιπλεον στα χρηματα.. αυτο ελπιζω οτι δεν εχει αλλαξει αφου μεχρι προσφατα και στις αδειες ασθενειας μου εβαζαν την προσαυξηση λογω ενος τεκνου.

Αυτο γινεται προ τοκετου ή μετα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω πανω απο 150 ευρω επιστροφη δεν θα παρεις τα χρηματα πισω.. μην σε αποθαρρυνω αλλα νομιζω ετσι ειχαν πει..

:shock::shock::shock:

Ξερεις πως τα περιμενω αυτα τα λεφτα?? Δεν ειναι πολλα τα λεφτα αλλα αφου τα δικαιουμαι γιατι να τα χασω???:mad:

Ασε, που το περσινο μου αφεντικο μου χρωσταει αλλα 600 ευρω.. Αυτα να δω αν και ποτε θα τα παρω... Μανι μανι βγαινει ενα χιλιαρικο... Η διαφορα για να γεννησω σε ενα ιδιωτικο δηλαδη με το γιατρο μου...

Ας μη συφιλιαστω πρωινιατικα...:evil:

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ βρε Προσπ πάλι πριν χαράξει ξύπνησες? Η ενημέρωση θα σας πάρει περίπου 2 ώρες. Αν αποστειρώσουμε τώτα τις θηλές δεν θα ξαναχρειαστεί μέχρι να γεννήσουμε?

Εμένα μου ήρθε η εισφορά και την πλήρωσα, όσο για την επιστροφή μας βγάλαν τη πίστη αλλά τα πήραμε!

Για τα 2 επιδόματα δίνεις ληξιαρχική πράξη γεννησης μωρού, βεβαίωση από μαιευτήριο, το βιβλιάριο σου και ίσως σου πουν να συμπληρώεις μια βαβαίωση. Κάθε ικα ζητάει άλλα. εμένα ας πο΄θμε το δικό μου στο προηγούμενο επίδομα δεν με ταλεπώρησε.

dbLDp2.png

:shock::shock::shock:

Ξερεις πως τα περιμενω αυτα τα λεφτα?? Δεν ειναι πολλα τα λεφτα αλλα αφου τα δικαιουμαι γιατι να τα χασω???:mad:

Ασε, που το περσινο μου αφεντικο μου χρωσταει αλλα 600 ευρω.. Αυτα να δω αν και ποτε θα τα παρω... Μανι μανι βγαινει ενα χιλιαρικο... Η διαφορα για να γεννησω σε ενα ιδιωτικο δηλαδη με το γιατρο μου...

Ας μη συφιλιαστω πρωινιατικα...:evil:

Πόσο σε καταλαβαίνω Ντίνα. Και μέν αμου χρώστεί η αφεντικίνα μου, από μερα σε μερα με παέι ,σκοτσέζικο ντουζ. Μιλάμε τα νεύρα μου τσαντάλια!

Το επίδομα τοκετου είναι στανταρ πόσο περίπου 900 και το επίδομα λοχείας είναι ανάλογα με το ημερομίσθιο, είναι καλά λεφτά

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο γινεται προ τοκετου ή μετα?

Μολις γεννησεις και εχεις παρει τα χαρτια απο το ληξιαρχειο, πας εγγραφεις το παιδι στο ταμειο που θελετε και μετα κανεις τα χαρτια για τα επιδοματα

Οκ, ευχαριστω πολυ..

Ασε, βρε Αρτεμη, δε σεβονται ουτε εγκυμοσυνες ουτε εξοδα ουτε τιποτα... Και αμα δεν εχουν να δανειστουν.. Αμαν πια με αυτη τη συμπεριφορα!

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ βρε Προσπ πάλι πριν χαράξει ξύπνησες? Η ενημέρωση θα σας πάρει περίπου 2 ώρες. Αν αποστειρώσουμε τώτα τις θηλές δεν θα ξαναχρειαστεί μέχρι να γεννήσουμε?

Εμένα μου ήρθε η εισφορά και την πλήρωσα, όσο για την επιστροφή μας βγάλαν τη πίστη αλλά τα πήραμε!

Για τα 2 επιδόματα δίνεις ληξιαρχική πράξη γεννησης μωρού, βεβαίωση από μαιευτήριο, το βιβλιάριο σου και ίσως σου πουν να συμπληρώεις μια βαβαίωση. Κάθε ικα ζητάει άλλα. εμένα ας πο΄θμε το δικό μου στο προηγούμενο επίδομα δεν με ταλεπώρησε.

ερωτηση,.. πρεπει οπωσδηποτε να παρακολουθησουμε την ενημερωση???

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ χρηση θα αποστειρωνονται οι θηλες ΚΑΙ ΟΤΙ αλλο ξενο αντικειμενο μπαινει στο στομα του μωρου..απλα λεμε να κανουμε εναν βρασμο πρωτης αποστειρωσης οπως κανουμε σε ολα τα ειδη για να μαστε ασφαλεις ως προς την καθαριοτητα.

ναι.. η βεβαιωση αν θυμαμαι αφορα το οτι δεν ειναι εγεγραμμενο σε αλλο ταμειο του συζυγου κλπ

κατα τα λοιπα ειναι οπως τα γραφεις..

Εγώ αρχικά έλεγα να βάλω το παίδι στο ταμείο του άνδρα μου Δημόσιο, τώρα τελικά μηπως είναι καλύτερο το ΙΚΑ? Μας έχουν μπερδέψει:confused:

η αποψη μου.. ΙΚΑ.. με ολα τα αλλα ταμεια δεν ξερω τι θα γινει..ολα πανε να τα ριξουν εκει μεχρι να μην αντεχει και αυτο και να το αποτελειωσουν..επισης και ΙΚΑ να το βαλεις, εχει δικαιωμα διαγραφης και μεταφορα σε αλλο ταμειο μετα.. αυτο ελπιζω οτι δεν εχει αλλαξει μεχρι τωρα..το χα ρωτησει το 2009 γιατι σκεφτομουν να αλλαξω τη κορη μου στον ΟΑΕΕ αργοτερα κατι το οποιο δεν θα κανω τελικα

Κορίτσια καλημέρα

καταρχάς να ευχηθώ στην Άρτεμη και στον άντρα της χρόνια πολλά αν και αναδρομικά. Να είστε καλά και με το καλό το μπεμπέκι σας!!!

Snowflake να ζήσετε ευτυχισμένοι με υγεία και με το καλό το μωράκι σας.

Δεν σας έχω γράψει τόσες μέρες γιατί δυστυχώς η μεγάλη μου κόρη παρουσίασε γυναικολογικό πρόβλημα και το Σάββατο χειρουργήθηκε στο Ιασώ. Είναι σοβαρό, περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και μετά μας περιμένει κάθε τρίμηνο εξετάσεις και παρακολούθηση. Αυτό το γεγονός μας στεναχώρησε όλους πάρα πολύ και αμαύρωσε τη χαρούμενη περίοδο της αναμονής της μπέμπας μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το παιδάκι μου. Πέρασα άσχημα και ανησυχώ. Η υγεία είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής και είναι τόσο νέα για να ξεκινήσει τις γυναικολογικές περιπέτειες.

Μαθαίνω τα νέα σας, σας διαβάζω και ξεχνιέμαι αλλά όπως καταλαβαίνεται το μυαλό μου είναι αλλού. Πάντως ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η πρώτη γέννα...

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

ερωτηση,.. πρεπει οπωσδηποτε να παρακολουθησουμε την ενημερωση???

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ χρηση θα αποστειρωνονται οι θηλες ΚΑΙ ΟΤΙ αλλο ξενο αντικειμενο μπαινει στο στομα του μωρου..απλα λεμε να κανουμε εναν βρασμο πρωτης αποστειρωσης οπως κανουμε σε ολα τα ειδη για να μαστε ασφαλεις ως προς την καθαριοτητα.

ναι.. η βεβαιωση αν θυμαμαι αφορα το οτι δεν ειναι εγεγραμμενο σε αλλο ταμειο του συζυγου κλπ

κατα τα λοιπα ειναι οπως τα γραφεις..

Υποχρεωτικό δεν είναι γιατι το πρώτο που σου δίνουν είναι το κιτ. ωστόσο αξίζει να κάτσεις τουλάχιστον στο πρώτο σκέλος!

dbLDp2.png

Σοφια, με ολη την καρδια μου, ευχομαι γρηγορη αναρρωση στην κορη σου. Να ηρεμησετε εσεις να ησυχασει και το κοριτσι και με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας.. Ολα καλα να πανε!

Κορίτσια καλημέρα

καταρχάς να ευχηθώ στην Άρτεμη και στον άντρα της χρόνια πολλά αν και αναδρομικά. Να είστε καλά και με το καλό το μπεμπέκι σας!!!

Snowflake να ζήσετε ευτυχισμένοι με υγεία και με το καλό το μωράκι σας.

Δεν σας έχω γράψει τόσες μέρες γιατί δυστυχώς η μεγάλη μου κόρη παρουσίασε γυναικολογικό πρόβλημα και το Σάββατο χειρουργήθηκε στο Ιασώ. Είναι σοβαρό, περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και μετά μας περιμένει κάθε τρίμηνο εξετάσεις και παρακολούθηση. Αυτό το γεγονός μας στεναχώρησε όλους πάρα πολύ και αμαύρωσε τη χαρούμενη περίοδο της αναμονής της μπέμπας μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το παιδάκι μου. Πέρασα άσχημα και ανησυχώ. Η υγεία είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής και είναι τόσο νέα για να ξεκινήσει τις γυναικολογικές περιπέτειες.

Μαθαίνω τα νέα σας, σας διαβάζω και ξεχνιέμαι αλλά όπως καταλαβαίνεται το μυαλό μου είναι αλλού. Πάντως ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η πρώτη γέννα...

Είναι λογικό να νιώθεις έτσι:( είναι γερή δοκιμασία. Κουράγιο όμως όλα θα πάνε κάλα και όλοι μαζί θα αγκαλίασετε ευτυχισμένοι το νέο σας μέλος!

dbLDp2.png

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω σημερα κρυωνω πολυ,και θελ να παω και σουπερ μαρκετ...και εχω και του κοσμου τις δουλειες να κανω.Ολο το σκ.το περασαμε προσπαθωντας να φτιαξουμε τις ντουλαπες κ τα ρουχα,και ακομα κ σημερα επικρατει ενας ψιλοχαμος.με εχει πιασει απελπισια,αφου εχτες εφτασα στο σημειο να λεω στον αντρα μου,παρατατα,αστα ετσι.

και μεσα σε ολα αυτσα,αποφασισα να βγαλω κ το παμπερς τησ κατερινας.το σαββατο μας κατουρησε 3-4 φορες,ενω εχτες που την πηγαινα καθε μια ωρα για τσισα,δεν βραχηκε καθολου.αλλα καθε μια ωρα δεν ειναι υπερβολικο?και εσεις ετσι τα βαζατε στην αρχη?δεν μου το ζηταει,αλλα καθε φορα που καθεται στο γιογιο τα κανει.

αχ,για επιδοματα και λεφτα μιλατε ε?μωρε και εγω ικα εχω,εκει εβαλα και την κορη μου την πρωτη,εκει θα βαλω και το μωρο.το θεμα μου εμενα ειναι να προλαβω το 6μηνο,γιατι αν τυχον το κοψουνε,τοτε δεν θα χουμε καθολου εισοδημα αν συνεχισει ετσι η δουλεια.Για να καταλαβετε,εγω δουλευω στην δουλεια του αντρα μου εδω και 6 χρονια,εχουν μαγαζι,και ειμαι σαν υπαλληλος,με το ικα μου κ ολα μου.τωρα με την κριση,δεν εχει καθολου δουλεια,και τα μονα εσοδα μας ηταν το επιδομα ασθενειας που επαιρνα απο το ικα.οποτε,αν κοπει το 6μηνο,και δεν στρωσουν τα πραγματα,ειμαστε για να ψαχνουμε αλλες δουλεις οικογενειακως.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

artemh θα παμε και βλεπουμε αλλωστε δεν ειναι οτι δεν ξερουμε και τιποτε.. δοξα το Θεο ειχα χρονια πισω μου να ασχοληθω με το θεμα αλλα και τυπικα θα παρακολουθησουμε τι εχουν να πουν..

sofia ελπιζω να ειναι περαστικα και αντιμετωπισημο, δεν υπαρχει πιο σοβαρο θεμα απο την υγεια και ειδικα των παιδιων μας.. εγω πιστευω στην εξελιξη της επιστημης στη γυναικολογια αλλα και στο νεαρο της ηλικιας της κορης σου συνεπως γιατι να μην πανε και ολα καλα!!

antriadim τωρα ξεκινησες να της βγαζεις την πανα για την διαρκεια της ημερας?? η και για τη νυχτα?

χαρα στο κουραγιο σου βεβαια που το ξεκινας τωρα.. εγω εβγαλα την πανα στην κορη μου απο περσι το καλοκαιρι για την ημερα και για μηνες ειχαμε μικρα ατυχηματα αλλα οχι κατι σπουδαιο και απο τον Ιουλιο φετος μου χει κοψει τη βραδυνη πανα αλλα ξυπναει για τουαλετα 2-3 φορες ακομη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...