Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ελενακι 20 μερουλες σου εμειναν,,, θα βγει το παιδι,,, θελει να γνωρισει τη μανουλα!!!!!!!!

Εδώ περιμέναμε τόσους μήνες.....τώρα θα κολλήσουμε???

Απλά ανυπομονώ.....είναι όλα έτοιμα και θέλω να τα γεμίσει ο μπεμπούλης μου!!!!!:D

Βέβαια κοιτάω και την κοιλιά μου και λέω ότι σε λίγες μέρες θα αδειάσει και ότι ο ρόλος της θα τελειώσει!!

Έχω μιλήσει με μανούλες και λένε ότι τους λείπει η κοιλίτσα τους και καμιά φορά προσπαθούνε από συνήθεια να νιώσουνε το μωρό!!!!

Φυσικά είναι δίπλα τους και μπορούνε να το νιώθουνε και να το αγκαλιάζουνε όποτε θέλουνε....;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα αυτο με την κοιλια θα το'χω σιγουρα, εστω κ ασυναισθητα θα βαζω πανω το χερι για να περιμενω μια κλωτσια, ενα κουνημα!!!!!!

Τελεια αισθηση παντως...........

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλα αυτο με την κοιλια θα το'χω σιγουρα, εστω κ ασυναισθητα θα βαζω πανω το χερι για να περιμενω μια κλωτσια, ενα κουνημα!!!!!!

Τελεια αισθηση παντως...........

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Καληνύχτα Αριστέα μου και καλή ξεκούραση!!!!!!

Κι εγώ θα πάω σιγά - σιγά!!

Θα τα πούμε αύριο!!!

images?q=tbn:ANd9GcTZM_vtltZSgBlK1cC4D1xgPIuC4obTLCGBPPS6ledh3-l1dkjksXL1f_MOeA

Θα ειναι πολυ λυπηρο που θα χασουμε τις κοιλιτσες μας.. πραγματι... Θα εχουμε και κατακορυφη πτωση ορμονων.. τραγικο θα ειναι βασικα απο βιοχημικης αποψης.. μου εκανε εντυπωση αυτο που ειχε πει η Προσπ οτι τα ζωα τρωνε τον πλακουντα για να παρουν ενα κοκτέιλ ορμονων..δεν το ηξερα...

Αχ.. τα παιδακια μας να ειναι καλα... ολα τα αλλα χαζομαρουλες...:rolleyes:

Καληνυχτα κοριτσακια.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

αλλο ενα ξημερωμα..χαχα!! βαρεθηκα να κοιμαμαι σαν τους γερους μου φαινεται..κατα βαθος πειναω ΠΑΝΤΑ!

η ουρα μας φαινεται ατελειωτη ε??

εχθες ο ανδρας μου ξαφνικα μου λεει: μακαρι να γεννησεις το Σαββατο για να μην ταλαιπωρηθεις και τρεχεις ξανα (Επειδη ξερει οτι στο κοψιμο της περιδεσης πιθανοτατα θα ποναω παλι οπως και στην κορη μου και δεν θελει να ταλαιπωρουμαι αλλο)

σχετικα με τις κοιλιες.. μετα μη νομιζετε οτι εχετε και πολυ χρονο να το σκεφθεσθε αλλα και παλι ειναι καποιες στιγμες που το σωμα μας κραταει για μηνες τις μνημες τις εγκυμοσυνης και θα πιασετε τον εαυτο σας να προσεχει η να φερεται σα να ειναι σε κατασταση κυησης ειδικα με το θεμα του πως θα αγγιζετε τη κοιλια σας η θα προσεχετε μη χτυπησει..

αρκετες φανταζομαι ομως θα παραξενευτειτε απο την διαφορα ογκου στις επομενες μερες η μηνα το πολυ αφου θα εχετε ηδη χασει τουλαχιστον 3-4 κιλα απο το συνολο που ειχατε μεχρι τη γεννα.

τωρα που ξυπνησα ειχα μια αναλαμπη και αποφασισα να πω στο γιατρο να δωσει εντολη να μου εχουν φαγητο με βρασμενα λαχανικα παντα εξ αρχης μπας και βοηθησω το εντερο μου να λειτουργησει πιο γρηγορα και ευκολα.. το Ιασω εχει κουζινα απο catering (πολυυυυυυυυυυυυυ φαγητο και σε γενικες γραμμες καλης γευσης) και ενα νορμαλ γευμα εχει πχ σαλατα, πρωτο πιατο, δευτερο πιατο, φρουτο η γλυκο και οταν λεμε πιατα μιλαμε για σουφλε, φιλετα, τσιπουρες κλπ να τρως μεχρι σκασμου που εγω περιμενω παντα πως και πως την ωρα του φαγητου (ε τι να κανω που μου αρεσει η dolce vita???!!) αλλα τωρα θελω να τους πω να μου χουν παντα και βραστα λαχανικα μαζι..(πληρωνουμε αρα εχουμε και δικαιωμα να ζηταμε) ελπιζω βεβαια να μην παρανοηθει και μου φερνουν ολο το γευμα για διαβητικους διοτι θα ψοφησω στην πεινα..χαχα! (που κακο δεν ειναι γιατι εχω ηδη παρει κιλα!)

μιλαμε με το καλημερα το μυαλο στο φαι..χαχα!!

σημερα το προγραμμα εχει να στειλω τη μικρη στη μανα μου και ο ανδρας μου να καθαρισει και να στρωσει το χαλι στη τραπεζαρια, εγω κλασικα ολο και κατι θα κανω αφου τωρα θελω να θυμηθω οτι μπορω απο δουλιτσες (λιγες εμειναν, τουλαχιστον δεν εχω μαγειρεμα σημερα) για να ολοκληρωσω..

ψηνομαι μηπως στησω την αλλαξιερα αλλα θα μου τρωει χωρο..μαλλον Παρασκευη η Πεμπτη την κοβω..θα δω τα κεφια..

και το μεσημερι μαλλον θα παμε για το κιτ των βλαστοκυτταρων (βαριεμαι ομολογω)

αντε να βρασω και εγω ενα χερακι τις ψευδοθηλες μου να ναι stand by για το μαιευτηριο (αν και υποθετω οτι δεν θα μου χρειαστουν, οι θηλες ειναι τσιτα και σκληρες ακομη), να ετοιμασω το θηλαστρο μου και να πλυνω και τον αποστειρωτη να τον εχω εκει για καμια ωρα αναγκης..

αντε και καλο υπολοιπο σε ολες..!

παντως για την ανοδο τιμων στα δημοσια μαιευτηρια εβλεπα στο alter εχθες ενα ρεπορταζ.. μιλαμε για σημαντικες αυξησεις..

βεβαια η λογικη αφου θα πληρωσω στο δημοσιο τοσα γιατι να μην παω στο ιδιωτικο, σιγουρα για μια γυναικα που δεν εχει ιδιωτικη ασφαλιση (οπως εγω που εχω μονο ΙΚΑ για την ωρα χαχα) η και καθολου γενικοτερα ασφαλιση και που εχει αναγκη οικονομικη θα μετρησει την διαφορα του χιλιαρικου απο δημοσιο σε ιδιωτικο για εναν φυσιολογικο τοκετο.. αν ομως μια αλλη γυναικα μπορει να πληρωσει και το χιλιαρικο επιπλεον προκειμενου να εχει αμεση εξυπηρετηση και καλυτερη ας πουμε ξενοδοχειακη υποδομη τοτε γιατι οχι..

βεβαια τι γινεται με τις γυναικες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...δεν ξερω.. η που δεν θα κανουν παιδια η που θα τα γεννοβολουν στο σπιτι με την παλια γνωστη μαμη.. ελεος που μας πανε..

Καλημερα κοριτσια..

Προσπ, παλι απο τα χαραματα στο ποδι... Δε μου λετε βρε κοριτσια, σας ηρθε εσας το εκκαθαριστικο απο την Εφορια? Εμας οχι ακομη.. Ουτε το εκκαθαριστικο, ουτε η πρωτη εισφορα ουτε η δευτερη , καμια... :confused:

Παμε κι εμεις ΟΑΕΔ... Αντε τα λεμε αργοτερα.. ;)

Καλημερα κοριτσια..

Προσπ, παλι απο τα χαραματα στο ποδι... Δε μου λετε βρε κοριτσια, σας ηρθε εσας το εκκαθαριστικο απο την Εφορια? Εμας οχι ακομη.. Ουτε το εκκαθαριστικο, ουτε η πρωτη εισφορα ουτε η δευτερη , καμια... :confused:

Παμε κι εμεις ΟΑΕΔ... Αντε τα λεμε αργοτερα.. ;)

καλημερα

σε αρκετους δεν εχει παει ακομη, ωστοσο υπαρχει ενας τηλεφωνικος αριθμος οπου καλεις (μπες στο taxis μπας και το βρεις ειδαλλως αν το βρω νωριτερα θα στο γραψω) οπου σου λενε αν εχει γινει η εκκαθαριση σου.

Επισης μπορεις να επικοινωνησεις με τη ΔΟΥ σου για να μαθεις.

Σε περιπτωση που σου σταλει ταχυδρομικα ΜΗΝ πεταξεις τον φακελο η αν στο δωσει στο χερι ο ταχυδρομος πες του να σου γραψει με υπογραφη του πανω στο φακελο την ημερομηνια παραδοσης διοτι μπορει στην εκκαθαριση μεσα να σου ζητουν να πληρωσεις και να εισαι εκπροθεσμη.. Αν εισαι εκπροθεσμη της ημερομηνιας που αναγραφεται με αυτο το τροπο θα μπορεις να αιτιολογησεις γιατι δεν κατεβαλλες την εισφορα σου και να μην πληρωσεις προστιμο προσαυξησης..

επισης αν εχεις εισφορα ανω των 12.001 ευρω η ειστε ελευθερος επαγγελματιας (οχι μισθωτος) τοτε και μονο σου στελνουν το σημειωμα της εισφορας για να πληρωσετε..ειδαλλως μην περιμενεις κατι..

τελευταια ενημερωση που εχω ειναι πως λογω των εφεδρειων κλπ εχουν μεινει χωρις υπαλληλους στη μηχανογραφηση και για το λογο αυτο δεν εχουν γινει ακομη αρκετες εκκαθαρισεις.. ειδικα οσοι ηταν να εισπραξουν κιολας ποσα απο επιστροφη σε αυτους δεν προκειται να γυρισουν τα χρηματα και μαλλον θα γινει και συμψηφισμος αν επροκειτο να πληρωσουν και εισφορα..

περαστικα μας δηλαδη..

δεν θελω να σας αγχωσω η να σας υποβαλλω σε ταλαιπωρια αλλα οσες νομιζετε οτι δεν θα μπορειτε να βγειτε μετα τη γεννα για να πατε να κανετε τα χαρτια σας για:

α) ληξιαρχικες πραξεις γεννησης του μωρου (δινουν και στα μαιευτηρια αλλα αν θελετε πανω απο τρια αντιτυπα η αν υπαρξει προβλημα με το ληξιαρχειο του νοσοκομειου οπως μου χει συμβει και εμενα καποια στιγμη ισως να πρεπει να πατε στο τοπικο ληξιαρχειο οπου υπαγεται το μαιευτηριο)

β) εγγραφη του μωρου στον ασφαλιστικο φορεα (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ)

γ) Δημαρχειο στην οικογενειακη μεριδα σας (καποτε ειχαν προθεσμια 8 ημερων τωρα δε ξερω αν εχει αλλαξει)

δ) και βεβαια για την υποβολη των δικαιολογητικων για τα επιδοματα (ελπιζω να τα προλαβουμε!)

ισως θα πρεπει να φροντισετε να πατε να κανετε απλες εξουσιοδοτησεις μεσω ΚΕΠ για τα ατομα που θα στειλετε ..εγω κανω και για τον συζυγο και για την κουνιαδα μου γιατι εδω στην Αθηνα απο υπηρεσια σε υπηρεσια τα κεφια αναλογουν..

Διαφημίσεις

επισης να θυμησω στις μανουλες που εχετε προσωπικη ασφαλεια ΙΚΑ οτι αν εγγραψετε το παιδι σας στο δικο σας βιβλιαριο (θα ανοιξετε νεο οικογενειακο) θα παρετε και ενα 10% επιπλεον στα χρηματα.. αυτο ελπιζω οτι δεν εχει αλλαξει αφου μεχρι προσφατα και στις αδειες ασθενειας μου εβαζαν την προσαυξηση λογω ενος τεκνου.

καλημερα

σε αρκετους δεν εχει παει ακομη, ωστοσο υπαρχει ενας τηλεφωνικος αριθμος οπου καλεις (μπες στο taxis μπας και το βρεις ειδαλλως αν το βρω νωριτερα θα στο γραψω) οπου σου λενε αν εχει γινει η εκκαθαριση σου.

Επισης μπορεις να επικοινωνησεις με τη ΔΟΥ σου για να μαθεις.

Σε περιπτωση που σου σταλει ταχυδρομικα ΜΗΝ πεταξεις τον φακελο η αν στο δωσει στο χερι ο ταχυδρομος πες του να σου γραψει με υπογραφη του πανω στο φακελο την ημερομηνια παραδοσης διοτι μπορει στην εκκαθαριση μεσα να σου ζητουν να πληρωσεις και να εισαι εκπροθεσμη.. Αν εισαι εκπροθεσμη της ημερομηνιας που αναγραφεται με αυτο το τροπο θα μπορεις να αιτιολογησεις γιατι δεν κατεβαλλες την εισφορα σου και να μην πληρωσεις προστιμο προσαυξησης..

επισης αν εχεις εισφορα ανω των 12.001 ευρω η ειστε ελευθερος επαγγελματιας (οχι μισθωτος) τοτε και μονο σου στελνουν το σημειωμα της εισφορας για να πληρωσετε..ειδαλλως μην περιμενεις κατι..

τελευταια ενημερωση που εχω ειναι πως λογω των εφεδρειων κλπ εχουν μεινει χωρις υπαλληλους στη μηχανογραφηση και για το λογο αυτο δεν εχουν γινει ακομη αρκετες εκκαθαρισεις.. ειδικα οσοι ηταν να εισπραξουν κιολας ποσα απο επιστροφη σε αυτους δεν προκειται να γυρισουν τα χρηματα και μαλλον θα γινει και συμψηφισμος αν επροκειτο να πληρωσουν και εισφορα..

περαστικα μας δηλαδη..

Σχεδον καθε μερα μπαινω και λεει οτι δεν εχει εκκαθαριστει ακομη το ΑΦΜ μας.. μα ειναι δυνατον... ????? Και ειναι 300 ευρω να παιρνουμε πισω απο τη μυτη θα μας τα βγαλουν... Ειχαμε λιγοτερα απο 12.000 εισοδημα..

δεν θελω να σας αγχωσω η να σας υποβαλλω σε ταλαιπωρια αλλα οσες νομιζετε οτι δεν θα μπορειτε να βγειτε μετα τη γεννα για να πατε να κανετε τα χαρτια σας για:

α) ληξιαρχικες πραξεις γεννησης του μωρου (δινουν και στα μαιευτηρια αλλα αν θελετε πανω απο τρια αντιτυπα η αν υπαρξει προβλημα με το ληξιαρχειο του νοσοκομειου οπως μου χει συμβει και εμενα καποια στιγμη ισως να πρεπει να πατε στο τοπικο ληξιαρχειο οπου υπαγεται το μαιευτηριο)

β) εγγραφη του μωρου στον ασφαλιστικο φορεα (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ)

γ) Δημαρχειο στην οικογενειακη μεριδα σας (καποτε ειχαν προθεσμια 8 ημερων τωρα δε ξερω αν εχει αλλαξει)

δ) και βεβαια για την υποβολη των δικαιολογητικων για τα επιδοματα (ελπιζω να τα προλαβουμε!)

ισως θα πρεπει να φροντισετε να πατε να κανετε απλες εξουσιοδοτησεις μεσω ΚΕΠ για τα ατομα που θα στειλετε ..εγω κανω και για τον συζυγο και για την κουνιαδα μου γιατι εδω στην Αθηνα απο υπηρεσια σε υπηρεσια τα κεφια αναλογουν..

Για το επιδομα λοχειας αμεσως μετα τη γεννα κανουμε χαρτια?

Και για το βοηθημα τοκετου την ιδια μερα?

Σχεδον καθε μερα μπαινω και λεει οτι δεν εχει εκκαθαριστει ακομη το ΑΦΜ μας.. μα ειναι δυνατον... ????? Και ειναι 300 ευρω να παιρνουμε πισω απο τη μυτη θα μας τα βγαλουν... Ειχαμε λιγοτερα απο 12.000 εισοδημα..

λιγοτερο απο 12.001 δεν εχει εκτακτη εισφορα.. αρα δεν πληρωνεις

νομιζω πανω απο 150 ευρω επιστροφη δεν θα παρεις τα χρηματα πισω.. μην σε αποθαρρυνω αλλα νομιζω ετσι ειχαν πει..

τωρα για το οτι δεν εχει ολοκληρωθει η εκκαθαριση θα ειναι αληθες αφου και η κουνιαδα μου και δυο ακομη γνωστοι μου δεν την εχουν λαβει και δεν εχει εκδοθει συμφωνα με τη ΔΟΥ..

να το ελεγχεις ομως.. μη το αφηνεις..

Για το επιδομα λοχειας αμεσως μετα τη γεννα κανουμε χαρτια?

Και για το βοηθημα τοκετου την ιδια μερα?

ναι αυτα γινονται μαζι και θελουν και εξουσιοδοτηση ειτε σε απλη φορμα η σε φορμα που δινει το ΙΚΑ..

απλα πρεπει να γινει και η εγγραφη του παιδιου σε καποιο ταμειο, ετσι ωστε αν ειναι στο ΙΚΑ στο ονομα της μανας (στο δικο της δηλαδη ΑΜΕ) να παρει και το 10% επιπλεον στα χρηματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...