Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

υπαρχει και σχετικο τοπικ στο parents cafe για να κανεις εντριβη αν θες!!!χαχα!!!

Καλα υπαρχει τοπικ γι'αυτο το θεμα??? χαχαχαχαχα!!! Θα μπω να εντρυφησω... χαχαχαχα...

Εχω ακουσει κ γω οτι ειναι πληρωμενο το Ζετακι και οτι ειναι και λεσβο λενε τα εχει με αυτη που επαιζε τη γυναικα του Μπουλα στο 50-50...:shock:

Τωρα πως τα προλαναινει ολα δεν ξερω!!!

Και αυτη ομοφιλοφιλη??? Οπως βολευεται ο καθενας...

να μην τρομαζεις καθολου.. τωρα ειδικα ειναι φυσιολογικο και αναμενομενο να τα εχεις.. μην κομπλαρεις, προσεχε ποσο κουραζεσαι και οταν ειναι να ρθει θα το καταλαβεις μια χαρα!!

Ειναι που το παιζω ψυχραιμη γενικοτερα..χαχαχα... ειμαι πολυ φοβιτσιαρα...

Ντινα και μενα με πιανουν τετοια τσιμπιματακια, πριν που σηκωθηκα απ'τον καναπε λυγισα+τρομαξα κιολλας...

Να σηκωνεσαι αργα Αριστεα.. Οχι μπαμ και πανω.. Πρωτα γυρναμε μετα σηκωνομαστε.. :tongue: Ολοκληρη επιστημη το σηκωμα απο τους κρεβατοκαναπεδες.. Τα μεταμεσονυχτια σηκωματα μου που ειμαι στο κρεβατι εγκλωβισμενη απο τα μαξιλαρια να δεις γελιο... δεν μπορω να υπολογισω που ειναι το πανω το κατω , το χειλος του κρεβατιου.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον, και για να γινουν ολα "κατα πώς πρέπει", Κυριακή σημερα, γιορταζουμε την εισοδο μας στην 36 εβδομαδα.. Αριστεα, τουλαχιστον υπερηχογραφηματικα μπηκαμε στο μηνα μας!!!!

Γιουπιιιιι!!!!

3592.jpeg

Αμε!!! Ολα βαινουν τελεια so far!!!

Ηρθε η ωρα να κανουμε βαλιτσες...

1138942805950.week36.gif

Και εις ανωτερα!!!

;)

:D:D:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Βενια καλησπερα και ευχαριστουμε για τη διευκρινηση για το επιδομα!!!

Να χαιρεσαι το ζουζουνι σου το οποιο ειναι κουκλι!!!!

Εχω ακουσει κ γω οτι ειναι πληρωμενο το Ζετακι και οτι ειναι και λεσβο λενε τα εχει με αυτη που επαιζε τη γυναικα του Μπουλα στο 50-50...:shock:

Τωρα πως τα προλαναινει ολα δεν ξερω!!!

Αχ καλή μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου! Αυτή τη στιγμή το ζουζούνι μ, μ τραβάει τα μαλλιά! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Αχ καλή μου, σ'ευχαριστώ πολύ! Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου! Αυτή τη στιγμή το ζουζούνι μ, μ τραβάει τα μαλλιά! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστω-ευχαριστω!!!!Ζω για τη στιγμη που θα την παρω αγκαλια!!!

Και μετα θα αρχισουν και τα μαλλιοτραβηγματα...χαχαχα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ευχαριστω-ευχαριστω!!!!Ζω για τη στιγμη που θα την παρω αγκαλια!!!

Και μετα θα αρχισουν και τα μαλλιοτραβηγματα...χαχαχα!!!

Τα μαλλιοτραβήγματα, πιο μετά οι δαγκωνιές...χαχα!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Venia να χαίρεσαι τον παίδαρό σου!!!!!! Να είναι πάντα γερός και να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!!!!!:D

Κι εγώ για τον ΟΑΕΔ ξέρω ότι πρέπει να έχεις ενεργή σχέση με τον εργοδότη σου!!!

1) ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Την ειδική αυτή άδεια δικαιούνται οι μητέρες οι οποίες είναι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και απασχολούνται σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις με σχέση εξαρτημένης εργασίας, ορισμένου ή αορίστου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση.

Η ασφαλισμένη πρέπει να βρίσκεται σε ενεργό εργασιακή σχέση εξηρτημένης εργασίας κατά τη έναρξη της άδειας μητρότητας και να έχει λάβει επίδομα μητρότητας από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Δικαιούχοι της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας είναι οι εργαζόμενες που από την δημοσίευση του Ν. 3655/2008 ( 3-4-08) και μετά, βρίσκονται σε άδεια μητρότητας ή σε ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια (3 1/2 μήνες) όπως προβλέπεται από το άρθρο 9 της ΕΓΣΣΕ των ετών 2004-2005.

Κατά τ'άλλα ισχύει η πληρωμή του ποσού κάθε μήνα και τα ποσά διαμορφώθηκαν έτσι όπως τα είπε η Βένια!!!!;)

Και τώρα έρχομαι στο καυτό θέμα....:tongue::tongue:

Καλέ τι είναι αυτά που λέτε για τη Ζέτα???:shock::shock::shock::shock::confused:

Εγώ γιατί ποτέ δεν άκουσα κάτι τέτοιο ενώ όλες εσείς ναι?? Που ζω?? Στην καρακοσμάρα μου....

Έπαθα πλάκα.....

Ελενη νομιζω οτι καλυφθηκαμε πληρως με την παραθεση σου!!!

Καλε το Ζετακι;;; Ο κοσμος το'χει τουμπανο,, δε βαριεσαι ο κεθενας οτι τον ευχαριστει...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Venia να χαίρεσαι τον παίδαρό σου!!!!!! Να είναι πάντα γερός και να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!!!!!:D

Κι εγώ για τον ΟΑΕΔ ξέρω ότι πρέπει να έχεις ενεργή σχέση με τον εργοδότη σου!!!

1) ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Την ειδική αυτή άδεια δικαιούνται οι μητέρες οι οποίες είναι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ και απασχολούνται σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις με σχέση εξαρτημένης εργασίας, ορισμένου ή αορίστου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση.

Η ασφαλισμένη πρέπει να βρίσκεται σε ενεργό εργασιακή σχέση εξηρτημένης εργασίας κατά τη έναρξη της άδειας μητρότητας και να έχει λάβει επίδομα μητρότητας από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Δικαιούχοι της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας είναι οι εργαζόμενες που από την δημοσίευση του Ν. 3655/2008 ( 3-4-08) και μετά, βρίσκονται σε άδεια μητρότητας ή σε ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο άδεια (3 1/2 μήνες) όπως προβλέπεται από το άρθρο 9 της ΕΓΣΣΕ των ετών 2004-2005.

Κατά τ'άλλα ισχύει η πληρωμή του ποσού κάθε μήνα και τα ποσά διαμορφώθηκαν έτσι όπως τα είπε η Βένια!!!!;)

Και τώρα έρχομαι στο καυτό θέμα....:tongue::tongue:

Καλέ τι είναι αυτά που λέτε για τη Ζέτα???:shock::shock::shock::shock::confused:

Εγώ γιατί ποτέ δεν άκουσα κάτι τέτοιο ενώ όλες εσείς ναι?? Που ζω?? Στην καρακοσμάρα μου....

Έπαθα πλάκα.....

Κι όμως... Άσε, σχεδόν όλη η σόου μπιζ έτσι είναι...

Thanks για τις ευχές σου..Άντε κοντεύεις κ εσύ!

Αααα κ ό,τι άλλο θέλετε...είμαι έτοιμη να βοηθήσω!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ελενη νομιζω οτι καλυφθηκαμε πληρως με την παραθεση σου!!!

Καλε το Ζετακι;;; Ο κοσμος το'χει τουμπανο,, δε βαριεσαι ο κεθενας οτι τον ευχαριστει...

Θα ψάξω στο ίντερνετ διάφορα για το θέμα αυτό!!

χαχα...βρήκα ασχολία!!!:tongue::tongue:

Ότι τον ευχαριστεί τον καθένα εννοείται, αλλά εγώ θα ψάξω!!:tongue:

Κι όμως... Άσε, σχεδόν όλη η σόου μπιζ έτσι είναι...

Thanks για τις ευχές σου..Άντε κοντεύεις κ εσύ!

Αααα κ ό,τι άλλο θέλετε...είμαι έτοιμη να βοηθήσω!

Κοντεύω αλλά δεν αισθάνομαι ότι θα γεννήσω...

Μάλλον θα με πάει μέχρι το τέλος ο μπόμπιρας και δε θα μας κάνει τη χάρη να βγει πιο μπροστά!!:rolleyes:

Εκτός κι αν με πιάσουν ξαφνικά οι πόνοι, τι να πω?? Δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι κάτι μέρες πιο πριν...:tongue:

Θα ψάξω στο ίντερνετ διάφορα για το θέμα αυτό!!

χαχα...βρήκα ασχολία!!!:tongue::tongue:

Ότι τον ευχαριστεί τον καθένα εννοείται, αλλά εγώ θα ψάξω!!:tongue:

Κοντεύω αλλά δεν αισθάνομαι ότι θα γεννήσω...

Μάλλον θα με πάει μέχρι το τέλος ο μπόμπιρας και δε θα μας κάνει τη χάρη να βγει πιο μπροστά!!:rolleyes:

Εκτός κι αν με πιάσουν ξαφνικά οι πόνοι, τι να πω?? Δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι κάτι μέρες πιο πριν...:tongue:

Μη νομίζεις ότι κ εγώ ξέρω...μπήκα προγραμματισμένα για καισαρική στις 38 εβδ+6 ημ. Μέχρι τότε είχα λίγες συσπάσεις. Τις κλασικές προπαρασκευαστικές! Οπότε, μπορεί κ να γεννούσα μετά την ΠΗΤ αν πήγαινα φυσιολογικά!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μη νομίζεις ότι κ εγώ ξέρω...μπήκα προγραμματισμένα για καισαρική στις 38 εβδ+6 ημ. Μέχρι τότε είχα λίγες συσπάσεις. Τις κλασικές προπαρασκευαστικές! Οπότε, μπορεί κ να γεννούσα μετά την ΠΗΤ αν πήγαινα φυσιολογικά!

Κι εγώ λίγες συσπάσεις έχω, όπως πάντα!!!!

Ακούω από μερικές μανούλες ότι τα αγόρια καθυστερούνε να βγούνε, ε πρέπει να το δεχτώ πια.....έτσι κι αλλιώς 3 εβδομάδες έμειναν μέχρι την ΠΗΤ...ελπίζω όχι παραπάνω!!!!!!!

Κάτι πρέπει να του τάξω για να κατέβει!!!:rolleyes:

Βασικά μάλλον του αρέσει που τρώει ότι τρώω και παίρνει ωραίες γεύσεις...μετά κομμένα όλα....μόνο γαλατάκι!! χαχαχα....ίσως γι'αυτό να κάθεται εκεί!!!:tongue::tongue:

Κι εγώ λίγες συσπάσεις έχω, όπως πάντα!!!!

Ακούω από μερικές μανούλες ότι τα αγόρια καθυστερούνε να βγούνε, ε πρέπει να το δεχτώ πια.....έτσι κι αλλιώς 3 εβδομάδες έμειναν μέχρι την ΠΗΤ...ελπίζω όχι παραπάνω!!!!!!!

Κάτι πρέπει να του τάξω για να κατέβει!!!:rolleyes:

Βασικά μάλλον του αρέσει που τρώει ότι τρώω και παίρνει ωραίες γεύσεις...μετά κομμένα όλα....μόνο γαλατάκι!! χαχαχα....ίσως γι'αυτό να κάθεται εκεί!!!:tongue::tongue:

Χαχαχα! Για τάξε να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα... ;)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...