Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Σ'ευχαριστώωω πολύ! Εύχομαι το ίδιο κουκλί να είναι κ το δικό σου!

Τα μάτια τα πήρε από τη γιαγιά μου (το χρώμα).

Χιλια ευχαριστω.. Στη β' επιπεδου που ειδαμε το μωρο μας σε φωτογραφια ηταν ιδιο ο αντρας μου.. Αρα κουκλακι...;););)

Εκτοτε δεν μπορεσαμε να το φωτογραφησουμε διοτι ολο κρυβοταν.. Θα μου πεις, κοντινη γιορτη...

Με επιασαν κατι ψιλοτσιμπηματακια χαμηλα.. ειναι συχνο φαινομενο τελευταια...:-( και περιττο να σας πω οτι τρομαζω πολυ...

Καλο Κυριακοβραδο...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ισχύει..αφού το έχω ακούσει κ εγώ! Εδώ κ πολλά χρόνια! Λένε μάλιστα ότι αυτή είναι λεσβία!

Οχι μονο λεσβια, αλλα οτι τα εχει και με τη Ζουμπουλια στα αληθεια!!!!:shock::shock::shock:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Βασικα και στο ΙΚΑ μου ειπαν οτι μαλλον δεν το δικαιουμαι..Διοτι " Μα ποσα επιδοματα θελετε να παρετε , κυρια μου???", μου ειπαν.. :tongue:

Ευχαριστω Βενια, να'σαι καλα...

Καλά, προσωπικά θεωρώ ότι δν είναι απάντηση αυτή...Είναι δυνατόν να σου μιλάνε έτσι?! Τι να πεις...γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! Σεβασμός μηδέν!

Τίποτα βρε, εσύ να'σαι καλά! :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ε, οχι και 2 πιτες.. μου φανησε υπερβολη... :lol: Ειπα να δωρισω τη μιση στον Αντ.. Να νιωσω μιση γουρουνα...χαχαχα...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!! Ποσο μοιαζουμε καλεεε??!!! και εγω κανω..δωρεες που και που..χαχα!!

Λενε οτι η Ζετα πληρωνεται για να παρεχει υπηρεσιες συντροφου.. το ιδιο, λενε, γινοταν με το Ρεμο, που για μενα ειναι η επιτομη της βαρβατιλας (τον θεωρω πολυ γοητευτικο, και δε μου φαινεται για ομοφυλοφιλος) , το ιδιο γινεται και με το Χατζηγιαννη (για μενα ειναι πολυ φλωρος, σαν μυγοχεσμα, αν μου επιτρεπετε...πολυ πιθανο να ειναι ομοφυλοφιλος, αλλα και ποιος νοιαστηκε???) και λενε τωρα θα τον παντρευτει και θα κανει και παιδι μαζι του γι' αυτο δεν εκλεισε να παρουσιασει το Dancing...

Οχι, για να δειτε, οτι αν δε δουλευω εγω, παρακμαζω.. :lol:

υπαρχει και σχετικο τοπικ στο parents cafe για να κανεις εντριβη αν θες!!!χαχα!!!

μεταξυ μας δεν θα μπορουσα να πιστεψω οτι ο Ρεμος δινει και παιρνει.. για τον Χατζηγιαννη που ποτε δε καταλαβα γιατι σκιζονται τα κοριτσακια κατι παει και ερχεται.. σαν τραγουδοποιος βεβαια δεν παιζεται..εχει ταλεντο και αυτο δεν αμφισβητειται ευκολα..

Διαφημίσεις

Βενια καλησπερα και ευχαριστουμε για τη διευκρινηση για το επιδομα!!!

Να χαιρεσαι το ζουζουνι σου το οποιο ειναι κουκλι!!!!

Εχω ακουσει κ γω οτι ειναι πληρωμενο το Ζετακι και οτι ειναι και λεσβο λενε τα εχει με αυτη που επαιζε τη γυναικα του Μπουλα στο 50-50...:shock:

Τωρα πως τα προλαναινει ολα δεν ξερω!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αααα αυτό δν το γνωρίζω καθόλου...Αλλά νομίζω πως όχι, γτ αυτό το παίρνεις αν έχεις ενεργή σχέση με εργοδότη. Το επίδομα αυτό δίνεται για να μην επιστρέψει η μητέρα στη δουλειά όταν τελειώνει η άδεια της από το ΙΚΑ. Ο εργοδότης αν συμφωνήσει υπογράφει ένα συγκεκριμένο χαρτί κ πλέον δν έχει υποχρεώσεις απέναντι στην εργαζόμενη. Πληρώνει μόνο ο ΟΑΕΔ.

ΟΜΩΣ...ειλικρινά δν είμαι σίγουρη, οπότε καλύτερα να πας να ρωτήσεις! Μη σε πάρω κ στο λαιμό μου!:tongue:

και εγω αυτο ξερω και καταλαβαινω.. το εξαμηνο του ΟΑΕΔ εχει να κανει με ενεργη σχεση εργοδοτη και εργαζομενου και υποτιθεται οτι αναλαμβανει την υποχρεωση ο ΟΑΕΔ επι 6 μηνες για την πληρωμη και ασφαλιση και απαλλασεται ο εργοδοτης ο οποιος μαλιστα τυπικα υποκειται (και συμβαινει μαλιστα πιστα στην Αθηνα) σε ελεγχο επι τοπου..

Χιλια ευχαριστω.. Στη β' επιπεδου που ειδαμε το μωρο μας σε φωτογραφια ηταν ιδιο ο αντρας μου.. Αρα κουκλακι...;););)

Εκτοτε δεν μπορεσαμε να το φωτογραφησουμε διοτι ολο κρυβοταν.. Θα μου πεις, κοντινη γιορτη...

Με επιασαν κατι ψιλοτσιμπηματακια χαμηλα.. ειναι συχνο φαινομενο τελευταια...:-( και περιττο να σας πω οτι τρομαζω πολυ...

Καλο Κυριακοβραδο...

να μην τρομαζεις καθολου.. τωρα ειδικα ειναι φυσιολογικο και αναμενομενο να τα εχεις.. μην κομπλαρεις, προσεχε ποσο κουραζεσαι και οταν ειναι να ρθει θα το καταλαβεις μια χαρα!!

Καλο Κυριακοβραδο...

Ντινα και μενα με πιανουν τετοια τσιμπιματακια, πριν που σηκωθηκα απ'τον καναπε λυγισα+τρομαξα κιολλας...

Εχω ακουσει κ γω οτι ειναι πληρωμενο το Ζετακι και οτι ειναι και λεσβο λενε τα εχει με αυτη που επαιζε τη γυναικα του Μπουλα στο 50-50...:shock:

Τωρα πως τα προλαναινει ολα δεν ξερω!!!

αααααααααααααααααααααχχχ.. καλα περνουν αυτες.. εμεις τι κανουμε???????χαχα!!!

αφηστε τους βρε στον μαγικο τους κοσμο.. απεχουμε κατι χιλιαδες χιλιομετρα και ας ειμαστε διπλα ολοι μαζι..

Διαφημίσεις

Ντινα και μενα με πιανουν τετοια τσιμπιματακια, πριν που σηκωθηκα απ'τον καναπε λυγισα+τρομαξα κιολλας...

λες να εισαι εγκυος?????????:tongue:;) ;)

κοιτα να ξεκουραστεις.. και αλλο!!!

λες να εισαι εγκυος?????????:tongue:;) ;)

κοιτα να ξεκουραστεις.. και αλλο!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

Πολυ γελασα... μωρε εχω μια καθυστερηση καπου 8 μηνες αλλα δεν εχω δωσει ακομα σημασια...χαχαχαχα!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

Πολυ γελασα... μωρε εχω μια καθυστερηση καπου 8 μηνες αλλα δεν εχω δωσει ακομα σημασια...χαχαχαχα!!!!!!!!!!!

ορμονικο θα ναι!!:tongue:

παντως απο συγχρονισμο με την dina πατε αψογα!!

εγω εντωμεταξυ ολο κατι μασουλαω και ο μπεμπης δεν εχει σταματησει να κουνιεται.. παω και εγω να ξαπλωσω λιγο γιατι επεσα στην επιδραση της χωνεψης του..σουβλακιου και αρχιζω να κουτουλαω.. διαβασα και 3 παραμυθια στη κορη μου και αρχισα να νοιωθω οτι θα αποκοιμηθω..

(η πλακα ειναι οτι προσπαθω να της κανω και αναπαραστατικη αναγνωση και αυτο με εξαντλει ωρες ωρες..χαχα)

καλο βραδυ.. περναω τη σκυταλη στις πιο βραδυνες αν μπει καμια στις επομενες ωρες..

καλη εβδομαδα σε ολες μας και ειδικα σε οσους δουλευουν η περιμενουν κατι σημαντικο αμεσα

α ναι.. aristea αυριο το μεσημερι λεμε να παμε στην ενημερωση των 16.00 για να παρουμε το κιτ απο το ΙΙΒΕΑΑ.. ελπιζω να μη βαρεθουμε και το αναβαλλουμε (που δεν μας παιρνει κιολας να το αναβαλλουμε αφου τις αλλες μερες ο ανδρας μου δουλευει και Παρασκευη ειναι αργια..)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...