Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και πολύ καλα έκανες Ντίνα μου και 1,5 και δύο γιατί όχι!

Και εγώ για τον ΟΑΕΔ περ'ιπου 600 ξέρω ότι ήταν μέχρι πρόσφατα...

Άννα θέλει πολύ δύναμη αυτό που περνάς και εμείς γκρινιάζουμε για μικροπράγματα! Η αγωνία σου πρέπει να χτυπά κόκκινο!!!!!!!!!

Ντοπλερ έκανα και εγώ Αννιτά το προηγούμενο μήνα, θέλουν να δουν "λειτουργεί σωστά" ο πλακούντας και ο ομφάλιος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς;)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον.. ξεκιναω

προσωπικα..τα γιουβαρλακια ειναι το μονο φαγητο που δεν μου αρεσει με πολυ σπανιες εξαιρεσεις αν πεσω σε μαγειρα που του κανει διαφορα για να μη μοιαζει με γιουβαρλακι..χαχα!!

μολις εφαγα ΚΑΙ εγω ενα γυρο πιτα αλλα κοτοπουλο και μιση μεριδα πατατες..

ο γιατρος μου οπως ειπα και πριν κανει doppler σε καθε επισκεψη (αφου το χει γιατι να μην το κανει???!)

το jumbo φερνει τα ρουχα τα αγιοβασιλιατικα, το carrefour απλα καποια στολιδια..

εγω αν και δικαιουμαι το 6μηνο μαλλον θα παρω τον ενα μηνα η τους δυο (αν το δεχθουν) και σκοπευω να γυρισω αρχες Μαρτη.. δεν το χω συζητησει αλλα τους εχω μεγαλη υποχρεωση και δεν θελω να τους κρεμασω.. βεβαια επειδη τωρα τα παιδια ειναι δυο ισως να βοηθησουν αλλα φοβαμαι οτι ισως μεινει εγκυος η συναδελφος μου που παντρευτηκε προσφατα και εκει θα πρεπει να την αντικαταστησω..

τα χρηματα του ΟΑΕΔ πληρωνονται για καθε μηνα ξεχωριστα ενω υπαρχει δικαιωμα για δωρο Πασχα στην περιπτωση μας κατι που δεν δινει το ΙΚΑ μεσα απο τα επιδοματα του..

η αληθεια ειναι οτι τους πρωτους μηνες και ισως για το πρωτο 6 μηνο το να φυλαει ενας ανδρας το μωρο ειναι λιγο ζορι η αβολο (οχι ακατορθωτο βεβαια) αλλα σιγουρα για τους ανδρες οσο μεγαλυτερο ενα παιδι τοσο καλυτερο σε αρκετες περιπτωσεις..

ευχομαι κοριτσια να βρεθουν τροποι το δυνατον ανεξοδοι και βολικοι για να υπαρχει καποιος εμπιστος που θα κρατησει τα παιδακια σας οταν δεν θα μπορειτε εσεις..

στη δικη μου περιπτωση το μονο σιγουρο ειναι οτι η θεια ναι μεν κακομαθαινει απιστευτα το παιδι μου αλλα ξερω οτι δεδομενα το λατρευει και οτι δεν το κακομεταχειριζεται ουτε για αστειο.. υπερβαλλει ωρες ωρες οταν λεει ¨δεν την μαλωνω γιατι δεν θελω να μου πειτε ποτε οτι της φερθηκα ασχημα" αλλα ξερει οτι εμεις οι ιδιοι σαν γονεις απειρες φορες της λεμε "¨μαλωσε την"..τελος παντων.. ολα σιγα σιγα βρισκονται και μπαινουν σε μια σειρα.. πιστεψτε με.. και σε πολλα πραγματα θα βαλετε και νερο στο κρασι σας γιατι πολυ απλα δεν γινεται αλλιως..

Ε, οχι και 2 πιτες.. μου φανησε υπερβολη... :lol: Ειπα να δωρισω τη μιση στον Αντ.. Να νιωσω μιση γουρουνα...χαχαχα...

Παντως, περα απο την πλακα, οι μεριδες, λογω κρισης, εχουν μειωθει τραγικα.. Απο το συγκεκριμενο γυραδικο, ειναι το μεγαλυτερο, απολυθηκαν 13 ατομα απο το Σεπτεμβριο και μετα...:-(

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντίνα, νομίζω είναι γύρω στα 600 ευρώ κάθε μήνα (τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 2 1/2 χρόνια). Η κουμπάρα μου που το είχε πάρει της το έδιναν κάθε μήνα. Τώρα δεν ξέρω αν έχουν γίνει αλλαγές. Αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα πιο σίγουρα ας μας πει. Εγώ δεν το είχα προλάβει όταν γέννησα το γιο μου (πριν 5 1/2 χρόνια)-άρχισε να ισχύει αργότερα.

Καλησπέρα κορίτσια, σας διαβάζω εδώ κ καιρό! Με το καλό όλες να γεννήσετε τα μωράκια σας!

Εγώ παίρνω εδώ κ μήνες το 6μηνο επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ. Είχε ξεκινήσει να είναι 690 ευρώ το μήνα, μετά πήγε στα 701 ευρώ κ αυτό το μήνα που τα χρήματα μπήκαν πιο αργά (16 μέρες αργότερα!!!) στην τράπεζα γτ ήθελαν ένα επιπλέον χαρτί από τον ΟΑΕΔ ήταν στα 659 ευρώ. Τώρα δν ξέρω αν η μείωση αυτή θα είναι μόνιμη...μέσα στο πλαίσιο των περικοπών που γίνονται γενικότερα!

Ελπίζω να βοήθησα! Για ό,τι άλλο θέλετε, εδώ είμαι... :)

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Γεια σου Βενια.. Ευχαριστουμε πολυ για τη διευκρινιση... ;)

Δε μου λες, για να το δικαιουται καποια δεν πρεπει να εχει επιδομα ΟΑΕΔ ε ?

Δηλ. εγω εχω το επιδομα ανεργιας(μεχρι το Μαρτιο) , δεν μπορω να εχω και τα δυο ε ??? :confused: (πες οτι μπορωωωω!!!! :tongue:)

Καλησπέρα κορίτσια, σας διαβάζω εδώ κ καιρό! Με το καλό όλες να γεννήσετε τα μωράκια σας!

Εγώ παίρνω εδώ κ μήνες το 6μηνο επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ. Είχε ξεκινήσει να είναι 690 ευρώ το μήνα, μετά πήγε στα 701 ευρώ κ αυτό το μήνα που τα χρήματα μπήκαν πιο αργά (16 μέρες αργότερα!!!) στην τράπεζα γτ ήθελαν ένα επιπλέον χαρτί από τον ΟΑΕΔ ήταν στα 659 ευρώ. Τώρα δν ξέρω αν η μείωση αυτή θα είναι μόνιμη...μέσα στο πλαίσιο των περικοπών που γίνονται γενικότερα!

Ελπίζω να βοήθησα! Για ό,τι άλλο θέλετε, εδώ είμαι... :)

Επι τη ευκαιρια, το μωρο σου ειναι σκετο κουκλακι!!! Να το χαιρεστε!!! Τι ματαρες ειναι αυτες!!!

Διαφημίσεις

εχει Σ.Ε.Ξ. στο mega...απ'το τιποτα καλο κ αυτο...

Λενε οτι η Ζετα πληρωνεται για να παρεχει υπηρεσιες συντροφου.. το ιδιο, λενε, γινοταν με το Ρεμο, που για μενα ειναι η επιτομη της βαρβατιλας (τον θεωρω πολυ γοητευτικο, και δε μου φαινεται για ομοφυλοφιλος) , το ιδιο γινεται και με το Χατζηγιαννη (για μενα ειναι πολυ φλωρος, σαν μυγοχεσμα, αν μου επιτρεπετε...πολυ πιθανο να ειναι ομοφυλοφιλος, αλλα και ποιος νοιαστηκε???) και λενε τωρα θα τον παντρευτει και θα κανει και παιδι μαζι του γι' αυτο δεν εκλεισε να παρουσιασει το Dancing...

Οχι, για να δειτε, οτι αν δε δουλευω εγω, παρακμαζω.. :lol:

Γεια σου Βενια.. Ευχαριστουμε πολυ για τη διευκρινιση... ;)

Δε μου λες, για να το δικαιουται καποια δεν πρεπει να εχει επιδομα ΟΑΕΔ ε ?

Δηλ. εγω εχω το επιδομα ανεργιας(μεχρι το Μαρτιο) , δεν μπορω να εχω και τα δυο ε ??? :confused: (πες οτι μπορωωωω!!!! :tongue:)

Αααα αυτό δν το γνωρίζω καθόλου...Αλλά νομίζω πως όχι, γτ αυτό το παίρνεις αν έχεις ενεργή σχέση με εργοδότη. Το επίδομα αυτό δίνεται για να μην επιστρέψει η μητέρα στη δουλειά όταν τελειώνει η άδεια της από το ΙΚΑ. Ο εργοδότης αν συμφωνήσει υπογράφει ένα συγκεκριμένο χαρτί κ πλέον δν έχει υποχρεώσεις απέναντι στην εργαζόμενη. Πληρώνει μόνο ο ΟΑΕΔ.

ΟΜΩΣ...ειλικρινά δν είμαι σίγουρη, οπότε καλύτερα να πας να ρωτήσεις! Μη σε πάρω κ στο λαιμό μου!:tongue:

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Επι τη ευκαιρια, το μωρο σου ειναι σκετο κουκλακι!!! Να το χαιρεστε!!! Τι ματαρες ειναι αυτες!!!

Σ'ευχαριστώωω πολύ! Εύχομαι το ίδιο κουκλί να είναι κ το δικό σου!

Τα μάτια τα πήρε από τη γιαγιά μου (το χρώμα).

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Βασικα και στο ΙΚΑ μου ειπαν οτι μαλλον δεν το δικαιουμαι..Διοτι " Μα ποσα επιδοματα θελετε να παρετε , κυρια μου???", μου ειπαν.. :tongue:

Ευχαριστω Βενια, να'σαι καλα...

Λενε οτι η Ζετα πληρωνεται για να παρεχει υπηρεσιες συντροφου.. το ιδιο, λενε, γινοταν με το Ρεμο, που για μενα ειναι η επιτομη της βαρβατιλας (τον θεωρω πολυ γοητευτικο, και δε μου φαινεται για ομοφυλοφιλος) , το ιδιο γινεται και με το Χατζηγιαννη (για μενα ειναι πολυ φλωρος, σαν μυγοχεσμα, αν μου επιτρεπετε...πολυ πιθανο να ειναι ομοφυλοφιλος, αλλα και ποιος νοιαστηκε???) και λενε τωρα θα τον παντρευτει και θα κανει και παιδι μαζι του γι' αυτο δεν εκλεισε να παρουσιασει το Dancing...

Οχι, για να δειτε, οτι αν δε δουλευω εγω, παρακμαζω.. :lol:

Ισχύει..αφού το έχω ακούσει κ εγώ! Εδώ κ πολλά χρόνια! Λένε μάλιστα ότι αυτή είναι λεσβία!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...