Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ελενη το ιδανικο για καθε παιδι ειναι να μεγαλωνει με τη μαμα και το μπαμπα!

Αλλα ειπαμε οι καιροι ειναι δυσκολοι για να πεις οτι δε θα δουλεψεις 2-3 χρονια και μετα να παει παιδικο...

Που να βγουμε με 1 μισθο;;;;

Και εννοειται οτι προτιμαμε τις γιαγιαδες-παππουδες απο τις ξενες γυναικες..

Παντως αν κοψουν το 6μηνο θα φρικαρω...

Εδώ τώρα δεν βγαίνουμε ούτε με δύο μισθούς έτσι που τους πετσοκόψανε!!!! Οι δύο μισθοί πλέον = ένας!!!:mad::mad:

Άπαπα, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω αυτό με το εξάμηνο!!!!!!:(

Δηλαδή τι?? Πάνω που θα σαραντίσει το μωρό και θα έχει μπει σε ένα πρόγραμμα να πρέπει να πάμε για δουλειά??? Ε όχι!!!!!!!:mad:

Θέλω να σκέφτομαι όιτ δεν θα κοπεί!! Για την ώρα απλά μειώθηκε το ποσό που παίρνανε γιατί θα κάνουνε κρατήσεις για να έχουμε και γιατρό!!!

Άσε που δεν θέλω να πάω στη δουλειά!! Μια χαρά ηρέμησα...ούτε άγχος, ούτε νεύρα, ούτε τίποτα!!!!!!

Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου λείπει αλλά δεν.....;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε που δεν θέλω να πάω στη δουλειά!! Μια χαρά ηρέμησα...ούτε άγχος, ούτε νεύρα, ούτε τίποτα!!!!!!

Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου λείπει αλλά δεν.....;)

καλα αυτο εννοειται,,, δε θες τωρα, ποσο μαλλον οταν γεννηθει και ο μπεμπης,,,

Και γω εχω την ησυχια μου!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλα αυτο εννοειται,,, δε θες τωρα, ποσο μαλλον οταν γεννηθει και ο μπεμπης,,,

Και γω εχω την ησυχια μου!!

Αυτό σκεφτόμουνα σήμερα!!!!! Τις μέρες που πρώτα ο Θεός έρχονται!!!!:D

Όσο πιο πολύ μπορεί να κρατήσει αυτό χωρίς δουλειά καλό θα είναι!!!!! Νομίζω πως θα είναι οι καλύτερες μέρες της ζωής μου, οι καλύτεροι μήνες........Κάτι, που δεν μπορώ να το περιγράψω.....

Αυτό με το ποιος θα κρατάει το παιδί και την επιστροφή στη δουλεια με αποσχολεί και μενα πολύ! η Μαμά μου και η πεθερά μου μένουν στη Πάτρα όποτε τις βλέπω να ανεβοκατεβαίνουν γιατί δεν θέλω να πάρω ξένη γυναίκα και δεν υπάρχουν και λεφτα εδώ που τα λέμε! όσο για τη δουλειά εγώ θα γυρίσω το μάλλον το Φεβρουάριο ελπίζοντας ότι θα υπάρχει ακόμα δουλεια:-(!

dbLDp2.png

Καλησπερα Αρτεμη!!

Τελικα ειναι κατι που απασχολει ολους τους γονεις..

Αν μπορουν οι μαμαδες σας να βοηθησουν καλα θα ειναι!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια... Μακαρι να ερθουν ολα οπως τα θελουμε, μακαρι, και με τη δουλεια και με τα λεφτα, με ολα...

Το εξαμηνο επιδομα του ΟΑΕΔ ποσα λεφτα ειναι? τα παιρνεις για 6 μηνες? ή εφαπαξ?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

εσωρουχακια και φορμακια αγιοβασιλιατικα εχει και το Jumbo αλλα δεν ξερω αν εχετε καπου κοντα..το jumbo λογικα ηδη θα χει φερει τα πρωτα χριστουγεννιατικα.. εδω εφερε το carrefour!!!!

Πηγα πριν απο 10 μερες, η αληθεια ειναι οτι δεν ειχε τοτε.. Αλλα κοντευουν οι μερες.. μπορει να εφεραν τωρα.. Παντως στο ΙΚΕΑ, ειχε μια χριστουγεννιατικη γωνιά.. ε σιγα σιγα, πλησιαζει η ωρα... :rolleyes:

Gia sas koritsia ekane kamia sas doppler emena me evale na kano gia na sigoureuti gia tin anaptixi tou morou epidi den evale polla gramaria mesa se 15 meres.

Γεια σου Αννιτα.. Τελικα εκανες ή θα κανεις? Μην ανησυχεις για το βαρος του παιδιου.. Το doppler ειναι υπερηχογραφημα που ελεγχει τη ροη του αιματος στον πλακουντα, ουσιαστικα δηλαδη τσεκαρει αν τρεφουμε τα παιδια σωστα...

Αριστεα, εσεις καθε φορα το κανετε?? Γιατι??:confused:

Κορίτσια, καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για τις ευχές και τη συμπαράσταση :).

Άννα δεν έχουμε γνωριστεί, όποτε έχω χάσει επεισόδια από αυτά που λέτε...Καλώς να δεχτείς την οικογένεια σου!

Σε ευχαριστώ, Άρτεμις, για τις ευχές! Θα στα πω εν τάχει. Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός και υπηρετεί εκτός Ελλάδος. Το καλοκαίρι ήρθα με τα παιδιά για να δω τους γονείς μου και για να κάνω άμνιο...και μετά ξέμεινα!! Άρχισαν πρόωρα οι συσπάσεις από τη 17η εβδομάδα, νοσηλεύτηκα δύο φορές, έκανα περίδεση και λόγω της όλης κατάστασης δεν μπόρεσα να φύγω (μάλιστα, όχι απλά δεν μπόρεσα να φύγω, αλλά ήμουν κυρίως στο κρεβάτι και μόλις προς τα τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη άρχισα να σηκώνομαι πιο πολύ). Έτσι, έστειλα τα παιδιά πίσω λόγω σχολείων κτλ. και λόγω οικονομικών (καθώς τα αεροπορικά εισιτήρια για να πάνε και να ρθουν κοστίζουν γύρω στα 500 ευρώ:-() δεν ήταν δυνατό να βλεπόμαστε συχνά από κοντά. Έτσι, έφτασα να έχω να τα δω από τον Αύγουστο :confused:. Τον δε σύζυγο είχα να τον δω από τον Ιούνιο, όταν μου έκανε έκπληξη στα τέλη Σεπτέμβρη, όταν άνοιξα ξαφνικά την πόρτα και τον είδα μπροστά μου:D:D:D. Και φτάσαμε τώρα, τέλη Οκτώβρη, που τους περιμένω όλους μεθαύριο:lol::lol:.

α μαλιστα.. κανονικα την περιδεση την κοβουν λενε 20 μερες πριν την ΠΗΤ αλλα προφανως εσυ λογω ιστορικου πας οριακα με την εννοια του βλεποντας και κανοντας..

ολα να σου ρθουν το δυνατον καλυτερα..αλλα και στην 36η εβδομαδα να φθασεις ειναι πολυ καλα..

αντε να φυγει το σκ μετα ειναι ενα τσιγαρο δρομος να δεις τα παιδακια σου..

Prosperous, αυτά ακριβώς ήταν και τα λόγια της γιατρού μου "Θα βλέπουμε πώς προχωράει και ανάλογα θα πράττουμε". Οπότε, τώρα απλά περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Ντίνα, πολύ γέλασα με τα γιουβαρλάκια!!!:D:D Και να σκεφτείς σήμερα είχαμε γιουβαρλόσουπα!!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Αριστεα, τι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ το βιντεακι που εβαλες στο φβ.. Παναγια μου.. δεν αντεξα να το δω ολο.. Ωχ, καλε αγχωθηκα.. :shock:

Καλα που να δεις αλλα που σχετιζονται μ'αυτο....

Παναγια μου δηλαδη...

Σκεψου ποσο ευαισθητα ειναι τα μωρουλια και ποσο ζημια κανει αυτο το κουνημα...

Δεν ηξερα οτι ειναι συνδρομο...

Ντοπλερ κανουμε καθε 2 εβδομαδες στο ιατρειο που παμε, δεν ξερω γιατι, μαλλον το συνηθιζει ο γιατρος μου, τι να σου πω..

αλλα απ'οτι καταλαβα κ η prosperous καθε φορα που παει στο γιατρο της το κανει..

Καλησπερα Αννα,

Αντε φτανουν οι μερες για να τους παρεις ολους μια τεραστια αγκαλια..

Σε ολες αρεσει η γιουβαρλακοσουπα απ'οτι φαινεται... χαχα!!

Γεια σας κοριτσακια... Μακαρι να ερθουν ολα οπως τα θελουμε, μακαρι, και με τη δουλεια και με τα λεφτα, με ολα...

Το εξαμηνο επιδομα του ΟΑΕΔ ποσα λεφτα ειναι? τα παιρνεις για 6 μηνες? ή εφαπαξ?

Ντίνα, νομίζω είναι γύρω στα 600 ευρώ κάθε μήνα (τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 2 1/2 χρόνια). Η κουμπάρα μου που το είχε πάρει της το έδιναν κάθε μήνα. Τώρα δεν ξέρω αν έχουν γίνει αλλαγές. Αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα πιο σίγουρα ας μας πει. Εγώ δεν το είχα προλάβει όταν γέννησα το γιο μου (πριν 5 1/2 χρόνια)-άρχισε να ισχύει αργότερα.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Ρε Αριστεα, τι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ το βιντεακι που εβαλες στο φβ.. Παναγια μου.. δεν αντεξα να το δω ολο.. Ωχ, καλε αγχωθηκα.. :shock:

Τι αγχωνεσαι; Εμεις δε θα φερομαστε ετσι στα παιδια μας!!!

Αυτο ελειπε να κανω παιδι και να το κακοποιω..

Καλησπερα Αννα,

Αντε φτανουν οι μερες για να τους παρεις ολους μια τεραστια αγκαλια..

Σε ολες αρεσει η γιουβαρλακοσουπα απ'οτι φαινεται... χαχα!!

Να 'σαι καλά, Αριστέα μου! Όσο για τα γιουβαρλάκια, η αλήθεια είναι ότι τα λιγουρευόμουν εδώ και πολλές μέρες που είχε ξανανοίξει η συζήτηση για γιουβαρλακόσουπα:tongue::tongue:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...