Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλα μιλαμε για πολυ βαρεμαρα,,,

βαριεμαι μεχρι και να ντυθω μηπως κ παμε καμια βολτα......

Τελικα μου τη δινει το Σ/Κ..

εχεις και μενα να συμφωνω μαζι σου φανατικα..χαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια κι εγω σημερα βιωνω την απολυτη βαρεμαρα.... Νομιζω αναπνεω και μαστουρωνω.. :lol: Δεν μπορω να συντονισω τα μελη του σωματος μου για τις απλουστερες κινησεις... ουφ....:mad:

Θα ρωτησω κι εγω στο νοσοκομειο ποιες εξετασεις περιλαμβανονται στα νοσήλια..:?:

Προσπ, καλη δυναμη με την πιτσιρικα σου..

Αριστεα, ας ελπισουμε ολα να πανε καλα με την πεθερα σου και την ανατροφη του παιδιου... Πολυ πιθανο κι εγω να εχω να αντιμετωπισω τα ιδια... Θα δειξει , θα δειξει...

Στρωσαμε και τα χαλια σε σαλονι και τραπεζαρια, εμειναν τα υπνοδωματια τωρα και η κουζινα... Πως ομορφαινει το σπιτι με τα χαλια, ρε παιδακι μου!!! Ειδικα οταν βαλω και τις χοντρες τις κουρτινες τοτε θα ειναι τελειως χριστουγεννιατικη η αυρα του σπιτιου... :rolleyes:

Ελενη, ποτε λες να στολισεις το δεντρο??? Εγω αναρωτιεμαι πραγματικα.. Συνηθως το κανω αρχες Δεκεμβρη, αλλα τωρα θα εχω αλλες ασχολιες.. :rolleyes:

Μπορει να παω και για καφε αργοτερα... Προς το παρον ας συνεχισω αυτο που εκανα...

garfield-sleeping.jpg

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Gia sas koritsia ekane kamia sas doppler emena me evale na kano gia na sigoureuti gia tin anaptixi tou morou epidi den evale polla gramaria mesa se 15 meres.

Αννίτα εγώ έκανα ντόπλερ αλλά και όλες νομίζω!!!

Το ότι δεν έβαλε πολλά γραμμάρια σε 15 μέρες, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα!!

Το να μην έβαζε "καθόλου" ίσως να ήτανε λόγος ανησυχίας.....

Πότε θα κάνεις ντόπλερ???

Διαφημίσεις

Στρωσαμε και τα χαλια σε σαλονι και τραπεζαρια, εμειναν τα υπνοδωματια τωρα και η κουζινα... Πως ομορφαινει το σπιτι με τα χαλια, ρε παιδακι μου!!! Ειδικα οταν βαλω και τις χοντρες τις κουρτινες τοτε θα ειναι τελειως χριστουγεννιατικη η αυρα του σπιτιου... :rolleyes:

Ελενη, ποτε λες να στολισεις το δεντρο??? Εγω αναρωτιεμαι πραγματικα.. Συνηθως το κανω αρχες Δεκεμβρη, αλλα τωρα θα εχω αλλες ασχολιες.. :rolleyes:

Ντινάκι είδες τι ωραία που είναι τα χαλιά τώρα που χειμωνιάζει??? Ζεσταίνουνε το σπίτι!!!!!!:D

Όσο για το πότε θα στολίσω.....:rolleyes: Έχω να στολίσω από τα Χριστούγεννα του 2008....

Συνήθως έπαιρνα άδεια από τη δουλειά την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη ή την πρώτη του Δεκέμβρη για να καθαρίσω το σπίτι, να στρώσω τα χαλιά και να στολίσουμε, οπότε και φέτος κάπου εκεί βλέπω να στολίζουμε!!!!

Έχω όρεξη πάλι για Χριστούγεννα...

Να δω πότε θα αποφασίσει να γεννηθεί ο μπέμπης και θα το κανονίσουμε κι αυτό!! Πάντως νωρίς θα στολίσουμε!!

Τα Χρισούγεννα θα γιορτάζει κι ο μπαμπάς και θέλω να ντύσω τον νεογέννητο γιο του αγιοβασιλάκη!!!!!!!:P

Ψάχνω για στολή αλλά ακόμα δε βρίσκω αλλά πιστεύω ότι από μέσα Νοέμβρη που θα βγούνε τα Χριστουγεννιάτικα είδη, κάπου θα βρω!!!!

Μία φορά θα το βάλει, άντε και την πρωτοχρονιά οπότε δε με ενδιαφέρει να είναι κάτι ακριβό!! Έτσι για να βγάλουμε φώτο και να γελάσουμε λίγο!!!:D

Ακυρος ο καφες.... :-(

Αντε να δουμε πως θα περασει η μερα... :mad:

Βαρεθηκα να ξαπλωνω...

Άντε μωρέ δεν πειράζει....Νύχτωσε....δες λίγο τηλεόραση, ε κάπως θα περάσει η ώρα!!!

Πάντως κι εγώ ειδικά τις Κυριακές είμαι πολύ ρέμπελο!!!:tongue:

Τις καθημερινές όλο και κάτι έχω να κάνω....

Κοριτσια κι εγω σημερα βιωνω την απολυτη βαρεμαρα.... Νομιζω αναπνεω και μαστουρωνω.. :lol: Δεν μπορω να συντονισω τα μελη του σωματος μου για τις απλουστερες κινησεις... ουφ....:mad:

Θα ρωτησω κι εγω στο νοσοκομειο ποιες εξετασεις περιλαμβανονται στα νοσήλια..:?:

Προσπ, καλη δυναμη με την πιτσιρικα σου..

Αριστεα, ας ελπισουμε ολα να πανε καλα με την πεθερα σου και την ανατροφη του παιδιου... Πολυ πιθανο κι εγω να εχω να αντιμετωπισω τα ιδια... Θα δειξει , θα δειξει...

Μπορει να παω και για καφε αργοτερα... Προς το παρον ας συνεχισω αυτο που εκανα...

σχετικα με το θεμα πεθερες, γιαγιαδες, θειαδες.. καθε πραγμα στον καιρο του..ενα βημα καθε φορα.. μην σας απασχολει το θεμα για την ωρα.. το πρωτο τριμηνακι ειναι αφιερωμενο συνηθως μεταξυ μαμας και νεογεννητου..

περι χριστουγεννων.. οταν στρωσαμε τα χαλια την προηγουμενη εβδομαδα σε μια δοση λεω στον ανδρα μου.."δεν βγαζουμε να στολισουμε και το δενδρο αφενος για να τελειωνουμε, αφετερου γιατι του παει???"

κοντος ψαλμος αλληλιουια.. περσι το στολισαμε μετα τις 25/11 απο ανυπομονησια αφου εχουμε τη κορη μου.. προπερσι και λιγο πριν γεννησω μετα τις 6/12..

πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα ολοι στην υγεια μας τελη Νοεμβρη, αρχες Δεκεμβρη θα κανουμε τα απαραιτητα..

Gia sas koritsia ekane kamia sas doppler emena me evale na kano gia na sigoureuti gia tin anaptixi tou morou epidi den evale polla gramaria mesa se 15 meres.

ολες καναμε λιγο πολυ.. εμενα εντωμεταξυ απο την 31 εβδομαδα που το εκανε μου κανει και καθε φορα οταν παμε επισκεψη δηλαδη αλλες 2-3 φορες εχει κανει μεχρι τωρα..

Ντινάκι είδες τι ωραία που είναι τα χαλιά τώρα που χειμωνιάζει??? Ζεσταίνουνε το σπίτι!!!!!!:D

Όσο για το πότε θα στολίσω.....:rolleyes: Έχω να στολίσω από τα Χριστούγεννα του 2008....

Συνήθως έπαιρνα άδεια από τη δουλειά την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη ή την πρώτη του Δεκέμβρη για να καθαρίσω το σπίτι, να στρώσω τα χαλιά και να στολίσουμε, οπότε και φέτος κάπου εκεί βλέπω να στολίζουμε!!!!

Έχω όρεξη πάλι για Χριστούγεννα...

Να δω πότε θα αποφασίσει να γεννηθεί ο μπέμπης και θα το κανονίσουμε κι αυτό!! Πάντως νωρίς θα στολίσουμε!!

Τα Χρισούγεννα θα γιορτάζει κι ο μπαμπάς και θέλω να ντύσω τον νεογέννητο γιο του αγιοβασιλάκη!!!!!!!:P

Ψάχνω για στολή αλλά ακόμα δε βρίσκω αλλά πιστεύω ότι από μέσα Νοέμβρη που θα βγούνε τα Χριστουγεννιάτικα είδη, κάπου θα βρω!!!!

Μία φορά θα το βάλει, άντε και την πρωτοχρονιά οπότε δε με ενδιαφέρει να είναι κάτι ακριβό!! Έτσι για να βγάλουμε φώτο και να γελάσουμε λίγο!!!:D

Άντε μωρέ δεν πειράζει....Νύχτωσε....δες λίγο τηλεόραση, ε κάπως θα περάσει η ώρα!!!

Πάντως κι εγώ ειδικά τις Κυριακές είμαι πολύ ρέμπελο!!!:tongue:

Τις καθημερινές όλο και κάτι έχω να κάνω....

εσωρουχακια και φορμακια αγιοβασιλιατικα εχει και το Jumbo αλλα δεν ξερω αν εχετε καπου κοντα..το jumbo λογικα ηδη θα χει φερει τα πρωτα χριστουγεννιατικα.. εδω εφερε το carrefour!!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχα, ολες βλεπω μια απ'τα ιδια!

Κοιμηθηκα κατα τις 5 και τωρα παλι νυσταζω...

Αννιτα εμεις ντοπλερ κανουμε καθε φορα που παμε στο γιατρο..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Όσο για τα παιδιά που λέτε, εννοείται πως όταν τα μεγαλώνουνε οι συγγενείς τα αποτελέσματα στην συμπεριφορά τους είναι αντίθετα από αυτά που θα κάναμε ή θα θέλαμε εμείς!!

Αλλά έλα που είναι είναι έτσι οι καιροί και πρέπει να δουλεύουμε....οπότε, που να αφήσουμε τα παιδιά??:confused:

Καμιά φορά οι γιαγιάδες κλπ τα κακομαθαίνουνε όχι γιατί κάνουνε ότι τους ζητάνε τα μικρά αλλά γιατί φοβούνται μην τους πούνε κάτι οι γονείς (εμείς), σε περίπτωση που τα μαλώσουνε ή δεν τα δώσουνε κάτι που θέλουνε κι αυτά κλαίνε κλπ...

Όπως και να έχει όμως, η ζημιά γίνεται!!

Εγώ θέλω οπωσδήποτε να πάρω το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και να μην καταργηθεί γιατί δεν έχω που να το αφήσω τόσο μικρό...

Στον πατέρα μου ή στον άντρα μου??? Δύο μηνών να το κάνουνε τι??:( Ενώ αν φτάσει 8 μηνών, θα τρώει και το φαγητούλι του και γενικά θα είναι ένα μεγαλύτερο παιδάκι που κάπως θα μπορούνε να το κρατήσουνε για μερικές ώρες!!!

Τις καθημερινές ο άντρας μου έχει τουλάχιστον 3 πρωινά που κάθεται και πάει απόγευμα για δουλειά, οπότε άντε να χρειαστώ δύο μέρες την εβδομάδα να το κρατάει κάποιος (ο πατέρας μου πχ.).

Η άλλη λύση είναι να βρω μία γυναίκα αλλά δεν εμπιστεύομαι καμία οπότε με τη μία αναιρείται η σκέψη αυτή και η άλλη είναι ο παιδικός σταθμός.....αλλά θα προτιμούσα να μην το πάω από τόσο μικρό....

Θα δούμε.....ουφ....προσπαθώ να μην το σκέφτομαι από τώρα αν και είναι κοντά όλα....για την ώρα οι σκέψεις μου είναι ότι θα πάω στη δουλειά Ιούλιο - Αύγουστο οπότε μέχρι τότε κάτι θα γίνει!!

Ας ζήσω την κάθε μέρα που έρχεται και θα περνάει με το μωρό μου....και σιγά - σιγά θα κάνω και το πρόγραμμά μου!!!;)

ΑΓΑΠΩ τις καθημερινες γιατι εχω ΠΑΝΤΑ κατι περισσοτερο να κανω (μαζοχισμος στο επακρο!!)

Μα πως συμφωνωωωωω!!!

εσωρουχακια και φορμακια αγιοβασιλιατικα εχει και το Jumbo αλλα δεν ξερω αν εχετε καπου κοντα..το jumbo λογικα ηδη θα χει φερει τα πρωτα χριστουγεννιατικα.. εδω εφερε το carrefour!!!!

Ναι έχω jumbo εδώ!!!!!!!!!!!:D:D:D

Λες να έφερε??? Έχω σκοπό να πάω το επόμενο Σάββατο......:P Αν βρω θα πάρω!!!!!!!! Τέλεια!!!!!!

Και carrefour έχουμε!!!! Θα πάω την Τρίτη εκεί μετά το μάθημα ανώδυνου τοκετού!!!!!:D

Thanks!!!!!

Ελενη το ιδανικο για καθε παιδι ειναι να μεγαλωνει με τη μαμα και το μπαμπα!

Αλλα ειπαμε οι καιροι ειναι δυσκολοι για να πεις οτι δε θα δουλεψεις 2-3 χρονια και μετα να παει παιδικο...

Που να βγουμε με 1 μισθο;;;;

Και εννοειται οτι προτιμαμε τις γιαγιαδες-παππουδες απο τις ξενες γυναικες..

Παντως αν κοψουν το 6μηνο θα φρικαρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...