Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Έτσι μας είπε η μαία για τον δυόσμο!! Δεν ξέρω αν ισχύει!!!!!

Αυτή την εξέταση την κάνουνε όλοι!!!! Και στην κλινική και στο νοσοκομείο, χρόνια τώρα!!!!!!! Μην ανησυχείς....παίρνουνε αίμα από τη φτερνούλα του μωρού αν θυμάμαι καλά αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό κάνουνε να βγούνε τα αποτελέσματα!!!!!

Όταν θα γεννήσεις με το καλό στο νοσοκομείο, ρώτα για να είσαι σίγουρη αν έκαναν την εξέταση αλλά 99% θα την κάνουνε!!!;)

την εξεταση την κανουν τα περισσοτετα νοσοκομεια μετα τη γεννα, στα ιδιωτικα φαινεται και στο τιμολογιο, στα δημοσια ρωτηστε το..

και για το φασκομηλο υπαρχει ισχυρη θεωρια οτι συμβαλλει στη μειωση του γαλακτος.. οπως για την μαγια μπυρας η τις καψουλες που εχουν μαγια στα φαρμακεια οτι αυξανουν το γαλα..

εγω προσωπικα δεν απαξιωνω τιποτε απο ολα αυτα αλλα δεν μπηκα και ποτε στον κοπο να τα πειραματιστω..

ωστοσο δεν επινα ΤΙΠΟΤΕ αλλο εκτος απο νερο, χυμους και το γαλα μου.. ουτε καν Τσαι που αν θυμαμαι καλα καποτε μου ειχαν πει οτι η επιτυχια να περασουν τα αντισωματα στο μωρο και να μην ασθενησει ακομη και εγω να εχω ασθενησει και να το θηλαζω εχει να κανει και με την αποφυγη καταναλωσης τσαγιου οιασδηποτε φυσεως.. αλλα και αυτο μια απλη θεωρια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω Ελενη, θα ρωτησω.. Παντως, για την αμεσοτητα των αποτελεσματων, μιας και το θιξαμε, οταν πηγα προχτες και περιμενα κανα διωρο, ηρθε μια κυρια να παρει το τεστ ΠΑΠ που ειχε κανει και της ειπαν οτι δεν εχουν παρει αποτελεσματα απο τις 25 Αυγουστου!!!!! :shock::shock:

:roll::roll:

Από 25 Αυγούστου????:confused::confused:

Κατάλαβα....του χρόνου θα βγούνε τα αποτελέσματα!!!!:rolleyes:

εγω παντως σε τσιπουραδικο αν ημουν μια γουλιτσα τσιπουρο ισως και δυο θα επινα.. μεχρι εκει.. εννοειται οτι θα τσακιζα και τα εδεσματα.. κλασικα!!

για να μην πλερωνομαι παντος λογω της αποστασης πιατου και κοιλιας πλεον ξεσκεπαζω την κοιλια χαχα!! ωστε αν κατι πεσει καθαριζεται πιο ευκολα (εφοσον δεν μπορω να φερω το πιατο πιο κοντα!!) αλλωστε σπιτι μου τρωω συνηθως!!

μαγειρεψα κεφαλοπουλο σουπα και μολις τελειωσα το σιδερωμα..

εχω και νευρα παλι με τη μικρη γιατι χτυπησε τη θεια της κατι το οποιο το κανει συνηθως μονο σε εκεινη οταν εκνευριζεται που δεν περναει το δικο της γιατι και η θεια αντι να της βαλει χερι και να τη μαλωσει καθεται και ειτε την κοιταει και το συζηταει (μονο ευχαριστω δεν της λεει) ειτε μπορει να χαζογελαει..

εννοειται σε μενα και στον πατερα της δεν το κανει αυτο και αν παει να το κανει το μαζευει αμεσως..

υποψην οτι απο τα 2-2,5 ετη ξεφευγουν τρελλα.. οτι κανετε πρεπει να το κανετε μεχρι τα 3 σε θεμα οριων και δυστυχως κανεις δεν προκειται να αναθρεψει τα παιδια με τον τροπο που θελετε ασχετα τι σχεση και ποια προθεση εχετε και εχουν..θα με θυμηθειτε συντομα..

Καλημέρα Προσπ!!!!!:D

Η αλήθεια είναι πως οι γιαγιάδες - παππούδες - θείοι - θείες τα κακομαθαίνουνε τα παιδιά!!!!!

Κι εγώ σαν θεία μέχρι τώρα τους κάνω τα χατιράκια....:rolleyes:

Βέβαια μέχρι ένα σημείο κι όχι άμα το απαιτήσουνε!!!!;)

Ευτυχώς δεν μου πήραν τον αέρα!!!!!!

Εγώ προχθές λέρωσα το τραπεζομάντηλο......και φυσικά οι μπλούζες μου αρκετά συχνά δοκιμάζουνε φαγητό....χαχα..

Όσο για το σίδερο, ευτυχώς σιδέρωσα χθες 4 πλυντήρια!!!! Τα 2 το πρωί και τα άλλα 2 το απόγευμα!!!!! Και σήμερα κάάάθομαιιιιιι!!!!!!!!!

Έχει και συννεφιά....μάλλον το πάει για βροχή....

την εξεταση την κανουν τα περισσοτετα νοσοκομεια μετα τη γεννα, στα ιδιωτικα φαινεται και στο τιμολογιο, στα δημοσια ρωτηστε το..

και για το φασκομηλο υπαρχει ισχυρη θεωρια οτι συμβαλλει στη μειωση του γαλακτος.. οπως για την μαγια μπυρας η τις καψουλες που εχουν μαγια στα φαρμακεια οτι αυξανουν το γαλα..

εγω προσωπικα δεν απαξιωνω τιποτε απο ολα αυτα αλλα δεν μπηκα και ποτε στον κοπο να τα πειραματιστω..

ωστοσο δεν επινα ΤΙΠΟΤΕ αλλο εκτος απο νερο, χυμους και το γαλα μου.. ουτε καν Τσαι που αν θυμαμαι καλα καποτε μου ειχαν πει οτι η επιτυχια να περασουν τα αντισωματα στο μωρο και να μην ασθενησει ακομη και εγω να εχω ασθενησει και να το θηλαζω εχει να κανει και με την αποφυγη καταναλωσης τσαγιου οιασδηποτε φυσεως.. αλλα και αυτο μια απλη θεωρια..

Μπράβο ναι!!!!! Και για φασκόμηλο μας είπε!!!!;)

Ούτε κι εγώ πρόκειται να πειραματιστώ με τέτοια!!!!! Άπαπα και να μου κοπέι το γάλα??? Θέλει προσοχή!!!!!!

Για το τσάι δεν το ήξερα!!!!! Δεν θα πίνω ούτε απ'αυτό!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου πάω για φαγητό!!!!!!:D

Θα μπω το απογευματάκι πάλι!!!!

Καλό σας μεσημέρι και καλή όρεξη - χώνεψη!!!!;)

Ντινάκι δεν ξέρω τι άλλες εξετάσεις κάνουνε.....:confused: Και το ίκτερο ελέγχουνε εκείνες τις μέρες....

Στο νοσοκομείο ρώτησα για την εξέταση ενζύμου σε μία κοπέλα που γέννησε και την κάνουνε!!!!! Μέσα στα 872 ευρώ που πληρώνουμε είναι και οι εξετάσεις μέσα, μου είπανε στο γραφείο κίνησης!!!;)

Φιλάκια!!!!

Από 25 Αυγούστου????:confused::confused:

Κατάλαβα....του χρόνου θα βγούνε τα αποτελέσματα!!!!:rolleyes:

Καλημέρα Προσπ!!!!!:D

Η αλήθεια είναι πως οι γιαγιάδες - παππούδες - θείοι - θείες τα κακομαθαίνουνε τα παιδιά!!!!!

Κι εγώ σαν θεία μέχρι τώρα τους κάνω τα χατιράκια....:rolleyes:

Βέβαια μέχρι ένα σημείο κι όχι άμα το απαιτήσουνε!!!!;)

Ευτυχώς δεν μου πήραν τον αέρα!!!!!!

Εγώ προχθές λέρωσα το τραπεζομάντηλο......και φυσικά οι μπλούζες μου αρκετά συχνά δοκιμάζουνε φαγητό....χαχα..

Όσο για το σίδερο, ευτυχώς σιδέρωσα χθες 4 πλυντήρια!!!! Τα 2 το πρωί και τα άλλα 2 το απόγευμα!!!!! Και σήμερα κάάάθομαιιιιιι!!!!!!!!!

Έχει και συννεφιά....μάλλον το πάει για βροχή....

δυστυχως εμας το προβλημα ειναι οτι η θεια ειναι μαζι μας συνεχως συνεπως αυτο δινει αλλη προεκταση στο προβλημα..

σημερα μιλουσα με μια θεια μου και μου ελεγε οτι στο εγγονι της (ειναι 1,5 ετους) το κακομαθαινει οταν το βλεπει μια φορα την εβδομαδα η στις δυο.. δεν ειπα κουβεντα βεβαια αν και εγω δεν το ανεχομαι αυτο ουτε αλλοθι το βρισκω.. η μανα μου το τι ακουει οταν της παω το παιδι δε λεγεται..

Ποιες αλλες εξετασεις , υποτιθεται, οτι κανουν με το που γεννιεται το παιδι? Να ξερω να ρωτησω..

στο ιδιωτικο υποτιθεται οτι το βλεπει ο παιδιατρος, ο χειρουργος ορθοπαιδικος και ωρλ κατα παραγγελια (εχει μια επιπλεον μικρη χρεωση και ολοι σχεδον το δεχομαστε)

στα αιματολογικα βλεπω τωρα στο βιβλιαριο υγειας της κορης μου οτι εχει γινει εξεταση για: g6pd, pku, tsh

δηλαδη το πρωτο g6pd ειναι η ελλειψη ενζυμου για κουκια και για καποιες κατηγοριες αντιβιοτικων

το δευτερο ειναι για την Φαινοκελτονουρια

και το τριτο για θυροειδη..

Στην περιπτωση της κορης σου πως θα το χειριστεις το θεμα?

πολυ μπλα μπλα (δεν ειναι σωστο, δεν χτυπαμε, κλπ) και προειδοποιηση πως αν ξανασυμβει θα τιμωρηθει.. ειδικα αν εισαι το αμεσο προσωπο που χτυπησε τις απομακρυνεις τα χερια και της λες με ευθη, απολυτο και απλα αυστηρο υφος οτι δεν ανεχεσαι την συμπεριφορα αυτη..θετεις ορια..μια δυο δεν θα το ξανακανει (αυτο πχ η θεια δεν το κανει ποτε..τοσο ευκολο μα τοσο δυσκολο για εκεινη)

οταν ξανασυμβει (βεβαια η προειδοποιηση δεν οφελει σε αυτη την ηλικια αν προκειται να επαναληφθει πχ δυο μερες μετα αφου δεν θυμουνται) μπαινει

αμεσως τιμωρια..χωρις δευτερη κουβεντα η διαπραγματευση

λογικα ολα τα νοσοκομεια κανουν αυτες τις εξετασεις..απο την αρχη πρεπει να ξερουν τετοιες λεπτομερειες.. και για την ομαδα αιματος του παιδιου και για τον ικτερο ο οποιος εμφανιζεται 3-4 μερα και υπαρχουν τιμες συγκεκριμενες που απαιτουν παρακολουθηση κλπ.. για αυτο και ειναι αναγκαιο να μενει το μωρο στο νοσοκομειο 4 μερες.. προσωπικα δεν συμφωνω με το να φευγει το μωρο απο το μαιευτηριο στις 2 η 3 μερες..εκτος αν η μητερα εξ αρχης εχει αποφασισει να γεννησει σπιτι οπως ειναι της μοδος πλεον..

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Εχτες τελικα δεν καναμε τις δουλειες του σπιτιου γιατι ελειπε ο Νικος το πρωι, οποτε σημερα που ηταν εδω τον καβατζωσα,,,χαχα!!

Σιδερο μονο εμεινε αλλα το βραδυ:mad::-x

Πολλα διαβασα και τα ξεχασα!

Απο τωρα εχω αρχισει να σκεφτομαι πως θα διαχειριστω το θεμα με την πεθερα μου οσο αναφορα το μεγαλωμα του παιδιου, γιατι οταν γυρισω στη δουλεια θα αναλαβει εκεινη(τις ωρες που θα λειπουμε κ οι 2 φυσικα, κ μαλλον θα ειναι αρκετες)

Αυτο που λεει μεχρι στιγμης ειναι ''Εγω θα σε ρωταω...τι θες να κανω, τι να της λεω'' κλπ..

Δεν ειναι και μανα μου για να μπορω να της τη λεω πιο ανετα, αλλα αν βλεπω το στραβο θα το λεω..

Εντωμεταξυ το'χει παρει πολυ πατριωτικα το θεμα,,,, τι να σας λεω, πεταει κατι ατακες και με καραφλιαζει, ΑΛΛΑ προς το παρον δε μιλαω..

Για τις ωρες φαγητου που λεγατε προσπαθω να μην τρωω μετα τις 8 το βραδυ αλλα συχνα δεν τα καταφερνω... Και μετα δε με παιρνει ο υπνος ευκολα...

Αχ, εχτες πηγαμε για τη ριμαδοκρεπα αρκετα αργα, και δεν ηταν και καλη(επεμενε ο Νικος να παμε σε μια κρεπερι που δε μου γεμιζε το ματι) αφησα τη μιση, και μετα οταν γυρισα σπιτι με επιασε το στομαχι μου και ηθελα να κανω εμετο..μετα απο 2 ωρες κοιμηθηκα( 3:00:shock: )

Ντινα και γω εχω ιδιαιτερη αδυναμια στα ''μπινελικια'' τυπου γαριδακια, δρακουλινια και τα σχετικα,,, και ο Νικος με κραζει γιατι θα μαθει το παιδι λεει........

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εχω ακουσει οτι καποιες εξετασεις προαιρετικες που γινονται στα ιδιωτικα για τα αυτακια και τα ματακια του μωρου νομιζω, χρεωνονται 300?, αλλα λενε δεν ειναι απαραιτητες μιας και ο παιδιατρος μετα την εξοδο απο το νοσοκομειο τα κοιταει αυτα....

θα μαθει το παιδι??χαχαχα!!

τρωγε παιδι μου!! μια φορα στο τοσο δεν παθαινεις τιποτε!!ουτε το παιδι!!

ειδαμε και τα υγιεινα τι εχουν μεσα με τετοιες καλλιεργειες που γινονται πια!!

ετσι λενε ολες οι πεθερες, θειαδες, γιαγιαδες κλπ.. εσυ θα μου λες και εγω αυτο θα κανω.. μεχρι να ρθει η ωρα δηλαδη και να θυμηθουν τα νιατα τους και οτι δεν συμφωνουν με αυτα που λες για να αρχισουν τα δικα τους.. αλλες φορες απο αδυναμια στα παιδια μας, αλλες φορες απο αδυναμια χαρακτηρα, αλλες φορες απο ανταγωνισμο.. ολα αυτα περιοριζονται (δυστυχως ΔΕΝ σταματανε) οταν το ζευγαρι (οχι ο ενας απο τους δυο ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) θετει τα ορια του και τις απαιτησεις του.. ΟΤΙ και να γινει στο χαρακτηρα του παιδιου ο γονιος θα το χρεωνεται μια ζωη οχι η θεια, η γιαγια κλπ.. ετσι παει το παραμυθι δυστυχως..

βεβαια οι συζητησεις και οι κοινες γραμμες ειναι οτι καλυτερο αλλα το θεμα ειναι τι επιπεδο διαλογου, κατανοησης και υποχωρησης εχει ο συνομιλητης μας..

Εχω ακουσει οτι καποιες εξετασεις προαιρετικες που γινονται στα ιδιωτικα για τα αυτακια και τα ματακια του μωρου νομιζω, χρεωνονται 300?, αλλα λενε δεν ειναι απαραιτητες μιας και ο παιδιατρος μετα την εξοδο απο το νοσοκομειο τα κοιταει αυτα....

το 2009 πληρωσα μονο 35 ευρω παραπανω για ακουστικες εξετασεις..τιποτε αλλο.

Καλα μιλαμε για πολυ βαρεμαρα,,,

βαριεμαι μεχρι και να ντυθω μηπως κ παμε καμια βολτα......

Τελικα μου τη δινει το Σ/Κ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...