Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αχ Κυριακή μου είμαι σίγουρη πως το συναίσθημα είναι τέλειο!!!!:D

Ανυπομονώ κι εγώ και ο άντρας μου γι'αυτό!!!!!!! Όταν γίνει νομίζω πως θα κατουρηθώ απ'τη χαρά μου....χαχαχα :P

Ναι δεν υπάρχει το συναίσθημα αυτό! Εγώ βάζω το χέρι του άντρα μου πάνω στο σημείο στην κοιλιά που ξέρω ότι θα το νιώσει, και μετά από λίγο καταλαβαίνει κι αυτός τις κλωτσίτσες!!!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι δεν υπάρχει το συναίσθημα αυτό! Εγώ βάζω το χέρι του άντρα μου πάνω στο σημείο στην κοιλιά που ξέρω ότι θα το νιώσει, και μετά από λίγο καταλαβαίνει κι αυτός τις κλωτσίτσες!!!! :)

Φαντάζομαι πως θα κάνει ο άντρας σου!!!!:D

Εμένα το περιμένει πως και πως και φοβάται να μην το νιώσω όταν εκείνος δεν θα είναι εκεί!!! Βρε, του λέω αν το νιώσω μία φορά θα το νιώθω συνέχεια μετά!!!:D

Σαν μικρό παιδί κάνει και μόνο στη σκέψη του μωρού!!!!!

κ εγω τωρα που ειμαι στην 19 το καταλαβα τοσο δυνατα.....ο δικος μου ο αντρας εχει τρελαθει παντως απτην χαρα του μου χαιδευει συνεχεια την κοιλιτσα!!!ειναι τελεια!!!

κ εγω τωρα που ειμαι στην 19 το καταλαβα τοσο δυνατα.....ο δικος μου ο αντρας εχει τρελαθει παντως απτην χαρα του μου χαιδευει συνεχεια την κοιλιτσα!!!ειναι τελεια!!!

Θέλω κι εγώώώώώ....κλαψ...κλαψ...:rolleyes:

Οι άντρες μας έχουνε ενθουσιαστεί με την εγκυμοσύνη κι έχουνε πάρει σοβαρά το ρόλο του πατέρα!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια χαρηκα πολυ που μιλησα λιγο μαζι σασ!!!παω να κανω καμια δουλεια αρκετα τεμπελιασα!!!φιλακια κ ναστε ολεσ καλα!!

Άντε φιλάκια!!!

Εγώ είμαι στη δουλειά και ξεμυαλίζομαι με το φόρουμ...:tongue::tongue:

καλημερα κοριτσια..

εγω εχω ραντεβου στις 24 για τα καθιερωμενα και συνηθως μου κανει στο ιατρειο του ενα ατυπο β επιπεδου αφου ειναι και εκεινος ειδικευμενος υπερηχογραφιστης συνεπως υπολογιζω οτι στο πρωτο δεκαημερο του Ιουλιου θα παμε Ιασω για το β επιπεδου και τυπικα..

εμεις την καρδια την ακουμε και την υπερηχογραφουμε στο ιατρειο του και doppler κανουμε μετα την 27η εβδομαδα για την κυκλοφορια του αιματος στα ζωτικα σημεια..

ωραιες οι κλωτσιες.. τωρα που ειναι ακομη μικρα στις κοιλιες μας.. μετα θα ναι βαρβατες! χαχα!!

η αληθεια ειναι πως ακομη οι ανδρες δεν ειναι σε ικανοι θεση να νοιωσουν τα χτυπηματα του κυηματος οπως εμεις.. εκτος αν κατσει και πεσει κανενα χτυπημα με εξογκωματακι που ειναι συνηθως στιγμιαια..

λιγες εβδομαδες αργοτερα θα ειναι πιο ευδιακριτα..

Καλημέρα Prosperous!!!:D

Μια χαρά αφού ο ίδιος ο γυναικολόγος σου κάνει τις μεγάλες εξετάσεις!!

Κι εμένα ο ίδιος μου τις κάνει!!!

Καλά όταν μεγαλώσουνε τα μικρά μας θα ρίχνουνε κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές....ουουουου...:D Θα γίνουνε ποδοσφαιριστές!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

λες εεε?? ποδοσφαιριστες..χαχα!! αν και περναει και εκει κριση το πραγμα!!

Καλά άσε με την κρίση δεν ξέρω που θα φτάσουμε!!!! Τώρα έτυχε που θα γίνουμε μανούλες??? Πιο πολύ σκέφτομαι μη γίνει κανένα μπαμ και δεν προλάβω να πάρω την άδεια που δικαιούμαι από ΙΚΑ και ΟΑΕΔ για να μπορέσει να φτάσει το μωρό 8 μηνών ώστε να μπορεί να το κρατήσει κάποιος και να γυρίσω στη δουλειά....Αν δεν έχουνε να μας πληρώσουνε, τι άδεια να πάρω???:confused:

Καλά άσε με την κρίση δεν ξέρω που θα φτάσουμε!!!! Τώρα έτυχε που θα γίνουμε μανούλες??? Πιο πολύ σκέφτομαι μη γίνει κανένα μπαμ και δεν προλάβω να πάρω την άδεια που δικαιούμαι από ΙΚΑ και ΟΑΕΔ για να μπορέσει να φτάσει το μωρό 8 μηνών ώστε να μπορεί να το κρατήσει κάποιος και να γυρίσω στη δουλειά....Αν δεν έχουνε να μας πληρώσουνε, τι άδεια να πάρω???:confused:

αστα.. αυτα τα σκεφτομαι και εγω..

και απο τωρα κιολας γιατι ειμαι σε αδει ασθενειας και πληρωνομαι κατι λιγα απο το ΙΚΑ και στη δουλεια δεν εχουμε κινηση και δεν ξερω αν επιστρεψω τι θα γινει μεχρι να γεννησω..

δυσκολα τα πραγματα αλλα πιστευω πως για ολα καποια λυση βρισκεται..

κανουν κυκλο ολα αυτα..καμια φορα πολυ μεγαλο κυκλο!

κορίτσια!! εμένα μου είπε ο γιατρός ότι γεννάω 3 νοεμβρίου! όμως πήγα σε άλλη γιατρό όταν είχα κάνει την αυχενική διαφάνεια και μου είπα πως γεννάω 30 οκτώβρη! οι απόψεις δυίστανται!!!!!!:-P

Καλημέρα Prosperous!!!:D

Μια χαρά αφού ο ίδιος ο γυναικολόγος σου κάνει τις μεγάλες εξετάσεις!!

Κι εμένα ο ίδιος μου τις κάνει!!!

Καλά όταν μεγαλώσουνε τα μικρά μας θα ρίχνουνε κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές....ουουουου...:D Θα γίνουνε ποδοσφαιριστές!!!!!:tongue:

εμένα δυστυχώς άλλος γυναικολόγος με παρακολουθεί και άλλος μου κάνει αυχενική διαφάνεια και υπέρηχο β επιπέδου.. πφφφφ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...