Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ασχετο, Προσπ, ηθελα να σε ρωτησω, ολο το ξεχνουσα... Ειπες οτι εχετε Νοβα.. Κι εμεις το ιδιο.. Με το νεο ψηφιακο συστημα της Digea που ηρθε εσεις δεν επρεπε να παρετε αποκωδικοποιητη, ετσι δεν ειναι??? Γιατι ειχατε ηδη ψηφιακο σημα...

Σε εμας ακομη το σημα αυτο δεν εχει ερθει... Αλλα το συζητουσαμε και αναρωτιομασταν...:confused:

απο οτι εχω καταλαβει οσοι εχουν πλατφορμα της Nova και βλεπουν αποκλειστικα μονο απο εκει δεν χρειαζονται να παρουν αποκωδικοποιητη.. τουλαχισοτν τετοια ενημερωση δεν εχω λαβει..

επειδη ομως σε αλλη tv εχω το novacinema 1 μονο του (ειμασταν παλιοι συνδρομητες και στη συνδρομη της Nova μας εχουν μεσα ας πουμε δωρεαν το novacinema 1 το οποιο ομως λαμβανει μονο με τη χρηση του παλιου κωδικοποιητη και ετσι το ενα το εχω στο υπνοδωματιο μιας και το nova1 βαζει συχνα νεες ταινιες και την πλατφορμα της Nova στο σαλονι μιας και πιανει πληθωρα αλλων καναλιων που αφορουν ολους μας. Παρεπιμπτοντως δεν εχω την προσφατη πλατφορμα που εχει πολλαπλες λειτουργιες) ΑΡΑ για να καταληξω, στην tv του υπνοδωματιου και της κουζινας (εε βεβαια!! αφου ειμαστε και πολλοι εχουμε και πολλες tv...μη χασουμε!) που πιανουν με αναλογικη κεραια θα χρειαστει αποκωδικοποιητης η tv Με ενσωματομενο αποκωδικοποιητη.. μεχρι τοτε βλεπουμε! Μπορει να μην εχουμε να πληρωνουμε και ρευμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι αλλη απορια, επισης, ξεκαρφωτη... Στο θηλασμο ειπαμε αποφευγουμε να τρωμε κουκια .. και τί αλλο???:confused::confused:

συνηθως στα μαιευτηρια κανουνε εξ αρχης την εξεταση για το ενζυμο αυτο και φαινεται αν υπαρχει αλλεργια στο παιδι.. βεβαια οπως εκανα και εγω καλου κακου ας τα αποφυγεις..

εγω βασικα ψιλοαπεφευγα και τα αγορασμενα οστρακοειδη και μαλάκια αν και δεν ενδεικνυται απο καπου..

γενικα στον θηλασμο θα τρως και θα παρατηρεις αν το μωρο στο επομενο 24ωρο εχει καποια αλλαγη συμπεριφορας η στα κακα του υπαρχει βλεννα και ειδικα αιμα που δηλωνει καποια αλλεργια (συνηθως αυτο εχει να κανει με προιοντα αγελαδος ενω για κιολικους ενοχοποιουνται πρασινα λαχανικα και οσπρια αλλα για καθε μωρο ολα ειναι ας πουμε σχετικα..)

και εγω με αυτην την απορια ειμαι...!!!!

διαβαζω που τρωτε τοσα πολλα για βραδυ και εχω μια απορια

δεν σας πιανουν καουρες????? γιατι εγω τον τελευταιο καιρο

δεν μπορω να φαω πολυ :confused::confused: ασε που οταν θα φαω εκει την ωρα ο μικρος κανει παρτυ στην κοιλια μου!!!!

εγω εχω καθε βραδυ καουρες αλλα προσπαθω

α) να τρωω μεχρι τις 21.30 το πολυ

β) να μην ξαπλωνω αμεσως

γ) και να μην τρωω πολλα πικαντικα η αλμυρα που το επιδεινωνουν..

πχ εχθες ενεδωσα και εφαγα μια καρμποναρα φουρνου απ εξω (κλασικα!) και δεν με πειραξε καθολου!

εχει να κανει και με την ενταση της καουρας βεβαια καθε φορα..

και να πω και καλημερα επισης.. αν και χειμωνιατικος καιρος.. να εχουμε μια καλη Κυριακη!

γελασα πολυ με αυτα που γραφεται για τις κοιλιες και το φαι..

dina καλοσυνη σου που εδωσες την κρεπα στη φιλη!! ετσι μου λεει και ο ανδρας μου αν του παραχωρω κατι απο αυτα που τρωω και με κοροιδευει διοτι σε χρονο dt τα χλαπακιαζω αν θελω να τα φαω μεχρι τελους!! πχ εχθες..χαχα!!

ντροπη μου και εφθασα 77,5..ελα και κοντα ειναι το 80αρι!!!

καλημερα και καλη κυριακη!!!!!

εγω εχω καθε βραδυ καουρες αλλα προσπαθω

α) να τρωω μεχρι τις 21.30 το πολυ

β) να μην ξαπλωνω αμεσως

γ) και να μην τρωω πολλα πικαντικα η αλμυρα που το επιδεινωνουν..

πχ εχθες ενεδωσα και εφαγα μια καρμποναρα φουρνου απ εξω (κλασικα!) και δεν με πειραξε καθολου!

εχει να κανει και με την ενταση της καουρας βεβαια καθε φορα..

βρε ολα τα τηρω:confused: ειναι μια βδομαδα τωρα που μετα της 20.30 δεν τρωω τιποτα αντε να πιω ενα γαλα!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη κυριακη!!!!!

βρε ολα τα τηρω:confused: ειναι μια βδομαδα τωρα που μετα της 20.30 δεν τρωω τιποτα αντε να πιω ενα γαλα!!

μηπως το γαλα σου τις κανει χειροτερα?? γιατι εγω αν φαω γαλακτομικο το απογευμα με πιανουν καουρες στο dt.. ενω το πρωι το στομαχι ειναι πιο αδειο και πιο ανεκτικο σε ολα αυτα για το λογο αυτο και τρωω τα περισσοτερα γαλακτομικα εκεινη την ωρα..

καλημερουδια!

μηπως το γαλα σου τις κανει χειροτερα?? γιατι εγω αν φαω γαλακτομικο το απογευμα με πιανουν καουρες στο dt.. ενω το πρωι το στομαχι ειναι πιο αδειο και πιο ανεκτικο σε ολα αυτα για το λογο αυτο και τρωω τα περισσοτερα γαλακτομικα εκεινη την ωρα..

καλημερουδια!

μπα γιατι το γαλα και το παστελι ειναι τα μονα που με ηρεμουν τι να πω...

υπομονη λιγος καιρος εμεινε....:P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Καλημερα και απο εμας... μανα και γιο... ;)

Πολυ συννεφια και υγρασια σημερα... Πανω που λες να το παρεις αποφαση οτι θα εχει 20 βαθμους την αλλη σε ριχνει στους 14.. (οσο δεν χρειαζεται πετρελαιο, ο,τι θελει ας κανει...)

Εβλεπα παλι υπερπαραγωγες ονειρα... Τι σου ειναι το υποσυνειδητο... :rolleyes:

Χτες εβλεπα στη Νοβα Criminal Minds μεχρι τις 5, με πηρε ο υπνος στον καναπε, πιαστηκα κι ολας... Καπου στις 3 εφαγα και αλλο ενα σακουλακι δρακουλινια, αλλα με το που τελειωσα με επιασαν τυψεις για τη σαβουρα που θα φαει το παιδι μου λογω της βλακειας μου... :-(

Εμεις εχουμε Νοβα μονο στο σαλονι, στην κρεβατοκαμαρα συμβατικη κεραια... μεχρι να ερθει εδω το σημα της Digea μπορει πραγματι να μην εχουμε να πληρωσουμε οχι για Νοβα αλλα ουτε για τη ΔΕΗ οποτε μεχρι τοτε βλεπουμε... Και οι τηλεορασεις μας ειναι και απο τις παλιες... χωρις ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη... Θα δειξει λοιπον...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Τι κάνετε μανούλες??? Όλο για γλυκά και άλμυρα διάβαζα!!!!:tongue:

χαχα..Ντινάκι που το θυμήθηκες αυτό με το πιάτο στην κοιλιά μου????:lol::lol:

Ώστε εσείς τρώτε μέχρι τις 20:30 - 21:30 ε??:rolleyes: Εγώ τις περισσότερες φορές τρώω στις 23:30 με 12 το βράδυ...:rolleyes:

Χθες πήγαμε για τσίπουρα!! Εγώ βέβαια δεν ήπια αλλά κατανάλωσα ένα ολόκληρο τσιπουράδικο..:tongue::tongue: Γυρίσαμε γύρω στις 1:30, οπότε φαντάζεστε μέχρι τί ώρα έτρωγα!!!:rolleyes:

Καούρες όμως δεν έχω....

Α για τα κουκιά που ρώτησες Ντινάκι, εμάς η μαία μας είπε να μην τρώμε τουλάχιστον μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα της εξέτασης του ενζύμου αλλά μας είπε να μην τρώμε και δυόσμο!!!!! Γιατί με τον δυόσμο, κόβεται το γάλα!!

Διαφημίσεις

Α για τα κουκιά που ρώτησες Ντινάκι, εμάς η μαία μας είπε να μην τρώμε τουλάχιστον μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα της εξέτασης του ενζύμου αλλά μας είπε να μην τρώμε και δυόσμο!!!!! Γιατί με τον δυόσμο, κόβεται το γάλα!!

Καλημερα, γλυκια μας μανουλα... Τσιπουραδικοοοο???? Πωπωπωπω, σουπερ!!! Μπραβο, κοπελα μου.. μια χαρα!!! :wink:

Την εξεταση αυτη για το ενζυμο την κανουνε ολοι? Ή πρεπει να τη ζητησεις εσυ?

Και ο δυοσμος ε ??? Κριμα... Μου αρεσει πολυ ο δυοσμος..... :-(

Καλημερα, γλυκια μας μανουλα... Τσιπουραδικοοοο???? Πωπωπωπω, σουπερ!!! Μπραβο, κοπελα μου.. μια χαρα!!! :wink:

Την εξεταση αυτη για το ενζυμο την κανουνε ολοι? Ή πρεπει να τη ζητησεις εσυ?

Και ο δυοσμος ε ??? Κριμα... Μου αρεσει πολυ ο δυοσμος..... :-(

Έτσι μας είπε η μαία για τον δυόσμο!! Δεν ξέρω αν ισχύει!!!!!

Αυτή την εξέταση την κάνουνε όλοι!!!! Και στην κλινική και στο νοσοκομείο, χρόνια τώρα!!!!!!! Μην ανησυχείς....παίρνουνε αίμα από τη φτερνούλα του μωρού αν θυμάμαι καλά αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό κάνουνε να βγούνε τα αποτελέσματα!!!!!

Όταν θα γεννήσεις με το καλό στο νοσοκομείο, ρώτα για να είσαι σίγουρη αν έκαναν την εξέταση αλλά 99% θα την κάνουνε!!!;)

Ευχαριστω Ελενη, θα ρωτησω.. Παντως, για την αμεσοτητα των αποτελεσματων, μιας και το θιξαμε, οταν πηγα προχτες και περιμενα κανα διωρο, ηρθε μια κυρια να παρει το τεστ ΠΑΠ που ειχε κανει και της ειπαν οτι δεν εχουν παρει αποτελεσματα απο τις 25 Αυγουστου!!!!! :shock::shock:

:roll::roll:

εγω παντως σε τσιπουραδικο αν ημουν μια γουλιτσα τσιπουρο ισως και δυο θα επινα.. μεχρι εκει.. εννοειται οτι θα τσακιζα και τα εδεσματα.. κλασικα!!

για να μην πλερωνομαι παντος λογω της αποστασης πιατου και κοιλιας πλεον ξεσκεπαζω την κοιλια χαχα!! ωστε αν κατι πεσει καθαριζεται πιο ευκολα (εφοσον δεν μπορω να φερω το πιατο πιο κοντα!!) αλλωστε σπιτι μου τρωω συνηθως!!

μαγειρεψα κεφαλοπουλο σουπα και μολις τελειωσα το σιδερωμα..

εχω και νευρα παλι με τη μικρη γιατι χτυπησε τη θεια της κατι το οποιο το κανει συνηθως μονο σε εκεινη οταν εκνευριζεται που δεν περναει το δικο της γιατι και η θεια αντι να της βαλει χερι και να τη μαλωσει καθεται και ειτε την κοιταει και το συζηταει (μονο ευχαριστω δεν της λεει) ειτε μπορει να χαζογελαει..

εννοειται σε μενα και στον πατερα της δεν το κανει αυτο και αν παει να το κανει το μαζευει αμεσως..

υποψην οτι απο τα 2-2,5 ετη ξεφευγουν τρελλα.. οτι κανετε πρεπει να το κανετε μεχρι τα 3 σε θεμα οριων και δυστυχως κανεις δεν προκειται να αναθρεψει τα παιδια με τον τροπο που θελετε ασχετα τι σχεση και ποια προθεση εχετε και εχουν..θα με θυμηθειτε συντομα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...