Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εγω και να θελα δε με κοβω για βολτες πλεον...σημερα δεν τολμαω να μεινω ορθια περα απο δεκα λεπτα.. αν συνεχισω ετσι θα αρχισω τα Buscopan για συντηρηση...ε..να βγει και αυτη η εβδομαδα..

ηδη εχω στο μυαλο μου ενα παγωτο στη καταψυξη απο το Παγωτομανια..:rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αστα κοπελια.. μην τυχον και φαω αλμυρο (φαγητο κλπ.) παθαινω κατι αν δεν φαω κατι γλυκο ειδικα σοκολατα μετα..

ετσι στα κουτουρου παχυνα νομιζεις??:tongue: :tongue:

Αυτο με το αλμυρο και το γλυκο στο καπακι το εχω κι εγω... :rolleyes:

Τα λεμε αργοτερα κοριτσαρες!

φιλια...:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Τελικά τσάκισα τη χτεσινή τούρτα!:tongue:

Κάποια χθές ρώτησε αν έχουμε αποφασίσει για όνομα, δεν θυμάμαι ποια!

Εμέις αποφασίσαμε το Ιάσονας, δεν είναι από γονείς και πεθερικά. Βέβαια από ότι ψιλιάστηκα πρέπει λίγο να κακοφάνηκε στα πεθερικά μου:?. Θεωρώ όμως ότι για το όνομα του παιδιού πρέπει να αποφασίζει το ζευγάρι!!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά τσάκισα τη χτεσινή τούρτα!:tongue:

Κάποια χθές ρώτησε αν έχουμε αποφασίσει για όνομα, δεν θυμάμαι ποια!

Εμέις αποφασίσαμε το Ιάσονας, δεν είναι από γονείς και πεθερικά. Βέβαια από ότι ψιλιάστηκα πρέπει λίγο να κακοφάνηκε στα πεθερικά μου:?. Θεωρώ όμως ότι για το όνομα του παιδιού πρέπει να αποφασίζει το ζευγάρι!!!

Ιασονας... πολυ ομορφο ονομα!!Με το καλο!

Εννοειται οτι τους κακοφανηκε!Αλλα το παιδι ειναι δικο σας!!!!!!

Εμεις θα την πουμε πρωτα ο Θεος Μαρια της μαμας μου, αλλα δεν το'χουμε ανακοινωσει ακομα, θα κανουν μια χαρα τα πεθερικα μου αλλο πραμα!!χαχαχαχα!!!

Αν ηταν αγορι θα βγαζαμε τον πεθερο μου, αλλα αφου ειναι κορη θα βγαλω τη μαμα μου, οχι μονα ζυγα δικα τους.....Δικαια πραγματα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μιας και λετε για γλυκα εμενα μου εταξε σημερα ο Νικος κρεπα (σοκολατα-μπανανα-μπισκοτο, κλασσικα) , οποτε περιμενω να περασει η ωρα σα μικρο παιδι.........:D:D:D:D

Αλλα και οι λουκουμαδες δε θα με χαλαγαν αν ηταν και με σοκολατα απο πανω, τοσο το καλυτερο!!!!

Βρε κοριτσια οι κοιλιες σας πως ειναι;

Εδω και 2 μερες βαζω την παλαμη μου κατω απο το στηθος και απο κατω η κοιλια ειναι κουφια:shock: ...

Ενω πριν μεχρι εκει πανω επιανα μωρο..

Νωρις δεν ειναι για να εχει κατεβει η μπουμπου;; Μηπως αλλαξε θεση; Τι να πω, ποιος ξερει τι γινετε εκει μεσα;;;

Εχουμε ακομα 10 μερες για να μας δει ο γιατρος..

Μιας και λετε για γλυκα εμενα μου εταξε σημερα ο Νικος κρεπα (σοκολατα-μπανανα-μπισκοτο, κλασσικα) , οποτε περιμενω να περασει η ωρα σα μικρο παιδι.........:D:D:D:D

Αλλα και οι λουκουμαδες δε θα με χαλαγαν αν ηταν και με σοκολατα απο πανω, τοσο το καλυτερο!!!!

Έτσι Αριστέα πάτα πόδι!!!;)

Η κρεπούλα μια χαρά μου ακούγεται!!! Και εγώ νιώθω το τελευταίο καιρό έτσι τη κοιλιά μου, εμένα βέβαια τώτα γύρισε ο μικρός προς τα κάτω. Μάλλον το νιώθεις κενό γιατί ίσως έχει αρχίσει σιγα σιγά η εμπέδωση. Μια χαρά μου ακούγονται όλα αυτά!

dbLDp2.png

και εμενα κουφια δειχνει και σκληρη.. η εμπεδωση λενε οτι αρχιζει απο την 36η αλλα το να γυρισει και να αρχισει να κατεβαινει σιγα σιγα εγω πιστευω οτι συμβαινει και νωριτερα..

εμενα ο ανδρας μου φτιαχνει ΣΟΥΠΕΡ κρεπες και εχθες μου εφτιαξε μια με κατι μπεικον, πατατακια, τυρια και κατι αλλα που την τσακισα (σε εξτρα λαρτζ εκδοχη).. σημερα δεν εχουμε υλικα αλλα δεν βγηκα να ψωνισω κιολας αλλα εχω φαει ενα σωρο βλακειες.. αφηστε δε που πριν γυρισε παο τη δουλεια και μου εφερε δυο παστες ποντικακια (παλι!!) και μια κις λοραιν..

ολο το νου μου στο φαι..

μολις εκανε μπανιο τη μικρη, παω να την ετοιμασω και σε καμια ωρα θα την βαλω για υπνο αφου τελικα δεν κοιμηθηκε για μεσημερι..

το Ιασονας ειναι ομορφο ονομα και συμφωνω οτι πρεπει να ειναι θεμα του ζευγους το ονομα.. εγω και για τα δυο παιδια συμφωνησα να εχουν τα ονοματα των πεθερικων αφου δεν ζουν απο πριν παντρευτουμε και ετσι για να τους τιμησω και για να εχουν τα παιδια τους κατι να νοιωθουν απο την απωλεια τους καλυτερο αποφασισα να γινει ετσι.. ειδικα για το αγορι παραδοσιακα ηθελα να συνεχιστει το ονομα αφου ο ανδρας μου ειναι το μοναδικο αγορι σε ολο τους το σοι..

Διαφημίσεις

Παντως η αλλαγη της κοιλιας ειναι θεαματικη...

Απλα αυτο που αναρωτιομουν ειναι μηπως ειναι νωρις, αλλα και νωρις να'ναι καλο ειναι κακο δεν ειναι!!!

prosperous και γω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα, οσο αφορα τα ονοματα των παιδιων!

Εγω τελικα δεν εφαγα λουκουμαδες.. αλλα κρεπα με μερεντα και μπισκοτο...

Μετα ηθελα αλμυρο, γι'αυτο εφαγα στα κρυφα ενα σακουλακι γαριδακια, τα αγαπημενα μου, 3D.. Γενικα εχω τιγκαρει... πινω και που νερο λογω των εντονων γευσεων... τωρα δεν ξερω.. μαλλον αργοτερα για coco pops το κοβω..

Ασχετο, Προσπ, ηθελα να σε ρωτησω, ολο το ξεχνουσα... Ειπες οτι εχετε Νοβα.. Κι εμεις το ιδιο.. Με το νεο ψηφιακο συστημα της Digea που ηρθε εσεις δεν επρεπε να παρετε αποκωδικοποιητη, ετσι δεν ειναι??? Γιατι ειχατε ηδη ψηφιακο σημα...

Σε εμας ακομη το σημα αυτο δεν εχει ερθει... Αλλα το συζητουσαμε και αναρωτιομασταν...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...