Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα, μανουλιτσες... :D Τι ωραιο Σαββατο!!! Ο ηλιος λαμπει, τα πουλακια κελαηδουν... :D:D:D Εγω τις δουλειες μου τις εκανα χτες..:cool:

Αριστεα, εκανες βαλίτσα?

ωραιο Σαββατο Ντινακι..καλημερα.. αλλα εμενα ο ανδρας μου κλασικα δουλευει και εκτος σπιτιου δεν εχω κοτσια να βγω μονη.. εχω πονακια απο χθες σημαντικα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, εξαφανίστηκα χθες γιατί κάναμε τον πολιτικό μας γάμο. Τίποτα σπουδαιο 15 άτομα ήμασταν, αλλά περάσαμε πολύ ωραία. Θα κάνουμε γαμο-βαφτιση μετά!!

Το ποιο ωραίο από όλα ήταν ότι υπήρχε διαδήλωση έξω από το δημαρχείο με βεγγαλικά και καπνογόνα. Όταν βγήκαμε έξω σταμάτησαν όλα και χειροκροτούσαν φωνάζοντας, φιλί - ΦΙΛΙ!! χαχαχα!!!

δείτε!!

http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=12948&catID=18&pubID=1

http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/10/blog-post_6284.html

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημερα, μανουλιτσες... :D Τι ωραιο Σαββατο!!! Ο ηλιος λαμπει, τα πουλακια κελαηδουν... :D:D:D Εγω τις δουλειες μου τις εκανα χτες..:cool:

Αριστεα, εκανες βαλίτσα?

Καλημερα Ντινα μου!!!

Τελικα η βαλιτσα που ειχα ειναι μικρη! Τα εχω βαλει ολα μεσα, οσα χωραγαν, και διπλα τα υπολοιπα....

Δεν αγοραζω αλλη βεβαια, θα παω στην πεθερα μου μια βολτα να ψωνισω τιποτα χαχαχα!!!

Εσυ πως πας; την καταφερες;;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ουτε κι εγω θα βγω.. Μου αρεσει το εξω, αλλα ειμαι και τρελη σπιτογατα.. Τα αγαπημενα μου ρουχα ειναι οι πυτζαμες μου... γι'αυτο δεν αγορασα εγω..εχω ηδη πολλα ζευγαρια... :tongue: Και τωρα φοραω ενα ζευγαρι που το περιφρονουσα, (μου ηταν μεγαλουτσικες) αλλα ειναι ολοκαινουριες και με κουμπακια... ;) Εχουμε και νυχτικιες για τις πρωτες μερες! ταμαμ!! ;)

Καθε βραδυ βλεπω στο ονειρο μου οτι ειμαι στη δουλεια μου.. αχ, ποσο μου λειπει... Δε βλεπω οτι γενναω, βλεπω οτι δουλευω.. τραγικο δεν ειναι???:|

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, εξαφανίστηκα χθες γιατί κάναμε τον πολιτικό μας γάμο. Τίποτα σπουδαιο 15 άτομα ήμασταν, αλλά περάσαμε πολύ ωραία. Θα κάνουμε γαμο-βαφτιση μετά!!

Το ποιο ωραίο από όλα ήταν ότι υπήρχε διαδήλωση έξω από το δημαρχείο με βεγγαλικά και καπνογόνα. Όταν βγήκαμε έξω σταμάτησαν όλα και χειροκροτούσαν φωνάζοντας, φιλί - ΦΙΛΙ!! χαχαχα!!!

δείτε!!

http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=12948&catID=18&pubID=1

http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/10/blog-post_6284.html

Αααααααα!!!! Να ζησετε!!!!! Με το καλο το μωρακι σας !!!

congrats2.gif

Καλε , τι πανικος ηταν αυτος.. Στην αρχη νομιζα οτι οι καλεσμενοι σας εκαναν τον πανικο αυτο!!!χαχαχαχα!!! Μετα διαβασα καλυτερα τί εγραψες και ειδα τα αρθρα...

:D:D:D

Καλημερα Ντινα μου!!!

Τελικα η βαλιτσα που ειχα ειναι μικρη! Τα εχω βαλει ολα μεσα, οσα χωραγαν, και διπλα τα υπολοιπα....

Δεν αγοραζω αλλη βεβαια, θα παω στην πεθερα μου μια βολτα να ψωνισω τιποτα χαχαχα!!!

Εσυ πως πας; την καταφερες;;;;

Δεν ασχοληθηκα ακομη... Να παω και στο φαρμακειο για τα τελευταια και τοτε... μπορει να αρχισω απο σημερα... εγω του μωρου θα τα βαλω σε ξεχωριστη.. Σκεψου οτι θα πρεπει να παρω και σεντονια πετσετες, του νοσοκομειου τα σιχαινομαι... :?

Prosp. αγχώθηκα μέχρι να διαβάσω τι έγινε τελικά με την μικρή, πάλι καλά δν ήταν τίποτα!!! Ο παιδαρος 3100 ε? μια χαρά τρωε τρωε το παιδί θέλει φαΐ!! :P

Τι γλυκιά που ήταν η κόρη σου στον γιατρό.!! Θα την καμάρωνες ε?

Πω πω μια βδομάδα ακόμα!! εγώ θα ήμουν πολύ αγχωμένη!!

Εσείς φτιάξατε βαλίτσες, εγώ ακόμα σιδερώνω!! :tongue::tongue:

Άννα μου επιτέλους ήρθε ο καιρός να δεις τα ζουζούνια σου!! Τι καλά!!

Κυριακή?? Αρχίσανε τα όργανα?? Πω πω τι καλά!!

Για να δούμε ποιο μωρό θα είναι το πρώτο!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ουτε κι εγω θα βγω.. Μου αρεσει το εξω, αλλα ειμαι και τρελη σπιτογατα.. Τα αγαπημενα μου ρουχα ειναι οι πυτζαμες μου... γι'αυτο δεν αγορασα εγω..εχω ηδη πολλα ζευγαρια... :tongue: Και τωρα φοραω ενα ζευγαρι που το περιφρονουσα, (μου ηταν μεγαλουτσικες) αλλα ειναι ολοκαινουριες και με κουμπακια... ;) Εχουμε και νυχτικιες για τις πρωτες μερες! ταμαμ!! ;)

Καθε βραδυ βλεπω στο ονειρο μου οτι ειμαι στη δουλεια μου.. αχ, ποσο μου λειπει... Δε βλεπω οτι γενναω, βλεπω οτι δουλευω.. τραγικο δεν ειναι???:|

Και μενα πως μ'αρεσει να καθομαι σπιτι, ειδικα τωρα που χειμωνιαζει.. Ειναι αλλοι που οταν ειναι στο σπιτι τους ντυνονται κανονικα λες και περιμενουν κοσμο, δε το μπορω αυτο..πως θα νιωσεις σαν το απιτι σου που λενε;;;;;

Σκεφτεσαι τη δουλεια;;; Εχω να παω 1μιση μηνα και πολυ μ'αρεσει!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εχουμε διαφορετικη ψυχολογια στο θεμα της δουλειας... Εσυ ξερεις οτι θα επιστρεψεις, οποτε εισαι χαλαρη, εγω ξερω οτι δεν εχω, οποτε παλι χαλαρη ειμαι προς το παρον αλλα και με απασχολει πολυ.... :?

snowflake ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!! Αψογο το ολο σκηνικο..

κατι μου πε η κουμπαρα μου η οποια παντρευτηκε μ επολιτικο πριν εν αμηνα οτι ο συνδυασμος γαμος-βαπτιση μαζι θα απαγορευτει απο την εκκλησια αρχες τπ 2012..χθες μου το πε.. ιδεα δεν εχω αν ισχυει

εγω με το θεμα δουλεια εχω τις ενοχες μου ωρες ωρες αλλα το ξεπερναω..

σημερα παλι εχω πονακια.. μαλλον προερχονται απο κολικο στο εντερο καικαταληγει σε συσπασεις.. και ετσι τωρα ξαπλα..

Διαφημίσεις

Ποια ειναι η λογικη πισω απο μια τετοια κινηση? :confused: Αφου το θεμα ειναι να ρεει το χρημα, ετσι παραρρεει κι ολας... :tongue:Δεν μπορω να το καταλαβω... Τεσπα.. δε βγαζεις ακρη..

Ποια ειναι η λογικη πισω απο μια τετοια κινηση? :confused: Αφου το θεμα ειναι να ρεει το χρημα, ετσι παραρρεει κι ολας... :tongue:Δεν μπορω να το καταλαβω... Τεσπα.. δε βγαζεις ακρη..

εχω σκεφθει μια λογικη..

κανοντας γαμο-βαπτιση πληρωνουν οι κουμπαροι μια φορα.. πχ εδω στην Αθηνα 100 ευρω ειχαν παρει στη βαπτιση και 150 στο γαμο.. ενω αν ηταν ενα μυστηριο θα περναν το ενα ποσο..

επισης ειναι ενας στολισμος, ενα τραπεζωμα, ενας φωτογραφος.. δηλαδη οχι επι δυο.. ολοι χανουν δηλαδη..και υπαρχει και κριση..

Snowflake να ζήσετε και να ειστε πάντα ευτυχισμένοι!! Πρωτοτυπος γαμος!;)

Πολύ ωραία μέρα για βόλτα αλλά και μενα ο αντρας μου λείπει έτσι πάλι μέσα θ ατη βγάλουμε...Εν τω μεταξυ αυτή η πείνα δεν έχε τέλος, είναι και αντιοικονομικό βρε παιδί μου!:?

dbLDp2.png

Μα καλα δεν εχουν καταλαβει οτι πλεον αυτα ειναι πολυτελειες? Και οτι ο κοσμος σιγα σιγα θα τα κοψει?? Πανε για τα πολλα και θα χασουν και τα λιγα...

Πολύ ωραία μέρα για βόλτα αλλά και μενα ο αντρας μου λείπει έτσι πάλι μέσα θ ατη βγάλουμε...Εν τω μεταξυ αυτή η πείνα δεν έχε τέλος, είναι και αντιοικονομικό βρε παιδί μου!:?

Αν περιμενα εγω απο τον αντρα μου, θα ημουν μονιμως κλεισμενη στο σπιτι... Τις εξοδους τις κανονιζω με τις φιλες μου.. Το απογευμα θα παμε για λουκουμαδες!!!! μιαμ, μιαμ, μιαμ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...