Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Πωπω, 3 κιλα παιδαρος!!!!!! Αντε με το καλο βρε Ελενη μου!!! Εμενα μου ειπε για καρδιοτοκογραφο 18,5 ευρω, αρα κυμαινομαστε στα ιδια... Ειναι αδικια η καισαρικη να ειναι τσαμπα και ο φυσιολογικος να θελει τοσα λεφτα... Εκτος απο αδικο ειναι και παραλογο... δεν ξερω ποιος εξυπνακιας το επινοησε αυτο παλι...

Βρε πουλακι μου, θα παρεις και δωρα για τα Χριστουγεννα??? Δε σε πιστευω!!! :rolleyes::rolleyes: Τι προληψη και προβλεψη ειναι αυτη?? :shock::shock: Παιδακι μου, εσυ γεννηθηκες για να γινεις μανουλα!!!

Εγω νομιζω φετος θα περιορισω αυτα τα εξοδα... Δεν εχω την πολυτελεια για δωρα και δωρακια... Περυσι, πχ. ειχα κανει στις κολλητες μου και κουμπαρες μου δωρο ενα πακετο περιποιησης σε σπα, το καταχαρηκαμε, η αληθεια ειναι.... ακομη το μνημονευουμε.,.. αλλα δεν υπαρχει σαλιο φετος για τοσο ακριβα δωρακια ανα ατομο... :cry:

Οσο για τις φωτο στο φεισμπουκ που κατι ειπε η Ελενη, αν δεν κανω λαθος, εγω δε θελω να βαλω στο φβ.. παλια ειχα τον τοπο γεματο με φωτο μας και μετα χακαρανε το προφιλ του Αντ και ξενερωσα τη ζωη μου και τις εβγαλα και αφησα μονο τα τοπια.Γι'αυτο εβγαλα και τον τοιχο μου... Προσφατα εβαλα μια ετσι για να δειτε πως ειναι η φατσα μου... :tongue:

Ποιος εξυπνάκιας τα επινόησε όλα αυτά ρωτάς??? Αμ δεν κάνουνε και τίποτα λογικό!!!!:evil:

Τα δώρα που έκανες πέρυσι, όπως είπες ακόμα τα μνημονεύουνε οπότε έχεις ξεμπερδέψει για πολύύύύ καιρό!!!;) Εγώ πήρα δώρα για γιορτές και γενέθλια από αδέρφια, νύφες, ανήψια, κουνιάδα!!!!! Πέφτουνε όλα μαζί μέσα σε ένα μήνα!! Τα δώρα που κάναμε κάθε βράδυ Πρωτοχρονιάς μεταξύ μας, έτσι για το καλό, τα έχουμε κόψει εδώ και δύο χρόνια....

Σοβαρά μιλάς για το FB?? Μα τι αληταράδες υπάρχουνε?????:evil:

οντως η helen με εξεπληξε σε αυτο το με τα ψωνια.. νομιζα οτι μονο εγω σκεφτομαι ετσι..χαχα!!!

φευγω για τα ντοκτορια.. τα λεμε το βραδυ

Μήπως είσαι λέων????:D;)

Ελενη μου υπομονη με τα νοσοκομεια τι να κανεις συτα εχουν, τουλαχιστον ηταν ολα καλα!!

Εννοείται πως το παν είναι να είναι όλα καλά!!!!! Εξάλλου, τι μας έμεινε??? Λίγος καιρός!!!!!!!;):D

Γενικά από το νοσοκομείο και ειδικά τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχω την χειρότερη εντύπωση αλλά τέσπα....για τη μαιευτική έχω ακούσει τα καλύτερα για την ώρα και κοιτάω μόνο αυτό!!;)

γυρισαμε.. νοιωθω πτωμα απο την υπερενταση..ποτε θα παει 9 να κοιμηθει η μικρη και να ηρεμησω δεν ξερω..

περι της κορης.. πηγαμε στο Ιασω Παιδων και την ειδε χειρουργος και ειπε οτι ειναι ηπιο χτυπημα απλα το αιματωμα μεταξυ κοκαλου και δερματος με τη βαρυτητα απλωνει και κατεβαινει προς τα κατω και οτι εχει δει πολυ χειροτερες περιπτωσεις παιδιων με τετοια πρηξιματα και δεν συνεστησε καποια αγωγη περα απο καποιο ειδικο νερακι φαρμακευτικο για το καρουμπαλο και ετσι δεν καναμε ακτινογραφια (ολεεε)..βεβαια πηγε 75 ευρω η επισκεψη (εννοειται!!) βεβαια ξεπμπερδεψαμε μεσα σε 30 λεπτα.. και της πηραν την πιεση τυπικα και της εδωσε και ο γιατρος κατι χαζοκονκαρδες με τη Barbie..

οτι πληρωνεις παιρνεις..ετσι ξερω..χαχα

ο δε μπεμπης ειναι μια χαρουλα κατα τα προφανη, εχει φθασει γυρω στα 3100 (το χουμε καταλαβει :tongue:) και θα περασουμε σιγουρα αλλη μια εβδομαδα εντος κοιλιας αφου κανονισαμε να παμε να λυσουμε την περιδεση το επομενο Σαββατο 29 του μηνα.. στην ερωτηση μου πως βλεπει τα πραγματα μου ειπε οτι για την ωρα ειναι ολα καλα και δεν μπορει να ξερει πως θα εξελιχθει..κατα την προηγουμενη εμπειρια της κορης μου περιμενει εναν συντομο τοκετο, ισως πιο δυσκολη εξωθηση λογω οτι ο μπεμπης ειναι πολυ πιο μεγαλο μωρο συγκριτικα με εκεινη..

αυτη τη φορα θα μου κοψει τη περιδεση, θα με αφησει καποια ωρα να κυκλοφορησω σε αναμονη και μετα θα κανουμε τοκογραφημα και εσωτερικα ψηλαφιση για να δουμε πως εξελισσονται τα πραγματα ειτε δηλαδη θα γεννησω αυθημερον αν ειμαι ετοιμη ειτε αν δεν μας κατσει θα περιμενουμε 2-3 μερες..το αναμενομενο ειναι να ρθει συντομα η γεννα..αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο..

αυτα..

ολα καλα λοιπον και υπομονη (αιωνας θα μου φανει η εβδομαδα αυτη στανταρ!)

Όλα καλά με την κορούλα σου Προσπ μου!!!!!!!! Ευτυχώς!!!!!!!:D

3100 ο μπέμπαρός σου????? Μα καλά τι άντρακλες θα βγάλουμε???? τς τς τς....:D Γι'αυτό κοπέλα μου, φάε όσο θέλεις!!!!! Τα κιλά είναι του μπέμπη!!!!:cool:

Ξεκινάνε οι γέννες????? Πολύ χαίρομαι!!!!! Πάρα πολύ, μπορώ να πω!!!!!! Με το καλό, με έναν πόνο και σύντομη γέννα!!!!!!!! Μία εβδομάδα ακόμα.....τέλειαααααααα!!!!!!!!!!!!:P

Ντίνα, καλησπέρα!

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά! Όντως είναι πρόβλημα, γιατί δεν είχα κάνει κανένα αντίγραφο από τα αρχεία!!!!! Ελπίζω να μπορέσει να μου τα ανακτήσει, αλλιώς....

Την Τετάρτη θα πάμε στο γιατρό (λέω θα πάμε γιατί την Τρίτη θα έρθει ο άντρας μου με τα παιδιά:D:D) και θα έρθουν και αυτά να δουν το μωρό στον υπέρηχο. Τώρα έχω και τη 2η δόση κορτιζόνης και το ντόπλερ και μετά αναμένουμε...

Καλά, έχω να διαβάσω 17-18 σελίδες!!!!:tongue:

Ξεκινάω....

Αννούλα χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!!!!!!:D Με το καλό να δεχτείς την οικογένειά σου!!!!!!! Ωραίες στιγμές!!!!!!! Άντε πέρασαν οι μέρες και θα τους έχεις όλους δίπλα σου!!!!!!:P

πλακα ειχε που ειπε στις κοπελες στο ιατρειο "εγω οταν γινω μεγαλη θα χω δικα μου μωρακια και παιδακια" ενω οταν με εβλεπε να κανω υπερηχο με κοιτουσε (αντι την οθονη) στα ματια με αγωνια και καλα τι κανουν στη μανα μου και εγω της χαμογελουσα για να της δειξω πως ολα ειναι μια χαρα..

οταν φυγαμε μου φιλησε τη κοιλια και μου λεγε "αγαπαω πολυ το μωρακι μας" (για σημερα ..χαχα!!)

Όλα τα λεφτά η κορούλα σου!!!!!!!!!!:P:p Απίστευτα είναι τα παιδιά!!!!!!!:D

Καληνύχτα σε όλες και όνειρα γλυκά!!!!!!!!

Καλό ΣΚ να έχουμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ, prosperous, όπως ακριβώς τα λες είναι-ΑΓΩΝΙΑ.Περιμένω την Τρίτη πώς και πώς!!! Καλά, η μικρή σου μια χαρά τα λέει...:D

Μόνο που το σκέφτομαι δακρύζω...από τη χαρά μου!

Σχετικά με την περίδεση, η γιατρός μου έχει δώσει τις 17/11 σαν πιο πιθανό να έχω γεννήσει μέχρι τότε (αν γίνει έτσι, θα μου τη λύσει όταν προκύψει εκτάκτως ο τοκετός), αλλά αν όλα πάνε πιο καλά από όσο υπολογίζουμε και δεν έχω γεννήσει τότε θα μου τη λύσει στις 24/11. Απλώς εγώ επειδή -όπως μου είπε-το θεωρεί λίγο δυσκολο-αλλά όχι ακατόρθωτο- να κλείσω και την 36η εβδομάδα, έβαλα για αρχή την πρώτη ημερομηνία που ευχόμαστε να φτάσω. Βλέπεις, είναι και το τρίτο και ήδη στην εβδομάδα που είμαι το νιώθω ΤΟΣΟ χαμηλά, που λέω θα δω κανένα πόδι να βγαίνει! Ήδη το αισθάνομαι να έχει εμπεδωθεί στη λεκάνη. Ελπίζω να κάνω λάθος-θα δούμε την Τετάρτη.

Ευχαριστώ, Ντίνα.:D:D:D:D:D Μετράμε αντίστροφα...3 1/2 μέρες (θα έρθουν μεσημέρι:D)

α μαλιστα.. κανονικα την περιδεση την κοβουν λενε 20 μερες πριν την ΠΗΤ αλλα προφανως εσυ λογω ιστορικου πας οριακα με την εννοια του βλεποντας και κανοντας..

ολα να σου ρθουν το δυνατον καλυτερα..αλλα και στην 36η εβδομαδα να φθασεις ειναι πολυ καλα..

αντε να φυγει το σκ μετα ειναι ενα τσιγαρο δρομος να δεις τα παιδακια σου..

οχι βρε Helen, αλλα κοντα επεσες.. Παρθενος μηνος Σεπτεμβριου..αναλυτικος, σχολαστικος, φλυαρος και αφηνω κενα να βαλετε εσεις οτι αλλο θελετε καλο η κακο αναλογως εμπειριας.. η μανα μου ειναι Λιονταρι..ο ανδρας μου Ταυρος και η κορη Αιγοκερως..ε! θα ρθει και ο μπεμπης ως Σκορπιος να δεσει το πραγμα!

οσο για τις κοιλιες που λετε, ειναι απολυτα φυσιολογικο να εινια ετσι τουρλωμενες.. και εμενα τις τελευταιες 4 μερες ειναι τσιτα και πιο πετρωμενη κατα διαστηματα..δεν θελει υπερβολες τωρα..

αλλα οπως ειπα και στο γιατρο ΤΩΡΑ καταλαβαινω οτι εχω μωρο στη κοιλια. Στη κορη μου ολα ηταν..light.. αφου γεννηθηκε 2650 ενω εδω μιλαμε οτι θα μαστε σχεδον ενα κιλο πανω..το νοιωθω καθε ωρα και στιγμη..αφηστε που πιεζει τον τραχηλο και κατα διαστηματα δεν μπορω να κουνηθω απο τον πονο..

και θελω να αναφερθω ακομη σε ενα θεμα μετα γεννετικο..

την επιλοχεια καταθλιψη.. αφενος γιατι το συζητουσαμε και με τη μαια αφετερου το χω ζησει με μια φιλη

τους πρωτους μηνες η προσαρμογη με το νεο μελος της οικογενειας και η ανατροπη ολων των συνηθειων μας ειτε ως πρωτοτοκες μητερες που υπαρχει αγνοια, αγχος και φοβος ειτε σαν δευτεροτοκες κοκ μητερες που πρεπει να αναλαβουμε μια επιπλεον ευθυνη και ειδικα λογω των συνεχομενων ξενυχτιων για ταισμα, αλλαγμα και φροντιδας του μωρου ειναι αναμενομενο και πολυ λογικο να περασουμε (ισως οχι απολυτα) μερικες κρισεις.. κλαματα μεσα στη νυχτα η στη μερα, καμια φορα απογνωση (μεχρι οπως λεει και μια φιλη "μου ρθε να πεταξω το μωρο απο το παραθυρο" οσο τραβηγμενο και να σας διαβαζεται), εξαντληση κλπ

Δεν αποτελουν ενδειξεις επιλοχειας καταθλιψης αλλα απλα κουρασης και αναγκης για περισσοτερη υπομονη και βοηθεια απο τους γυρω αν ειναι υπαρκτοι..υπομονη βεβαια και απο εμας τις ιδιες αφου συντομα θα χουμε καταφερει να μαθουμε το παιδι μας και να ανταποκρινομαστε στις αναγκες του αλλα εστω και στοιχειωδως στις δικες μας (μη σας εντυπωσιασει αν θα ειστε με τη πυζαμα ολη μερα στο σπιτι η δεν θα προλαβαινετε να κανετε ενα πολυποθητο ντους)

Αν ομως νοιωσετε οτι δεν εχετε ενδιαφερον, αναγκη, επιθυμια να ασχοληστε πια με το μωρο σας, δηλαδη νοιωσετε οτι δεν το αντεχετε, δεν θελετε να εχετε επαφη μαζι του, και τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα τοτε ειναι επιθυμητο να το συζητησετε με τον συντροφο σας η με καποιον που μπορειτε να μιλατε ανετα διοτι ισως η περιπτωση χρηζει την παρεμβαση καποιου ειδικου..

δεν σημαινει οτι δεν αγαπαμε ειλικρινα το παιδι μας, αλλα η αλλαγη των ορμονων στο σωμα μας (κατακορυφη) και οι νεες συνθηκες που μας επιβαλλονται για καποιο μικρο ποσοστο γυναικων (σκεφθειτε ποσο μπορει να το περασει μια γυναικα που ζει σε καταπιεστικο περιβαλλον ουτως η αλλως) οδηγει στην επιλοχεια καταθλιψη σε αναλογη κλιμακα..

ελπιζω σε ολες μας που θα γεννησουμε να εχουμε ενα καλο σαραντισμο τοσο απο αναρρωση σωματικη οσο και ψυχικη..

μαλιστα κλεινοντας να θυμισουμε οτι τα ζωα απο τη φυση τρωνε τον πλακουντα αμεσως μετα τη γεννηση των μωρων τους.. και γιατι? διοτι ο πλακουντας ειναι γεματος ορμονες της εγκυμοσυνης οπου με την καταναλωση του εικαζεται οτι εξισορροπει αυτη την αποτομη αλλαγη του οργανισμου λογω της γεννας και σε καποιες περιπτωσεις για προφυλαξη των νεογεννητων και της εστιας τους απο τους ξενους εισβολεις. Λενε οτι σε υποαναπτυγμενους ανθρωπινους πολιτισμους αυτο επισης συνεβαινε.. δεν ξερω αν ειναι αληθες η οχι αλλα γιατι να μην ειναι εστω και σε ιστορικη, πρωτογενη βαση.

και κλεινω το μεταμεσονυχτιο λογιδριο μου θυμιζοντας πως οσο και να βοηθανε οι γυρω μας και ειδικοτερα ο συζυγος μας που ειναι καλοδεχουμενο, αναγκαιο και απαραιτητο για πολλους λογους, μανα παντα θα ναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ..

δεν το λενε τυχαια αυτο..

οι ηδη μανουλες το χουν καταλαβει στην πραξη καλα πιστευω και θα συμφωνησουν,

οι νεες μανουλες εχετε τουλαχιστον ενα χρονο μπροστα για να το συνειδητοποιησετε...οτι δηλαδη η δυναμη της μανας, οι αντοχες και οι ανοχες (οταν θελει να ειναι μανα μιλαμε) ειναι απεριοριστη και απροσδιοριστη..

καλο ξημερωμα να εχετε κοριτσακια, καλο σκ να περασετε με οτι κανετε..

(παω να τσιμπησω το κατι της μου και να ξανακοιμηθω..ελπιζω..)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Λίγο πριν ξεκινήσω τις καθιερωμένες δουλειές του Σαββάτου, σας γράφω!

Prosp μου, όλα καλά με τη μικρή! Θα της περάσει σύντομα! Τι γλυκιά που ήταν στον υπέρηχο και μετά! Αχχχ...! Και ο μπέμπης, ουουουουουου, καλέ τι άντρακλας θα είναι αυτός!!! Με το καλό η λύση της περίδεσης και η ώρα η καλή με τον μπέμπη αγκαλιά και με έναν πόνο!!! Πλησιάζεις!!!! Ξεκινάνε οι γέννες μας και είμαι κατενθουσιασμένη!!

Άννα, με το καλό να δεχτείς τους δικούς σου!!! Πωπω, θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλη η προσμονή! Θα έχεις πολύ μεγάλη ανυπομονησία! Άντε, τι ωραία, να περάσετε όλοι μαζί πολύ ωραίες μέρες και να δείτε και το μωράκι σας στον υπέρηχο όλοι μαζί!! Τέλεια! Και μην σκας για τον υπολογιστή..αυτά συμβαίνουν.. Και μένα έχει εδώ και αρκετό διάστημα προβλήματα, πάει πάρα πολύ αργά και δεν αποφεύγω τελικά το φορμάτ, αλλά το βαριέμαι κιόλας.. πφφφ χαζομηχανήματα...!

Αριστέα μου, με γειά τις πυτζάμες!! Πήρα κι εγώ τελικά πυτζάμες που έψαχνα αν θυμάσαι, βρήκα κάτι πολύ απαλές στη Μινέρβα, έχουν και οι δικές μου μακρύ μανίκι αλλά είναι ευτυχώς πολύ άνετες! Με γειά μας!! χιχιχι

Εμένα εχθές όταν είχα συσπάσεις, άρχισαν να με πιάνουν κάτι πονάκια χαμηλά και μετά πίσω στη μέση, ελαφριάς ευτυχώς έντασης, όπως ένιωθα εγώ στην περίοδο (είμαι και μουλάρα, στην περίοδο δεν είχα ποτέ έντονους πόνους...).. Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε κάτι εκείνη την στιγμή και άρχισα να βλέπω το ρολόι αλλά δεν είχαν συχνότητα και έτσι μετά ηρέμησα! Όχι τίποτα άλλο, αλλά ήμασταν στα πεθερικά μου και θα τρώγαμε σε λίγη ώρα σπιτική πίτσα και ανυπομονούσα τρελά!!!!! :tongue:

Κοριτσάκια μου, πάω να ξεκινήσω δουλίτσες και να ξυπνήσω και τον άντρα μου! Θα μεσημεριάσει σε λίγο καλέέέ! :D Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!! εγω ξυπνησα πρωι πρωι, σκουπισα, συμμαζεψα, μαγειρεψα..κλπ.. και τωρα καθομαι μαζι με τη μικρη και παιζουμε.. κανει την πριγκιπισσα που κοιμαται και περιμενει να τη φιλησω ως πριγκιπας για να ξυπνησει!!χαχα!

Κυριακη η δικη σου ειναι προ των πυλων.. μαλλον θα ναι και η εβδομαδα σου!!!!

ζησε την καθε στιγμη γιατι ειναι μοναδικες και ας εχουν αγωνιες και πονο (αυτο δεν το αποφευγετε καλως η κακως)

Καλημέρα μανούλες!!

Prosp βλέπω μεταμεσονύχτια ανάλυση! Πως τη παλεύεις κορίτσι μου??

Πολύ σωστά αυτά που λές περί επιλόχειας κατάθλιψης. Το πιο σύνηθες που συμβαίνει είναι αυτή η αλλάγη διάθεσης λόγω των ορμονών αλλά και η εξέντληση από το άγχος, την αγωνία και την κούραση! Η κατάθλιψη είναι μια πιο παθολογοκή κατάσταση και συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις στις οποίες υπήρχε ιστορικό κατάθλιψης. Απλά έχει γίνει πολύ ντόρος με αυτή και όλοι νομίζουν οτι είναι δεδομένο να την πάθουμε!

Καλές σπιτοδουλειές σε όλες ! Τα λεμε αργότερα!;)

dbLDp2.png

καλημερα

αυτο φανταζομαι και εγω.. οτι αν υπαρχει ιστορικο η ας πουμε κακες συνθηκες διαβιωσης μαλλον το ενα ειναι κυημα του αλλου..

εχω και οικογενειακα παραδειγματα για την διαπιστωση αυτη..

απλα καμια φορα οι ανθρωποι δεν βλεπουν τα σημαδια οταν ειμαστε θολωμενοι και ισως αν υπαρχει η πληροφορηση στο πισω μερος οτυ μυαλου μας να εντοπισουμε κατι απο αυτο σε καποια στιγμη διαυγειας..

ειμαι ας πουμε συνηθισμενη στα ξενυχτια (δεν συνηθιζεται ποτε..αλλα λεμε τωρα για να κρατιομαστε)..ειχε μια εκρηξη θυμου ο συζυγος απο την κουραση του μεταμεσονυχτια με καποιο απο τα ξεσπασματα της μικρης και επρεπε να κανω τον διαιτητη - ψυχαναλυτη και ετσι αφου τους εβαλα για υπνο, ξεμεινα να τρωω κατι kinder και να μιλαω μονη μου στο Parents χαχα!! κλινικα αρρωστημενη περιπτωση!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!

Σαββατο σημερα και ειναι μερα για δουλιτσες!!

Εχτες κοιμηθηκα στις 2:00 εβλεπα sex&the city (ακομα να το βαρεθω..:?) και μετα να θελω να φαω κατι γλυκο σα λυσσασμενη, τελικα ξεγελαστηκα με μια μικρη κουταλια nutela...;)

Αντε ρε κοριτσια ποιο θα ειναι το πρωτο μωρο της παρεας;;; :D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα Aristea!!

καποιο θα ναι σιγουρα!!χαχα!! η αρχη πρεπει να γινει..μπορει και ηδη να χει γινει και να μην το ξερουμε..πχ η Λια..

Τη σκεφτομαι καθε μερα, μπαινω και στο προφιλ της στο fb μπας και δω τιποτα αλλα δεν....

Οπως και να χει με το καλο σε ολες μας απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο!!!!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα, μανουλιτσες... :D Τι ωραιο Σαββατο!!! Ο ηλιος λαμπει, τα πουλακια κελαηδουν... :D:D:D Εγω τις δουλειες μου τις εκανα χτες..:cool:

Αριστεα, εκανες βαλίτσα?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Τη σκεφτομαι καθε μερα, μπαινω και στο προφιλ της στο fb μπας και δω τιποτα αλλα δεν....

Οπως και να χει με το καλο σε ολες μας απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο!!!!!!!!!!!

το ιδιο σκεφτομουν για εκεινη.. οι πιθανοτητες να εχει γεννησει μαλλον ειναι προφανεις και σημαντικες.. αρκει ολα να ειναι καλα!!

η ευχη σου ειναι σαν το σοβατισμα..χαχα τρια χερια (ωδινες, εξωθηση, ραψιμο..χαχα)

εχθες παντως που πηγα απο το Ιασω κοιτουσα τα λουλουδικα και τα διαφορα που πηγαιναν στις λεχωνες και σκεφτομουν ...κοιτα να δεις.. αντε με το καλο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...