Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Χαίρετε, κορίτσια!

Χάθηκα, αλλά δε γέννησα ακόμα!!

Ξέρετε τι έπαθα? Την προηγούμενη Πέμπτη όπως ήμουν στον υπολογιστή, μου ήρθε ξαφνικά ένα μήνυμα ότι έχει κάποιο πρόβλημα η μνήμη του υπολογιστή και ο σκληρός δίσκος και μόλις πάτησα να δω τι συμβαίνει, μου σβήστηκε όλη η επιφάνεια εργασίας και δεν εμφάνιζε τίποτα. Για να μην τα πολυλογώ ήταν κάποιος ιός (δεν έχω antivirus) και ο υπολογιστής θέλει φτιάξιμο. Ακόμα δεν τον έχω πάρει και μόλις σήμερα κατάφερα να βρω δανεικό μέχρι να τον πάρουμε πίσω.

Θα σας διαβάσω να δω τα νέα σας -πρέπει να είναι και πολλά τόσες μέρες που έλειψα.

Θα ξεκινήσω με τα πιο καινούρια και μετά θα πάω πιο πίσω.

Τα λέμε μετά.:):)

Γεια σου Αννα... Μου τη δινει οταν βγαζει προβλημα ο υπολογιστης... :evil: Κατα τ'αλλα ολα καλα ε?? Ωραια, ωραια.. Ας ειμαστε καλα εμεις και τα μηχανηματα ας χαλανε οσο θελουν σε τελικη αναλυση... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντίνα, καλησπέρα!

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά! Όντως είναι πρόβλημα, γιατί δεν είχα κάνει κανένα αντίγραφο από τα αρχεία!!!!! Ελπίζω να μπορέσει να μου τα ανακτήσει, αλλιώς....

Την Τετάρτη θα πάμε στο γιατρό (λέω θα πάμε γιατί την Τρίτη θα έρθει ο άντρας μου με τα παιδιά:D:D:D:D:D:D:D) και θα έρθουν και αυτά να δουν το μωρό στον υπέρηχο. Τώρα έχω και τη 2η δόση κορτιζόνης και το ντόπλερ και μετά αναμένουμε...

Καλά, έχω να διαβάσω 17-18 σελίδες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ξεκινάω....

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Γεια σας και παλι!!!!!!

Ρωτησα το γιατρο μου τη Δευτερα για το nst και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο να το κανω, θα δειξει.. Ειναι οπως το πρωτοκολλο που λες prosperous...

Βρηκα πυτζαμες στο yamamay δεν το περιμενα ομολογουμενως. Ειναι βεβαια μακρυμανικες αλλα πηρα το Large και ειναι ανετη!! 29? δε βρηκα πιο οικονοικες, εχουν και κουμπια αρκετα πιο κατω απο το στηθος! Καλες ειναι!!Εφυγε και αυτο..

Πηρα και ενα τεραστιο νεσεσερ απο H&M με 5? που χωραει ολα τα καλα!!

Αυτα απο αγορες..

Ντινα τι κεκακια ειναι αυτα;;;;;;;;;;; ειναι και μεγαλααααααα! χαχα!

prosperous ολα καλα με τη μικρη σου ευτυχως!!!!!

Αμ, ο γιος σωστος φανταρος!!!!!!Ετοιμος κ αυτος, αντε υπομονη 1 εβδομαδα και μετα ποιος τον πιανει.......:D Με το καλο κοριτσι μου!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ντίνα, καλησπέρα!

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά! Όντως είναι πρόβλημα, γιατί δεν είχα κάνει κανένα αντίγραφο από τα αρχεία!!!!! Ελπίζω να μπορέσει να μου τα ανακτήσει, αλλιώς....

Την Τετάρτη θα πάμε στο γιατρό (λέω θα πάμε γιατί την Τρίτη θα έρθει ο άντρας μου με τα παιδιά:D:D:D:D:D:D:D) και θα έρθουν και αυτά να δουν το μωρό στον υπέρηχο. Τώρα έχω και τη 2η δόση κορτιζόνης και το ντόπλερ και μετά αναμένουμε...

Καλά, έχω να διαβάσω 17-18 σελίδες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ξεκινάω....

Καλησπερα Αννα, με το καλο να δεχτεις τον αντρα σου και τα ζουζουνια σου,,, ποσο καιρο εχεις να τα δεις;;

Κορτιζονη ειναι η τελευταια δοση ή θα εχει και συνεχεια;

Υπομονη με τον Η/Υ και θετικη σκεψη!!!!!!

Καλησπερα Αννα, με το καλο να δεχτεις τον αντρα σου και τα ζουζουνια σου,,, ποσο καιρο εχεις να τα δεις;;

Κορτιζονη ειναι η τελευταια δοση ή θα εχει και συνεχεια;

Υπομονη με τον Η/Υ και θετικη σκεψη!!!!!!

Γεια σου, Αριστέα!!!

Τα παιδιά έχω να τα δω ζωντανά (γιατί βλεπόμαστε μέσω skype)...2 1/2 μήνες:confused::confused::confused::confused::confused:. Τώρα, πάντως, μου φαίνεται πως περνάει λίγο πιο γρήγορα ο καιρός:). Από 1η Νοεμβρίου θα μπορώ να βγαίνω και πιο συχνά έξω, αν είναι όλα καλά, οπότε πιστεύω ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Όσο για την κορτιζόνη, τώρα θα κάνω πάλι 2 διπλές δόσεις σε 2 ημέρες και αν δεν γεννήσω εκτάκτως θα κάνω άλλη μία 24 ώρες πριν μου κόψουν την περίδεση.

Με τον Η/Υ τώρα που την πάτησα, τα αποθηκεύω όλα στο στικ (έπρεπε να την πάθω πρώτα για να μάθω!)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω!! με το καλο για ολες μας!!

annpan με το καλο να δεις και τα παιδακια σου..ειναι πολυ μεγαλο πραγμα..φανταζομαι την χαρα και την αγωνια σου!!! θα τα πνιξεις στα φιλακια!!

dina..αστο μην ψαχνεις γιατι παντα κατι βρισκεις..και δεν ειναι και παντα ευχαριστα..

aristea μεγια οι πυζαμουλες..

το πιστευετε η οχι νοιωθω πτωμα.. η δε κορη μου ειναι σεληνιασμενη και δεν ακουει τιποτε ολο το απογευμα παροτι στον γυναικολογο ηταν αψογη και ο ανδρας μου εχει αφηνιασει μαζι της.. κανω το διαιτητη..

πλακα ειχε που ειπε στις κοπελες στο ιατρειο "εγω οταν γινω μεγαλη θα χω δικα μου μωρακια και παιδακια" ενω οταν με εβλεπε να κανω υπερηχο με κοιτουσε (αντι την οθονη) στα ματια με αγωνια και καλα τι κανουν στη μανα μου και εγω της χαμογελουσα για να της δειξω πως ολα ειναι μια χαρα..

οταν φυγαμε μου φιλησε τη κοιλια και μου λεγε "αγαπαω πολυ το μωρακι μας" (για σημερα ..χαχα!!)

Αννα 2μιση μηνες;;;;;;:shock: Προβλεπεται πολυ κλαμα!!!!!

Την περιδεση εσυ ποτε την λυνεις;

prosperous αφασια η μικρη στο ιατρειο, σα να τη βλεπω να σε κοιταει απορωντας...

Ντίνα, καλησπέρα!

Καλως να τους δεχτεις Αννα... Αχ, δεν μπορω καν να αντιληφθω πως θα νιωσεις!!!! ;) Με το καλο στο γιατρο... Θα ειναι πολυ ομορφη στιγμη να βλεπετε ολοι μαζι το μωρακι σας.... :rolleyes:

Γεια σας και παλι!!!!!!

Ρωτησα το γιατρο μου τη Δευτερα για το nst και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο να το κανω, θα δειξει.. Ειναι οπως το πρωτοκολλο που λες prosperous...

Βρηκα πυτζαμες στο yamamay δεν το περιμενα ομολογουμενως. Ειναι βεβαια μακρυμανικες αλλα πηρα το Large και ειναι ανετη!! 29? δε βρηκα πιο οικονοικες, εχουν και κουμπια αρκετα πιο κατω απο το στηθος! Καλες ειναι!!Εφυγε και αυτο..

Πηρα και ενα τεραστιο νεσεσερ απο H&M με 5? που χωραει ολα τα καλα!!

Αυτα απο αγορες..

Ντινα τι κεκακια ειναι αυτα;;;;;;;;;;; ειναι και μεγαλααααααα! χαχα!

Μεγειαααα τα ψωνακια!!! χαχαχα!!! Τα κεκακια (Cupcakes τα λενε αν δεν κανω λαθος και ειναι πολυ της μοδας!! :cool: σε αρκετα πρωιναδικα τα φτιαχνουν) μου βγηκαν πραγματι τεραστιαααα... θα πεσε παραπανω baking... :tongue::tongue:

πλακα ειχε που ειπε στις κοπελες στο ιατρειο "εγω οταν γινω μεγαλη θα χω δικα μου μωρακια και παιδακια" ενω οταν με εβλεπε να κανω υπερηχο με κοιτουσε (αντι την οθονη) στα ματια με αγωνια και καλα τι κανουν στη μανα μου και εγω της χαμογελουσα για να της δειξω πως ολα ειναι μια χαρα..

οταν φυγαμε μου φιλησε τη κοιλια και μου λεγε "αγαπαω πολυ το μωρακι μας" (για σημερα ..χαχα!!)

Αχ, το ατιμουλικο σου με εκανε να δακρυσω.... :oops:

:D

τα ατιμα ειναι ωρες ωρες πολυ συγκινητικα.. οντως!!

μπορουν επισης την επομενη ακριβως στιγμη να ειναι και εντελως εκνευριστικα.. τα παιδια ειδικα στην ηλικια των 2-3 (υποθετω και λιγο πιομεγαλα) δοκιμαζουν τα ορια αντοχης και ανοχης..

εγω θα σας αφησω νωρις σημερα διοτι με εχουν πιασει πονακια χαμηλα και δεν μπορω να ειμαι αλλο ορθια η καθιστη..

καλο υπολοιπο κοριτσακια μου!

φιλια

Καλη ξεκουραση, Prosperous... Ειχες δυσκολη μερα σημερα...

Η κοιλια μου το μεγαλυτερο μερος της μερας ειναι σκληρη.. και δεν ξερω μεχρι ποιο βαθμο ειναι δικαιολογημενη αυτη η κατασταση... οκ, και το παιδι μεγαλωσε και το δερμα τσιτωσε .. αλλα δεν ξερω... :?

Διαφημίσεις

annpan με το καλο να δεις και τα παιδακια σου..ειναι πολυ μεγαλο πραγμα..φανταζομαι την χαρα και την αγωνια σου!!! θα τα πνιξεις στα φιλακια!!

Ευχαριστώ, prosperous, όπως ακριβώς τα λες είναι-ΑΓΩΝΙΑ.Περιμένω την Τρίτη πώς και πώς!!! Καλά, η μικρή σου μια χαρά τα λέει...:D

Αννα 2μιση μηνες;;;;;;:shock: Προβλεπεται πολυ κλαμα!!!!!

Την περιδεση εσυ ποτε την λυνεις;

Μόνο που το σκέφτομαι δακρύζω...από τη χαρά μου!

Σχετικά με την περίδεση, η γιατρός μου έχει δώσει τις 17/11 σαν πιο πιθανό να έχω γεννήσει μέχρι τότε (αν γίνει έτσι, θα μου τη λύσει όταν προκύψει εκτάκτως ο τοκετός), αλλά αν όλα πάνε πιο καλά από όσο υπολογίζουμε και δεν έχω γεννήσει τότε θα μου τη λύσει στις 24/11. Απλώς εγώ επειδή -όπως μου είπε-το θεωρεί λίγο δυσκολο-αλλά όχι ακατόρθωτο- να κλείσω και την 36η εβδομάδα, έβαλα για αρχή την πρώτη ημερομηνία που ευχόμαστε να φτάσω. Βλέπεις, είναι και το τρίτο και ήδη στην εβδομάδα που είμαι το νιώθω ΤΟΣΟ χαμηλά, που λέω θα δω κανένα πόδι να βγαίνει! Ήδη το αισθάνομαι να έχει εμπεδωθεί στη λεκάνη. Ελπίζω να κάνω λάθος-θα δούμε την Τετάρτη.

Καλως να τους δεχτεις Αννα... Αχ, δεν μπορω καν να αντιληφθω πως θα νιωσεις!!!! ;) Με το καλο στο γιατρο... Θα ειναι πολυ ομορφη στιγμη να βλεπετε ολοι μαζι το μωρακι σας.... :rolleyes:

Ευχαριστώ, Ντίνα.:D:D:D:D:D Μετράμε αντίστροφα...3 1/2 μέρες (θα έρθουν μεσημέρι:D)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Αννίτα και mairaki, καλωσήρθατε (άργησα να σας καλωσορίσω, αλλά κάλλιο αργά...):D:D:D και τώρα πλέον να λέμε με ένα πόνο, να χρυσώνουμε λίγο το χάπι! χι,χι,χι!

Άρτεμη, να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή (για χθες) και να ζήσετε και να υγιαίνετε με τον αντρούλη σου και με το καλό το μπεμπέ!!!! Και εγώ με τον άντρα μου έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια (εμείς είμαστε καλοκαιρινοί)!!!

Μαριαλένα με το καλό, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Prosperous, το ίδιο εύχομαι και σε εσένα. Υπομονή μέχρι το άλλο Σάββατο!!!

Χαίρομαι, που όλα πάνε καλά και από την άλλη βδομάδα αρχίζουν τα γεννητούρια!!! Άντε να ξεκινάνε οι πρώτες να πάρουμε και εμείς σειρά-όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας καληνυχτώ!!! Τα λέμε αύριο. Καλή ξεκούραση σε όλες και στα μωράκια!

:D:D:D:D:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλη ξεκουραση, Prosperous... Ειχες δυσκολη μερα σημερα...

Η κοιλια μου το μεγαλυτερο μερος της μερας ειναι σκληρη.. και δεν ξερω μεχρι ποιο βαθμο ειναι δικαιολογημενη αυτη η κατασταση... οκ, και το παιδι μεγαλωσε και το δερμα τσιτωσε .. αλλα δεν ξερω... :?

Και μένα το ίδιο. Τώρα μόλις σκλήρηνε τόσο σαν τεράστιο καρούμπαλο!

Νομίζω οτι τώρα πια αυτές οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές!

Σήμερα όλη μέρα έχω τρομερό πονοκέφαλο!!! ούτε το ντεπον εκανε τίποτα:cry:

Θα το αντέξουμε και αυτό.

Άννα δεν έχουμε γνωριστεί, όποτε έχω χάσει επεισόδια από αυτά που λέτε...

Καλώς να δεχτείς την οικογένεια σου!

Πάω σιγά σιγά. Καλό βράδυ, τα λέμε πάλι το πρωί:mrgreen:

dbLDp2.png

Αχ σε ευχαριτσώ πολύ:P! Μα που τα βρίσκετε αυτά τα ωράια???

Στο google... Πατας στο Εισαγετε εικονα και μετα κανεις επικολληση τη διευθυνση url της εικονας και τσουπ!!! νατη!!

Αννίτα και mairaki, καλωσήρθατε (άργησα να σας καλωσορίσω, αλλά κάλλιο αργά...):D:D:D και τώρα πλέον να λέμε με ένα πόνο, να χρυσώνουμε λίγο το χάπι! χι,χι,χι!

Άρτεμη, να χαίρεσαι την ονομαστική σου εορτή (για χθες) και να ζήσετε και να υγιαίνετε με τον αντρούλη σου και με το καλό το μπεμπέ!!!! Και εγώ με τον άντρα μου έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια (εμείς είμαστε καλοκαιρινοί)!!!

Μαριαλένα με το καλό, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Prosperous, το ίδιο εύχομαι και σε εσένα. Υπομονή μέχρι το άλλο Σάββατο!!!

Χαίρομαι, που όλα πάνε καλά και από την άλλη βδομάδα αρχίζουν τα γεννητούρια!!! Άντε να ξεκινάνε οι πρώτες να πάρουμε και εμείς σειρά-όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας καληνυχτώ!!! Τα λέμε αύριο. Καλή ξεκούραση σε όλες και στα μωράκια!

:D:D:D:D:D:D

Αχ, κι εσυ και ο αντρας σου γεννηθηκατε ο ενας για τον αλλο... :rolleyes:

Καληνυχτα Αννα.. Καλη ξεκουραση...

Και μένα το ίδιο. Τώρα μόλις σκλήρηνε τόσο σαν τεράστιο καρούμπαλο!

Νομίζω οτι τώρα πια αυτές οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές!

Σήμερα όλη μέρα έχω τρομερό πονοκέφαλο!!! ούτε το ντεπον εκανε τίποτα:cry:

Θα το αντέξουμε και αυτό.

Άννα δεν έχουμε γνωριστεί, όποτε έχω χάσει επεισόδια από αυτά που λέτε...

Καλώς να δεχτείς την οικογένεια σου!

Πάω σιγά σιγά. Καλό βράδυ, τα λέμε πάλι το πρωί:mrgreen:

Καηνυχτα και σενα Αρτεμη...:D Η δικια μου η κοιλια ειναι πλεον καθημερινα σαν τεραστιο καρπουζι, πληρως γενετικα μεταλλαγμενο, τοσο μεγαλο!! χαχαχα... Αν κοιμηθεις πιθανο να σου περασει ο πονοκεφαλος... ;)

Πολλα φιλιαααααααααα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...