Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Σε εκεινη τη φωτο ειμαι μαζι με την κουνιαδα μου..;)

Τα νοσοκομεια, κακα τα ψεματα, ειναι τελειως παρακμιακα.. ας μην το γενικευσω καλυτερα, ας μιλησω για το δικο μας.. οταν πηγα προχτες ηταν μια κυρια που ειχε ραντεβου απο τις 9 η ωρα και ειχε παει 1 και ακομη δεν ειχε τελειωσει τη δουλεια της.. και αρον αρον εφυγε στις 2 για να παει στη δουλεια της... κατ'εμε ειναι απαραδεκτο αυτο...

Εγω ευχομαι για μενα την οικογενεια μας και ολους μας, να ειμαστε καλα, να'χουμε την υγεια μας και να μεινουμε μακρια τοσο απο γιατρους οσο και απο τετοια περιβαλλοντα.. Προχτες, μιλουσε ο Αντ με ενα φιλο του γυναικολογο στην Αθηνα, σε ενα κρατικο δουλευει, δε θυμαμαι ποιο, ο οποιος θα παιρνει με το νεο μισθολογιο 750 ευρω.. :shock: Αντε μετα να βασιστεις σε αυτον και σε οποιονδηποτε γιατρο, να εναποθεσεις τη ζωη σου και την οικογενεια σου... Αλλα αυτα δεν τα σκεφτονται... τεσπα..:cry:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας ξανά!!

Πήγα μια βόλτα το πρωί να περπατήσω, μετά πέρασα και από το σούπερ μάρκετ να πάρω γάλα και κάτι άλλα μικροπράγματα, και με αυτά πήγε μεσημέρι όταν γύρισα σπίτι έβαλα να φάω και να 'μαι!

Ματινάκι, για το μαγνήσιο ξέρω ότι στον 9ο το σταματάνε διότι δεν έχει πια νόημα να το παίρνουμε και να προστατεύει τη μήτρα από συσπάσεις.. Όταν είχα πάει αρχές του μήνα στο ΙΚΑ για να γράψω τις ενέσεις, ρώτησα και τον γιατρό εκεί και μου είπε το ίδιο. Και γενικά το ξέρω και από φίλες μου που ο γιατρός τους ειχε πει να κάνουν το ίδιο, ώστε να μπαίνει η μήτρα σε ένα τέτοιο κλιμα, που είναι να κάνει αβίαστα συσπάσεις και να προετοιμάζεται για τον τοκετό. Ρώτησε τον γιατρό και από το τηλέφωνο, μήπως να μην περιμένεις μέχρι τις 2 του μήνα...

Αριστέα μου, που με ρώτησες πότε εγώ το σταμάτησα, το διέκοψα αμέσως μόλις μπήκα στο μήνα μου, δηλαδή από τις 5 Οκτώβρη (μετά από 2 μέρες έμπαινα στην 37η εβδ.). Και είδα σχεδόν αμέσως διαφορά. Κάνω πιο συχνά συσπάσεις, για τις οποίες όλοι μου λένε πως τώρα είναι καλοδεχούμενες. Πάντως, μιας και λέω για συσπάσεις, έχω τώρα 2 μέρες που κάνω πολλές και γίνεται όλη μου η κοιλιά σαν πέτρα! Σπρώχνουν το μωράκι προς τα κάτω!

Ντινάκι, από το ΙΚΕΑ επίσης είχα πάρει και το χαλί για το δωμάτιο του μπέμπη, το οποίο είναι μπεζ με μπλε! Εμάς μας άρεσε πολύ το συγκεκριμένο και έτσι δεν ψαξαμε περισσότερο.

Prosp μου, να μας πεις καλά νέα και από τους δύο γιατρούς! Κι ας κάνει και την ακτινογραφία η μικρή για να ηρεμήσετε.. Περιμένουμε τα νεάκια σας από τον μπέμπη!! Όσο για το άγχος που διαθέτω σε μεγάάάάλες -πίστεψέ με- δόσεις, είμαι νομίζω αρκετά καλή όταν δίνω συμβουλές αλλά όταν σκέφτομαι τα δικά μου πάντα κάτι θα βρω να με αγχώσει.! Τώρα που πλησιάζει η μεγάλη μέρα προσπαθώ να το διαχειρίζομαι όσο γίνεται! Έπρεπε να με δείτε τι άγχος είχα όταν τελείωνα το διδακτορικό και ήταν τότε που είχα μάθει ότι ήμουν έγκυος! Στην παρουσίαση ήμουν μόλις 6 εβδομάδων και είχαν μόλις κάνει την εμφάνισή τους οι αναγούλες!!! Λίγο πριν μπω στην αίθουσα, το στομάχι μου δεν μπορούσε να ηρεμήσει τόσο από τις αναγούλες της εγκυμοσύνης, όσο και από το άγχος της ημέρας! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε καμία στιγμή να διακόψω και να βγω έξω!! :tongue: Τι ωραίες στιγμές.....! Νιώθω ότι είμαι πολύύύ μακριά (και πολύ χαίρομαι) από τη ζωή που έκανα, γεμάτη μόνο διάβασμα και δουλειά... απαπαπαπά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω κοριτσακια.. περιμενω τον ανδρα μου να ρθει να φαει και κατα τις 3 και κατι να ανηφορισουμε για Αμπελοκηπους στον γιατρο..

το κακο ειναι (αν θυμαστε προχθες η κορη μου ειχε χτυπησει το μετωπο στην κασα) οτι το αιματωμα της κατεβηκε πισω απο τη μυτη στο υψος των ματιων και φαινεται το παιδι μελανιασμενο και μου πε η παιδιατρος οτι μαλλον το χτυπημα ηταν πιο σοβαρο απο οτι φαινοταν και μου προτεινε να την παω να τη δει χειρουργος και να κανουμε ακτινογραφια (τις οποιες δεν θελω καθολου στα μικρα παιδια αλλα τωρα δεν μπορω να κανω και αλλιως)

πιστευω οτι δεν ειναι κατι αλλα οτι εχω αγχωθει η αληθεια ειναι οτι ναι εχω αγχωθει και προτιμουσα να παω πρωτα στο Παιδων για το παιδι και μετα για μενα στον γιατρο αλλα θα κανω υπομονη.. βεβαια θα παω ιδιωτικα (περιμενω κανα 200αρι στο νερο το λιγοτερο) γιατι εγω στην κατασταση μου ΔΕΝ ΠΑΩ να στηθω στο Αγλαια Κυριακου ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.. εκει αναμονη ισουται με ταλαιπωρια δεδομενα..και μεσα στις αρρωστιες και σε καθε φυλη.. ας ειναι για καλοο τελος παντων..:|

Ωχ μωρέ:cry:! Όλα θα πάνε καλά, υπομονή και τι να κάνεις αναγκαστικά ιδιωτικά εδώ που μας εχουν φέρει!

dbLDp2.png

Ρε κορίτσια βλέπω όλες έχετς κάνει καρδιοτοκογράφο. Εμένα δεν μου έχει πει ο γιατρός ακόμα:?. Πότε υποτίθεται ότι πρέπει να το κάνεις?

Πολύ γλυκό πέφτει! χαρά που θα κάνουν τα ζαχαροπλαστεία. Εγώ που πριν σιχαινόμουν τα γλυκά τώρα αν δε φάω ένα σκοτώνω άνθρωπο!!

dbLDp2.png

γυρισαμε.. νοιωθω πτωμα απο την υπερενταση..ποτε θα παει 9 να κοιμηθει η μικρη και να ηρεμησω δεν ξερω..

περι της κορης.. πηγαμε στο Ιασω Παιδων και την ειδε χειρουργος και ειπε οτι ειναι ηπιο χτυπημα απλα το αιματωμα μεταξυ κοκαλου και δερματος με τη βαρυτητα απλωνει και κατεβαινει προς τα κατω και οτι εχει δει πολυ χειροτερες περιπτωσεις παιδιων με τετοια πρηξιματα και δεν συνεστησε καποια αγωγη περα απο καποιο ειδικο νερακι φαρμακευτικο για το καρουμπαλο και ετσι δεν καναμε ακτινογραφια (ολεεε)..βεβαια πηγε 75 ευρω η επισκεψη (εννοειται!!) βεβαια ξεπμπερδεψαμε μεσα σε 30 λεπτα.. και της πηραν την πιεση τυπικα και της εδωσε και ο γιατρος κατι χαζοκονκαρδες με τη Barbie..

οτι πληρωνεις παιρνεις..ετσι ξερω..χαχα

ο δε μπεμπης ειναι μια χαρουλα κατα τα προφανη, εχει φθασει γυρω στα 3100 (το χουμε καταλαβει :tongue:) και θα περασουμε σιγουρα αλλη μια εβδομαδα εντος κοιλιας αφου κανονισαμε να παμε να λυσουμε την περιδεση το επομενο Σαββατο 29 του μηνα.. στην ερωτηση μου πως βλεπει τα πραγματα μου ειπε οτι για την ωρα ειναι ολα καλα και δεν μπορει να ξερει πως θα εξελιχθει..κατα την προηγουμενη εμπειρια της κορης μου περιμενει εναν συντομο τοκετο, ισως πιο δυσκολη εξωθηση λογω οτι ο μπεμπης ειναι πολυ πιο μεγαλο μωρο συγκριτικα με εκεινη..

αυτη τη φορα θα μου κοψει τη περιδεση, θα με αφησει καποια ωρα να κυκλοφορησω σε αναμονη και μετα θα κανουμε τοκογραφημα και εσωτερικα ψηλαφιση για να δουμε πως εξελισσονται τα πραγματα ειτε δηλαδη θα γεννησω αυθημερον αν ειμαι ετοιμη ειτε αν δεν μας κατσει θα περιμενουμε 2-3 μερες..το αναμενομενο ειναι να ρθει συντομα η γεννα..αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο..

αυτα..

ολα καλα λοιπον και υπομονη (αιωνας θα μου φανει η εβδομαδα αυτη στανταρ!)

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια βλέπω όλες έχετς κάνει καρδιοτοκογράφο. Εμένα δεν μου έχει πει ο γιατρός ακόμα:?. Πότε υποτίθεται ότι πρέπει να το κάνεις?

Πολύ γλυκό πέφτει! χαρά που θα κάνουν τα ζαχαροπλαστεία. Εγώ που πριν σιχαινόμουν τα γλυκά τώρα αν δε φάω ένα σκοτώνω άνθρωπο!!

εγω δεν εχω κανει ποτε παρα μονο οταν εχω κοψει την περιδεση στη κορη μου για να ελεγξουμε τις συσπασεις..ειναι στον καθε γιατρο τι πρωτοκολλο ακουλουθει..

Γεια σας ξανά!!

Πήγα μια βόλτα το πρωί να περπατήσω, μετά πέρασα και από το σούπερ μάρκετ να πάρω γάλα και κάτι άλλα μικροπράγματα, και με αυτά πήγε μεσημέρι όταν γύρισα σπίτι έβαλα να φάω και να 'μαι!

Ματινάκι, για το μαγνήσιο ξέρω ότι στον 9ο το σταματάνε διότι δεν έχει πια νόημα να το παίρνουμε και να προστατεύει τη μήτρα από συσπάσεις.. Όταν είχα πάει αρχές του μήνα στο ΙΚΑ για να γράψω τις ενέσεις, ρώτησα και τον γιατρό εκεί και μου είπε το ίδιο. Και γενικά το ξέρω και από φίλες μου που ο γιατρός τους ειχε πει να κάνουν το ίδιο, ώστε να μπαίνει η μήτρα σε ένα τέτοιο κλιμα, που είναι να κάνει αβίαστα συσπάσεις και να προετοιμάζεται για τον τοκετό. Ρώτησε τον γιατρό και από το τηλέφωνο, μήπως να μην περιμένεις μέχρι τις 2 του μήνα...

Αριστέα μου, που με ρώτησες πότε εγώ το σταμάτησα, το διέκοψα αμέσως μόλις μπήκα στο μήνα μου, δηλαδή από τις 5 Οκτώβρη (μετά από 2 μέρες έμπαινα στην 37η εβδ.). Και είδα σχεδόν αμέσως διαφορά. Κάνω πιο συχνά συσπάσεις, για τις οποίες όλοι μου λένε πως τώρα είναι καλοδεχούμενες. Πάντως, μιας και λέω για συσπάσεις, έχω τώρα 2 μέρες που κάνω πολλές και γίνεται όλη μου η κοιλιά σαν πέτρα! Σπρώχνουν το μωράκι προς τα κάτω!

ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ κοριτσακι..κοντευεις!! Αντε με το καλο και με ενα πονο!! Αν χασουμε σημαδια σου για λιγες μερες κατι θα ψιλιαστουμε!!χαχα!

εγω δεν εχω κανει ποτε παρα μονο οταν εχω κοψει την περιδεση στη κορη μου για να ελεγξουμε τις συσπασεις..ειναι στον καθε γιατρο τι πρωτοκολλο ακουλουθει..

Α μάλιστα! αντε όλα κάλα και με τα δύο τα μπεμπάκια:D. η κονκάρδα έκανε τη διαφορά! Θα σου κάνουμε έμεις παρέα και ο χρόνος θα κυλήσει γλυκά;)

dbLDp2.png

χρονια πολλα για τα γενεθλια σας!!!!!!! απο το πρωι ηθελα να στο γραψω και ολο το ξεχνουσα με αυτα και αυτα!!!!!!!!!!

να σαι καλα!! η παρεα σας σαφως και βοηθαει υπερβολικα!!

χρονια πολλα για τα γενεθλια σας!!!!!!! απο το πρωι ηθελα να στο γραψω και ολο το ξεχνουσα με αυτα και αυτα!!!!!!!!!!

να σαι καλα!! η παρεα σας σαφως και βοηθαει υπερβολικα!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Αρτεμη, τοσο ο γιατρος μου ο ιδιωτης οσο και αυτη του νοσοκομειου μου ειπαν για καρδιοτοκογραφο με το που μπω στο μηνα μου, με λιγες μερουλες αποκλιση ο ενας απο τον αλλο... πρωτη φορα θα παω στις 27/10...

περι της κορης.. πηγαμε στο Ιασω Παιδων και την ειδε χειρουργος και ειπε οτι ειναι ηπιο χτυπημα απλα το αιματωμα μεταξυ κοκαλου και δερματος με τη βαρυτητα απλωνει και κατεβαινει προς τα κατω και οτι εχει δει πολυ χειροτερες περιπτωσεις παιδιων με τετοια πρηξιματα και δεν συνεστησε καποια αγωγη περα απο καποιο ειδικο νερακι φαρμακευτικο για το καρουμπαλο και ετσι δεν καναμε ακτινογραφια (ολεεε)..βεβαια πηγε 75 ευρω η επισκεψη (εννοειται!!) βεβαια ξεπμπερδεψαμε μεσα σε 30 λεπτα.. και της πηραν την πιεση τυπικα και της εδωσε και ο γιατρος κατι χαζοκονκαρδες με τη Barbie..

οτι πληρωνεις παιρνεις..ετσι ξερω..χαχα

ο δε μπεμπης ειναι μια χαρουλα κατα τα προφανη, εχει φθασει γυρω στα 3100 (το χουμε καταλαβει :tongue:) και θα περασουμε σιγουρα αλλη μια εβδομαδα εντος κοιλιας αφου κανονισαμε να παμε να λυσουμε την περιδεση το επομενο Σαββατο 29 του μηνα.. στην ερωτηση μου πως βλεπει τα πραγματα μου ειπε οτι για την ωρα ειναι ολα καλα και δεν μπορει να ξερει πως θα εξελιχθει..κατα την προηγουμενη εμπειρια της κορης μου περιμενει εναν συντομο τοκετο, ισως πιο δυσκολη εξωθηση λογω οτι ο μπεμπης ειναι πολυ πιο μεγαλο μωρο συγκριτικα με εκεινη..

αυτη τη φορα θα μου κοψει τη περιδεση, θα με αφησει καποια ωρα να κυκλοφορησω σε αναμονη και μετα θα κανουμε τοκογραφημα και εσωτερικα ψηλαφιση για να δουμε πως εξελισσονται τα πραγματα ειτε δηλαδη θα γεννησω αυθημερον αν ειμαι ετοιμη ειτε αν δεν μας κατσει θα περιμενουμε 2-3 μερες..το αναμενομενο ειναι να ρθει συντομα η γεννα..αλλα τιποτε δεν ειναι σιγουρο..

αυτα..

ολα καλα λοιπον και υπομονη (αιωνας θα μου φανει η εβδομαδα αυτη στανταρ!)

Ολα καλα με το κοριτσι... μπραβο.. γλυτωσε και την ακτινοβολια... το δε παλικαρι 3100!!!! πω πω πω ενας αντρακλας!!! Αντε η ωρα η καλη... εχουμε μια εβδομαδα ακομη βεβαια.... Η εσωτερικη ψηλαφιση να ρωτησω πως γινεται ή ειναι αυτο που καταλαβαινω?? :shock: Και ποσο εσωτερικα μπορει ο γιατρος να διεισδυσει δηλαδη??? :shock:

Αρτεμη, τοσο ο γιατρος μου ο ιδιωτης οσο και αυτη του νοσοκομειου μου ειπαν για καρδιοτοκογραφο με το που μπω στο μηνα μου, με λιγες μερουλες αποκλιση ο ενας απο τον αλλο... πρωτη φορα θα παω στις 27/10...

Ολα καλα με το κοριτσι... μπραβο.. γλυτωσε και την ακτινοβολια... το δε παλικαρι 3100!!!! πω πω πω ενας αντρακλας!!! Αντε η ωρα η καλη... εχουμε μια εβδομαδα ακομη βεβαια.... Η εσωτερικη ψηλαφιση να ρωτησω πως γινεται ή ειναι αυτο που καταλαβαινω?? :shock: Και ποσο εσωτερικα μπορει ο γιατρος να διεισδυσει δηλαδη??? :shock:

ψηλαφιζει τον τραχηλο για να δει αν εχει διαστολη και ποσο μαλακος ειναι..τοση διεισδυση δηλαδη!!! να δειτε εκει χαρα στα σκελια..μπλιαχ!!!

το λυσιμο της περιδεσης γινεται χωρις αναισθησια και ποναει καπως..αρα..τρελη χαρα!! για αυτο και προτιμω να γεννησω συντομα απο κει και περα.. μια και καλη!!

Εκανα μια ερευνουλα για να δω πως σου εκανε ο γιατρος την περιδεση και τι σημαινει αυτο ακριβως.. :cry: Βρηκα ενα βιντεο..Ειναι πολυ στεναχωρο, δεν αντεξα πανω απο 30 δευτερα... Χαρα στο κουραγιο σου βρε πουλακι μου..

Χαίρετε, κορίτσια!

Χάθηκα, αλλά δε γέννησα ακόμα!!

Ξέρετε τι έπαθα? Την προηγούμενη Πέμπτη όπως ήμουν στον υπολογιστή, μου ήρθε ξαφνικά ένα μήνυμα ότι έχει κάποιο πρόβλημα η μνήμη του υπολογιστή και ο σκληρός δίσκος και μόλις πάτησα να δω τι συμβαίνει, μου σβήστηκε όλη η επιφάνεια εργασίας και δεν εμφάνιζε τίποτα. Για να μην τα πολυλογώ ήταν κάποιος ιός (δεν έχω antivirus) και ο υπολογιστής θέλει φτιάξιμο. Ακόμα δεν τον έχω πάρει (δεν το πήγαμε σε τεχνικό μήπως και γλυτώσουμε τα έξοδα, αλλά σε έναν γνωστό μας, οπότε μάλλον θα αργήσει) και μόλις σήμερα κατάφερα να βρω δανεικό μέχρι να τον πάρουμε πίσω.

Θα σας διαβάσω να δω τα νέα σας -πρέπει να είναι και πολλά τόσες μέρες που έλειψα.

Θα ξεκινήσω με τα πιο καινούρια και μετά θα πάω πιο πίσω.

Τα λέμε μετά.:):)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...