Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!

Πρωινη σημερα...εχω ομως μια πειναααααα....απο τα ξημερωματα που σηκωνομαι για τουαλετα γουργουριζει το στομαχι μου και το βραδυ εφαγα πολυ καλα μπορω να πω και μαλιστα χτυπησα κι ενα τσιζκεικ τεραστιο....μα τι τσιζκεικ ηταν αυτο ρε κοριτσια? Εχω την εντυπωση οτι ηταν το καλυτερο που εχω φαει μεχρι στιγμης! Τεσπα...

Καλε εχουμε νεο μελος στην παρεα που λεγεται Αννιτα????? Τωρα το ειδα..

Καλοσωρισες στην παρεα μας Αννιτα!!!!!! Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου γερο και δυνατο!

Animated%20Gif%20Welcome%20%2818%29.gif

Εχω ηδη βαλει ενα πλυντηριο μιας και εχει παλι ηλιο σημερα και ενδεχεται να βαλω 2-3 ακομα να ξεμπερδευω γιατι παλι βροχες λενε οτι θα εχουμε απο αυριο!

Ξερετε τι εχω παθει? Οταν πηγαμε Αθηνα στον γιατρο, μου εγραψε να κανω γεν.αιματος και γεν.ουρων και δεν πηγα να τις θεωρησω μεσα σε 3 μερες που ειναι η προθεσμια και τωρα θα τις πληρωσω...αφηστε που ξεχασα να του πω να μου γραψει σιδηρο και μαγνησιο γιατι τοτε που πηγα ειχα απο 2 κουτια αλλα δεν υπολογισα οτι αφου θα με δει μετα απο ενα μηνα, ισως τα χαπια να μην μου εφταναν....τωρα μαλλον θα τα πληρωσω κι αυτα αλλα παιζει να παω σε εναν γνωστο φαρμακοποιο και να τα παρω και οταν μου τα γραψει να του παω την συνταγη και να ξεχρεωθει τοτε...θα δουμε....και τις εξετασεις τωρα που το καλοσκεφτομαι μπορω να τις γραψω και στου μπαμπα μου το βιβλιαριο ή της μαμας μου....γιατι να τους τις πληρωσω? Λιγα μας παιρνουν καθε μηνα????

Παω να απαντησω μεμονομενα σε καθεμια γιατι δεν θυμαμαι τιποτα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι Helen σας λεω θυμαμαι και οταν τις χρησιμοποιησα και εγω οτι δεν εφαρμοζαν αψογα στις θηλες μου παρα μονο ηρθαν και προσαρμοστηκαν σιγα σιγα κατα τον θηλασμο οπου η ρωγα αρχισε να προεξεχει.

3 κιλα το μωρο μια χαρα σας βρισκω!!! ολα καλα λοιπον!! εις αναμονην!!

Ματινα μια χαρα σε κοβω και εσενα με τα τσιζ κεικ!! Εγω μολις γυρισα απο σουπερ, εβαλα πλυντηριο, θα κανω και ενα μπανιο, ξυρισμα και λοιπα και περιμενω το μεσημερι να παμε στο γιατρο.. μαλλον σημερα ειναι η τελευταια μας επισκεψη πριν να κοψουμε τη περιδεση και επειδη η κουνιαδα θα απουσιαζει θα παρουμε πρωτη φορα και τη μικρη.. οχι οτι θα κατσει ησυχη αλλα ας ερθει ετσι για την πλακα..

εφαγα εντωμεταξυ ενα kinder γαλακτοφετα που πηρα στη κορη μου (δεν της δινω τετοια συχνα αλλα σημερα λυσσαξε στο κλαμα επειδη εφυγα χωρις αυτη) και με επιασαν καουρες.. ηταν τοοοοοοοοοσο γλυκο που ουτε εκεινη δεν τον εφαγε ολο..

παιδια προσοχη με τις κρεμες εμποριου οταν θα ρθει η ωρα.. πρωτα δοκιμαστε τις εσεις.. ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλυκες.. πως να μη μαθουν τα μικρα να τρωνε ολα αυτα και να μη γινονται απο νωρις παχυσαρκα??

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Άρτεμη χρόνια πολλά για εχθές και για σήμερα!!! Και με το καλό να δεχθείτε το μπεμπάκι σας, υγιές και να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας!

Prosp μου, με το καλό σήμερα στο γιατρό, να σας πει και για την περίδεση και όλα να είναι καλά!! Περιμένουμε τα νέα σας!!!

Αννίτα, καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Καλή λευθεριά και με έναν πόνο, σου εύχομαι! Όσο για θέματα περί συναισθημάτων, εγώ γενικά είμαι από την φύση μου αρκετά αγχώδες άτομο και δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και τόσο ήρεμη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πάντα κάτι έβρισκα και με άγχωνε. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό, οπότε προσπάθησε να το διώχνεις από μέσα σου, είτε μιλώντας με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο σχετικά με αυτό, είτε να σκέφτεσαι πως έχεις φτάσει μέχρι εδώ και όλα καλά θα πάνε! Σχετικά με το γιατρό μου που με ρώτησες, καταλήξαμε με τον άντρα μου να τον αλλάξουμε επειδή τώρα στο τέλος αποκαλύφθηκε πολύ έντονα ότι ήθελε να κάνει καισαρική ενώ δεν υπήρχε σημαντική ένδειξη για αυτό. Όπως καταλαβαίνεις έχασα τελείως την εμπιστοσύνη μου και επηρέασε πολύ την ψυχολογία μου. Σκεφτόμουν από τους προηγούμενους μήνες ότι στο μέλλον θα τον άλλαζα, για άλλους πιο μικρούς λόγους, αλλά αυτό με την καισαρική μας ταρακούνησε πολύ. Και όπως έχω ξαναγράψει, δεν είμαι κατά της καισαρικής τομής αρκεί αυτή να είναι απαραίτητη!

Αριστέα μου, σε ευχαριστώ για το πινακάκι (δεν χορταίνω να το βλέπω ότι είμαι τόσο κοντά!!) και επίσης να σου πω για τις ψευδοθηλές ότι και εμένα όταν τις δοκίμασα είναι πιο μεγάλες. Αλλά κι εγώ είχα ακούσει ότι στο θηλασμό μάλλον θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι αυτό. Φαντάζομαι πήρες της medela? Από την περιγραφή σου αυτό κατάλαβα! Αν ναι, κι εγώ αυτές έχω! Μ' αρέσει και η θήκη τους! Εγώ αφού τις έπλυνα και τελικά είπα δεν τους κάνω και έναν βρασμό (δεν έπαθαν εντωμεταξύ απολύτως τίποτα!) τώρα τις έχω στο κουτάκι και αν τις χρειαστώ στο μαιευτήριο θα ζητήσω από τις μαίες να τις αποστειρώσουν, όπως είπε και η Prosp!

Ντινάκι, με γειά τα καινούργια πραγματάκια!!!! Πολύ καλή η τιμή της κουρτίνας! Εμείς είχαμε πάρει μια έτοιμη από το ΙΚΕΑ και είναι πολύ ωραία κρεμασμένη! Δεν ήταν ακριβή, έκανε περίπου 30 ευρώ και είναι 2 φύλλα. Μετά πήραμε άλλη μια, πιο λεπτή, από ένα μαγαζί εδώ στην περιοχή, για απο μέσα. Ούτε αυτή ήρθε ακριβή (τα 4 μέτρα 40 ευρώ νομίζω, έτοιμη ραμμένη). Θέλω κι εγώ πολυθρονίτσα...!!!!!!!! Τώρα στο δωμάτιο έχω προσωρινά την καλαθούνα και το καθισματάκι αυτοκινήτου και αυτά θα αλλάξουν θέση όταν έρθει το μωρό, οπότε θα ελευθερωθεί χώρος και πολύ θα ήθελα να βάλω εκεί μια άνετη πολυθρόνα...! :)

Ελενάκι, σούπερ ο μπέμπης! Έφτασε τα 3 κιλά!! Με το καλό και σήμερα στο νοσοκομείο για το nst, να μπεις να μας πεις τα νέα σας!!

Ματινάκι τι ωραία με το τσιζκέικ!!!!!! Γιαμ! Ήθελα να σου πω για το μαγνήσιο.. Δεν θα το σταματήσεις τώρα στον 9ο; Τι σου έχει πει ο γιατρός σχετικά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

kyriak καλημερα..

τι αγχωδες ατομο καλε?? εγω παντως διαβαζα το μηνυμα σου και μου μετεδιδες μια αισθηση ηρεμιας...:D;) ειναι που εφθασες κοντα στο τελος!!

μολις εφαγα ενα κομματακι σοκολατα και ειχα αμεση ανταποκριση απο τον μπεμπη.. τι στο καλο??!!! με τη μυρωδια το παιρνει πρεφα??χαχα!!

Εξαφανιστηκα γιατι οταν πιανω το τηλ. δεν το κλεινω και ειδικα οταν εχω να μιλησω καιρο με μια απο τις κολλητες μου! Μετα απλωσα κι ενα πλυντηριο, εβαλα και ακομα ενα.....

Διαβασα τα προηγουμενα σχετικα γρηγορα και οτι θυμαμαι θα σας απαντω!

Εγω ψευδοθηλες δεν ξερω αν θα παρω ακομα! Οταν μιλησα με την μαια μου ειπε οτι 2 του μηνα που θα ξαναπαμε στον γιατρο θα κανουμε μαθηματα ανωδυνου και θελει να δει και το στηθος μου! Οι θηλες μου δοξα τον Θεο ειναι απο τωρα σαν "κερασια" οποτε μαλλον δεν θα τις χρειαστω! Ισως ομως αν πληγωθουν να πρεπει να βαλω...θα δειξει!

Οσον αφορα το μαγνησιο δεν μου εχει πει κανενας απο τους 2 να το κοψω! Τι να πω...μαλλον θα ρωτησω τον γιατρο 2 του μηνα που θα παμε παλι! Με εβαλες σε σκεψεις τωρα Κυριακη μου...λες να μην πρεπει να το παιρνω?

Ετρωγα καλιστα αλλο ενα τσιζκεικ....σε λιγο που θα κατεβω στην αγορα για τυροπιτοειδες ειναι στο δρομο μου το ζαχαροπλαστειο...λετε? Πω πω μιλαμε μου τρεχουν τα σαλια!!!!!

Θα επανελθω.....

Διαφημίσεις

ναι Helen σας λεω θυμαμαι και οταν τις χρησιμοποιησα και εγω οτι δεν εφαρμοζαν αψογα στις θηλες μου παρα μονο ηρθαν και προσαρμοστηκαν σιγα σιγα κατα τον θηλασμο οπου η ρωγα αρχισε να προεξεχει.

3 κιλα το μωρο μια χαρα σας βρισκω!!! ολα καλα λοιπον!! εις αναμονην!!

Ματινα μια χαρα σε κοβω και εσενα με τα τσιζ κεικ!! Εγω μολις γυρισα απο σουπερ, εβαλα πλυντηριο, θα κανω και ενα μπανιο, ξυρισμα και λοιπα και περιμενω το μεσημερι να παμε στο γιατρο.. μαλλον σημερα ειναι η τελευταια μας επισκεψη πριν να κοψουμε τη περιδεση και επειδη η κουνιαδα θα απουσιαζει θα παρουμε πρωτη φορα και τη μικρη.. οχι οτι θα κατσει ησυχη αλλα ας ερθει ετσι για την πλακα..

εφαγα εντωμεταξυ ενα kinder γαλακτοφετα που πηρα στη κορη μου (δεν της δινω τετοια συχνα αλλα σημερα λυσσαξε στο κλαμα επειδη εφυγα χωρις αυτη) και με επιασαν καουρες.. ηταν τοοοοοοοοοσο γλυκο που ουτε εκεινη δεν τον εφαγε ολο..

παιδια προσοχη με τις κρεμες εμποριου οταν θα ρθει η ωρα.. πρωτα δοκιμαστε τις εσεις.. ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλυκες.. πως να μη μαθουν τα μικρα να τρωνε ολα αυτα και να μη γινονται απο νωρις παχυσαρκα??

Καλημερα προσπακι μου τι κανεις μανα με τον ενα σου γιο και με την μια σου κορη??????

Μια χαρα με το τσιζκεικ δεν λες τιποτα και μαλλον θα χτυπησω αλλο ενα τωρα που θα κατεβω αγορα!

Οσον αφορα τις κρεμες του εμποριου θεωρω οτι μπορουμε να τις αντικαταστησουμε με διεκς μας κρεμες! Γιατι να παιρνουμε ετοιμα σκευασματα???? Ας πουμε η κουμπαρα μου δινει στον μικρο της π.χ. βραστη γλυκοπατατα με ανθοτυρο και ειναι μουρλια...δοκιμασα μια φορα και κοντεψα να την φαω ολη του παιδιου....ή ας πουμε μπορουμε να τους φτιαχνουμε μπισκοτα μονες μας και να τα κανουμε κρεμα με λιγο γαλα για μπισκοτοκρεμα απογευματινη....στις συνταγες της παρεας εχει ιδεες για φαγητα και επιδορπια για μωρα παντως αν θελετε να μπειτε να δειτε! Και πολλα σαιτ υπαρχουν σχετικα με τροφες που μπορεις μονη σου να φτιαξεις για να αποφευγεις του εμποριου τα ετοιματζιδικα!

Αυτα...παω κι ερχομαι!!!!!!!!

μολις εφαγα ενα κομματακι σοκολατα και ειχα αμεση ανταποκριση απο τον

μπεμπη.. τι στο καλο??!!! με τη μυρωδια το παιρνει πρεφα??χαχα!!

χαχαχαχ.....κι εμενα σε χρονο dt καταλαβαινει την σοκολατα ακομα και το γιαουρτι με μελι που τρωω το καταλαβαινει αμεσως....ρε τι χαρα κανουν με τα γλυκα...χθες με το τσιζκεικ μιλαμε δεν με αφηνε σε ησυχια!!!!!!!!!!!

Δεν βλεπω να φευγω.....χιχιχιχι!!!!

Καλημερα προσπακι μου τι κανεις μανα με τον ενα σου γιο και με την μια σου κορη??????

Μια χαρα με το τσιζκεικ δεν λες τιποτα και μαλλον θα χτυπησω αλλο ενα τωρα που θα κατεβω αγορα!

Οσον αφορα τις κρεμες του εμποριου θεωρω οτι μπορουμε να τις αντικαταστησουμε με διεκς μας κρεμες! Γιατι να παιρνουμε ετοιμα σκευασματα???? Ας πουμε η κουμπαρα μου δινει στον μικρο της π.χ. βραστη γλυκοπατατα με ανθοτυρο και ειναι μουρλια...δοκιμασα μια φορα και κοντεψα να την φαω ολη του παιδιου....ή ας πουμε μπορουμε να τους φτιαχνουμε μπισκοτα μονες μας και να τα κανουμε κρεμα με λιγο γαλα για μπισκοτοκρεμα απογευματινη....στις συνταγες της παρεας εχει ιδεες για φαγητα και επιδορπια για μωρα παντως αν θελετε να μπειτε να δειτε! Και πολλα σαιτ υπαρχουν σχετικα με τροφες που μπορεις μονη σου να φτιαξεις για να αποφευγεις του εμποριου τα ετοιματζιδικα!

Αυτα...παω κι ερχομαι!!!!!!!!

συμφωνω απολυτα μαζι σου.. απλα πολλες μαμαδες το προτιμουν το ετοιμο για οικονομια χρονου (μεταφραστε το αναλογα τις συνθηκες και τα ατομα οπως θελετε) απο την αρχη κιολας..

εγω τον πρωτο και τον δευτερο χρονο υπηρξα πιστη στα οικιακης παρασκευης κρεμοειδη χωρις αναμειξη σκονης..

μετα τον 2ο χρονο αρχισα να της δινω κατι δηθεν βιολογικα επιδορπια γιαουρτιου σε καμια εξορμηση εκτος σπιτιου απογευμα η Κυριακη και μονο πλεον καθε σκ της επιτρεπω να τρωει ενα τυπου Junior κλπ.. αλλωστε θα δειτε οτι ειναι δυσκολο (οχι ομως αδυνατο) να τα κρατησετε μακρυα απο τους εμπορικους πειρασμους καθως η συναναστροφη με αλλα παιδια και οικογενειες εχουν τις σχετικες συνεπειες

επισης δεν δινω αναψυκτικα ενω χυμους συσκευασμενους επιτρεπω μονο την μια φορα που παμε παιδοτοπο και βεβαια περιμενει πως και πως αλλα και σπανια σε καποιες φορες που κανει κατι και θελω να την επιβραβευσω.(οχι τοσο συνετο ως σκεψη και ενεργεια αλλα δεν θελω να την εχω και στην απ εξω τελειως)

Αυτη η προσφωνηση Ματινα μου με εστειλε στα ουρανια!! Χαχα!! Πολυ καλη!!

Οσο για τις ψευδοθηλες ΜΗΝ το σκεφθεσαι καθολου αν οι θηλες σου ειναι προεξεχουσες ηδη (δε κατασταση ανατριχιλας μιλαμε οχι υφεσης) τοτε θα τις χρειαστεις μονο σε περιπτωση που πληγωθουν απο το θηλασμο..και αυτο για λιγο..επιμενω σε αυτο.. καλη συντηρηση των θηλων, αερισμος και ελαχιστη απαραιτητη χρηση των ψευδοθηλων..

χαχαχαχ.....κι εμενα σε χρονο dt καταλαβαινει την σοκολατα ακομα και το γιαουρτι με μελι που τρωω το καταλαβαινει αμεσως....ρε τι χαρα κανουν με τα γλυκα...χθες με το τσιζκεικ μιλαμε δεν με αφηνε σε ησυχια!!!!!!!!!!!

Δεν βλεπω να φευγω.....χιχιχιχι!!!!

ειναι τα αγορια φαγανα..οντως!!χαχα!! για να δουμε.. θα με..ξεζουμισει οπως υποσχεται ενας φιλος που χει εμπειρια και απο κορη και απο γιους???

Καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

Ελενη μου 3 κιλα κιολλας ο μπεμπης;; ετοιμο το παλικαρι.....

Δημητρα απογευμα εχεις γιατρο;; αντε περιμενουμε τα νεα σου..

Κυριακη 15 μερουλες σου εμειναν..

Ψευδοθηλες τις medela πηρα το small..αχρειαστες να 'ναι!;)

Ματινα εγω τη Δευτερα ρωτησα το γιατρο για το μαγνησιο και μου ειπε οτι θα με ενημερωσει για το ποτε θα το κοψω..

Εσυ Κυριακη σε ποια εβδομαδα το εκοψες;;;;;;;

Τσιζκεικ ε; απο τα αγαπημενα μου, ειδικα αν ειναι και σπιτικο!!

Βεβαια τελευταια δοκιμασα και το προφιτερολ της ''Δεσποινας'' και επαθα πλακα!!! Αυριο που ειναι η μερα μου για γλυκο θα το τιμησω μαλλον....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Eπανήλθα!!!!!!

Θα σας γράψω τα νέα μου και μετά θα πάω για νάνι!!!!!

Αφού λοιπόν σας έγραψα το πρωί, έφαγα 3 φρυγανιές με μέλι και βιτάμ και πήγα στο νοσοκομείο!! Έκανα nst...ο μπέμπης κουνιότανε κανονικά!!!!

Περίμενα μετά στο γιατρό για πόόόση ώρα κι όταν πήγα μέσα μου είπε να πάω να φάω μία σοκοφρέτα και να ξανακάνω nst γιατί το προηγούμενο έδειχνε ότι το μωρό δεν κινείται!!!! Γ@μ@ τα μηχανήματα έχει το νοσοκομείο!!!:tongue:

Πριν μπω στο γιατρό, δεν φαντάζεστε τι σκαμπανεβάσματα έκανε η κοιλιά μου!!!!! Αφού το είδανε κι άλλες που ήτανε εκεί!!!!

Ξαναέκανα λοιπόν nst αλλά εκεί ήτανε υπερκινητικό και μάλιστα χάνονταν οι παλμοί γιατί κουνιότανε συνέχεια...:tongue::tongue: "Αμάν, ησυχία δεν έχει" λέει η μαία!!! χαχα....άλλη φορά να μην το προσβάλλουνε το γιαβρί μου!!!;)

Με χάλασε η αναμονή και η ταλαιπωρία από τη μία....αλλά η σοκοφρετίτσα δε με χάλασε καθόλου!!!!!!!:tongue::D

Εννοείται πως δεν αγχώθηκα πριν το δεύτερο nst!! Γι'αυτό έχω κρατήσει τον εξωτερικό μου ιατρό....γιατί ξέρω τι χαζά γίνονται στο νοσοκομείο!!!;)

Ντινάκι, για επίσκεψη και nst πλήρωσα 18,79 ευρώ!!!;)

Τσιζκέικ διαβάζω, kinder γαλακτοφέτες......μια χαρά μας βλέπω!!!!! Για τα μωρά μας ρε γμτ..!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Έχω βάλει κι εγώ 2 πλυντήρια και το βράδυ θα βάλω ακόμα ένα και θα αδειάσει το καλάθι!!!!! Το ΣΚ θα πέσει σίδερο καπνός!!!!!

Μαγνήσιο??? Εγώ δεν πήρα καθόλου στην εγκυμοσύνη μου!!!!:rolleyes:

Αριστέα κράτα ένα κομματάκι προφιτερόλ και για μας.....από αυτό που θα φτιάξεις αύριο!!!!!:cool:

Τα αγοράκια είναι φαγανά??? Το έχω καταλάβει....ο δικός μου γιατί έφτασε 3 κιλά??? Δεν αφήνει ψίχουλο να πάει χαμένο...χαχα..:tongue::tongue:

Εμένα είτε με γλυκό είτε με αλμυρό γίνεται χαμός!!!!! Ίσως λίίίίγο περισσότερο με τα αλμυρά, τα φαγητά κλπ....

Καλό σας μεσημέρι κορασίδες!!!!!

Προσπ καλό υπέρηχο και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!:D Μία εβδομάδα για να κόψεις την περίδεση.......yeeeeeeeeesssss!!!!!!!!:P

Φιλάκια στα κοιλουμπάκια!!!!!!!!

ευχαριστω κοριτσακια.. περιμενω τον ανδρα μου να ρθει να φαει και κατα τις 3 και κατι να ανηφορισουμε για Αμπελοκηπους στον γιατρο..

το κακο ειναι (αν θυμαστε προχθες η κορη μου ειχε χτυπησει το μετωπο στην κασα) οτι το αιματωμα της κατεβηκε πισω απο τη μυτη στο υψος των ματιων και φαινεται το παιδι μελανιασμενο και μου πε η παιδιατρος οτι μαλλον το χτυπημα ηταν πιο σοβαρο απο οτι φαινοταν και μου προτεινε να την παω να τη δει χειρουργος και να κανουμε ακτινογραφια (τις οποιες δεν θελω καθολου στα μικρα παιδια αλλα τωρα δεν μπορω να κανω και αλλιως)

πιστευω οτι δεν ειναι κατι αλλα οτι εχω αγχωθει η αληθεια ειναι οτι ναι εχω αγχωθει και προτιμουσα να παω πρωτα στο Παιδων για το παιδι και μετα για μενα στον γιατρο αλλα θα κανω υπομονη.. βεβαια θα παω ιδιωτικα (περιμενω κανα 200αρι στο νερο το λιγοτερο) γιατι εγω στην κατασταση μου ΔΕΝ ΠΑΩ να στηθω στο Αγλαια Κυριακου ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.. εκει αναμονη ισουται με ταλαιπωρια δεδομενα..και μεσα στις αρρωστιες και σε καθε φυλη.. ας ειναι για καλοο τελος παντων..:|

Καλησπερα, κοριτσουδια!!! Πολυ ωραια μερα σημερα...

περι αλλαγης μωρου τη νυχτα μπορειτε να καβατζωνετε τους συζυγους να το κανουν για να ξεκουραζεστε εσεις αλλα εξαρταται τι ανθρωπος ειστε.. εγω πχ δεν το προτιμουσα γιατι εκτος απο το οτι φοβοταν να το πιασει ως νεογεννητο (εχουν τα ατιμα μια αισθηση ευθραυστη αλλα δεν παθαινουν τιποτε πιστεψτε με..) εγω το εκανα με ταχυτητα ωστες και να μη το ταλαιπωρω, να μην ταλαιπωρουμαι και να μην ξεσηκωνει στο ποδαρι ολο το σπιτι η τη γειτονια απο τις τσιριδες..

Ο Αντ προς το παρον μονο και μονο στη σκεψη φοβαται παρα πολυ.. λεει παρολ' αυτα οτι θα σηκωνεται και αυτος το βραδυ, το οποιο πιθανοτατα θα κανει διοτι ειναι πολυ ενθουσιωδης...:P παντως, θα εχω που θα εχω το αγχος της πρωταρας μανας, να τον εχω και διπλα να μου λεει "Προσεχε, θα σου πεσει το παιδι", χμ, να μου λειπει..:rolleyes:

Ετοιμάζομαι να πάω στο νοσοκομείο για καρδιοτοκογράφημα!!!!!

Χθες έκανα στον ιδιώτη και βγήκε πολύ καλό μου είπε!!!!!! Ο μπέμπης έφτασε τα 3 κιλά κι όλα πάνε καλά!!!!!! Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε μία καλή και έυκολη γέννα όλες μας!!!!!!:D

Στρώσαμε και τα χαλιά στα δωμάτια που θέλουμε και περιμένουμε την άφιξη του μπέμπη!!!!! Α!! Στρώσαμε την κούνια και το παρκοκρέβατο!!!!! Θα βάλω φώτο στο φατσοβιβλίο κάποια στιγμή!!!;)

Ντινάκι στον ιδιώτη χθες πλήρωσα 50 ευρώ, όσο η κάθε επίσκεψη που έδινα έως τώρα κι έκανα και υπέρηχο!!!!!!

Στο νοσοκομείο θα μάθω σε λίγο!!;) Φαντάζομαι όσα πλήρωσες κι εσύ στο δημόσιο της πόλης σου!!!

Για τα νοσήλεια που ρώτησα μου είπανε 872 ευρώ για φυσιολογικό τοκετό και διαμονή τριών ημερών!! Για κάθε μέρα παραπάνω θα βγει γύρω στα 80/μέρα!!!:? Το ΙΚΑ καλύπτει το 100% της καισαρικής!!! Αυτά!!;)

Με γεια τα πράγματα Ντινάκι!!!!!!!!!!:D

Φεύγω για το νοσοκομείο!! Ποιος ξέρει τι ώρα θα τελειώσω το μεσημέρι!!:rolleyes:

Θα μπω μάλλον το βραδάκι γιατί το απόγευμα θα κατέβω για ψώνια!! Θέλω να πάρω δώρα για γιορτές και γενέθλια στο οικογενειακό περιβάλλον που έχουμε, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα για να μην τρέχει ο σύζυγος αφού εγώ δεν θα μπορώ!!!;) Για τα μετά Χριστουγέννων...βλέπουμε!!!

Πωπω, 3 κιλα παιδαρος!!!!!! Αντε με το καλο βρε Ελενη μου!!! Εμενα μου ειπε για καρδιοτοκογραφο 18,5 ευρω, αρα κυμαινομαστε στα ιδια... Ειναι αδικια η καισαρικη να ειναι τσαμπα και ο φυσιολογικος να θελει τοσα λεφτα... Εκτος απο αδικο ειναι και παραλογο... δεν ξερω ποιος εξυπνακιας το επινοησε αυτο παλι...

Βρε πουλακι μου, θα παρεις και δωρα για τα Χριστουγεννα??? Δε σε πιστευω!!! :rolleyes::rolleyes: Τι προληψη και προβλεψη ειναι αυτη?? :shock::shock: Παιδακι μου, εσυ γεννηθηκες για να γινεις μανουλα!!!

Εγω νομιζω φετος θα περιορισω αυτα τα εξοδα... Δεν εχω την πολυτελεια για δωρα και δωρακια... Περυσι, πχ. ειχα κανει στις κολλητες μου και κουμπαρες μου δωρο ενα πακετο περιποιησης σε σπα, το καταχαρηκαμε, η αληθεια ειναι.... ακομη το μνημονευουμε.,.. αλλα δεν υπαρχει σαλιο φετος για τοσο ακριβα δωρακια ανα ατομο... :cry:

Καλημερα κι απο μενα!

Πρωινη σημερα...εχω ομως μια πειναααααα....απο τα ξημερωματα που σηκωνομαι για τουαλετα γουργουριζει το στομαχι μου και το βραδυ εφαγα πολυ καλα μπορω να πω και μαλιστα χτυπησα κι ενα τσιζκεικ τεραστιο....μα τι τσιζκεικ ηταν αυτο ρε κοριτσια? Εχω την εντυπωση οτι ηταν το καλυτερο που εχω φαει μεχρι στιγμης! Τεσπα...

Καλε εχουμε νεο μελος στην παρεα που λεγεται Αννιτα????? Τωρα το ειδα..

Καλοσωρισες στην παρεα μας Αννιτα!!!!!! Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου γερο και δυνατο!

Animated%20Gif%20Welcome%20%2818%29.gif

Εχω ηδη βαλει ενα πλυντηριο μιας και εχει παλι ηλιο σημερα και ενδεχεται να βαλω 2-3 ακομα να ξεμπερδευω γιατι παλι βροχες λενε οτι θα εχουμε απο αυριο!

Ξερετε τι εχω παθει? Οταν πηγαμε Αθηνα στον γιατρο, μου εγραψε να κανω γεν.αιματος και γεν.ουρων και δεν πηγα να τις θεωρησω μεσα σε 3 μερες που ειναι η προθεσμια και τωρα θα τις πληρωσω...αφηστε που ξεχασα να του πω να μου γραψει σιδηρο και μαγνησιο γιατι τοτε που πηγα ειχα απο 2 κουτια αλλα δεν υπολογισα οτι αφου θα με δει μετα απο ενα μηνα, ισως τα χαπια να μην μου εφταναν....τωρα μαλλον θα τα πληρωσω κι αυτα αλλα παιζει να παω σε εναν γνωστο φαρμακοποιο και να τα παρω και οταν μου τα γραψει να του παω την συνταγη και να ξεχρεωθει τοτε...θα δουμε....και τις εξετασεις τωρα που το καλοσκεφτομαι μπορω να τις γραψω και στου μπαμπα μου το βιβλιαριο ή της μαμας μου....γιατι να τους τις πληρωσω? Λιγα μας παιρνουν καθε μηνα????

Παω να απαντησω μεμονομενα σε καθεμια γιατι δεν θυμαμαι τιποτα!!!!

Καλημερα, Ματινακι... οσα εξοδα μπορουμε να τα γλιτωσουμε εννοειται οτι το κανουμε στο χαλαρο.. κι εγω εχω δωσει τα απειρα σε γιατρους και χαπια.. και για εξετασεις και για τα παντα... αρκετα πια.. :| (ευτυχως ειμαστε πριν το τελος σε ο,τι αφορα αυτα τα εξοδα )

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Ντινάκι, με γειά τα καινούργια πραγματάκια!!!! Πολύ καλή η τιμή της κουρτίνας! Εμείς είχαμε πάρει μια έτοιμη από το ΙΚΕΑ και είναι πολύ ωραία κρεμασμένη! Δεν ήταν ακριβή, έκανε περίπου 30 ευρώ και είναι 2 φύλλα. Μετά πήραμε άλλη μια, πιο λεπτή, από ένα μαγαζί εδώ στην περιοχή, για απο μέσα. Ούτε αυτή ήρθε ακριβή (τα 4 μέτρα 40 ευρώ νομίζω, έτοιμη ραμμένη). Θέλω κι εγώ πολυθρονίτσα...!!!!!!!! Τώρα στο δωμάτιο έχω προσωρινά την καλαθούνα και το καθισματάκι αυτοκινήτου και αυτά θα αλλάξουν θέση όταν έρθει το μωρό, οπότε θα ελευθερωθεί χώρος και πολύ θα ήθελα να βάλω εκεί μια άνετη πολυθρόνα...! :)

Γεια σου Κυριακη μου.. :D Ευχαριστω, ευχαριστω.. οι κουρτινες στο Παιδικο ΙΚΕΑ καταπληκτικες πραγματι... Εγω εχω ετοιμο το παιδκο εκτος απο το χαλι το οποιο μακααααρι να το βρω στην αποχρωση που θελω...

Οσο για τις φωτο στο φεισμπουκ που κατι ειπε η Ελενη, αν δεν κανω λαθος, εγω δε θελω να βαλω στο φβ.. παλια ειχα τον τοπο γεματο με φωτο μας και μετα χακαρανε το προφιλ του Αντ και ξενερωσα τη ζωη μου και τις εβγαλα και αφησα μονο τα τοπια.Γι'αυτο εβγαλα και τον τοιχο μου... Προσφατα εβαλα μια ετσι για να δειτε πως ειναι η φατσα μου... :tongue:

Τα λεμε αργοτερα, πολλα φιλια...

Προσπ, ολα καλα να πανε με την κορουλα και τον μικρο σου... Περιμενουμε νεα.. φιλια..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

prosperous ελπιζω το κοριτσακι σου να μην εχει τιποτα σοβαρο, να της κανουν την ακτινογραφια και να ησυχασετε!!!

Αντε περιμενουμε διπλα νεα!! Ολα καλα να πανε..

Ντινα εψαχνα να βρω μια φωτο να σε δω βρε καμαρι μου και σε τσακωσα τις προαλλες σε μια κοντινη με τη φιλη σου και σε μια αλλη απο Ισπανια, αν δε κανω λαθος, πιο μακρυνη... Σκετη γλυκα εισαι!!!!!!!!!!!!

Ελενη μου υπομονη με τα νοσοκομεια τι να κανεις συτα εχουν, τουλαχιστον ηταν ολα καλα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...