Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

επισης σχετικα με τις θηλες, οσο πιο πολυ καιρο θηλαζετε τοσο θα ειναι προεξεχουσες.. εμενα πχ μετα απο 21 μηνες ηταν τσιτα και σκληρες μονιμα (εμενα μου αρεσε βασικα)

και εννοειται οτι ορθοδοντικα ειναι ΟΤΙ καλυτερο για το μωρο καθως η θηλη προσαρμοζεται στην ανατομια του στοματος και οχι το στομα στη θηλη οπως επιβαλλεται με τις ψευτικες θηλες..

βασικα μολις γεννησετε και κατεβει και το γαλα θα δειτε αλλαγη στο στηθος..θεαματικο!!χαχα!!

και εμενα dina ο μπεμπης στα δεξια πρεπει να τουρλωνει πλατη, κωλαρακο η δεν ξερω τι και αριστερα μονιμα εχω την αισθηση και την αφη καποιου ακρου.. ο γιατρος ειχε πει οτι ειναι πλαγια γυρισμενος προς τα μεσα και ολα τα ακρα ειναι μαζεμενα αριστερα και κεντρο.. πανηγυρι..

τωρα εφαγα πατατες τηγανητες, αυγα τηγανητα, τρια κομματακι πιτσα, σαλατα και μισο κουτακι μπυρα (εεεεεε..δεν αντεξα!!χαχα) και ο μπεμπης κανει τουμπες!!!

dina μεγια οι κουρτινες και τα επιπλακια.. εμενα απο τον χαλβα αυτο μου αρεσει η πετσα επανω.. κατ αλλα ειμαι και εγω στον φαν κλαμπ του σιμιγδαλενιου και του μπακαλη..δηλαδη του χαλβα συσκευασιας με κανελιτσα απο πανω και λεμονακι συνοδευομενο απο ασπρο κρασακι.. μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ..με κολασατε!!!

Ματινα ειναι καλη η λυση του ενεργειακου τζακιου..αν ειχα ρευτσο τοτε που επρεπε το ιδιο θα χα κανει αλλα ενδωσαμε σε μια αλλη λυση πιο ακριβη που ηταν εξ αρχης πεταμενα λεφτα..τεσπα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

prosperous ευχαριστω για την απαντηση για τις ψευδοθηλες!

Το πολυ πολυ να πανε χαμενες... Θα δειξει στην πραξη..

Μαλλον με βλεπω να διαλεγω μεγαλυτερη βαλιτσα γιατι εχει σχεδον γεμισει αυτη και δεν εχω βαλει τα πραγματα της μπεμπας ακομα + τις πετσετες...:?

μην ανησυχεις για τις ψευδοθηλες.. εγω πιστευω πως αν τις χρειαστεις θα κανουν τη δουλεια τους.. εγω δεν ηξερα ΚΑΝ τι ειχα αγορασει τοτε και μια χαρα δουλεψαν για το ελαχιστο που τις χρησιμοποιησα.. να θυμασαι ομως οταν θα τις χρησιμοποιησεις θα ζητησεις απο τις μαιες να τις αποστειρωσουν εκεινη τη στιγμη..

να παρεις μεγαλυτερη βαλιτσα..και εγω μια μεσαιου μεγεθους εχω..σιγα μη τα κουβαλαω λιγα λιγα..

μην ανησυχεις για τις ψευδοθηλες.. εγω πιστευω πως αν τις χρειαστεις θα κανουν τη δουλεια τους.. εγω δεν ηξερα ΚΑΝ τι ειχα αγορασει τοτε και μια χαρα δουλεψαν για το ελαχιστο που τις χρησιμοποιησα.. να θυμασαι ομως οταν θα τις χρησιμοποιησεις θα ζητησεις απο τις μαιες να τις αποστειρωσουν εκεινη τη στιγμη..

να παρεις μεγαλυτερη βαλιτσα..και εγω μια μεσαιου μεγεθους εχω..σιγα μη τα κουβαλαω λιγα λιγα..

Ναι δεν εχει νοημα να τις αποστειρωσω απο τωρα γιατι δεν θα κρατησει μεχρι τοτε.. Οποτε αυτο θα κανω θα πω στις μαιες!

Παντως ειναι πολυ μαλακες, εχουν και θηκη!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ναι δεν εχει νοημα να τις αποστειρωσω απο τωρα γιατι δεν θα κρατησει μεχρι τοτε.. Οποτε αυτο θα κανω θα πω στις μαιες!

Παντως ειναι πολυ μαλακες, εχουν και θηκη!!

ετσι πρεπει να ναι..μαλακες..οπως και οι πραγματικες..;)

Καλησπέρα κορίτσια! Λίγο σασ αφήνω και δεν σας προλαβαίνω!

Ευχαριστώ παραπολύ για τις ευχές σας πολύ με συγκινήσατε!

Αννίτα καλωσήρθες. νομίζω ότι έχεις τις αγωνίες που έχει μια πρωτάρα μαμα! Άλλωστε τώρα που θα είσαι στη παρέα μας θα ρώτάς ότι θες και θα μοιράζεσαι μαζί μας τις σκέψεις σου;)

Αριστέα και εγώ έχω ψευδοθηλές και ουτε που αναρωτήθηκα για το μέγεθος! Πάλι καλά μας έλυσε τις απορίες η prosper!!!

Ματίνα νομίζω ότι οι συζυγοι μας εχουν τον ίδιο προστάτη επαγγέλματος:-P:razz:

Ντίνα κανένα καλό χαλάκι δε βρήκες στο Merlin?

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

οπως σου ειπα και πριν το πιο πιθανο προβλημα ειναι να μην μπορει αμεσως το μωρο να προσαρμοστει στις ψευδοθηλες.. θελει λιγη προσπαθεια και επιμονη..

αλλα βρε κουκλα μου κοιτα να τις αποφυγεις οσο μπορεις.. αν βεβαια οι θηλες οι δικες σου βλεπεις οτι πληγωνονται παρα τη φροντιδα που ουτως η αλλως θα κανεις (αερισμος στηθους, καθαρισμος ειτε με νερακι ειτε με ορους ειτε με ειδικες κρεμες) τοτε οπωσδηποτε βαλτες μεχρι να γινει καλυτερα εστω μια απο τις δυο θηλες σου ωστε το μωρο να μην χασει την επαφη με το δερμα σου και την αισθηση της θηλης σου..

υποθετων συνεχεια.. (ιχ! ξεχασα οτι παιρνω κολπικα αντιβιωση και το ριξα στην μπυρα :?:-?:tongue:) παω να κανω τα αναγκαια και να ξαπλωσω αφου μολις κοιμησα τη μικρη..

αυριο εχουμε γιατρουλη.. για να δουμε τι θα κανονισουμε..

καλη νυχτα τσουπρες!

Ντίνα κανένα καλό χαλάκι δε βρήκες στο Merlin?

Η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταξα καν για χαλί γιατι δεν ειχαμε χωρο στο αμαξι να το κουβαλησουμε... αλλα με μια γρηγορη ματιά δε με ικανοποιησε αυτο που ειδα....

ο μπεμπης εχει λοξυγγα!! την ακουσε με την μπυρα..αντε γεια Ορεστη Μακρη!!χαχα!

χαχαχαχαχαχα!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

υποθετων συνεχεια.. (ιχ! ξεχασα οτι παιρνω κολπικα αντιβιωση και το ριξα στην μπυρα :?:-?:tongue:) παω να κανω τα αναγκαια και να ξαπλωσω αφου μολις κοιμησα τη μικρη..

καλη νυχτα τσουπρες!

Καληνυχτα, πολλα φιλια και καλη ξεκουραση....

Αντε να δουμε τί θα πει ο ντοκτορ.. :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια..

κλασικα πρωινη πρωινη.. τελευταια αν και με διαλλειματα ειτε λογω τουαλετας ειτε για να ειδοποιησω τον ανδρα μου οτι η μικρη γκρινιαζει για να παει να δει τι θελει κοιμαμαι μετα απο 2,5 χρονια σαφως καλυτερα (που να κοιμηθω σερι αδιακοπα δηλαδη..χαχα!!) και εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι θα μου κακοφανει στην αρχη το οτι θα πρεπει τη νυχτα να ξυπναω ενδοιαμεσα για να θηλαζω η να αλλαζω το μωρο..

περι αλλαγης μωρου τη νυχτα μπορειτε να καβατζωνετε τους συζυγους να το κανουν για να ξεκουραζεστε εσεις αλλα εξαρταται τι ανθρωπος ειστε.. εγω πχ δεν το προτιμουσα γιατι εκτος απο το οτι φοβοταν να το πιασει ως νεογεννητο (εχουν τα ατιμα μια αισθηση ευθραυστη αλλα δεν παθαινουν τιποτε πιστεψτε με..) εγω το εκανα με ταχυτητα ωστες και να μη το ταλαιπωρω, να μην ταλαιπωρουμαι και να μην ξεσηκωνει στο ποδαρι ολο το σπιτι η τη γειτονια απο τις τσιριδες..

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!:D

Άρτεμη χρόνια σου πολλά για χθες και για σήμερα κι επίσης στον αντρούλη σου!!!!!!!! Με έναν πόνο κοριτσάκι μου!!!!!:D

Ετοιμάζομαι να πάω στο νοσοκομείο για καρδιοτοκογράφημα!!!!!

Χθες έκανα στον ιδιώτη και βγήκε πολύ καλό μου είπε!!!!!! Ο μπέμπης έφτασε τα 3 κιλά κι όλα πάνε καλά!!!!!! Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε μία καλή και έυκολη γέννα όλες μας!!!!!!:D

Στρώσαμε και τα χαλιά στα δωμάτια που θέλουμε και περιμένουμε την άφιξη του μπέμπη!!!!! Α!! Στρώσαμε την κούνια και το παρκοκρέβατο!!!!! Θα βάλω φώτο στο φατσοβιβλίο κάποια στιγμή!!!;)

Ελενη, εσυ ποσα θα πληρωσεις για καρδιοτοκογραφο σε ιδιωτη και ποσα σε νοσοκομειο? Θυμησε μου, ρωτησες το γιατρο σου, για τα νοσήλια?

Ντινάκι στον ιδιώτη χθες πλήρωσα 50 ευρώ, όσο η κάθε επίσκεψη που έδινα έως τώρα κι έκανα και υπέρηχο!!!!!!

Στο νοσοκομείο θα μάθω σε λίγο!!;) Φαντάζομαι όσα πλήρωσες κι εσύ στο δημόσιο της πόλης σου!!!

Για τα νοσήλεια που ρώτησα μου είπανε 872 ευρώ για φυσιολογικό τοκετό και διαμονή τριών ημερών!! Για κάθε μέρα παραπάνω θα βγει γύρω στα 80/μέρα!!!:? Το ΙΚΑ καλύπτει το 100% της καισαρικής!!! Αυτά!!;)

Na sas rotiso kati giati thelo tin voithia sas fovotan kamia stin egkimosini i mono ego?apla exo perierga sinesthimata kai den xero pos na ta apovalo anisixo,agonio kai niotho tromokratimeni mipos ime paraxeni?ime 3o vdomadon kai tha kano kessariki exo akoma 8 vdomades.i giatros mou den me stirizi psichologika esi kiriaki giati allaxes giatro?

Καλωσήρθες στην παρέα μας Αννίτα!!!!!!!!:P:p

Με το καλό να γεννήσεις το μπεμπάκι σου!!!!!

Όσο για τα περίεργα συναισθήματα, εγώ το πρώτο τρίμηνο ήμουνα διαρκώς μέσα στο άγχος αλλά από τότε που άρχισα να ακούω το μωρό, άρχισα να απολαμβάνω και αυτό που ζω!!;)

Σημερα πηρα απο το Leroy Merlin μια καταπληκτικη κουρτινα με το μετρο.. Ειναι γαλαζια, στυλ διχτακι.. και, επισης, παμφθηνη.. Πηρα 3 μετρα με την τρεσα, συνολο 24 ευρω.. ;) Θα τη ραψουμε εμεις.. αλλα μπορεις με καποια επιβαρυνση , εντος μιας εβδομαδας , να την παρεις ετοιμη ραμμενη στα μετρα σου..

Και μια πολυθρονα για να καθομαι να θηλαζω και ενα χαμηλο τραπεζακι για να το εχω διπλα μου...

Φυσικα η πιο γλυκια αγορα που εκανα σημερα ηταν ο χαλβας Φαρσαλων, Φαρσαλινος ονομα και πραμα.. ποιοτητα ΑΑ..:D :D Ενα κιλο πηρα, σχεδον εξαφανιστηκε.. Οχι μονο απο μενα, μην τρελαθουμε.. χεχεχεχε... :tongue:

Χαλί κι εγω δεν εχω για το παιδικο... Θα παω αυριο ή απο εβδομαδα στην αγορα να δω την οικολογικη που ελεγε η Ματινα...

Με γεια τα πράγματα Ντινάκι!!!!!!!!!!:D

ο μπεμπης εχει λοξυγγα!! την ακουσε με την μπυρα..αντε γεια Ορεστη Μακρη!!χαχα!

χαχαχαχα....είσαι απίστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

καλη νυχτα τσουπρες!

Καλό υπέρηχο σήμερα!!!!!!! Όλα θα είναι καλά και θα περιμένουμε νέα σας!!!!!!!!:P

Για τις ψευδοθηλές που είπατε κι εγώ τις δοκίμασα και η ρώγα δεν έμπαινε μέχρι μέσα αλλά σκέφτηκα ότι θα είναι φυσιολογικό!! Πάντως είδα τις ρώγες της νύφης μου που γέννησε τη Δευτέρα:shock:....κορίτσια, μην αγχώνεστε....θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!;);)

Φεύγω για το νοσοκομείο!! Ποιος ξέρει τι ώρα θα τελειώσω το μεσημέρι!!:rolleyes:

Θα μπω μάλλον το βραδάκι γιατί το απόγευμα θα κατέβω για ψώνια!! Θέλω να πάρω δώρα για γιορτές και γενέθλια στο οικογενειακό περιβάλλον που έχουμε, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα για να μην τρέχει ο σύζυγος αφού εγώ δεν θα μπορώ!!!;) Για τα μετά Χριστουγέννων...βλέπουμε!!!

Φιλάκια και να έχετε μία υπέροχη μέρα!!!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...