Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Na sas rotiso kati giati thelo tin voithia sas fovotan kamia stin egkimosini i mono ego?apla exo perierga sinesthimata kai den xero pos na ta apovalo anisixo,agonio kai niotho tromokratimeni mipos ime paraxeni?ime 3o vdomadon kai tha kano kessariki exo akoma 8 vdomades.i giatros mou den me stirizi psichologika esi kiriaki giati allaxes giatro?

Δηλαδη δεν εισαι ικανοποιημενη με τη γιατρο σου;;

Η Κυριακη αλλαξε γιατρο γιατι υπηρχε θεμα με την εμπιστοσυνη και την επικοινωνια, αλλα καλυτερα να στα πει η ιδια καποια στιγμη..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααααααα!!!!!! Να 'μαι και γω!!!!!!! Τι κανετε???????

Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ!

Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου γερο και δυνατο!

Κατα δευτερον σημερα ειχα απο το πρωι τον αντρα μου σπιτι λογω Αγ.Αρτεμιου προστατη του επαγγελματος του, οποτε δεν ημουν μοναχουλα!

Πηγαμε και ειδαμε ενεργειακες σομπες και να ρωτησουμε ποσο κοστιζει η μετατροπη απο κανονικο τζακι σε ενεργειακο και μπορω να πω οτι ειμαστε ικανοποιημενοι απο τα ποσα που μας ειπαν...περιμεναμε πολλα περισσοτερα! Τεσπα για φετος δεν το βλεπω βεβαια να κανουμε καποια αλλαγη, αλλα πρωτα ο Θεος του χρονου να ειμαστε καλα θα την κανουμε την μετατροπη στον ενιαιο χωρο και για τα πισω δωματια θα βαλουμε ενεργειακη σομπα για να γλιτωνουμε τα 3000 ευρω τον χρονο του πετρελαιου....και το σπιτι γινεται φουρνος που με το καλοριφερ τοσο φορνος δεν γινεται....πρεπει να το εχεις μονιμα στους 28 για να πεις οτι σκας...εγω επειδη ειμαι πολυ κρυουλιαρα θελω πολυ ζεστη! Τεσπα...βλεποντας και κανοντας!

Τα νεα σας τα διαβασα πολυ γρηγορα και ως συνηθως το αλτσχαιμερ καλα κρατει!

Ο μπεμπης οσο παει με κλωτσαει ολο και πιο πολυ και κανει πολυ πιο εντονες και δυνατες κινησεις! Επισης λατρευει τα πλευρα μου στην δεξια μερια....παει και κολλαει εκει και πεθαινω στον πονο οταν τις τρωω!!!! Το σαββατο θα ειμαι 37 εβδομαδων....απιστευτο! Περναει πολυ γρηγορα!!!!

Παω να σας διαβασω καμια φορα ακομα και αν προλαβω πριν το φαγητο να σας γραψω καλως....αλλιως απο αυριο πρωτα ο Θεος!!!!!!!!!!

Ματινα καλησπερα!

Και μενα σ'αυτο το σημειο με κλωτσαει η μικρη και λυγιζω οταν ειμαι ορθια!!Λεμε για πονο.. Γενικα ειναι πολυ δραστηριο μωρο......!!

Γεια σας κοριτσια..

Αρτεμη χρονια πολλα για σημερα και για αυριο, να χαιρεσαι τον αντρα σου και με το καλο να ερθει το μωρακι σας.. :D

Αριστεα και Ματινα, κι εγω απο τα δεξια αισθανομαι τη μεγαλυτερη πιεση.. Λογικα εκει βρισκεται το κωλαρακι και η πλατουλα του παιδιου συμφωνα με τη θεση της καρδιας που αφουγκραστηκαμε χτες.. τα ποδαρακια αρμενιζουνε κατω απο το στηθος μου και κανουν την κοιλια να πηγαινει περα δωθε.. :rolleyes:

Αννιτα, καλωσηρθες στην παρεα μας.. Χιλιοι καλοι χωρανε..;) Ποτε γεννας με το καλο?? Αν μπορεις σε παρακαλω γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.. :D

Εμεις θελαμε πολυ ενα παιδι, οποτε οταν εμεινα εγκυος ενιωσα την απολυτη ηρεμια και ικανοποιηση του "Ε, ναι!! Τα καταφεραμε!!" οποτε δεν ενιωσα παραξενα και τρομοκρατημενη...

Αριστεα, συγκρινοντας τις θηλες πριν και κατα τη διαρκεια του θηλασμου μιας φιλης μου, ενα θα σου πω... καμια σχεση... γινονται 4 και 5 φορες μεγαλυτερες... Εκτος κι αν κανω λαθος, διορθωστε με..:oops:

Προσπ, με το καλο αυριο στο γιατρο... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

παροτι τον Βακελιτη τον δουλευω χρονια στη δουλεια μου δεν ξερω ακριβως στην πραξη πως αποτελεσματικα καθαριζεται.. παντως ξερω οτι τα βαρυα απορρυπαντικα αποφευγονται..

με απορρυπαντικο πιατων σε μαλακη οψη σφουγγαριου εχεις δοκιμασει? διοτι το απορρυπαντικο πιατων διαλυει τα λιπη..

τα μωρα λεεν απο 18 εως 23 βαθμους.. εγω καπου στο 23-25 επαιζα παντα.. με 18 δεν μπορω.. απαπααα.. μπραβο σε οσες μπορουν..

Ευχαριστω Προσπ.. Θα δοκιμασω και με σφουγγαρακι και απορρυπαντικο πιατων..

Εγω θεωρω τους 20 μια μεση αποδεκτη θερμοκρασια..

Με παιδιατρο ακομη δεν επικοινωνησα.. ντροπη...:oops:

Διαφημίσεις

Ντινα ουτε και γω εχω μιλησει ακομα με τον παιδιατρο... Αλλα ενταξει, χρονο εχουμε!!!

Οσο για τις θηλες τωρα που το λες θυμαμαι τις αδερφες μου οταν θηλαζαν που ηταν σαν κερασια(χαχαχα) , και τωρα εχουν ερθει στα ισια τους... Για να δουμεεε....

καλησπερα κοριτσια!!!!

Αρτεμης χρονια πολλα και μεναν πονο!!!!!

Αννιτα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!:-P

Ντινα ουτε΄γω εχω παει στον παιδιατρο τελικα αποφασισα ατι θα παω σε αυτον που ειχα και εγω ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια αλλα ειναι πολυ καλος στην δουλεια του και τον ξερω να φανταστεις πηγενα μεχρι τα 16!!!!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ααα, αληθεια??? Ισιωνουν και μικραινουν μετα?? :confused: Νομιζα ετσι μενουν.. :oops: χαχαχα.. η λογικη μου μου λεει οτι οι θηλες θα προσαρμοζονται και στη στοματικη ανατομια του μωρου.. λεω εγω τωρα...

καλησπερα κοριτσια!!!!

Ντινα ουτε΄γω εχω παει στον παιδιατρο τελικα αποφασισα ατι θα παω σε αυτον που ειχα και εγω ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια αλλα ειναι πολυ καλος στην δουλεια του και τον ξερω να φανταστεις πηγενα μεχρι τα 16!!!!!!!

Χαχαχα!!! Ετσι ειναι οι κλασικες οικογενειακες αξιες.. :tongue: Και εγω αν εμπιστευομαι εναν γιατρο δεν τον αλλαζω με τιποτα..

Σημερα πηρα απο το Leroy Merlin μια καταπληκτικη κουρτινα με το μετρο.. Ειναι γαλαζια, στυλ διχτακι.. και, επισης, παμφθηνη.. Πηρα 3 μετρα με την τρεσα, συνολο 24 ευρω.. ;) Θα τη ραψουμε εμεις.. αλλα μπορεις με καποια επιβαρυνση , εντος μιας εβδομαδας , να την παρεις ετοιμη ραμμενη στα μετρα σου..

Και μια πολυθρονα για να καθομαι να θηλαζω και ενα χαμηλο τραπεζακι για να το εχω διπλα μου...

Φυσικα η πιο γλυκια αγορα που εκανα σημερα ηταν ο χαλβας Φαρσαλων, Φαρσαλινος ονομα και πραμα.. ποιοτητα ΑΑ..:D :D Ενα κιλο πηρα, σχεδον εξαφανιστηκε.. Οχι μονο απο μενα, μην τρελαθουμε.. χεχεχεχε... :tongue:

Χαλί κι εγω δεν εχω για το παιδικο... Θα παω αυριο ή απο εβδομαδα στην αγορα να δω την οικολογικη που ελεγε η Ματινα...

Διαφημίσεις

Σημερα πηρα απο το Leroy Merlin μια καταπληκτικη κουρτινα με το μετρο.. Ειναι γαλαζια, στυλ διχτακι.. και, επισης, παμφθηνη.. Πηρα 3 μετρα με την τρεσα, συνολο 24 ευρω.. ;) Θα τη ραψουμε εμεις.. αλλα μπορεις με καποια επιβαρυνση , εντος μιας εβδομαδας , να την παρεις ετοιμη ραμμενη στα μετρα σου..

Και μια πολυθρονα για να καθομαι να θηλαζω και ενα χαμηλο τραπεζακι για να το εχω διπλα μου...

Φυσικα η πιο γλυκια αγορα που εκανα σημερα ηταν ο χαλβας Φαρσαλων, Φαρσαλινος ονομα και πραμα.. ποιοτητα ΑΑ..:D :D Ενα κιλο πηρα, σχεδον εξαφανιστηκε.. Οχι μονο απο μενα, μην τρελαθουμε.. χεχεχεχε... :tongue:

Χαλί κι εγω δεν εχω για το παιδικο... Θα παω αυριο ή απο εβδομαδα στην αγορα να δω την οικολογικη που ελεγε η Ματινα...

Μια χαρα, δεν ηξερα οτι εχει κουρτινες το Leroy...

Μεγεια σας λοιπον!!!

Η πολυθρονα ειναι αυτη που πηρε και η Ματινα;;

Μα να μη μου αρεσει ο χαλβας Φαρσαλων;;;;; προτιμω τον σιμιγδαλενιο!;)

Καλησπερα κοριτσακια μου!!

Απο κεφια καλα παμε βλεπω!

Σας διαβαζα και γελαγα...

Σημερα απο το πρωι κανουμε δουλειες στο σπιτι αλλα και εξω απ'αυτο!Στρωσαμε και 'μεις ενα χαλι στο σαλονι, και τωρα παει ο αντρας μου σ'ενα καθαριστηριο να μας πλυνουν ενα αλλο που μαλλον θα το βαλουμε στο παιδικο γιατι δε μας παιρνει να αγορασουμε καινουριο...

Πηγαμε και πηραμε κατι τελευταια πραγματα για το μαιευτηριο και αρχισα επιτελους να φτιαχνω τη βαλιτσα μου!!!!!!!!!

Α! σχετικα με τη βαλιτσα και τα περιεχομενα αυτης, ξερετε αν τα ιδιωτικα μαιευτηρια παρεχουν πετσετες για το μπανιο; οχι τιποτα αλλο αλλα μου πιανουν πολυ χωρο και καλα θα ηταν να τις εβγαζα!

Ρε κοριτσια πηρα προκαταβολικα ψευδοθηλες, το μικροτερο νουμερο (για τη θηλη) και οταν το δοκιμασα μου ηταν μεγαλο, δηλαδη η θηλη μου δε γεμιζει το εσωτερικο της ψευδοθηλης.. αν με καταλαβαινετε.. Ελπιζω στο να διογκωθει μετα τη γεννα ή ακομα καλυτερα να μην τις χρησιμοποιησω καθολου!!!!:)

Αρτεμη χρονια πολλα και απο μενα με το καλο να ερθει και ο μπεμπης σας!!!!!

Κατι για ονοματα των μωρων πηρε το ματι μου!

Πρωτα ο Θεος να γεννηθει με το καλο.........θα τη βγαλουμε Μαρια απο τη μαμα μου... εσεις;;;;;;;;

δεν εφαρμοζει η θηλη σου μεσα στη ψευδοθηλη..οχι τουλαχιστον επ ακριβως.. εγω θυμαμαι οτι της chicco που ειναι απλα 0+ (δεν εχει αλλα νουμερα) μολις το μωρο εβαζε στο στομα τη θηλη (το επνιγε κιολας γιατι ειναι μεγαλες για το στοματακι τους στην αρχη μεχρι να τις μαθουν) με το ρουφηγμα ερχοταν και η θηλη μου στο σημειο και εβγαινε το γαλα..

τουλαχιστον ετσι θυμαμαι.. επιφυλασσομαι γιατι μπορει να κανω και λαθος..

αφου επιασες τη βαλιτσα!! Αντε με το καλο!!!

Εγω θα επεμενα να παρεις τις δικες σου πετσετες.. στα ιδιωτικα δινουν πετσετες αλλα καλυτερα να χεις δικες σου..ειναι θεμα υγιεινης..ξερω γω??

Αρετη καλα κανεις και εμπιστευεσαι τον ιδιο γιατρο που ειχες κ συ, ωστοσο αν δεις στο μελλον οτι κατι δε σου παει καλα τοτε το ξανασκεφτεσαι!!

Na sas rotiso kati giati thelo tin voithia sas fovotan kamia stin egkimosini i mono ego?apla exo perierga sinesthimata kai den xero pos na ta apovalo anisixo,agonio kai niotho tromokratimeni mipos ime paraxeni?ime 3o vdomadon kai tha kano kessariki exo akoma 8 vdomades.i giatros mou den me stirizi psichologika esi kiriaki giati allaxes giatro?

καλως ηρθες Αννιτα..

ειναι λογικο να υπαρχουν αγωνιες, ανησυχιες και φοβοι αλλα το μεγεθος και η ενταση εχει να κανει με τα βιωματα της καθε εγκυου (πχ κακο ιστορικο η να εχει ζησει η να εχει μαθει για δυσαρεστες καταστασεις) και με την ψυχοσυνθεση της, οπως και με τις συνθηκες που ζει η θα ζει με το μωρο της..

αρα εισαι μια χαρα..

ολα καλα να σου πανε και με το καλο να παρεις στην ωρα του το μωρακι σου αγκαλια!!

prosperous ευχαριστω για την απαντηση για τις ψευδοθηλες!

Το πολυ πολυ να πανε χαμενες... Θα δειξει στην πραξη..

Μαλλον με βλεπω να διαλεγω μεγαλυτερη βαλιτσα γιατι εχει σχεδον γεμισει αυτη και δεν εχω βαλει τα πραγματα της μπεμπας ακομα + τις πετσετες...:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...