Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Καλέ, τι έχει γίνει εδώ;!;!;! Πωπω κόσμος!! Καλώς ήρθατε Λία και Ελένη και να έχετε μια υπέροχη και πάνω από όλα υγιή εγκυμοσύνη!! Πολύ χαίρομαι που όσο πάμε και αυξανόμαστε!! :-) Ευτυχώς σήμερα είμαι στο σπίτι, διότι τις άλλες μέρες με τη δουλειά σας είχα χάσει και ξαφνικά μπαίνοντας βλέπω πολλά μηνύματα, νέα πρόσωπα και λέω τι ευχάριστος χαμός είναι αυτός!!! Πολύ χαίρομαι!

Prosp μου, καλά έκανες και ξέφυγες λίγο πηγαίνοντας στο εξοχικό! Είναι σημαντικό και για την κόρη σου! Έχει ξεφύγει φαντάζομαι όσο να 'ναι και το δικό σου μυαλό, οπότε είναι πολύ χαλαρωτικό που έφυγες για λίγο από την Αθήνα (και θα ξαναφύγεις από ότι διάβασα)! Εύχομαι να περνάτε πολύ-πολύ ωραία!

Αριστέα, με το καλό αύριο στο γιατρό!! Να δεις το μωράκι σου!!! Όλα σου εύχομαι να είναι μια χαρά, να μας πεις μετά τα νεάκια σου! Εγώ έχω σήμερα ραντεβού με το γιατρό μου (επιτέλους! μετά από έναν ολόκληρο μήνα) και ανυπομονώ! Χθες βράδυ, μετά το μπάνιο, και αφού ξάπλωσα λίγο να ηρεμήσω και βλέποντας τηλεόραση, άρχισε το μωράκι να κουνιέται, επί μία ολόκληρη σχεδόν ώρα το καταλάβαινα συνέχεια σχεδόν! Μου έριξε και ορισμένες δυνατές και το ευχαριστήθηκα!!! Μα τι ωραίο συναίσθημα που είναι!! Πάντως, από τότε που ξεκίνησε η επικοινωνία μας με αυτόν τον τρόπο, δεν περιμένω με τόση αγωνία και κυρίως άγχος το επόμενο ραντεβού με το γιατρό. Σήμερα όμως θα το δούμε κιόλας!!! :-)

Β επιπέδου θα κάνω μάλλον γύρω στις 8 Ιουλίου (θα κλείνω τότε την 23η εβδ). Ευτυχώς την προηγούμενη φορά όταν κάναμε υπέρηχο, επειδή είχα ξεσηκωθεί μες στα άγρια χαράματα από τις συσπάσεις στο έντερο και έτρεχα στο Ιασώ, είχαμε δει το μωράκι με κάθε λεπτομέρεια και ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο (ο ίδιος της αυχενικής) μου είπε ότι ήταν ένας μίνι β επιπέδου, καθώς το εξετάσαμε με πολλή μεγάλη λεπτομέρεια. Ήταν και τότε που είδαμε ότι είναι αγοράκι!!!!!!

Τελικά, prosp, είχες δίκιο, είναι ο μήνας με τα αγοράκια!!!!!

Αριστέα, μην ανησυχείς με τα υγρά αν δεν είναι ύποπτα από οσμή ή χρώμα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει. Είχα κι εγώ αρκετά υγρά αλλά αυτή την περίοδο είναι φυσιολογικά σε ποσότητα. Να μην ανησυχείς, αλλά φυσικά να το συζητήσεις και με το γιατρό σου να είσαι εντελώς καθησυχασμένη!

Λία, έχεις κι εσύ σήμερα ραντεβού, έτσι δεν είναι; Καλή-καλή επιτυχία και με το καλό να δείτε το μωρουλίνι σας!! :-)

Σας φιλώ πολύ και να έχετε μια όμορφη μέρα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη σας μερα!!τι κανετε?πως ειστε?εγω δεν μπαινω κ πολυ συχνα ....δυο τρεισ φορες εχω ξαναγραψει!!!κ εγω β επιπεδου εχω στισ 4ιουλιου κ μου εχει βαλει μαζι κ υπερηχοκαρδιογραφημα!!!δεν βλεπω την ωρα για να παω!!οσο για την θαλασσα κ μαινα μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανιο μονο μακρια απο την αμμο!!

Καλημέρα Μαριαλένα!

Πλησιάζει και σένα ο καιρός για την β-επιπέδου!! Τι κάνεις;; Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι μαζι!!!!κ εγω αγορακι εχω!!!!μπεμπη μπεμπη!!!!ναι κ για το μαγιο μου ειπε,το σπιτι μου ειναι διπλα απτην θαλασσα δεν ξερω αν θα μπορεσω να αντισταθω κ πολυ στο καλεσμα της!!!

Καλημέρα Κυριακή!!! Καλώς σε βρήκαμε και καλό υπέρηχο να έχεις σήμερα!!! Όλες όσες έχετε υπέρηχο δηλαδή!!!:D

Να σε ρωτήσω: Πότε άρχισες να νιώθεις το μωρό σου να κλωτσάει??

Εμένα δεν άρχισε ακόμη κι αγχώνομαι λιγάκι..:confused:

Διαφημίσεις

ναι μαζι!!!!κ εγω αγορακι εχω!!!!μπεμπη μπεμπη!!!!ναι κ για το μαγιο μου ειπε,το σπιτι μου ειναι διπλα απτην θαλασσα δεν ξερω αν θα μπορεσω να αντισταθω κ πολυ στο καλεσμα της!!!

Βλέπω πως ήδη έχουμε αδυναμία στους γιους μας!!!!!:D:D

Ε αν είναι δίπλα στη θάλασσα το σπίτι σου, τότε ακόμα καλύτερα!!!! Κάνε κανένα μπανάκι με προσοχή και μετά βουρ για μπανάκι στο σπίτι σου κι έτσι θα είσαι μια χαρά!!!!

ειμαι 19 τωρα!!εσας για υπεριχο καρδιας δεν σασ εχουν βαλει ακομα?!

Εμένα δε μου είπε κάτι για αυτο τον υπέρηχο!!!

Νομίζω είναι θέμα γιατρού!!

Στον προηγούμενο υπέρηχο έλεγξε και κάποια πράγματα που τα κοιτάνε στη Β' επιπέδου και μου είπε πως είναι όλα καλά!!!

παντα ηθελα ενα αγορακι βεβαια οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν με ενδιεφερε καθολου τι θα ειναι,τωρα ομως που εμαθα τι ειναι αρχιζει να μου ξαναβγαινει αυτη η αδυναμια!!!κ εσυ αγορι?-με τα κιλα κοριτσια πως πατε?εχετε παρει?

παντα ηθελα ενα αγορακι βεβαια οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν με ενδιεφερε καθολου τι θα ειναι,τωρα ομως που εμαθα τι ειναι αρχιζει να μου ξαναβγαινει αυτη η αδυναμια!!!κ εσυ αγορι?-με τα κιλα κοριτσια πως πατε?εχετε παρει?

Κι εγώ δεν είχα πρόβλημα με το φύλο!!!!!

Λατρεύω αυτή τη ζωούλα που μεγαλώνει μέσα μου!!!!!!!!

Εγώ μέχρι και τον προηγούμενο υπέρηχο είχα πάρει ένα κιλό!!!

Τώρα θα πρέπει να πήρα κι άλλο!! Χθες το βράδυ έφαγα ένα φρούτο και ξάπλωσα και στις 12:30 σηκώθηκα κι έφτιαξα ένα τεράστιο τοστ γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την πείνα...χαχαχα...με το μυαλό μου είχα μαγειρέψει πολλές λιχουδιές!!!:rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

εσυ σε ποια βδομαδα εισαι ελενα?ειπες οτι δεν τοχεις ακουσει ακομη?!εμενα χθες ηταν η πρωτη μερα που το ενιωσα τοσο πολυ κ αρκετα δυνατα!!

Είμαι 18 βδομάδων και 2 ημερών...

Οπότε πλησιάζουνε οι μέρες να το ακούσω κι εγώ έντονα ε??

Γαργαλητά αισθάνομαι και μου είπανε πως αυτά είναι κλωτσιές!!!:D

ναι μαλλον αυτο ειναι γιατι κ εγω στην αρχη ενιωθα κατι αλλα δεν ημουν συγουρη αν ειναι η οχι!!αυτεσ τις μερες τοχω καταλαβει πολυ καλα!!εγω 2.5 κιλακια εχω παρει!!αποδω κ περα δεν ξερω τι θα γινει μετα κιλα!!!!!

Ελένη, εγώ άρχισα να καταλαβαίνω τα πιο δυνατά χτυπήματα όταν ήμουν στα μισά της 19ης εβδ. Η πρώτη-πρώτη φορά που κατάλαβα το μωράκι να κινείται ήταν όταν μπήκα στην 16η κι αυτό γιατί ήμουν τυχερή εκείνη τη στιγμή που έκανε την κίνηση του, είχα μόλις ξαπλώσει ανάσκελα και το κατάλαβα. Από τότε, το καταλάβαινα σε πιο αραιά διαστήματα, μέχρι που όταν έκλεισα την 18η άρχισαν οι κινήσεις να γίνονται πιο αισθητές, άρχισα να βλέπω σε ποιά μεριά κάθεται, μέχρι που εδώ και μια εβδομάδα καταλαβαίνω πια και τις πιο δυνατές κλωτσιές!! Τις πρώτες φορές όταν ήμουν ξαπλωμένη και κυρίως το βράδυ και τώρα εδώ και λίγες μέρες τις καταλαβαίνω και άλλες ώρες της ημέρας, είτε κάθομαι, είτε έχω ξαπλώσει! Είναι τέλειο το συναίσθημα!! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι μαλλον αυτο ειναι γιατι κ εγω στην αρχη ενιωθα κατι αλλα δεν ημουν συγουρη αν ειναι η οχι!!αυτεσ τις μερες τοχω καταλαβει πολυ καλα!!εγω 2.5 κιλακια εχω παρει!!αποδω κ περα δεν ξερω τι θα γινει μετα κιλα!!!!!

Εντάξει είναι τα κιλά που έχεις πάρει!!!!

12 νομίζω ότι είναι καλά να πάρουμε σε όλη την εγκυμοσύνη!!!!

Αχ Κυριακή μου είμαι σίγουρη πως το συναίσθημα είναι τέλειο!!!!:D

Ανυπομονώ κι εγώ και ο άντρας μου γι'αυτό!!!!!!! Όταν γίνει νομίζω πως θα κατουρηθώ απ'τη χαρά μου....χαχαχα :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...