Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παω να κανω το σχετικο ..μποτε για να παρω τη θεραπεια μου με τα υποθετα (μιλαμε χαρα στα σκελια μου βρε!!) και να ξαπλωσω αφου ξεπατωθηκα σημερα και το αποτελεσμα ειναι να με ποναει το ισχιο μου και να μην μπορω να περπατησω καλα απο το δεξι ποδι..ετσι για να βαλω μυαλο..

καλο υπολοιπο σε ολες και καλο ξημερωμα να χουμε..

χιχι πλάκα έχεις! :D

Πάω και εγώ σιγα σιγα! Μου βγήκαν τα μάτια στο pc σήμερα!

Φιλακια σε όλες;)

dbLDp2.png

Μ ετι όνομα μου έχεις στείλει?

Για ποιο λόγο να κάνεις καισαρική σου έχει επισημάνει κάτι?

Νομίζω τα αμνιακά δεν παίζει να μην τα καταλάβεις. Εγώ τώρα έχω υγρά αλλά απο ότι έχω καταλάβει τα αλλα θα είναι πολλά, σα να κατουρήθηκες ένα πραμα! Θα μας που ομως και οι εμπειρότερες!

Βασικά ακόμα δεν έχει πει τίποτα!! Απλά από ότι έχω δει, προς τα εκεί το πάει χωρίς να το ξεκαθαρίζει!!! Πάντως ο λόγος σίγουρα δεν είναι τα αμνιακά!! Γιατί όπως λέει κ ο ίδιος είναι μια χαρά!!

sorry δεν το θυμομουν.. αρα λογικο να το σκεφτεσαι.. παρ αυτα ειπε οτι ειναι καλο το αμνιακο δεν το πε?

Ναι είπε ότι είναι μια χαρά, απλά εγώ είδα πολλά σήμερα στο εσώρουχο μου!! :oops::oops:

weBzp2.png

qUMVp3.png

Βασικά ακόμα δεν έχει πει τίποτα!! Απλά από ότι έχω δει, προς τα εκεί το πάει χωρίς να το ξεκαθαρίζει!!! Πάντως ο λόγος σίγουρα δεν είναι τα αμνιακά!! Γιατί όπως λέει κ ο ίδιος είναι μια χαρά!!

Ναι είπε ότι είναι μια χαρά, απλά εγώ είδα πολλά σήμερα στο εσώρουχο μου!! :oops::oops:

φορας σερβιετακι να υποθεσω.. να προτιμας τα βαμβακερα για να ελεγχεις καλυτερα την ποσοτητα και την ποιοτητα τους..

βεβαια δνε ξερω ποσο δραστηρια εισαι.. εγω σημερα ειχα αρκετα υγρα γιατι ημουν ορθοστασια 8 ωρες ζωη να χω η μαζοχα...:tongue:

ασε να σου πω και το αλλο..ολο το ξεχναω..

ενω αυτο με το ζουζουνι στην οθονη το χω ξανασυναντησει το χα τελειως ξεχασει οτι υπηρχε..ετσι οταν καποτε το χες βαλει και το χα παρατηρησει στην αρχη νομιζα οτι κατι μπηκε στην οθονη..μετα απο λιγα λεπτα γελουσα με την χαζομαρα μου.. εχει επιτυχια ομως!!!!!

Διαφημίσεις

φορας σερβιετακι να υποθεσω.. να προτιμας τα βαμβακερα για να ελεγχεις καλυτερα την ποσοτητα και την ποιοτητα τους..

βεβαια δνε ξερω ποσο δραστηρια εισαι.. εγω σημερα ειχα αρκετα υγρα γιατι ημουν ορθοστασια 8 ωρες ζωη να χω η μαζοχα...:tongue:

Επειδή συνεχίζω και πάω μαγαζί δεν θα έλεγα ότι κάθομαι κ πολύ στα αυγά μου :) Σήμερα ένιωσα κάτι να τρέχει την ώρα που άλλαζα σεντόνια!! Πήγα τουαλέτα, ο λεκές ήταν όσο ένα 2ευρο. Ο γιατρός μου έχει πει καλύτερα να μην φοράω σερβιετάκι!!

ασε να σου πω και το αλλο..ολο το ξεχναω..

ενω αυτο με το ζουζουνι στην οθονη το χω ξανασυναντησει το χα τελειως ξεχασει οτι υπηρχε..ετσι οταν καποτε το χες βαλει και το χα παρατηρησει στην αρχη νομιζα οτι κατι μπηκε στην οθονη..μετα απο λιγα λεπτα γελουσα με την χαζομαρα μου.. εχει επιτυχια ομως!!!!!

χαχα αυτος είναι ο σκοπός του!! :P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Επειδή συνεχίζω και πάω μαγαζί δεν θα έλεγα ότι κάθομαι κ πολύ στα αυγά μου :) Σήμερα ένιωσα κάτι να τρέχει την ώρα που άλλαζα σεντόνια!! Πήγα τουαλέτα, ο λεκές ήταν όσο ένα 2ευρο. Ο γιατρός μου έχει πει καλύτερα να μην φοράω σερβιετάκι!!! :P

και εγω μια απο τα ιδια παο στο μαγαζι και ολο κατι κανω...:P:p

εδω και πολυ καιρο μου εχει πει ο γιατρος να μην φοραω καθολου σερβιετακι!!!! τελικα ολες εχουμε πολλα υγρα γιατι νομιζα οτι ηταν μονο σε μενα...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

ναι θα ειμαστε μαζι με την αριστεα κ την ντινα οι τελευτεςς χαχαχ:P:p:p

παντως μην ανυσηχεις οταν "σπασουν τα νερα" θα το καταλαβεις μια φιλη μου που γεννησε πριν απο ενα μηνα το καταλαβε και δεν εφυγαν ολα να φανταστης γεννησε μετα απο δυο μερες που εκανε κ διαστολη...

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!:P:p

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια αλλά τώρα σας διάβασα!!!!!!!:rolleyes:

Μαριαλένα έφτασε ο καιρός!!!!!!! Με το καλό!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!! Το μπεμπάκι σου θα μας κάνει ποδαρικό!!!!!!!:D

Βέβαια όλες είμαστε πολύ κοντά!!!!! Θυμάμαι που έβλεπα το τικεράκι μου στις αρχές κι έλεγε ότι έμειναν 248 μέρες και τώρα, φτάσαμε στην τελική ευθεία!!!!:D

Snowflake, κι εσένα όλα καλά με την μπεμπούλα σου!!!!!! Τέτοια υπέροχα νέα θέλω να βλέπω!!!!!:P

Κυριακή μου όλα καλά με το νέο σου γιατρό, πολύ χαίρομαι!!!!!!:D

Καλά χθες πόσα γράψατε?? Και μιλήσατε για σεξ…!!!:rolleyes:

Λοιπόν εμάς στο πρώτο τρίμηνο δε μας άφηνε ο γιατρός….από την αυχενική και μετά μας είπε ότι επιτρέπονται οι επαφές αλλά εμείς δεεεεν….!! Μετά απ’όσα περάσαμε για να μείνω έγκυος δεν θα το διακινδυνεύαμε με τίποτα να στραβώσει κάτι εξαιτίας μας!! Βέβαια οι άτιμες οι ορμόνες πολλές φορές με έκαναν να κυνηγάω τον σύζυγο αλλά αυτός και μόνο που έβλεπε την κοιλιά μου, φοβότανε να μην κάνει κακό!!!:tongue::tongue: Φτάνει όμως ο καιρός που θα πούμε αλληλούια!!!!!:cool::oops: Χαχα….:tongue:

Προσπ χθες κάναμε όπως είχα γράψει περί θηλασμού στο μάθημα ανώδυνου τοκετού!!!! Επιτέλους βρήκα ένα άτομο που να υποστηρίζει τον αποκλειστικό θηλασμό!!!!!:P Το μόνο διαφορετικό που είπε, είναι ότι πάνω από 38 πυρετό δεν θηλάζουμε!!!!! Κατά τ’άλλα μας παρότρυνε να έχουμε υπομονή και επιμονή και θα τα καταφέρουμε κι αν ο/η παιδίατρος θελήσει να μας δώσει ξένο γάλα, να βρούμε άλλον!!!!!;)

Ήθελα να γράψω κι άλλα, όχι ότι θυμάμαι όσα διάβασα αλλά μόλις σχόλασε ο σύζυγος!!!!!!

Αύριο το βράδυ έχω γιατρό και την Παρασκευή γιατρό στο νοσοκομείο!!!!! Δίπορτο το έχω κάνει!!!!:D

Μάλλον θα μπω να σας γράψω Παρασκευή απόγευμα γιατί αύριο θα στρώσουμε τα χαλιά στο μισό το σπίτι και τα σεντονάκια του μωρού οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσουμε!!!!;)

Καληνύχτα και φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!!:P

good_night_bear-3811.gif

Επειδή συνεχίζω και πάω μαγαζί δεν θα έλεγα ότι κάθομαι κ πολύ στα αυγά μου :) Σήμερα ένιωσα κάτι να τρέχει την ώρα που άλλαζα σεντόνια!! Πήγα τουαλέτα, ο λεκές ήταν όσο ένα 2ευρο. Ο γιατρός μου έχει πει καλύτερα να μην φοράω σερβιετάκι!!

χαχα αυτος είναι ο σκοπός του!! :P

αφενος χωρις το σερβιετακι η υγρασια γινεται πιο αισθητη και πιθανον να ηταν μαζεμενα υγρα αλλα πιστευω οτι αν ηταν σχετικα πηχτα δεν θα χαν σχεση με το αμνιακο.. υποθετω, δεν ξερω.. παρ αυτα.. λιγο εμεινε κοριτσακι μου..οως ολοι μου λενε και μενα "κατσε και λιγο στα αβγα σου" :tongue:;)

οσο για το ζουζουνι.. σαφως τον πετυχε τον σκοπο του!!χαχα

Προσπ χθες κάναμε όπως είχα γράψει περί θηλασμού στο μάθημα ανώδυνου τοκετού!!!! Επιτέλους βρήκα ένα άτομο που να υποστηρίζει τον αποκλειστικό θηλασμό!!!!!:P Το μόνο διαφορετικό που είπε, είναι ότι πάνω από 38 πυρετό δεν θηλάζουμε!!!!! Κατά τʼάλλα μας παρότρυνε να έχουμε υπομονή και επιμονή και θα τα καταφέρουμε κι αν ο/η παιδίατρος θελήσει να μας δώσει ξένο γάλα, να βρούμε άλλον!!!!!;)

η γενικη οδηγια ειναι οτι πανω απο 38 δεν θηλαζουμε αλλα οι συμβουλοι μητρικου θηλασμου που εξειδικευονται σε αυτο υποστηριζουν οτι δεν υπαρχει λογος διακοπης και ας περνουμε παραλληλα αντιπυρετικο..

βλεποντας και κανοντας.. μακαρι ολες να περασουμε ηρεμες θηλαστικες ημερες..

παντως μπραβο που βρηκες μαια να στηριζει τον θηλασμο..γιατι εγω σε αυτη που επεσα α) και ηταν ασχετη παροτι αποδειχθηκε οτι ειχε εγχειριδια περι θηλασμου αλλα απαξιουσε να τα ακολουθησει γιατι θεωρουσε τη δικη της πειρα καλυτερη

β) η ιδια ειχε θηλασει πριν 12 χρονια το παιδι της με συμπληρωμα 3 μηνες και ειχε γεννησει μια φορα μονο με καισαρικη..

αντε τωρα να μας πει την εμπειρια της για τον θηλασμο και τον ανωδυνο..:tongue::tongue::rolleyes:

εμενα η μια απο τις συμβουλους θηλασμου που μιλαω εχει 4 παιδια τα οποια εχει θηλασει αποκλειστικα για πανω απο ετος (και παραλληλα με εγκυμοσυνες) και σε διαφορετικες συνθηκες και περιπτωσεις.. αρα δεν ειναι αμελητεα η εμπειρια της συν τη γνωση της..

παντως ετσι για να το αναφερω.. λενε δεν θηλαζουμε με πυρετο ανω των 38 και απο την αλλη στο Ελενα επετρεψαν στην συγγενη μου η οποια επαιρνε μεθαδονη σε ολη την κυηση της να θηλασει το μωρο της.. δυο ασχετα αλλα σχετικα φαινομενα που με κανουν να σκεφτομαι διαφορα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...