Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πήγα και εγώ στον γιατρό μου σήμερα!! 2200 η μικρή!!

Ντόπλερ καλό, Αμνιακά καλά και πλακούντας καλός , μου έδωσε μια αντιβίωση για τον ΠΡΩΤΕΑ για 8 μέρες, Πάλι τον ρώτησα για καισαρική και φυσιολογικό και πάλι δεν απάντησε ξεκάθαρα, μου είπε θα σου πω σε δύο βδομάδες, Του είπα ότι σε 2 βδομάδες δν θα προλάβω να κάνω μαθήματα με την Μαία και μου απάντησε ''Άσε την μαία'' :(:( Όλοι μου λένε να μην ανησυχώ και οτι ο γιατρός μου ξέρει, τι να πω!!!

Από Τετάρτη αρχίζουμε καρδιοτοκογράφους !!!!

Κορίτσια υγρά έχετε καθόλου??? Οι παλιές θα μου πουν από πού ξεχωρίζονται τα αμνιακά??

Γέλασα και εγώ πολύ με τα χθεσινοβραδινά μνμτα,!!!

Είσαστε πολύ ωραία παρέα, μακάρι να συνεχιστεί αυτό!!

Σοφία είσαι μία κούκλα!!

Άρτεμης σου έστειλα κ εγώ έτοιμα φιλίας!!

Κυριακή μου άντε κάνε την καλή αρχή!! Να συνεχίσουμε και εμείς από πίσω!!!

Αριστέα είδες τα κιλά της μπέμπας μου???? :P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Πήγα και εγώ στον γιατρό μου σήμερα!! 2200 η μικρή!!

Ντόπλερ καλό, Αμνιακά καλά και πλακούντας καλός , μου έδωσε μια αντιβίωση για τον ΠΡΩΤΕΑ για 8 μέρες, Πάλι τον ρώτησα για καισαρική και φυσιολογικό και πάλι δεν απάντησε ξεκάθαρα, μου είπε θα σου πω σε δύο βδομάδες, Του είπα ότι σε 2 βδομάδες δν θα προλάβω να κάνω μαθήματα με την Μαία και μου απάντησε ''Άσε την μαία'' :(:( Όλοι μου λένε να μην ανησυχώ και οτι ο γιατρός μου ξέρει, τι να πω!!!

Από Τετάρτη αρχίζουμε καρδιοτοκογράφους !!!!

Κορίτσια υγρά έχετε καθόλου??? Οι παλιές θα μου πουν από πού ξεχωρίζονται τα αμνιακά??

Γέλασα και εγώ πολύ με τα χθεσινοβραδινά μνμτα,!!!

Είσαστε πολύ ωραία παρέα, μακάρι να συνεχιστεί αυτό!!

Σοφία είσαι μία κούκλα!!

Άρτεμης σου έστειλα κ εγώ έτοιμα φιλίας!!

Κυριακή μου άντε κάνε την καλή αρχή!! Να συνεχίσουμε και εμείς από πίσω!!!

Αριστέα είδες τα κιλά της μπέμπας μου???? :P

ακολουθα οτι σου λεει ο γιατρος για την ωρα...

τα υγρα πλεον μπορει να ειναι αρκετα και ρευστα οπως λενε οι περισσοτερες τελειομηνες αλλα τα αμνιακα με την εννοια εσπασαν τα νερα ειναι μεγαλη ποσοτητα ομοια με τα ουρα οπως το θυμαμαι εγω παροτι μου τα εσπασε γιατρος..δεν ειχα την τυχη να μου σπασουν σπιτι η καπου αλλου..θεαματικα..χαχα!! οχι οτι το ευχομαι για τωρα αλλα δεν ειχα την εμπειρια..

ακολουθα οτι σου λεει ο γιατρος για την ωρα...

τα υγρα πλεον μπορει να ειναι αρκετα και ρευστα οπως λενε οι περισσοτερες τελειομηνες αλλα τα αμνιακα με την εννοια εσπασαν τα νερα ειναι μεγαλη ποσοτητα ομοια με τα ουρα οπως το θυμαμαι εγω παροτι μου τα εσπασε γιατρος..δεν ειχα την τυχη να μου σπασουν σπιτι η καπου αλλου..θεαματικα..χαχα!! οχι οτι το ευχομαι για τωρα αλλα δεν ειχα την εμπειρια..

Εχω ακούσει και για περιπτώσεις που φεύγαν σιγα σιγα!!! Αυτά είναι διαφανές έτσι δεν είναι?? Εμένα θα έλεγα ότι είναι ποιο πηκτά!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αρετη το ξερω οτι εχει ever green εδω αλλα δε συγκρινεται το περιβαλλον!!

Που εχετε καφετερια;;

Θα σου στειλω πμ με τα στοιχεια μου στο fb...

Τελικα ποτε θα σε δει ο γιατρος;;;

snowflake μια χαρα και η μαναρα σου!!!!

Τι θεραπεια σου εδωσε; κολπικα;

Εγω εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ υγρα και εχουν αυξηθει τωρα τελευταια, αλλα ο γιατρο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!!

Ο γιατρος σου τι τσαλιμακια σου κανει;;;; ΑΑΑΑ δε μας τα λενε καλα τωρα στα τελειωματα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

προσωπικα επειδη εχω συναναστραφει με αρκετες κοπελες στο parents και στο Parents cafe απο το 2008 εχω δει διαφορες συμπεριφορες και χαρακτηρες..σαφως εχω υπαρξει και εγω ενοχλητικη, υπεροπτικη και δυσαρεστη για καποιες αλλες κοπελες κατα διαστηματα, οφειλω να ειμαι ειλικρινης αλλα δεν μπορουμε να ταιριαζουμε παντα και με ολους ΣΥΝ οτι με τα χρονια και ειδικα με το θεμα της μητροτητας γινονται και λαθη ειδικα οταν εισαι ενας ανθρωπος πολυλογας και εξωστρεφης οπως ειμαι εγω..για αυτο και ισως θα με δειτε κατα καιρους να απολογουμαι για καποια πραγματα που λεω η να αυτοκριτικαρομαι..

για την ωρα ΧΑΙΡΟΜΑΙ διοτι βλεπω οτι υπαρχω σε μια παρεα που εχει ορεξη για κοινωνικες σχεσεις, ενημερωση και καθολου διαθεση η ταση για ιεραρχιες και επιδειξη και αυτο ελπιζω οτι θα κρατησει απο ολες τις μεριες και θα υπαρξει μια διαδικτυακη παρεουλα με σκοπο να χαιρομαστε που "συναντιομαστε" και τα λεμε..

Διαφημίσεις

Εχω ακούσει και για περιπτώσεις που φεύγαν σιγα σιγα!!! Αυτά είναι διαφανές έτσι δεν είναι?? Εμένα θα έλεγα ότι είναι ποιο πηκτά!!

εσενα ειναι υγρα κολπικα καλε!! μη μου αγχωνεσαι.. αφου δεν σου πε οτι ειναι καλο το αμνιακο??? αστο τοτε..

εμενα ξυπνησε η κορη μου στις 18.30 αφου κοιμηθηκε στις 16.00, πηγαμε παιδοτοπο και γυρισαμε πριν λιγη ωρα.. τωρα την κανει μπανιο ο ανδρας μου και σε λιγα λεπτα αναλαμβανω τα παραμυθια της.. για να δουμε τι ωρα θα κοιμηθει σημερα..αχ αχ αχ!!

Εγω εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ υγρα και εχουν αυξηθει τωρα τελευταια, αλλα ο γιατρο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο!!

Ο γιατρος σου τι τσαλιμακια σου κανει;;;; ΑΑΑΑ δε μας τα λενε καλα τωρα στα τελειωματα!!

Και εσένα 2200 δεν ήταν??? χαχα!!

Ελα μου ντε!! Ίσως είναι λόγο της μονήρης τι να πω...Πάντως έχει την φήμη στην Ρόδο ότι υποστηρίζει αρκετά τον φ.τ. Στις 2 φίλες μου απο την 32 βδομάδα είχε δώσει το τηλ της μαίας!!

Χαπάκια είναι!!

εσενα ειναι υγρα κολπικα καλε!! μη μου αγχωνεσαι.. αφου δεν σου πε οτι ειναι καλο το αμνιακο??? αστο τοτε..

Επειδή αν θυμάστε πριν φύγω τότε για Αθήνα (για δεύτερες γνώμες) εκτός απο όλα τα άλλα, είχα πρόβλημα κ με ολιγάμνιο για αυτό αγχώνομαι!! Παίρνω και salospir!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ελα μου ντε!! Ίσως είναι λόγο της μονήρης τι να πω...Πάντως έχει την φήμη στην Ρόδο ότι υποστηρίζει αρκετά τον φ.τ. Στις 2 φίλες μου απο την 32 βδομάδα είχε δώσει το τηλ της μαίας!!

Χαπάκια είναι!!

Επειδή αν θυμάστε πριν φύγω τότε για Αθήνα (για δεύτερες γνώμες) εκτός απο όλα τα άλλα, είχα πρόβλημα κ με ολιγάμνιο για αυτό αγχώνομαι!! Παίρνω και salospir!!

Εμενα κοντευε τα 2300 πριν 2 μερες..Κοντα ειναι οι μπεμπες!!!! Αλλα ειπαμε, οι μετρησεις ειναι +/- 200...

Αφου σου ειπε οτι ειναι ενταξει το αμνιακο σου μην αγχωνεσαι, τα υγρα ειναι φυσιολογικο να ειναι παραπανω!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αρετη το ξερω οτι εχει ever green εδω αλλα δε συγκρινεται το περιβαλλον!!

Που εχετε καφετερια;;

Θα σου στειλω πμ με τα στοιχεια μου στο fb...

Τελικα ποτε θα σε δει ο γιατρος;;;

εχουμε κοντα στην λαικη αγορα ενα μικρο καφε.

λεω να παω την παρασκευη αλλιως την τριτη που θα ειναι στα εξωτερικα.

σου εστειλα στο fb

και εγω τον τελευτεο καιρο εχω πολλα υγρα.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Χαπάκια είναι!!

sorry δεν το θυμομουν.. αρα λογικο να το σκεφτεσαι.. παρ αυτα ειπε οτι ειναι καλο το αμνιακο δεν το πε?

Μ ετι όνομα μου έχεις στείλει?

Για ποιο λόγο να κάνεις καισαρική σου έχει επισημάνει κάτι?

Νομίζω τα αμνιακά δεν παίζει να μην τα καταλάβεις. Εγώ τώρα έχω υγρά αλλά απο ότι έχω καταλάβει τα αλλα θα είναι πολλά, σα να κατουρήθηκες ένα πραμα! Θα μας που ομως και οι εμπειρότερες!

dbLDp2.png

παω να κανω το σχετικο ..μποτε για να παρω τη θεραπεια μου με τα υποθετα (μιλαμε χαρα στα σκελια μου βρε!!) και να ξαπλωσω αφου ξεπατωθηκα σημερα και το αποτελεσμα ειναι να με ποναει το ισχιο μου και να μην μπορω να περπατησω καλα απο το δεξι ποδι..ετσι για να βαλω μυαλο..

καλο υπολοιπο σε ολες και καλο ξημερωμα να χουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...