Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

kyriak μου σε σκεφτομουν σημερα.. εισαι και εσυ στις προτεραιοτητες της λιστας.. εγω βασικα ειναι αμφιβολο το ποτε ακριβως θα γεννησω ενω εσεις ειστε και πιο κοντα στην ΠΗΤ σας..

ολες οι γεννες να ρθουν με το καλο οταν πρεπει να ρθουν..

Οντως η Λια εχει πολυ καιρο να φανει.. ελπιζω να μπει καποια στιγμη να μας πει τα νεα της..

Prosp μου αλήθεια με σκεφτόσουν; Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό το φόρουμ μας έχει φέρει κοντά κι ας μην γνωριζόμαστε!

Βλέπω το όνομά μου στη λίστα και δεν το πιστεύω ότι έφτασε τόσο κοντά ο καιρός!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια1111------------03/11..........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11.........Αγόρι - Λητώ

marialena1---------09/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11..........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11.........Αγόρι - Γένεσις

mairaki-------------13/11.........Αγόρι - Γαία

helen83------------14/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11.........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11.........Αγόρι - Λητώ

mp1979woman----18/11..........Αγόρι - Αλεξάνδρας

bee_2--------------20/11.........Δίδυμα

oneiraki------------24/11.........Αγόρι - Ρέα

SnowFlake---------25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

areti-eleni---------26/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea-----------28/11..........Κορίτσι - Μητέρα

Dina---------------28/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*-------------02/12..........Κορίτσι - Ιασώ

antridim-----------05/12..........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!------------15/12..........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Ελα Κυριακη για σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να τη βλεπεις να τη χορταινεις!!!!

χαχαχαχα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αρτεμη και Σοφια, γιναμε και φιλες στο fb.. Ρε, τι ομορφες μαμαδες ειμαστε ολες!!! Καθε μια εχει τη χαρη της!!! Πωπω, τι ωραια παιδια θα βγαλουμεεεε.... :D:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Αρτεμη και Σοφια, γιναμε και φιλες στο fb.. Ρε, τι ομορφες μαμαδες ειμαστε ολες!!! Καθε μια εχει τη χαρη της!!! Πωπω, τι ωραια παιδια θα βγαλουμεεεε.... :D:D

Εσύ δεν έχεις fb?

NQt5p2.png

Μετά σε βρήκα!!!

NQt5p2.png

Σημερα πηγα και στο γιατρο στο νοσοκομειο (βασικα για επισκεψη σε μια ξαδερφη που γεννησε πηγα). Της εδειξα το Doppler και εκλεισα ραντεβου για nst στις 31/10.. Επισης, για nst θα πω και στον ιδιωτη γιατρο μου στις 27/10, εχω κλεισει κι εκει ραντεβου εδω και δυο εβδομαδες.. σε δουλεια να βρισκομαστε...

Επισης, ειχε απιστευτη ζεστη στη μαιευτικη πτερυγα, σε σημειο να μην αντεχω και να νιωθω μεγαλη δυσφορια.. :? Που και να πιασουν τα κρυα δηλαδη...

Α! Και αυριο παω στο ΙΚΕΑ να δω για πολυθρονα.. και μαλλον στο Leroy Merlin για κανα παιδικο χαλι σε γαλαζιο, μοκετακι δηλαδη... μακαρι να εχει και βιολογικο.. Βασικα, δεν ξερω αν εχουμε χωρο στο αμαξι για να τα κουβαλησουμε, καθομαι εγω και ονειρευομαι μονη μου..:rolleyes:

Και μολις θυμηθηκα οτι αυριο εχω το τελευταιο μαθημα ανωδυνου.. χμ.. :rolleyes: Αλλα θα προτιμησω το ΙΚΕΑ! Θα πρεπει να παρω τη μαια μου να αναπληρωσω το μαθημα..

Σημερα στο νοσοκομειο δεν ειδαμε το παιδι, μονο ακουσαμε την καρδουλα..

Α! και το nst δεν ειναι τζαμπα.. θα πληρωσω 18,5 ευρω μου ειπαν.. (αναρωτιεμαι ποσα θα πληρωσω στον ιδιωτη..) Και επισης, μου ειπαν να ειμαι και φαγωμενη (χτες δε το συζητουσαμε?)

Διαφημίσεις

Α! Και αυριο παω στο ΙΚΕΑ να δω για πολυθρονα.. και μαλλον στο Leroy Merlin για κανα παιδικο χαλι σε γαλαζιο, μοκετακι δηλαδη... μακαρι να εχει και βιολογικο.. Βασικα, δεν ξερω αν εχουμε χωρο στο αμαξι για να τα κουβαλησουμε, καθομαι εγω και ονειρευομαι μονη μου..:rolleyes:

Και μολις θυμηθηκα οτι αυριο εχω το τελευταιο μαθημα ανωδυνου.. χμ.. :rolleyes: Αλλα θα προτιμησω το ΙΚΕΑ! Θα πρεπει να παρω τη μαια μου να αναπληρωσω το μαθημα..

Σημερα στο νοσοκομειο δεν ειδαμε το παιδι, μονο ακουσαμε την καρδουλα..

Α! και το nst δεν ειναι τζαμπα.. θα πληρωσω 18,5 ευρω μου ειπαν.. (αναρωτιεμαι ποσα θα πληρωσω στον ιδιωτη..) Και επισης, μου ειπαν να ειμαι και φαγωμενη (χτες δε το συζητουσαμε?)[/quote

Κοριτσακι όντως είμαστε υπέροχες μαμάδες:D:D:D!

Ψάχνω και εγώ για παιδικό χαλάκι και δεν είχα σκεφτεί το Merlin, ωραία θα πάω να δω. Αν πας πρώτη ενημέρωσε να μου πεις τη γνώμη σου!

dbLDp2.png

Κορίτσια ύστερα από πολύωρο σίδερο πάω να ξεραθώ αφού φάω μια κουταλίτσα μερέντα!!!

Χάρηκα που είδα και φωτογραφίες σας έτσι έχω και μια πιο ολοκληρωμένη ιδέα όταν σας μιλάω.

Τα λέμε αύριο. Καλό βράδυ! Καλή ξεκούραση!

NQt5p2.png

ΕΕΕτσι Κερκυραιος και να μην παει σε φιλαρμονικηηηηηη;;; δεν παιζει!!!!

Οταν σου λεει μας ακουει το παιδι να περιμενεις λιγη ωρα και μετα να του λες ''ελα τωρα που κοιμηθηκε''!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!!!

(Ασχετο αλλα να ειχα μια τσιαπατα ψημενη απο το ever green!!!υπαρχει ακομα φανταζομαι....)

Φιλακια κοριτσακι μου καληνυχτα!!

δεν το ειχα ετσι θα του το πω να δω τι θα πει!!!!!:P:p

στο ever green δουλευει ο κολητος μας και οταν ερχετε σπιτι παντα θα φερει το κατι τις του... εχει και στην αθηνα το ξερεις ε!!!!!

γεια σασ!!!ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!με το καλο για ολεσ μασ να κρατησουμε αγκαλιτσα τα μωρακια μασ!!!

μαλλον η πρωτη ε?!!!!οκ!!!!τωρα αγχοθικα!!!!

τωρα μπηκα στην 38η κ την αλλη τεταρτη 39η κ επειδη εχω ενα χειρουργιο απο ινομιομα ο γιατροσ δε θελει να περασει πολυ ο καιροσ μαλλον φοβαται μην κανουμε καμια ζημια στη μητρα!!αλλα με φυσιολογικο θα ξεκινισουμε κ θα δουμε πωσ θα παει!!!

κοριτσια με ποναει το ποδι μου πολυ....

οσο για το σεξ ωραια αστεια κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με λιγα λογια εκτος απροοπτου θα κανεις ποδαρικο στο καφε με το καλο κ μενα πονο!!!!

εχω ειχα χτες ραντεβου με τον γιατρο αλλα λογο απεργιας δεν μας ειδε και τωρα περασε απο το καφε που εχει η αδελφη μου(που δουλευουμε ολοι οικογενεια) και ειπε στον αντρ να παω οπτε θελω (τα καλα της επαρχιας) και τωρα πηνουν της μπηρες τους και θα δουν τον αγωνα:P:p

εχω και εγω fb.

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...