Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

α για αυτο θα μπεις ετσι για γεννα marialena..καταλαβα.. μια χαρα ειναι πως και να γινει..αλλωστε βρισκεσαι σε επιτρεπτες εβδομαδες..

αντε και καλο ξαλαφρωμα!! Με ενα πονο!!!

Δηλαδη αν μπεις Τεταρτη, εγω θα μπω η Πεμπτη η Σαββατο..βεβαια εγω δεν ειναι απαραιτητο οτι θα γεννησω αυθημερον αλλα αφου στην κορη μου γεννησα μεσα σε δυο 24ωρα μαλλον καπως ετσι το κοβω αν οχι συντομοτερα..

στειλτε μου και εμενα για το fcb...please!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκανα μια γενικη στη κουζινα, στο μπανιο, εφτιαξα σπανακορυζο και σαλτσα γαριδας με μακαρονια..

φαγαμε με τη μικρη και τη κουνιαδα, επλυνα και τα πιατα και τωρα μολις καθησα.. εννοειται οτι με τσακιζει η μεση μου..να δω σε λιγη ωρα που θα αρχισω να ποναω..

το επομενο εγχειρημα ειναι να βαλω την κορη μου για μεσημεριανο υπνο.. πωωωω τι θατραβηξω παλι.. ελπιζω ομως να κοιμηθει και για να ξεκουραστω καμια ωρα και για να παμε παιδοτοπο το απογευμα..

aristea εχεις δικιο για τις βολτες με ηλιο και ειδικα εγω που χω τη μικρη ενδεικνυται αλλα η θα αφησω τις δουλειες στην ακρη η θα με τρεχει στους δρομους και δεν θα μπορω να την κουμανταρω τωρα με τη κοιλουμπα.. ετσι περιμενω τον μπαμπα μας να μας παει οπου θελουν αν και θα χει βραδυασει..

γεια σασ!!!ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!με το καλο για ολεσ μασ να κρατησουμε αγκαλιτσα τα μωρακια μασ!!!

μαλλον η πρωτη ε?!!!!οκ!!!!τωρα αγχοθικα!!!!

τωρα μπηκα στην 38η κ την αλλη τεταρτη 39η κ επειδη εχω ενα χειρουργιο απο ινομιομα ο γιατροσ δε θελει να περασει πολυ ο καιροσ μαλλον φοβαται μην κανουμε καμια ζημια στη μητρα!!αλλα με φυσιολογικο θα ξεκινισουμε κ θα δουμε πωσ θα παει!!!

κοριτσια με ποναει το ποδι μου πολυ....

οσο για το σεξ ωραια αστεια κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριαλενα, με το καλο και με εναν πονο!!! Ολα καλα να πανε!

Θεωρω οτι το ποδι σε ποναει επειδη πιεζει η μητρα καποια νευρα.. που σε ποναει?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

α για αυτο θα μπεις ετσι για γεννα marialena..καταλαβα.. μια χαρα ειναι πως και να γινει..αλλωστε βρισκεσαι σε επιτρεπτες εβδομαδες..

αντε και καλο ξαλαφρωμα!! Με ενα πονο!!!

Δηλαδη αν μπεις Τεταρτη, εγω θα μπω η Πεμπτη η Σαββατο..βεβαια εγω δεν ειναι απαραιτητο οτι θα γεννησω αυθημερον αλλα αφου στην κορη μου γεννησα μεσα σε δυο 24ωρα μαλλον καπως ετσι το κοβω αν οχι συντομοτερα..

στειλτε μου και εμενα για το fcb...please!

Να κιαλλο μωρο στο προσκηνιο!!!

Τι καλα! Αντε να εχουμε να ακουμε ιστοριες γεννας σιγα σιγα!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ντίνα είμαστε φίλες πλέον στο facebook!

Marialena με το καλό, αντε να πέρνουμε και μεισ σειρα να μιλαμέ μετα για ξενύχτια και ταισματα κλπ!:P:p:p

Αντε, αντε!! Να δουμε μετα θα εχουμε χρονο για το καφε;;

ειναι αναλογα τον ανθρωπο..

εγω πχ με τη μικρη ημουν μονιμα σε υπερενταση αφου δεν κοιμομουν για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο νορμαλ συνεπως ειχα συντροφια μου το ιντερνετ και κυριως το parents για να συμβουλευομαι για τον θηλασμο ειδικοτερα που με απασχολουσε..

μου εμεινε κουσουρι απο τοτε :tongue: :tongue: και το χω παρεακι οταν δεν κοιμαμαι..

γενικα ειμαι της αποψης πως οταν θες να βρεις για κατι χρονο, το βρισκεις.. ακομη και αν οχι ευκολα και παλι τον βρισκεις..

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Τις τελευταίες μέρες δεν σας προλαβαίνω τόσα που γράφετε!!!!! Καλά, έριξα πολύ γέλιο για τα περί σεξ και γέλασα πολύ με όσα γράψατε Ντίνα και Αριστέα για όταν ακουμπάνε τις κοιλιές και όλη εκείνη τη συζήτηση! Έχετε πολύ γέλιο!!!

Αριστέα μου σε ευχαριστώ για την αλλαγή στο πινακάκι μας!

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ, με έναν πόνο και καλή λευθεριά κοριτσάκι μου!! Με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!!!! Τι ωραία!!! Ξεκινάνε οι πρώτες γέννες στο καφέ μας! Είμαι πολύ χαρούμενη! Εγώ μπαίνω στην 39η την Κυριακή και τη Δευτέρα θα μας ξαναδεί ο γιατρός! Προχθές μας είπε ότι είναι πολύ χαμηλά ο μπέμπης και είναι αλήθεια ότι κι εγώ έτσι τον νιώθω, η μαία που με εξέτασε μου είπε ότι έχει ακόμη χρόνο για να βγει, έτσι προέκυψε ότι θα φάμε όλη αυτή την εβδομάδα και από Δευτέρα βλέπουμε! Θυμάστε που είχε περιτύλιξη; Μας είπε ο γιατρός ότι τώρα είχε ξετυλιχθεί αλλά φυσικά στο τέλος που γυρίζουν αρκετά μπορεί πάλι να υπάρξει περιτύλιξη, δεδομένου ότι πολλά μωρά γεννιούνται έτσι.

Βλέπω στην υπογραφή μου που λέει ότι μόνο 17 μέρες απομένουν και ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..!!! Αχχχχ, με έχει πιάσει μια ανυπομονησία τώρα που αρχίσαμε να μιλάμε για τις επικείμενες γέννες! Prosp, κι εσύ πολύ κοντά είσαι!!

Λογικά και η Λία το ίδιο, έχει και καιρό να μπει!

Σήμερα έχει πολύ ωραία μέρα, πήγαμε μια βόλτα σε ένα παρκάκι που έχει πολύ κοντα στο σπίτι μας και το ευχαριστήθηκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

kyriak μου σε σκεφτομουν σημερα.. εισαι και εσυ στις προτεραιοτητες της λιστας.. εγω βασικα ειναι αμφιβολο το ποτε ακριβως θα γεννησω ενω εσεις ειστε και πιο κοντα στην ΠΗΤ σας..

ολες οι γεννες να ρθουν με το καλο οταν πρεπει να ρθουν..

Οντως η Λια εχει πολυ καιρο να φανει.. ελπιζω να μπει καποια στιγμη να μας πει τα νεα της..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

έχω πέσει με τα μούτρα στις δουλειές και δεν προλαβαίνω!!! Όταν δουλεύεις και λείπεις από το σπίτι παραβλέπεις πολλά. Τώρα που είμαι σπίτι όλο δουλειές βρίσκω και νομίζω δεν θα προλάβω τίποτα!!! Προσπαθώ όσο το δυνατόν να μην κουράζομαι γιατί δεν είμαστε τώρα για περιπέτειες!

Όσο για το σεξ.... Τι θα πει αυτό? Το έχουμε ξεχάσει! Υπάρχει? Απαγορευμένο από την πρώτη στιγμή λόγω ηλικίας και ιστορικού προδρομικού πλακούντα.

Έχω και εγώ fb. Όποια θέλει ας μου στείλει τα στοιχεία της να σας δώσω και εγώ τα δικά μου. Είμαι περίεργη να σας δω...!

NQt5p2.png

Βλέπω στην υπογραφή μου που λέει ότι μόνο 17 μέρες απομένουν και ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..!!! Αχχχχ, με έχει πιάσει μια ανυπομονησία τώρα που αρχίσαμε να μιλάμε για τις επικείμενες γέννες! Prosp, κι εσύ πολύ κοντά είσαι!!

Κυριακή άντε κορίτσι μου με το καλό κοντεύεις! Σου εύχομαι όλα καλά με το μωράκι σου γερό στην αγκαλιά! Σε ακούω πιο ήρεμη, ησύχασες με τον καινούργιο γιατρό. Έκανες πολύ καλά που δεν φοβήθηκες να κάνεις έστω και στο τέλος αλλαγές! Μπράβο.

Μαριαλένα εύχομαι και για σένα το καλύτερο. Όλα καλά!!!

Και σε όλες τις υπόλοιπες λίγο υπομονή ακόμα...

NQt5p2.png

Κυριακή άντε κορίτσι μου με το καλό κοντεύεις! Σου εύχομαι όλα καλά με το μωράκι σου γερό στην αγκαλιά! Σε ακούω πιο ήρεμη, ησύχασες με τον καινούργιο γιατρό. Έκανες πολύ καλά που δεν φοβήθηκες να κάνεις έστω και στο τέλος αλλαγές! Μπράβο.

Μαριαλένα εύχομαι και για σένα το καλύτερο. Όλα καλά!!!

Και σε όλες τις υπόλοιπες λίγο υπομονή ακόμα...

Σοφία μου, να είσαι καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Όλες μας να έχουμε έναν καλό τοκετό και να κρατατήσουμε υγιή τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας! Σίγουρα είμαι πιο ήρεμη τώρα που βρήκα άλλον γιατρό! Αν δεν έκανα αυτό το βήμα, θα είχα πολύ άσχημη ψυχολογία, την οποία έζησα για όσο έζησα και δεν ήθελα να έχω την ήμερα του τοκετού. Η μέρα που θα γεννήσουμε τα πλασματάκια μας πρέπει να είναι μια καλή μέρα με πάνω από όλα άριστη ψυχολογία!

Να προσέχεις με τις δουλειές στο σπίτι, να μην το παρακάνεις.. Όταν θα θέλεις περισσότερη ξεκούραση, να το κάνεις, οι δουλειές εξάλλου ποτέ μα ποτέ δεν τελειώνουν... Πάντως, αυτό το σύνδρομο της φωλιάς πρέπει να μας έχει πιάσει όλες!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα Σοφια!!

Σιγα-σιγα με τις δουλειες, ολα θα γινουν...

Σου εστειλα και πμ..

Κυριακη 17 μερουλες εμειναν!! Να δουμε θα τις φας ολες;

Αχ, ποσο χαιρομαι που φτανει ο καιρος για ολες...

Εχουμε να ζησουμε μεγααααλες στιγμες!

Καλησπέρα κορίτσια,

έχω πέσει με τα μούτρα στις δουλειές και δεν προλαβαίνω!!! Όταν δουλεύεις και λείπεις από το σπίτι παραβλέπεις πολλά. Τώρα που είμαι σπίτι όλο δουλειές βρίσκω και νομίζω δεν θα προλάβω τίποτα!!! Προσπαθώ όσο το δυνατόν να μην κουράζομαι γιατί δεν είμαστε τώρα για περιπέτειες!

Όσο για το σεξ.... Τι θα πει αυτό? Το έχουμε ξεχάσει! Υπάρχει? Απαγορευμένο από την πρώτη στιγμή λόγω ηλικίας και ιστορικού προδρομικού πλακούντα.

Έχω και εγώ fb. Όποια θέλει ας μου στείλει τα στοιχεία της να σας δώσω και εγώ τα δικά μου. Είμαι περίεργη να σας δω...!

Έχεις κάποια σχέση με ψυχολογία?

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...