Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αααααα....μαλιστα! Και πως ανοιγουν για να θηλασεις απο πανω ή απο το πλαϊ?

Και σε ποια περιοχη πηγες?

Ανοιγει απο πανω, απο την τιραντα ξερεις!!

Πηγα στο καταστημα του mall στον Αγ.Δημητριο, πιστευω οτι και σε καποιο αλλο να πας θα βρεις, εκτος και αν δεν εχουν ολα τμημα εγκυμοσυνης..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας βρήκα κορίτσια!!!!!:eek::eek::eek::eek:

χαχα!!!!!

Κουκλα εισαι!!!!!!!

Και το δωματιο του ''μικρου πριγκιπα'' τελειο!!!!!!

Με το καλο κοριτσι μου!

Σε ολες μας φυσικα.....

Ανοιγει απο πανω, απο την τιραντα ξερεις!!

Πηγα στο καταστημα του mall στον Αγ.Δημητριο, πιστευω οτι και σε καποιο αλλο να πας θα βρεις, εκτος και αν δεν εχουν ολα τμημα εγκυμοσυνης..

Το γνωστο mall ειναι αυτο ή το καινουργιο? Δεν εχω ιδεα....

Θα παρω τηλ. σε καταστηματα που με βολευει να παω και θα ρωτησω αν εχουν τμημα εγκυμοσυνης για να ειμαι σιγουρη....

Διαφημίσεις

Ok Αρτεμη ειμαστε πλεον φιλες στο φεις!!!!!!!

Πολυ ωραια κοιλιτσα, πολυ ωριαο δωματιο και με το καλο να ερθει ο μπουμπουκος σας!!!!!!!!! Κι εσυ κουκλα εννοειται....φτου φτου σκορδα!!!!!

Εγω τελικα με κοιλια μονο μια φωτο αφησα...!

Ok Αρτεμη ειμαστε πλεον φιλες στο φεις!!!!!!!

Πολυ ωραια κοιλιτσα, πολυ ωριαο δωματιο και με το καλο να ερθει ο μπουμπουκος σας!!!!!!!!! Κι εσυ κουκλα εννοειται....φτου φτου σκορδα!!!!!

Εγω τελικα με κοιλια μονο μια φωτο αφησα...!

Ευχαριστώ πολύ! Αλλά και εσύ κορμί θεικό μπορώ να πω!

Μου αρέσει που έλεγα ότι δε θα βάλω φωτο με κοιλια! Θα τα λέμε λοιπον και μεσω Facebook;)

dbLDp2.png

Το γνωστο mall ειναι αυτο ή το καινουργιο? Δεν εχω ιδεα....

Θα παρω τηλ. σε καταστηματα που με βολευει να παω και θα ρωτησω αν εχουν τμημα εγκυμοσυνης για να ειμαι σιγουρη....

Ματινα ειναι το ενα mall στο Μαρουσι και το αλλο στον Αγ.Δημητριο πιο μικρο...σ'αυτο πηγα εγω!!

Καλυτερα οπως λες να παρεις πρωτα τηλ. στο κατ/μα που σε βολευει για να εισαι σιγουρη οτι εχει τμημα εγκυμοσυνης. Θα ερθεις και απο μακρυα!!

χαχα!!!!!

Κουκλα εισαι!!!!!!!

Και το δωματιο του ''μικρου πριγκιπα'' τελειο!!!!!!

Με το καλο κοριτσι μου!

Σε ολες μας φυσικα.....

Ευχαριστώ πολύ! Και συ με το καλό! Ο άντρας μου είναι από Κέρκυρα Δραγοτινα!(αν το λεω καλα το χωριό)

dbLDp2.png

Ευχαριστώ πολύ! Και συ με το καλό! Ο άντρας μου είναι από Κέρκυρα Δραγοτινα!(αν το λεω καλα το χωριό)

ΑΑΑΑ!! τα καλυτερα τ'αφηνεις για το τελος! χαχαχα!!!!

Το καλυτερο παιδι ετσι;;;;

Πατε συχνα; Σ'αρεσει εσενα;;;;

(καταλαβαινεις με πιανει κατι)

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ!! τα καλυτερα τ'αφηνεις για το τελος! χαχαχα!!!!

Το καλυτερο παιδι ετσι;;;;

Πατε συχνα; Σ'αρεσει εσενα;;;;

(καταλαβαινεις με πιανει κατι)

Δυστυχώς έχω πάει μόνο μια φορά, αλλά μου άρεσε πολύ. Μένουν συγγενείς του εκεί, οι γονείς μένουν στη Πάτρα από όπου είμαι και εγώ. Και φυσικά η Κερκυρα μου αρέσει όχι μονο γιατι είναι η καταγωγή του άντρα μου αλλά γιατί αυτό το μέρος γεννησε το θεό Σακηηηηηηηηηηηηη:D

dbLDp2.png

Δυστυχώς έχω πάει μόνο μια φορά, αλλά μου άρεσε πολύ. Μένουν συγγενείς του εκεί, οι γονείς μένουν στη Πάτρα από όπου είμαι και εγώ. Και φυσικά η Κερκυρα μου αρέσει όχι μονο γιατι είναι η καταγωγή του άντρα μου αλλά γιατί αυτό το μέρος γεννησε το θεό Σακηηηηηηηηηηηηη:D

Ρουβιτσα ε;!;! Αυτα ειναι!

γεια σασ!!!ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!με το καλο για ολεσ μασ να κρατησουμε αγκαλιτσα τα μωρακια μασ!!!

μαλλον η πρωτη ε?!!!!οκ!!!!τωρα αγχοθικα!!!!

τωρα μπηκα στην 38η κ την αλλη τεταρτη 39η κ επειδη εχω ενα χειρουργιο απο ινομιομα ο γιατροσ δε θελει να περασει πολυ ο καιροσ μαλλον φοβαται μην κανουμε καμια ζημια στη μητρα!!αλλα με φυσιολογικο θα ξεκινισουμε κ θα δουμε πωσ θα παει!!!

κοριτσια με ποναει το ποδι μου πολυ....

οσο για το σεξ ωραια αστεια κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου αρεσει να ασχολειται ο ανδρας μου αλλα απο μονος του δεν ερχεται αν δεν του πω εγω (στην κορη μου με χαιδευε περισσοτερο, τωρα το χει..δεδομενο φαινεται.. αν και το κλασικο που συμβαινει ειναι να του λεω."ελα ελα να ακουσεις τον μικρο" και μολις βαλει χερι ο μικρος μουγγα στην στρουγκα!! μια , δυο βαρεθηκε και αυτος!

Και εμας καπως ετσι ηταν στην αρχη.. του ελεγα

ελα, ελα να ακουσεις" και με το που ερχοταν ο Αντ. τιποτα ο πιτσιρικας.. :tongue: Τωρα μεγαλωσε βεβαια, ειναι αλλιως.. κουνιεται η κοιλια ολοκληρη..

Σας βρήκα κορίτσια!!!!!:eek::eek::eek::eek:

Αρτεμη σου εστειλα αιτημα φιλιας.. ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

γεια σασ!!!ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!με το καλο για ολεσ μασ να κρατησουμε αγκαλιτσα τα μωρακια μασ!!!

μαλλον η πρωτη ε?!!!!οκ!!!!τωρα αγχοθικα!!!!

τωρα μπηκα στην 38η κ την αλλη τεταρτη 39η κ επειδη εχω ενα χειρουργιο απο ινομιομα ο γιατροσ δε θελει να περασει πολυ ο καιροσ μαλλον φοβαται μην κανουμε καμια ζημια στη μητρα!!αλλα με φυσιολογικο θα ξεκινισουμε κ θα δουμε πωσ θα παει!!!

κοριτσια με ποναει το ποδι μου πολυ....

οσο για το σεξ ωραια αστεια κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι Μαριαλενα να μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε τελεια!!!

Αντε το πρωτο μωρο ερχεταιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ποδι γιατι ποναει; σε ποιο σημειο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...