Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρωτη φορα το ακουω ή μαλλον διαβαζω!!

Εκτος απο πληρης τροφη για το μωρο αποδεικνυεται και φαρμακο!!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ειχα διαβασει σχετικα με την περιδεση στην αρχη της φιλιας μας.. Δυσκολη φαση.. δεν κανει , λεει, να ταραζεται καθολου ο τραχηλος και η μητρα, σωστα.. :?

Χμ.. εχεις δικιο.. δεν το ειχα σκεφτει... Γαμωτο! Θα πρεπει να μαθω να σκεφτομαι σαν μανουλα πλεον... γκρρ..

Εγω θα το αφησω για μολις μπω στο μηνα μου... Η μαμα μου δε, στην Εδεσσα, θα εχει ετοιμη τη δικη της βαλιτσα για οταν θα ερθει η ωρα.. δηλ. οταν την παρω τηλεφωνο , να μπει στο αμαξι και να κατηφορισει.. πλακα εχει.. αν και με ανησυχει να ταξιδεψει μονη της... βλεπουμε μεχρι τοτε βεβαια.. :|

Στην υγεια ολων των βαλιτσων που θα φτιαχνονται απο δω και περα λοιπον κοριτσακια!!!

:mrgreen:

καλημερα σε ολες..

η περιδεση απαιτει στερησεις και προσοχη..

θα δεις ποσα πραγματα θα αρχισεις να προσεχεις με...αλλο ματι!!χαχα!!

Στην υγεια των βαλιτσων λοιπον!! χαχα!! με σοκολατουχο γαλα!

καλησπερα κοιλουμπιτσες!!!!!

γελαω με το θεμα που ανοιξατε περι σεξ, γιατι εμεις δεν ειχαμε καποιο προβλημα(ειχαμε το οκ και απο τον γιατρο) αλλα απο τον 5 προς 6 που η κοιλια μου αρχισε να μεγαλωνει επικινδυνα δεν θελει με τοιποτα ενω εγω θελω

ναι αγαπητη μου.. αυτη ειναι η αλλη μερια του νομισματος..χαχα!! θα παρεις το αιμα σου πισω σε λιγους μηνες..μεχρι που θα τους βαρεθουμε..χαχα!

Διαφημίσεις

sex!!! Τι είπατε τώρα ρε κορίτσια! Πάντως ενώ περίμενα ότι δεν θα θέλει ο άντρας μου, τελικά συμβαίνει το αντίθετο! Με τη κοιλούμπα και εγώ δε νιώθω άνετα! Πονεμένη ιστορία:cry:

Η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη, κάθε μέρα προσθέτω και κάτι!

Και εγώ τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιι

η αληθεια ειναι οτι ενα..διαστροφικο πνευμα το χουν οι ανδρες (αστειευομαι βασικα!!) μου χει τυχει να ακουσω απο αρκετους οτι τους διεγειρει να κανουν σεξ με εγκυο.. και εγκυους βεβαια που επιθυμουν το ιδιο..

το παν ειναι η ανεση..αν υπαρχει ανεση στην εγκυο τοτε ολα γινονται με καποια προσοχη παντα.. αναστατωνονται τα μωρακια καμια φορα..

εχω γελασει πολυ με αυτα που γραφετε!!

κανετε πολυ καλη παρεουλα!!

η αληθεια ειναι οτι οι ανδρες επειδη δεν βιωνουν αμεσα την εγκυμοσυνη εχουν μια αστεια η περιεργη αντιληψη των πραγματων..

εμενα βασικα δεν μου αρεσει να με χαιδολογουν στην κοιλια.. γελαω με τη μια επειδη οι περισσοτεροι παντα επικεντρωνονται σε ασχετο σημειο του σωματος μου..πχ στο στομαχι..και τους ξενερωνω οταν τους εχω αφησει να μιλανε στο..στομαχι και στο τελος τους ρωταω "τι σου απαντησε το στομαχι μου? γουργουριζει??" και βεβαι ξενερωνουν!!χαχα!! (αυτα ειδικα στο α και β τριμηνο που η μητρα ηταν κατω απο τον αφαλο..)

μου αρεσει να ασχολειται ο ανδρας μου αλλα απο μονος του δεν ερχεται αν δεν του πω εγω (στην κορη μου με χαιδευε περισσοτερο, τωρα το χει..δεδομενο φαινεται.. αν και το κλασικο που συμβαινει ειναι να του λεω."ελα ελα να ακουσεις τον μικρο" και μολις βαλει χερι ο μικρος μουγγα στην στρουγκα!! μια , δυο βαρεθηκε και αυτος!

μωρε αν δεν υπαρχουν σοβαρα ιατρικα προβληματα οι εγκυμοσυνες ειναι ομορφες και ας εχουν τις ενοχλησεις, τις ζαλαδες, τους εμετους, τις καουρες, τα πονακια.. καμια φορα ψιλονευριαζω με μερικες επωνυμες που βγαινουν και μιλανε με χλιαροτητα η ασχημη εντυπωση για την εγκυμοσυνη..λες και δεν καταφεραν να κανουν τα παιδακια τους..

αυταααααααααα..παω να κανω καμια δουλιτσα

Καλημερα μανιτσες!!!!!

Που ειστε σημερα;;;

Δημητρα μονο εσυ δινεις το παρον!

Αυτες οι κρυες μερες με ηλιο ειναι για βολτες.. αλλα προς στιγμην προεχει το μαγειρεμα, να φαμε και τιποτις!!

Ευτυχως ο υπνος μου ηταν σχετικα καλος, οποτε ξυπνησα με καλη διαθεση!!:D

Καλε απο τις καινουριες μανουλες ποια εχει facebook;;;;; εμεις οι ''παλιες'' χαχαχα, ειμαστε κ εκει φιλες!!!

Καλημερα μανιτσες!!!!!

Που ειστε σημερα;;;

Δημητρα μονο εσυ δινεις το παρον!

Αυτες οι κρυες μερες με ηλιο ειναι για βολτες.. αλλα προς στιγμην προεχει το μαγειρεμα, να φαμε και τιποτις!!

Ευτυχως ο υπνος μου ηταν σχετικα καλος, οποτε ξυπνησα με καλη διαθεση!!:D

Καλε απο τις καινουριες μανουλες ποια εχει facebook;;;;; εμεις οι ''παλιες'' χαχαχα, ειμαστε κ εκει φιλες!!!

Καλημέρα! Όντως ωραία μέρα για βόλτα αλλά και έντονη ταυτόχρονα! Χαμός έξω:|!

Έχω Facebook!!;)

dbLDp2.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια! Τι κανετε?

Εγω ειχα τα πεθερικα μου απο προχθες και δεν μπορουσα να μπω..καναμε με την πεθερα μου δουλιτσες και περασε η μερα αερας! Χθες ειχα παει τζαμπο να παρω φορμακια το ενα νουμερο για τον μπεμπη γιατι ειχα παρει μονο το 2 και το 3! Ηδη τα επλυνα χθες και περιμενω να τα σιδερωσω και να μπουν κι αυτα στην βαλιτσα για το μαιευτηριο!Ετοιμα και τα σεντονακια που εφτιαξε η μαμα μου...μονο σιδερο θελουν κι αυτα!

Ρε κοριτσακια συγνωμη αλλα επειδη το αλτσχαιμερ καλα κραττει, δεν θυμαμαι ποια στα σιγουρα, αλλα νομιζω οτι καποια μας ειχε πει για σουτιεν θηλασμου που πηρε πολυ φθηνα....δεν θυμαμαι ομως το που τα πηρε....θα με ενημερωσει καποια αν θυμαται???????

Πειτε μου και τι εχει γινει στο καφε μας γιατι αποκλειεται να μπορεσω να σας παρακολουθησω....παλι τα ιδια...αδιαβαστη για ακομη μια φορα...στο τελος θα μεινω μετεξεταστεα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και τα μπεμπακια! Τι κανετε?

Εγω ειχα τα πεθερικα μου απο προχθες και δεν μπορουσα να μπω..καναμε με την πεθερα μου δουλιτσες και περασε η μερα αερας! Χθες ειχα παει τζαμπο να παρω φορμακια το ενα νουμερο για τον μπεμπη γαιτι ειχα παρει μονο το 2 και το 3! Ηδη τα επλυνα χθες και περιμενω να τα σιδερωσω και αν μπουν κι αυτα στην βαλιτσα για το μαιευτηριο!Ετοιμα και τα σεντονακι που εφτιαξε η μαμα μου...μονο σιδερο θελουν κι αυτα!

Ρε κοριτσακια συγνωμη αλλα επειδη το αλτσχαιμερ καλα κραττει, δεν θυμαμαι ποια στα σιγουρα, αλλα νομιζω οτι καποια μας ειχε πει για σουτιεν θηλασμου που πηρε πολυ φθηνα....δεν θυμαμαι ομως το που τα πηρε....θα με ενημερωσει καποια αν θυμαται???????

Πειτε μου και τι εχει γινει στο καφε μας γιατι αποκλειεται να μπορεσω να σας παρακολουθησω....παλι τα ιδια...αδιαβαστη για ακομη μια φορα...στο τελος θα μεινω μετεξεταστεα!!!!!!!!!!!

Ματινακι μου καλημερα!!!!

Παλι καλα που ερχεται η πεθερα σου και βοηθαει!

Εγω σουτιεν θηλασμου βρηκα στα H&M με 19,90? τα δυο!!!! Παντως πιο φτηνα δεν εχω βρει...

Ειναι βαμβακερα και πολυ μαλακα, χωρις μπανελα!!!!

Γενικα εκει θα βρεις πολλα και για εγκυμοσυνη αλλα και για το μπεμπη!

Έχω Facebook!!;)

Καλημερα Αρτεμη!!

Η αληθεια ειναι οτι με τις απεργειες και τις πορειες δεν ειναι για πολλα πολλα! Ευτυχως εμεις προς τα εδω εχουμε περισσοτερη ανεση για μετακινηση!

Ματινακι μου καλημερα!!!!

Παλι καλα που ερχεται η πεθερα σου και βοηθαει!

Εγω σουτιεν θηλασμου βρηκα στα H&M με 19,90? τα δυο!!!! Παντως πιο φτηνα δεν εχω βρει...

Ειναι βαμβακερα και πολυ μαλακα, χωρις μπανελα!!!!

Γενικα εκει θα βρεις πολλα και για εγκυμοσυνη αλλα και για το μπεμπη!

Αααααα....μαλιστα! Και πως ανοιγουν για να θηλασεις απο πανω ή απο το πλαϊ?

Και σε ποια περιοχη πηγες?

Έχω Facebook!!;)

Καλημερα Αρτεμη....! Τι κανεις??????

Σου εστειλα κι εγω πμ με τα στοιχεια μου για το facebook!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...