Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Οτι θα "κουόταρα" (θα πεσει ο Μπαμπινιωτης να με πλακωσει) τον εαυτο μου, δεν το περιμενα.. αχαχχα.. τεσπα...

Αριστεα, αν δεν τα εχω κανει σαλατα στο μυαλο μου, υπερηχογραφικα μπαινουμε στην 36 η εβδομαδα τη Δευτερα που μας ερχεται (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!) αρα μπαινουμε στο μηνα μας!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΒΑΛΙΤΣΑ??????

:shock::shock:

κουοταρα!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!

Ναι αλλα οταν συμπληρωνεις την 36η δε μπαινεις στο μηνα ή οταν μπαινεις;;;;;;;;;;; αααααχ δεν ξερω!!!! σαλατα τα εχω κανει!!!

Εγω θα λεω οτι μπηκα στο μηνα μου στις 28 του μηνα, βαση λογικης παντα!!!

Βαλιτσα εε; ουτε εγω εχω ετοιμασει!! Εχω μαζεψει αρκετα πραγματα σε μια γωνια κ θελω να καθαρισω τη βαλιτσα για να αρχισω να τα βαζω μεσα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο τί εξαρταται δηλαδη?

Α!!! Αυτο δεν το ρωτησα,, γενικα δεν ψαχνομαι πολυ, εμπιστευομαι πολυ το γιατρο οποτε οτι μου πει θα κανω... καλα ειπαμε οχι και ''οτι μου πει''!!!!

Τέλος και το σίδερο πάω να χτυπήσω κάνα γλυκάκι και να ξεκουραστώ;)

Φιλιά σε όλες τις μανούλες:-P

!!!!!!!!γλυκακι εεε;;;;:D μια χαρα... καλη απολαυση λοιπον!

φιλακια!!

Ναι αλλα οταν συμπληρωνεις την 36η δε μπαινεις στο μηνα ή οταν μπαινεις;;;;;;;;;;; αααααχ δεν ξερω!!!! σαλατα τα εχω κανει!!!

Βαλιτσα εε; ουτε εγω εχω ετοιμασει!! Εχω μαζεψει αρκετα πραγματα σε μια γωνια κ θελω να καθαρισω τη βαλιτσα για να αρχισω να τα βαζω μεσα!!

Να σου εξηγησω τη λογικη μου: Εχουμε ως δεδομενο οτι ο 9ος μηνας ξεκιναει με το που μπαινουμε στην 36η εβδομαδα.. (Διοτι ο 8ος και ο 9ος εχουν απο 5 εβδομαδες ειπαμε..) Αρα, αφου εμεις τωρα διανυουμε την 35 εβδομαδα (εχουμε κλεισει την 34η και εχουμε μπει στην 35η) σε μια εβδομαδα θα εχουμε κλεισει την 35η και θα εχουμε μπει στην 36η..

Συνεπως, τωρα ειμαστε 34 (κλειστες) και 1 μερα απο την 35η εβδομαδα..

Ειναι σαν τα λεπτα της ωρας.. οταν πχ λεει το ρολόι 11:09':35'', σημαινει οτι διανυουμε το 10ο λεπτο μετα τις 11.. ;) γιατι τα 9 λεπτα τα εχουμε κλεισει, εχουν περασει.. ;)

Αλλο παραδειγμα... Εγω γεννηθηκα το '80 (βολευει γιατι ειναι στρογγυλο..) Τον Ιανουαριο του '11 εκλεισα τα 31, αρα το Γεναρη που μας ερχεται θα κλεισω τα 32!! (Παναγια μου!! :shock:), αρα τι συμπερασμα βγαζω??? Οτι εγω τωρα διανυω το 32ο ετος μου (αλλο ενα και περναω το αυλακι) και το Γεναρη του '12 θα το ολοκληρωσω..

Γι' αυτο καθε Δευτερα βαζω εναν αριθμο παραπανω απο το τικερακι, διοτι δε μας νοιαζει αυτο που εφυγε, μας νοιαζει αυτο στο οποιο μπαινουμε, αυτο που διανυουμε..

Καλε, τί εγκεφαλικη διαυγεια ειναι αυτη που εχω βραδιατικα??? χαχαχαχα!!

Με πιαν'ς?:tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Να σου εξηγησω τη λογικη μου: Εχουμε ως δεδομενο οτι ο 9ος μηνας ξεκιναει με το που μπαινουμε στην 36η εβδομαδα.. (Διοτι ο 8ος και ο 9ος εχουν απο 5 εβδομαδες ειπαμε..) Αρα, αφου εμεις τωρα διανυουμε την 35 εβδομαδα (εχουμε κλεισει την 34η και εχουμε μπει στην 35η) σε μια εβδομαδα θα εχουμε κλεισει την 35η και θα εχουμε μπει στην 36η..

Ειναι σαν τα λεπτα της ωρας.. οταν πχ λεει το ρολόι 11:09':35'', σημαινει οτι διανυουμε το 10ο λεπτο μετα τις 11.. ;) γιατι τα 9 λεπτα τα εχουμε κλεισει, εχουν περασει.. ;)

Αλλο παραδειγμα... Εγω γεννηθηκα το '80 (βολευει γιατι ειναι στρογγυλο..) Τον Ιανουαριο του '11 εκλεισα τα 31, αρα το Γεναρη που μας ερχεται θα κλεισω τα 32!! (Παναγια μου!! :shock:), αρα τι συμπερασμα βγαζω??? Οτι εγω τωρα διανυω το 32ο ετος μου (αλλο ενα και περναω το αυλακι) και το Γεναρη του '12 θα το ολοκληρωσω..

Γι' αυτο καθε Δευτερα βαζω εναν αριθμο παραπανω απο το τικερακι, διοτι δε μας νοιαζει αυτο που εφυγε, μας νοιαζει αυτο στο οποιο μπαινουμε, αυτο που διανυουμε..

Σι πιανου καλη μ' ....

:D:D:D:D:D μπορουμε να το παμε και με τις μερες.... εχουμε ακομα 41!!!!!!!!!!

Καλα, μιλαμε, τις τελευταιες μερες ο γιοκας μου εχει τρελα κεφια!! Δε βαζει κωλο κατω.. :tongue: Τι απολαυση!!! Πρωτογνωρο συναισθημα, τελειως ομως!!! Και σκεφτομαι που ελεγα το πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης "Αυτη η περιοδος πια της εγκυμοσυνης ποσο υπερτιμημενη ειναι, σιγα τα αβγα!! " Μονο νυσταζα πολυ, δεν υπεφερα καθολου.. Μεχρι που ενιωσα το ποπ κορν να σκαει μεσα.. (ετσι μου φανηκε η πρωτη κλωτσιτσα-μπουνιτσα, δεν ξερω τι ηταν).. Καθοοοομουν μετα περιμενα να το κανει παλι... Σιγα μη μου εκανε το χατιρι... :cry: μετα που μεγαλωνε και ζωηρευε μερα με τη μερα αρχισα να νευριαζω με ολους τους αλλους που δεν ηταν διπλα μου τη συγκεκριμενη, δεκατη του δευτερολεπτου εκεινου στιγμη, να δουν το κατορθωμα του παιδιου μου.. (ανωμαλαρα τελειως, λεμε!!:tongue:) και τωρα, με το που αρχιζει ο μπομπιρας το πανηγυρι, αρπαζω το χερι οποιου ειναι διπλα μου και καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι... :tongue:

Παιρνω πισω λοιπον αυτο που ειχα πει τοτε.. Το τελευταιο τριμηνο ειναι ολα τα λεφτα!!!! :D:D:D

μια απο τα ιδια και εγω απο τις 26 θα λεω οτι μπηκα στο μηνα μου,

και πρεπει και εγω σιγα-σιγα να φτιαχνω την βαλιτσα μου.

οσο για το προηγουμενο που με ρωτησες ο αντρας μου δεν μπορει να λειτουργηση βλεποντας την κοιλια μου οπως λεει¨μας ακουει το παιδι¨

αστα να πανε απο τωρα χαζομπαμπας να φανταστης εχει κανονιση οτι το παιδι θα παει στιν ιδια φιλαρμονικη με αυτον!!!!!!!! και θα μαθει ταμπουρο για να ειναι μαζι!!!! τι να πω:P:p:p

τα λες και ειμαστε α δημοτικου πολυ κατατοπιστικη:P:p:p

αυτα....

καληνυχτα:)

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλα, μιλαμε, τις τελευταιες μερες ο γιοκας μου εχει τρελα κεφια!! Δε βαζει κωλο κατω.. :tongue: Τι απολαυση!!! Πρωτογνωρο συναισθημα, τελειως ομως!!! Και σκεφτομαι που ελεγα το πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης "Αυτη η περιοδος πια της εγκυμοσυνης ποσο υπερτιμημενη ειναι, σιγα τα αβγα!! " Μονο νυσταζα πολυ, δεν υπεφερα καθολου.. Μεχρι που ενιωσα το ποπ κορν να σκαει μεσα.. (ετσι μου φανηκε η πρωτη κλωτσιτσα-μπουνιτσα, δεν ξερω τι ηταν).. Καθοοοομουν μετα περιμενα να το κανει παλι... Σιγα μη μου εκανε το χατιρι... :cry: μετα που μεγαλωνε και ζωηρευε μερα με τη μερα αρχισα να νευριαζω με ολους τους αλλους που δεν ηταν διπλα μου τη συγκεκριμενη, δεκατη του δευτερολεπτου εκεινου στιγμη, να δουν το κατορθωμα του παιδιου μου.. (ανωμαλαρα τελειως, λεμε!!:tongue:) και τωρα, με το που αρχιζει ο μπομπιρας το πανηγυρι, αρπαζω το χερι οποιου ειναι διπλα μου και καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι... :tongue:

Παιρνω πισω λοιπον αυτο που ειχα πει τοτε.. Το τελευταιο τριμηνο ειναι ολα τα λεφτα!!!! :D:D:D

Αχ Ντινα και γω τα ιδια!! μιλαμε για μεγαλη απολαυση και πολλες δοσεις περηφανιας...

Το Σαββατο ειχε ερθει η κουμπαρα μου και ηταν ολη την ωρα με τα 2 χερια πανω στην κοιλια μου!! μετα με χαιδευε με εξυνε, και γω καθομουν σα το γατι!!!!!

οσο για το προηγουμενο που με ρωτησες ο αντρας μου δεν μπορει να λειτουργηση βλεποντας την κοιλια μου οπως λεει¨μας ακουει το παιδι¨

αστα να πανε απο τωρα χαζομπαμπας να φανταστης εχει κανονιση οτι το παιδι θα παει στιν ιδια φιλαρμονικη με αυτον!!!!!!!! και θα μαθει ταμπουρο για να ειναι μαζι!!!! τι να πω:P:p:p

Χαχαχαχα!!! Και μενα το ιδιο μου λεει... Ειναι κατα το γνωστο που λεει το μωρο με το που βγαινει και παει στον μπαμπα του και του λεει χτυπωντας το με το δαχτυλο στο δοξα πατρι " Σου αρεσει αυτο, ε?? ε??? σου αρεσει??:evil::evil: "

Αααα!! ταμπουρο εσεις?? Τελεια!!! Εμενα μου κανονισε απο τωρα το παιδι να μαθει να παιζει κιθαρα και μπουζουκι!! χαχαχα.. αμα λεμε ολοι ιδιοι ειναι, καραϊσχύει!!! :o

Αχ Ντινα και γω τα ιδια!! μιλαμε για μεγαλη απολαυση και πολλες δοσεις περηφανιας...

Το Σαββατο ειχε ερθει η κουμπαρα μου και ηταν ολη την ωρα με τα 2 χερια πανω στην κοιλια μου!! μετα με χαιδευε με εξυνε, και γω καθομουν σα το γατι!!!!!

χαχαχαχα!!! Ποσο σε καταλαβαινω! :D

μια απο τα ιδια και εγω απο τις 26 θα λεω οτι μπηκα στο μηνα μου,

και πρεπει και εγω σιγα-σιγα να φτιαχνω την βαλιτσα μου.

τα λες και ειμαστε α δημοτικου πολυ κατατοπιστικη:P:p:p

αυτα....

καληνυχτα:)

ΕΕΕτσι Κερκυραιος και να μην παει σε φιλαρμονικηηηηηη;;; δεν παιζει!!!!

Οταν σου λεει μας ακουει το παιδι να περιμενεις λιγη ωρα και μετα να του λες ''ελα τωρα που κοιμηθηκε''!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!!!

(Ασχετο αλλα να ειχα μια τσιαπατα ψημενη απο το ever green!!!υπαρχει ακομα φανταζομαι....)

Φιλακια κοριτσακι μου καληνυχτα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...