Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ατιμη περιδεση, ατιμο ιστορικο.. το σεξ ειναι μια πονεμενη μακρινη ιστορια για μας..χαχα!!

αυτη τη φορα μεχρι τον 3ο μηνα ειμασταν πιο δραστηριοι εν αντιθεση με την εγκυμοσυνη της κορης μου που η αποχη ηταν αμεση.. μετα τη περιδεση επεσε λουκετο..τωρα πια το κοβω μετα τον 3ο μηνα απο τη γεννηση του μπεμπη.. Πρωτοχρονια δηλαδη!!χαχα!!

Ειχα διαβασει σχετικα με την περιδεση στην αρχη της φιλιας μας.. Δυσκολη φαση.. δεν κανει , λεει, να ταραζεται καθολου ο τραχηλος και η μητρα, σωστα.. :?

ωραια τα παπουτσακια αλλα αν δεν τα δοκιμασει η κορη μου απ κοντα δεν ψωνιζω.. τις προαλλες πηγαμε και πηραμε παπουτσια και μεταξυ geox, nike, primigi (πολυ καλα αυτα) το καθενα ειχε τη δικη του φορμα αρα και το νουμερο διεφερε στο ποδι της.. σε αλλο φορουσε 23 και σε αλλο 24..

Χμ.. εχεις δικιο.. δεν το ειχα σκεφτει... Γαμωτο! Θα πρεπει να μαθω να σκεφτομαι σαν μανουλα πλεον... γκρρ..

σας ειπα οτι την βαλιτσα του μαιευτηριου την εκλεισα οριστικα εεε??? προχθες.. μεγαλεια!!χαχα!!

Εγω θα το αφησω για μολις μπω στο μηνα μου... Η μαμα μου δε, στην Εδεσσα, θα εχει ετοιμη τη δικη της βαλιτσα για οταν θα ερθει η ωρα.. δηλ. οταν την παρω τηλεφωνο , να μπει στο αμαξι και να κατηφορισει.. πλακα εχει.. αν και με ανησυχει να ταξιδεψει μονη της... βλεπουμε μεχρι τοτε βεβαια.. :|

Στην υγεια ολων των βαλιτσων που θα φτιαχνονται απο δω και περα λοιπον κοριτσακια!!!

:mrgreen:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοιλουμπιτσες!!!!!

γελαω με το θεμα που ανοιξατε περι σεξ, γιατι εμεις δεν ειχαμε καποιο προβλημα(ειχαμε το οκ και απο τον γιατρο) αλλα απο τον 5 προς 6 που η κοιλια μου αρχισε να μεγαλωνει επικινδυνα δεν θελει με τοιποτα ενω εγω θελω

gEsQp2.png

JjRCp2.png

sex!!! Τι είπατε τώρα ρε κορίτσια! Πάντως ενώ περίμενα ότι δεν θα θέλει ο άντρας μου, τελικά συμβαίνει το αντίθετο! Με τη κοιλούμπα και εγώ δε νιώθω άνετα! Πονεμένη ιστορία:cry:

Η βαλίτσα είναι σχεδόν έτοιμη, κάθε μέρα προσθέτω και κάτι!

Και εγώ τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιι

dbLDp2.png

[quote name=_Aristea;124708

Μαριαλενα μαλλον θα εισαι η πρωτη εκτος κ αν εχουμε κανενα νεο απο τη Λια' date=' καιρο εχει να μπει!!!!

Με το καλο λοιπον........:D

Ντινα μη στεναχωριεσαι εδω θα ειμαστε μαζι με τη snowflake οι τελευταιες των μοικανων... Θα κραταμε ενημερο το πινακακι,,,,χαχαχα!![/quote]

και εγω και εγω θα ειμαι μαζι σας και θα περιμενουμε....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

και εγω και εγω θα ειμαι μαζι σας και θα περιμενουμε....

Μαζευομαστε τελικα αρκετες για το τελος!!!!

Για να δουμε θα μεινουμε ετσι ή θα μας κανουν καμια εκπληξη τα μωρα!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλουμπιτσες!!!!!

γελαω με το θεμα που ανοιξατε περι σεξ, γιατι εμεις δεν ειχαμε καποιο προβλημα(ειχαμε το οκ και απο τον γιατρο) αλλα απο τον 5 προς 6 που η κοιλια μου αρχισε να μεγαλωνει επικινδυνα δεν θελει με τοιποτα ενω εγω θελω

χαχαχα! Δε θελει γιατι φοβαται ή δεν του κανει κλικ το θεαμα;;;

Εμεις παντως τελευταια δε βολευομαστε κιολλας...

Η αληθεια ειναι οτι εγω εχω κατι συσπασουλες κατα καιρους.. Οσο για το θεμα του βολεματος, πραγματικα εγω τουλαχιστον δεν ξερω, διοτι αν βαλουμε την πριν το Βερολινο και τη μετα το Βερολινο περιοδο, η κοιλια μου εχει διπλασιαστει.. (που λεει ο λογος) Παντως, εγω που την κουβαλαω την κοιλια και καθε μερα, χαχα, βλεπω και νιωθω μεγαλη διαφορα απο μερα σε μερα.. σας λεω, περπαταω και ξεγοφιαζομαι!!! :shock:

:tongue::tongue:

Εγω θα το αφησω για μολις μπω στο μηνα μου... Η μαμα μου δε, στην Εδεσσα, θα εχει ετοιμη τη δικη της βαλιτσα για οταν θα ερθει η ωρα.. δηλ. οταν την παρω τηλεφωνο , να μπει στο αμαξι και να κατηφορισει.. πλακα εχει.. αν και με ανησυχει να ταξιδεψει μονη της... βλεπουμε μεχρι τοτε βεβαια.. :|

Στην υγεια ολων των βαλιτσων που θα φτιαχνονται απο δω και περα λοιπον κοριτσακια!!!

:mrgreen:

Τελικα στο μηνα μας μπαινουμε στις 28;;;;;; ημερολογιακα δηλαδη;;;

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι εγω εχω κατι συσπασουλες κατα καιρους.. Οσο για το θεμα του βολεματος, πραγματικα εγω τουλαχιστον δεν ξερω, διοτι αν βαλουμε την πριν το Βερολινο και τη μετα το Βερολινο περιοδο, η κοιλια μου εχει διπλασιαστει.. (που λεει ο λογος) Παντως, εγω που την κουβαλαω την κοιλια και καθε μερα, χαχα, βλεπω και νιωθω μεγαλη διαφορα απο μερα σε μερα.. σας λεω, περπαταω και ξεγοφιαζομαι!!! :shock:

:tongue::tongue:

εχεις παρατηρησει οτι ολες οι εγκυες περπατανε με συγκεκριμενο τροπο;;;

σαν παπιες δεν παμε;;;;;;; χαχαχα!!!

Ασε, και που εισαι ακομα Ντιναααααααα!

Τι να σου πω βρε πουλακι μου... μαλλον... :confused:

Η λογικη αυτο λεει παντως..

Οτι θα "κουόταρα" (θα πεσει ο Μπαμπινιωτης να με πλακωσει) τον εαυτο μου, δεν το περιμενα.. αχαχχα.. τεσπα...

Αριστεα, αν δεν τα εχω κανει σαλατα στο μυαλο μου, υπερηχογραφικα μπαινουμε στην 36 η εβδομαδα τη Δευτερα που μας ερχεται (ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!) αρα μπαινουμε στο μηνα μας!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΒΑΛΙΤΣΑ??????

:shock::shock:

Οταν κανουμε nst (καρδιοτοκογραφο) πρεπει να ειμαστε φαγωμενες στανταρ?

:confused::confused:

Δεν εχω ιδεα...

Παντως οταν ρωτησα το γιατρο μου γι'αυτο μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαιο να γινετε σε ολες τις εγκυμοσυνες!

εχεις παρατηρησει οτι ολες οι εγκυες περπατανε με συγκεκριμενο τροπο;;;

σαν παπιες δεν παμε;;;;;;; χαχαχα!!!

Ασε, και που εισαι ακομα Ντιναααααααα!

Ναι, ναι.. Ετσι ειναι, πραγματι.. Αν και προτιμω να λεω οτι πηγαινω σαν αυτοκρατορικος πιγκουινος.. πιο glam, δεν ειναι? :tongue: (εκτος απο glam, βεβαια, ειναι και μονογαμικος , και το πιο σημαντικο, καταπληκτικος γονιος!!! Εριξα κλαμα με το Happy Feet! Ασε! :oops: )

Δεν εχω ιδεα...

Παντως οταν ρωτησα το γιατρο μου γι'αυτο μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαιο να γινετε σε ολες τις εγκυμοσυνες!

Απο τί εξαρταται δηλαδη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...