Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εγω παντως θα το πω..

ας ειμαστε ολες μεσα στο μηνα μας και δεν ξερετε ποιες μπορει να κανετε την εκπληξη και να γεννησετε σε ασχετο χρονο απο αυτο που υπολογιζετε..

βεβαια φτου φτου να μη το ματιασω για οσες επιθυμειτε να φατε ολο το μηνα.. αλλα πιστευω οτι απο την 37η και μετα ολα καλοδεχουμενα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας παραθετω παρακατω λινκ για σάιτ με παπουτσακια για μωρα, μου τα εστειλε μια φιλη μου, επισης, εμπειρη μανουλα.. Ενταξει, αργουμε ακομη για παπουτσακια, αλλα αφου σιγα σιγα θα εχουμε γεννητουρια, ας ειμαστε ετοιμες.. :D Βασικα, μου ειπε οτι συμφερει οικονομικα.. τωρα δεν ξερω..αν σας βολευει εσεις θα το κρινετε...

http://www.robeez.com/EN-EU/default.htm?PriceCat=4&Lang=EN-EU&RefID=20111017_eu_msboot

http://www.pediped.com/

:tongue:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

δεν θυμαμαι ποια με ρωτησε..

βαση ΠΗΤ εχω μπει στο μηνα μου απο προχθες.. βασει τικερ μπαινω αυριο στην 36η εβδομαδα..

Εγω ρωτησα.. Τελεια, τελεια... ;)

Με το καλο!

Σας παραθετω παρακατω λινκ για σάιτ με παπουτσακια για μωρα, μου τα εστειλε μια φιλη μου, επισης, εμπειρη μανουλα.. Ενταξει, αργουμε ακομη για παπουτσακια, αλλα αφου σιγα σιγα θα εχουμε γεννητουρια, ας ειμαστε ετοιμες.. :D Βασικα, μου ειπε οτι συμφερει οικονομικα.. τωρα δεν ξερω..αν σας βολευει εσεις θα το κρινετε...

http://www.robeez.com/EN-EU/default.htm?PriceCat=4&Lang=EN-EU&RefID=20111017_eu_msboot

http://www.pediped.com/

:tongue:

Ντινα παραγγελνεις κ στελνουν κ Ελλαδα;; γιατι πολλα εχω βρει κ γω αλλα δεν...

Δημητρα εννοειται οτι απο 37η και μετα τα περιμενουμε με χαρα τα νινια!

Εγω παντως δε θα ηθελα να παρω ολο το μηνα γιατι ισως μετα να ερθει το αγχος, οπως εγραψα κ εχτες.... Βεβαια εχτες που μιλαγαμε με το γιατρο για αρκετη ωρα, με εβαλε στη θεση μου κ φυσικα ειπε οτι ειναι νωρις να τα σκεφτομαι!!

Α! επισης μου ειπε οτι απο τις 37 κ μετα βοηθαει πολυ το σεξ.....για οσες ενδιαφερονται κ φυσικα αν υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ντινα παραγγελνεις κ στελνουν κ Ελλαδα;; γιατι πολλα εχω βρει κ γω αλλα δεν...

Δημητρα εννοειται οτι απο 37η και μετα τα περιμενουμε με χαρα τα νινια!

Εγω παντως δε θα ηθελα να παρω ολο το μηνα γιατι ισως μετα να ερθει το αγχος, οπως εγραψα κ εχτες.... Βεβαια εχτες που μιλαγαμε με το γιατρο για αρκετη ωρα, με εβαλε στη θεση μου κ φυσικα ειπε οτι ειναι νωρις να τα σκεφτομαι!!

Α! επισης μου ειπε οτι απο τις 37 κ μετα βοηθαει πολυ το σεξ.....για οσες ενδιαφερονται κ φυσικα αν υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις....

Οσο για το σεξ, δεν ξερω για εσας, τοσο εγω οσο και ο Αντ εδω και 3 εβδομαδες, φοβομαστε πολυ.. μετα τη 37η το διαπραγματευομαστε παλι... ;)

ατιμη περιδεση, ατιμο ιστορικο.. το σεξ ειναι μια πονεμενη μακρινη ιστορια για μας..χαχα!!

αυτη τη φορα μεχρι τον 3ο μηνα ειμασταν πιο δραστηριοι εν αντιθεση με την εγκυμοσυνη της κορης μου που η αποχη ηταν αμεση.. μετα τη περιδεση επεσε λουκετο..τωρα πια το κοβω μετα τον 3ο μηνα απο τη γεννηση του μπεμπη.. Πρωτοχρονια δηλαδη!!χαχα!!

ωραια τα παπουτσακια αλλα αν δεν τα δοκιμασει η κορη μου απ κοντα δεν ψωνιζω.. τις προαλλες πηγαμε και πηραμε παπουτσια και μεταξυ geox, nike, primigi (πολυ καλα αυτα) το καθενα ειχε τη δικη του φορμα αρα και το νουμερο διεφερε στο ποδι της.. σε αλλο φορουσε 23 και σε αλλο 24..

ατιμη περιδεση, ατιμο ιστορικο.. το σεξ ειναι μια πονεμενη μακρινη ιστορια για μας..χαχα!!

αυτη τη φορα μεχρι τον 3ο μηνα ειμασταν πιο δραστηριοι εν αντιθεση με την εγκυμοσυνη της κορης μου που η αποχη ηταν αμεση.. μετα τη περιδεση επεσε λουκετο..τωρα πια το κοβω μετα τον 3ο μηνα απο τη γεννηση του μπεμπη.. Πρωτοχρονια δηλαδη!!χαχα!!

χαχαχαχαχα!!!!!!!

Εμεις στην αρχη δεν καναμε λογω αποκολλησης μας το ειχε απαγορευσει ο γιατρος.. Απο τον 5ο κ μετα κατι πηγαινοερχεται αλλα οχι τακτικα...

Θα ξαναβρουμε τους ρυθμους μας σιγα-σιγα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι με την κοιλουμπα, τις καουρες, τα τεντωματα του μωρου ποσο να συγκεντρωθεις και να χεις ορεξη.. ειδικα αν εχεις και αλλο παιδακι να τρεχεις πισω ολη μερα..πιστευω οτι ειναι εντελως θεμα ορμονων η επιθυμια για σεξ στη διαρκεια μιας τελειομηνης εγκυμοσυνης..απο μερια των γυναικων δηλαδη.. οι ανδρες παντα θα ζητανε με τον ενα η τον αλλο τροπο..

καλα ηταν στο β τριμηνο σιγουρα που η κατασταση ηταν πιο υποφερτη.

Εμείς πάντως απο την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος δεν...

Εκείνος θέλει αλλά εγώ δν μπορώ ρε κορίτσια!!!:tongue::tongue::tongue:

δεν πειραζει.. να κανει υπομονη.. μετα θα σε εχει ξανα απεριοριστα (λεμε τωρα)

μου τη δινουν ομως κατι τυποι που παρεξηγουνται που η γυναικα τους στην εγκυμοσυνη δεν θελει η φοβαται να χει επαφες.. ειδικα δεν τους καταλαβαινω οταν υπαρχει προβλημα η επικινδυνοτητα και ως προληψη η αποχη ενδεικνυται..

αποκοιμηθηκε και η μικρη αφου κουτουλαγε ολο το απογευμα απο τη νυστα και σημερα δεν επεμεινα να την κοιμησω για μεσημερι λογω του καρουμπαλου..παω και εγω να μπω κατω απο το παπλωμα μεχρι να αποφασισω να παω τελευταια φορα τουαλετα..

φαινεται οτι βαριεμαι εεεεε???χαχα!!

σας ειπα οτι την βαλιτσα του μαιευτηριου την εκλεισα οριστικα εεε??? προχθες.. μεγαλεια!!χαχα!!

δεν πειραζει.. να κανει υπομονη.. μετα θα σε εχει ξανα απεριοριστα (λεμε τωρα)

μου τη δινουν ομως κατι τυποι που παρεξηγουνται που η γυναικα τους στην εγκυμοσυνη δεν θελει η φοβαται να χει επαφες.. ειδικα δεν τους καταλαβαινω οταν υπαρχει προβλημα η επικινδυνοτητα και ως προληψη η αποχη ενδεικνυται..

Οχι εντάξει καταλαβαίνει!! Απλά πετάει καμιά σποντούλα που και που!!!

αποκοιμηθηκε και η μικρη αφου κουτουλαγε ολο το απογευμα απο τη νυστα και σημερα δεν επεμεινα να την κοιμησω για μεσημερι λογω του καρουμπαλου..παω και εγω να μπω κατω απο το παπλωμα μεχρι να αποφασισω να παω τελευταια φορα τουαλετα..

φαινεται οτι βαριεμαι εεεεε???χαχα!!

σας ειπα οτι την βαλιτσα του μαιευτηριου την εκλεισα οριστικα εεε??? προχθες.. μεγαλεια!!χαχα!!

Αχ εγώ ακόμα δεν σιδέρωσα!! :tongue::tongue::tongue:

Καλή σου νύχτα προσπ.!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...