Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αθηνα μεναμε,απλα ειχαμε φυγει λογω δουλειας του αντρα μου για ενα χρονο Αιγιο(χαλια),,,τωρα φυσικα που ξαναμειναι εγκυος το πιεσαμε και ξαναγυρισαμε εδω γιατι ειναι λιγο δυσκολο να πηγαινοερχομαι για εξετασεις(δεν εμπιστευομαι αλλον γιατρο)!!

Εμενα απο την αυχενικη μου ειπε κοριτσακι(δεν εβλεπε λεει κατι να κρεμετε χαχαχα)και στην πρωτη μου κορη απο την αρχη το βρηκε..

Αριστεα παω για υπνο φιλη μου,,αν γινει κατι και δεν μπω μεχρι την πεμπτη σου ευχομαι με το καλο να ξαναδεις τον μπεμπουλακο σου!!Καληνυχτα!!!!Καλο ξημερωμα!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!:D

Αριστέα όλες αγορομάνες εδώ??? Μα καλά πόσους παίδαρους θα βγάλουμε????:D:D

Ευτυχώς ήρθε η Λία με τα κοριτσάκια της και θα έχουμε επιλογή για νύφες!!! Ή μάλλον εκείνες θα έχουνε επιλογή για γαμπρούς....χαχαχα...:P

γεια σας..καλως ηρθαν οι νεες μανουλες.. και η αγορομανα και η κοριτσομανα (ετσι για αλλαγή δηλαδη!!)

εγω γυρισα απο το εξοχικο για διαφορες εκκρεμοτητες και μαλλον θα ξαναπαω απο εβδομαδα..

βασικα ειμαι δεν ειμαι εκει μια και το αυτο αφου δεν μετακινουμαι και δεν κανω και μπανια..μονο για τη μικρη με νοιαζει..κατα τάλλα περιμενω μαζι σας τον πελαργο..

στον Ιανουαριο 2009 που γραφω μιας και εχω ηδη μια κορη 2,5 ετων ειμαστε σχεδον ολες κοριτσομανες.. μονο 3 αγορια (το ενα δυστυχως αρρωστησε και απεβιωσε μετα απο ενα χρονο) και ολες οι αλλες 7 κοριτσια..

καπου πηρα ματι οτι και ο Ρουβας που γεννανε Νοεμβριο περιμενουν μαλλον αγορι..

ειναι μηνες που πεφτουν πιο πολυ κοριτσια, αλλοι αγορια, αλλοι εχουν πιο πολλες παλλινδρομησεις..

τον Οκτωβρη που παλλινδρομησα, μαζι με εμενα παλλινδρομησαν αλλα 4 κοριτσια που γνωριζομασταν απο το φορουμ και θα γεννουσαμε τον ιδιο μηνα..τυχαιο??? δε νομιζω..μαλιστα στο parents ποτε δεν ανοιξε καφε Μαιος 2011.

Ολα να πανε καλα μανουλες και αρχι μανουλες.. καλο κακι ηρεμο καλοκαιρι να χουμε και μετα θα ναι ενα τσιγαρο (μεγαλο ομως) δρομος..

φιλια!

Prosperous welkome back!!! Εμείς όπως βλέπεις πολλαπλασιαζομαστε...χιχι!! Έτσι ειναι οι μανουλες δεν μας νοιάζει πολυ για μας αρκεί τα παιδιά να ειναι και να περνάνε καλα..

Ελενη όλες αγόρια εκτός απο τη Λία που μας ήρθε έχτες...

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι με όλο το θάρρος... Έχω πααααρα πολλα υγρά κολπικα ειναι φυσιολογικό;; Εσείς έχετε!;!;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Μόλις ήρθα στη δουλειά πάλι....:confused:

Prosperous καλώς σε βρήκαμε!!!! Να σου ζήσει η κορούλα και με το καλό να έρθει και το άλλο μπεμπέ στον κόσμο!!!:D

Στεναχωρήθηκα που διάβασα για το αγοράκι που μετά από ένα χρόνο απεβίωσε....:(:( Κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα....ουφ...μακρυά απ'όλες μας αυτά...

Καλά και γερά να είναι τα παιδάκια μας κι ας είναι όσο μεγάλο θέλει το τσιγάρο....Ο πιο ωραίος δρόμος είναι αυτός....εσύ αφού είσαι ήδη μανούλα το ξέρεις καλύτερα από μας!!!

Αριστέα εγώ είχα υγρά αρκετά και όταν ρώτησα το γιατρό μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αφού κάναμε κολπική καλλιέργεια και δεν είχε δείξει κάτι...αν έχεις κάνει κι εσύ, στην αρχή της εγκυμοσύνης τότε να μην ανησυχείς!! Τώρα δεν έχω τόσα πολλά αλλά έχω διαβάσει στο ίντερνετ ότι οι περισσότερες έχουνε...;)

Διαφημίσεις

Ελενη καλησπερα, Ειχα κσνει στην αρχη καλλιεργεια κολπικου υγρου και κολπικο επιχρυσμα αν θυμαμαι καλα... και ηταν ολα καθαρα, αλλα θα ρωτησω το γιατρο μεθαυριο για καλο και για κακο, γιατι ερχονται και διακοπες να ξερουμε τι θα κανουμε με τη θαλασσα...καταλαβαινεις...!!

και παλι εδω..

συνηθως τα υγρα ειναι αρκετα, το θεμα ειναι να μη μυριζουν υποπτα η το χρωμα τους να μην ειναι δυσαναλογο αλλα και παλι αν γινονται οι εξετασεις που συνηθιζουν να κανουν μια η δυο φορες στη διαρκεια της εγκυμοσυνης ειναι ολα υπο ελεγχο..

εγω μετα απο 4 εγκυμοσυνες σε αυτη ειχα λιγους μυκητες και επαιρνα κολπικα υποθετα μετα την επεμβαση της περιδεσης.. βεβαια εμενα ο γιατρος μου εχει την τακτικη λογω της περιδεσης στις αρχες καθε μηνα μεχρι τον 8ο να μου χορηγει και μια διαφορετικη αντιβιωση για να αποκλειονται ενδεχομενοι κινδυνοι στον κολπο και αυτες για 4 μερες και οχι παραπανω ωστε να αποφευχθει πιθανοτητα ιογενων μολυνσεων..

ο καθενας γιατρος κανει τα δικα του.. με τη κορη μου αυτα λειτουργησαν.. ελπιζω και εδω το ιδιο..

προσωπικα εχω...απαλλαχτει.. απο το στρες της θαλασσας αφου ειναι απαγορευμενη δραστηριοτηα λογω της επεμβασης..

Οχι τα υγρα ειναι κλασσικα δε μυριζουν κ δεν ειναι υποπτα, αλλα μου εκανε εντυπωση γιατι ειναι παρα πολλα!!

Μια χαρα θα σου πανε ολα και σε αυτη την εγκυμοσυνη..

Οσο για τη θαλασσιτσα τελικα μια ιδεα ειναι και να μου πει να μην κανω μπανιο δε θα τα βαψω μαυρα, ετσι κιαλλιως στην Αθηνα δεν προκειται να παω για μπανιο για κανενα λογο, προτιμω να κατσω σπιτι να αναψω και το aircondition και να μαι μια χαρα!! Υπαρχουν κι αλλα ωραιες ασχολιες το καλοκαιρακι...

κοιτα.. αυτο λεω στον ανδρα μου.. οσο δεν εχω μπει καθολου στη θαλασσα λιγο με νοιαζει που δεν κολυμπω..μου αρκει και να μαι στη σκια και να βρεχω τα ποδια μου.. βεβαια αν κανει 50 βαθμους ζεστη αλλαζει το πραγμα αλλα και εκει το κλιματιστικο κανει πιο αποτελεσματικη δουλεια..χαχα!!

μου αρεσει που μεγαλωνει η παρεα μας και πιστευω οτι θα εχουμε και νεα "κρουσματα" εν καιρο..

Οπως το 'πες εσυ.. οσο περναει ο καιρος θα ερχονται κι αλλες φουσκοκοιλιτσες... Και απο Σεπτεμβρη θα ειμαστε φουλ..!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μπεμάκια!!!!!:D

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ όταν πιάσουν οι ζέστες να κάνω μπάνιο αλλά όχι ηλιοθεραπεία!!! Παρόλ'αυτά όμως εγώ δεν θα κάνω....θα περιμένω το επόμενο καλοκαίρι να πάμε για μπάνιο με το αντράκι μας να πλατσουρίζει στο σωσίβιο...χαχαχα...:D:D

Αν πιάσουν και οι πολλές οι ζέστες, θα προτιμήσω κι εγώ το σπιτάκι μου με το aircondition...:rolleyes:

Στις 5 Ιουλίου έχω ραντεβού για την Β' επιπέδου....αργεί ακόμα....ουφ πως θα περάσουνε οι μέρες??? Θέλω να δω το μπεμπίνι μου...:( Τουλάχιστον θα το χορτάσω στην εξέταση που διαρκεί αρκετά...όσο και η αυχενική νομίζω!!!:D:D

Πηγαίνω σε γυναικολόγο που συνεργάζεται με μία κλινική αλλά αποφάσισα να γεννήσω στο νοσοκομείο....μετά τη Β' επιπέδου θα κλείσω ραντεβού με γιατρό του νοσοκομείου να δω τι γίνεται....

Βέβαια τον γιατρό μου δεν θα τον αφήσω επειδή τον εμπιστεύομαι!! Θα με παρακολουθεί κι αυτός και ο γιατρός του νοσοκομείου κι έτσι θα έχω τη δυνατότητα να βλέπω το μωρό μου δύο φορές το μήνα...χαχα...αλλά η γέννα θα γίνει στο νοσοκομείο...Πρώτα ο Θεός!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελενη μια χαρα σε βρίσκω, σε ποιο νοσοκομείο λες να γεννήσεις;; Θα γλυτωσεις κ πολλα έξοδα έτσι. Έχεις πει στο γιατρο σου ότι δε θα σε ξεγεννησει αυτός;; Πως το πήρε;; Εσυ έχεις νωρίς τη β΄επιπεδου Εγώ κατα τις 20 Ιουλίου μάλλον, μιας κ μας χωρίσουν κ κάποιες βδομάδες...

Καλα Όσο για το Επομενο καλοκαίρι θα γίνει χαμός.. Βέβαια Εγώ δεν πάω ακόμα τόσο μακρυά.... Αλλά θα έρθει κ αυτο, πρώτα ο Θεός....

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελενη μια χαρα σε βρίσκω, σε ποιο νοσοκομείο λες να γεννήσεις;; Θα γλυτωσεις κ πολλα έξοδα έτσι. Έχεις πει στο γιατρο σου ότι δε θα σε ξεγεννησει αυτός;; Πως το πήρε;; Εσυ έχεις νωρίς τη β΄επιπεδου Εγώ κατα τις 20 Ιουλίου μάλλον, μιας κ μας χωρίσουν κ κάποιες βδομάδες...

Καλα Όσο για το Επομενο καλοκαίρι θα γίνει χαμός.. Βέβαια Εγώ δεν πάω ακόμα τόσο μακρυά.... Αλλά θα έρθει κ αυτο, πρώτα ο Θεός....

Κι εγώ φοβάμαι να πάω με το μυαλό μου τόσο μακρυά αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ ονειρεύομαι!!!!

Όχι δεν έχω πει ακόμα στο γιατρό μου ότι δεν θα γεννήσω εκεί αλλά πάμε οικογενειακώς εκεί και πολλές γνωστές μου κι έτσι κάνουνε!! Τις παρακολουθεί αυτός και μετά γεννάνε στο νοσοκομείο!!

Δεν έχει πρόβλημα γιατί ξέρει πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός!!!:rolleyes:

Θα γεννήσω στο νοσοκομείο του Βόλου!!

Εσύ είσαι δύο βδομάδες μικρότερη από μένα οπότε σωστά θα κάνεις Β' επιπέδου λίγο αργότερα!!!;)

καλη σας μερα!!τι κανετε?πως ειστε?εγω δεν μπαινω κ πολυ συχνα ....δυο τρεισ φορες εχω ξαναγραψει!!!κ εγω β επιπεδου εχω στισ 4ιουλιου κ μου εχει βαλει μαζι κ υπερηχοκαρδιογραφημα!!!δεν βλεπω την ωρα για να παω!!οσο για την θαλασσα κ μαινα μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανιο μονο μακρια απο την αμμο!!

καλη σας μερα!!τι κανετε?πως ειστε?εγω δεν μπαινω κ πολυ συχνα ....δυο τρεισ φορες εχω ξαναγραψει!!!κ εγω β επιπεδου εχω στισ 4ιουλιου κ μου εχει βαλει μαζι κ υπερηχοκαρδιογραφημα!!!δεν βλεπω την ωρα για να παω!!οσο για την θαλασσα κ μαινα μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανιο μονο μακρια απο την αμμο!!

Καλημέρα Μαριαλένα!!!:D

Μαζί είμαστε στη Β'επιπέδου δηλαδή με μία μέρα διαφορά!!!

Ναι σου είπε μακρυά από την άμμο για τυχόν ουρολοίμωξη κλπ όπως και να αλλάζουμε μαγιό αμέσως μετά το μπάνιο πάλι για τον ίδιο λόγο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...