Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σπαστικο να πλενεις και να σου λερωνονται απο την απλωστρα.. εμενα την αλλη φορα μου την εριξε κατω και μου τρυπησε σε δυο σημεια η κουρτινα δηθεν οργαντζα της κορης μου απο τις λογχες στα καγκελα..συν οτι ξαναπλυθηκε..

Καλησπέρα κορες, δυστυχώς ποτέ δεν σας προλαβαίνω online και νιώθω οτι μιλάω στα ντουβάρια!!!

Το πλυντήριο που έχω τώρα μέσα , πλένετε για τρίτη φορά!! Η απλόστρα συνέχεια πέφτει και ειναι και ρουχαλάκια της μικρής, το τελευταίο πλυντήριο!! Αυριο που έχουν όλοι απεργία λέτε να απεργεί κ ο γιατρός μου?

καληερα κοριτσια μου,τι μου κανετε?εμεις μια χαρα,μολις γυρισαμε απο το ντομπλερ κ το βιοφυσικο προφιλ.ολα μια χαρα,ειναι 2.034 κιλα,και ολα καλα.το γελιο ητανε,οτι ειχαμε ραντεβου στις 8 το πρωι,και μπηκαμε αμεσως για καρδιοτοκογραφο.κατσαμε μιση ωρα,μετα περιμεναμε λιγο,μετα καναμε τον υπερηχο,και μου λεει στο τελος ο γιατρος¨εισαι νηστικη? ναι λεω εγω.ωραια μουλεει,πηγαινε φαε και ξαναελα γιατι το μωρο κοιμαται και θελουμε να δουμε τις κινησεις του.ε,τσακισα μια ζαμπον/τα και μια σοκολατα,και ξαναφαγαμε αλλη μιση ωρα ακογωντας το ντουκου ντουκου της καρδουλας του.ε,με ταραξε στην κλωτσια,καθε δευτερολεπτο παταγα το κουμπι...

Αρστεα,μπραβο για το μπεμπεκι,ολα καλα θα πανε.

Και στα πολοιπα μωρακια φυσικα

α,και μενα ωριμανση 2 ο πλακουντας,...αντ πλησιαζουμε πωπωπωπωωπω:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μια χαρά και το δικό σου μπεμπάκι!! Θα έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα όταν θα αρχίσουν οι καρδιοτοκογράφοι γιατί γενικός δεν είναι πολύ κινητικό μωρό!! :P

Καλημέρα και από εμένα!!

Πωπωπωπω, πόσα είχατε γράψει καλέ;; Σας διάβασα όμως όλες και χάρηκα με όλα σας τα καλά νέα! Αριστέα και Ανδριάννα, μια χαρά τα μωράκια σας!!! Πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ο καιρός!!

Κυριακή τι καλά που βρήκες άλλον γιατρό , απόλαυσε τώρα όσο έμεινε και μπορείς!!

εγω μαγειρευα πριν και ηρθε η κορη μου απο το σαλονι τρεχοντας και καπου σκονταψε (κλασικα!) και επεσε και χτυπησε με το μετωπο πανω στην κασα της πορτας της κουζινας.!

Αχ περαστικούλια στην μικρούλα σου!!! Εγω πιστεύω θα αγχώνομαι πολύ με κάτι τετεια, ελπίζω με τον καιρό να ηρεμίσω!!

καλη ξεκουραση Αρτεμις.. (αληθεια γιορταζεις στις 20??)

εγω με τον δικο μου δεν εχω καμια χημεια.. απλα μου χει κατσει να πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικος..ποσο καλος η κακος ειναι δεν μπορω ακομη και τοσα χρονια μετα συνεργασιας να ξερω..απλα δεν τον αντιπαθω.. σιγουρα θα ηθελα να ηταν πιο εκφραστικος και ομιλητικος αλλα δεν με νοιαζει και πολυ..

Και εμένα ο γιατρός μου δεν είναι πολύ ομιλητικός!! Και κάποιες φορές νιώθω ότι μιλάει με γρίφους , αλλά τον εμπιστεύομαι!! Έχει και αυτός πολύ δουλειά και κολλάω να τον πάρω τηλ. 2 φορές μάλιστα που τον πήρα δεν το σήκωνε!! Για κάτι φίλες μου είναι πολύ αρνητικό αυτό.!! Α!! και δεν κάνει και επισκληρίδιο!! ;)

weBzp2.png

qUMVp3.png

Γεια σας κοριτσια.. Απο χτες το μεσημερι εχω να μπω.. Με εχει πιασει μια κουραση και μια στεναχωρια λογω εντερικης δυσλειτουργιας, αλλο πραγμα.. Σημερα στο τσακ ημουν να βαλω τα κλαματα απο το ζορι.. Ουφ... Θα σας διαβασω και μαθω τα νεα σας μετα το μαθηματακι μου.. φιλιαααα...;)

Καλημέρα Ντινάκι, έχω κλάψει και εγώ 2-3 φορές πάνω απο την λεκάνη σε όλη την εγκυμοσύνη, πολύ άσχημο, πολύς ο πόνος :(

weBzp2.png

qUMVp3.png

Και εμένα ο γιατρός μου δεν είναι πολύ ομιλητικός!! Και κάποιες φορές νιώθω ότι μιλάει με γρίφους , αλλά τον εμπιστεύομαι!! Έχει και αυτός πολύ δουλειά και κολλάω να τον πάρω τηλ. 2 φορές μάλιστα που τον πήρα δεν το σήκωνε!! Για κάτι φίλες μου είναι πολύ αρνητικό αυτό.!! Α!! και δεν κάνει και επισκληρίδιο!! ;)

τον ιδιο θα χουμε χαχα!!

ενιοτε απανταει.. αλλα με κανει να οτ σκεφτομαι παντα οταν θελω κατι.. βεβαια βαζω σε προτεραιοτητα την λογικη οτι πληρωνεται για να με φροντιζει και απλα προσεχω να μην ειμαι μεν ενοχλητικη αλλα να καλω οταν ξερω οτι πλεον ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι μου συμβαινει..οχι για ψιλου πηδημα!

Καλημέρα Ντινάκι, έχω κλάψει και εγώ 2-3 φορές πάνω απο την λεκάνη σε όλη την εγκυμοσύνη, πολύ άσχημο, πολύς ο πόνος :(

εγω κλαιω απο τα 12 μου και πλεον δεν καταλαβαινω απο τετοια..

υπομονη και παλι υπομονη!

Διαφημίσεις

ε δεσε την απλωστρα με ενα σχοινακι σε κανα καγκελο βρε snowflake..

σχετικα με τα παιδικα χτυπηματα..

πρεπει να υπαρχει ψυχραιμια.. οι πρωτες φορες ειναι συνηθως οι αγχωτικες και το μεγεθος του χτυπηματος..

το θεμα ιεναι οτι αν μας βλεπουν να πανικοβαλλομαστε γινονται καια υτα πιο αντιδραστικα με το τι τους συμβαινει..

αρα θελει ΚΑΙ ΕΚΕΙ μια εγκρατεια..

γεια σασ κοριτσια!!!εχω πολλεσ μερεσ να μπω κ δεν ξερω μτα νεα σασ!!δε με βολευει η καρεκλα του υπολογιστη κ δεν τον πολυ ανοιγω τελευταια!!!χθεσ ειχα γιατρο ολα καλα ειναι μου εκανε παλι νστ κανα 40λεπτο ολα καλα τελειωνω την 37 σε 2μερεσ κ μπαινω 38 την αλλη βδομαδα μπαινω για γεννα!!!!μου ειπε οτι αν νιωσω συσπασεις κ πονακια να παω δευτερα να με δει αν οχι να παω την τεταρτη κ να παρω κ βαλιτσα μαζι γιατι απο τεταρτη μεχρι σαββατο μια μερα απο αυτεσ θαμπουμε για γεννα!!!!!μια βδομαδα λοιπον μου εμεινε λοιπον|!!!!!!ο μπεμπησ ειναι 2800!!!

δεν εχω διαβασει τα νεα σασ εχει καμια αλλη προσδιορισει το ποτε παει για γαννα η θα μαι εγω η πρωτη???!!?

Μπραβο, μανουλιτσες!! Μονο ευχαριστα νεα να διαβαζω παντα.. :D

Ελενη, να σας ζησει το ανηψουδι.. Και το δικο σου γρηγορα στην αγκαλιτσα να το παρεις, πονο να μη νιωσεις σου ευχομαι..

Αριστεα και Ανδριανα, μπραβο για τα μωρα σας... Μεγαλωνουν σταθερα.. Φτου φτου..

Προσπ, περαστικα στη μικρουλα και κουραγιο με τη θεραπεια σου.. Ποτε μπαινεις στο μηνα σου? Αυριο ή σημερα? Με το καλο λοιπον.. Δε σε φοβαμαι εσενα, γεννηθηκες ετοιμη..;)

SnowFlake, περιττο να σου πω οτι εγω θα ειχα δωσει ενα κλωτσιδι στην απλωστρα και θα τη χαιροντουσαν οι τσιγγανοι στα Γυφτικα.. (δεν εχω και πολλη υπομονη τελευταια! :? ) Αντε, τελευταιο πλυντηριο, τελειωσες.. ;)

Αρτεμη, σουπερ αυτο με τα γενεθλια τα δικα σου και του αντρα σου και τη γιορτη σου.. Ωραιες συμπτωσεις ειναι αυτες...

Κυριακη, ωραιες οι αλλαγες σου.. Φανταζομαι την ανακουφιση σου.. ;) Ολα καλα να πανε...

Εν τω μεταξυ, εσεις λετε για πλακουντες και την ωριμοτητα τους, εγω γιατι νιωθω οτι εεεχωωωω ακομηηη ουχουυυυ.... απατωμαι?? Μακαρι να μην εχω ξαφνικες εκπληξεις..:|

Τωρα που τσεκαρα το χαρτι του Ντοπλερ για το δικο μου πλακουντα λεει οτι εχω Προσθιο Βαθμου 1... αααα! να ! γι'αυτο, το ειπε και η επιστημη.. εχουμε δρομο ακομη... θα σας υποδεχτω στο καφε μετα τη γεννηση των παιδιων σας και μετα θα ανηφορισω εγω για το νοσοκομειο...(ειναι εξω απο την πολη.. ;) )

Αχ, ελπιζω να μην ξεχασα καμια... Αν ξεχασα, χιλιαααα συγγνωμη...

Βλεπω ολοι θα παρουμε ομφαλικο αιμα ε? Εγω που δεν εχω το ειδικο κεντρο για να προμηθευτω το κιτ, που να παω λετε?? ΙΚΑ? Σορρυ αν το ειπατε ηδη, δεν το επιασα..

Αυριο θα παω εγω νοσοκομειο να δω μια συγγενη που γεννησε και μπορει αμα ειναι η γιατρος μου εκει να παω να με δει...

Τα λεμε αργοτερα.. πολλα φιλια..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

γεια σασ κοριτσια!!!εχω πολλεσ μερεσ να μπω κ δεν ξερω μτα νεα σασ!!δε με βολευει η καρεκλα του υπολογιστη κ δεν τον πολυ ανοιγω τελευταια!!!χθεσ ειχα γιατρο ολα καλα ειναι μου εκανε παλι νστ κανα 40λεπτο ολα καλα τελειωνω την 37 σε 2μερεσ κ μπαινω 38 την αλλη βδομαδα μπαινω για γεννα!!!!μου ειπε οτι αν νιωσω συσπασεις κ πονακια να παω δευτερα να με δει αν οχι να παω την τεταρτη κ να παρω κ βαλιτσα μαζι γιατι απο τεταρτη μεχρι σαββατο μια μερα απο αυτεσ θαμπουμε για γεννα!!!!!μια βδομαδα λοιπον μου εμεινε λοιπον|!!!!!!ο μπεμπησ ειναι 2800!!!

δεν εχω διαβασει τα νεα σασ εχει καμια αλλη προσδιορισει το ποτε παει για γαννα η θα μαι εγω η πρωτη???!!?

για τοσο γρηγορα marialena μαλλον η πρωτη θα εισαι..αν και την αλλη Πεμπτη η το Σαββατο θα παω και εγω να μου κοψει την περιδεση και υπαρχει περιπτωση να γεννησω αμεσα ειδαλλως μια απο τις επομενες μερες..

εσυ συγκεκριμενα γιατι θα μπεις τοσο προκαθορισμενα για γεννα? επειδη δειχνεις ετοιμη η θα κανεις προκληση? η εχεις καισαρικη? δεν θυμαμαι τι εχεις πει..

Προσπ, περαστικα στη μικρουλα και κουραγιο με τη θεραπεια σου.. Ποτε μπαινεις στο μηνα σου? Αυριο ή σημερα? Με το καλο λοιπον.. Δε σε φοβαμαι εσενα, γεννηθηκες ετοιμη..;)

SnowFlake, περιττο να σου πω οτι εγω θα ειχα δωσει ενα κλωτσιδι στην απλωστρα και θα τη χαιροντουσαν οι τσιγγανοι στα Γυφτικα.. (δεν εχω και πολλη υπομονη τελευταια! :? ) Αντε, τελευταιο πλυντηριο, τελειωσες.. ;)

Βλεπω ολοι θα παρουμε ομφαλικο αιμα ε? Εγω που δεν εχω το ειδικο κεντρο για να προμηθευτω το κιτ, που να παω λετε?? ΙΚΑ? Σορρυ αν το ειπατε ηδη, δεν το επιασα..

Αυριο θα παω εγω νοσοκομειο να δω μια συγγενη που γεννησε και μπορει αμα ειναι η γιατρος μου εκει να παω να με δει...

Τα λεμε αργοτερα.. πολλα φιλια..

Πρωτα απο ολα ΕΛΙΩΣΑ στα γελιο με την απλωστρα!!!Αψογη!!

δευτερον ευχαριστω για το σουπερ κοπλιμεντο.. με κολακευεις περισσοτερο απο οτι αξιζω!!χαχα!!

οσο για το κιτ εκτος Αθηνων τα στελνει το ΙΙΒΕΑΑ για να δω παλι..

Διαφημίσεις

Γεια σου marialena! Με το καλό!!!:D. έχεις αγωνία? εγώ τώρα μπάινω στην 37 και ο γιατρός μου είπε ότι αποκλέιεται να γεννήσω μέχρι τέλος του μήνα.

dbLDp2.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!

Σημερα δε μπηκα καθολου και σας διαβαζα τωρα μαζεμενες!!

Κυριακη πολυ χαρηκα με την εξελιξη οσο αφορα το γιατρο! Λητω ειπαμε εε; τωρα θα σε αλλαξω!χαχα!

Μαριαλενα μαλλον θα εισαι η πρωτη εκτος κ αν εχουμε κανενα νεο απο τη Λια, καιρο εχει να μπει!!!!

Με το καλο λοιπον........:D

Ντινα μη στεναχωριεσαι εδω θα ειμαστε μαζι με τη snowflake οι τελευταιες των μοικανων... Θα κραταμε ενημερο το πινακακι,,,,χαχαχα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Λια1111------------03/11..........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11.........Αγόρι - Λητώ

marialena1---------09/11.........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11..........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11.........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11.........Αγόρι - Γένεσις

mairaki-------------13/11.........Αγόρι - Γαία

helen83------------14/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11.........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11.........Αγόρι - Λητώ

mp1979woman----18/11..........Αγόρι - Αλεξάνδρας

bee_2--------------20/11.........Δίδυμα

oneiraki------------24/11.........Αγόρι - Ρέα

SnowFlake---------25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

areti-eleni---------26/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea-----------28/11..........Κορίτσι - Μητέρα

Dina---------------28/11..........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*-------------02/12..........Κορίτσι - Ιασώ

antridim-----------05/12..........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!------------15/12..........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Αντε οι πρωτες να παιρνουν σειρα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ααααα!!! Η πρωτη γεννα της παρεας μας!!! Με το καλο και χωρις ταλαιπωριες σου ευχομαι...

Προσπ, ευχαριστω και παλι για το λινκ, την προηγουμενη φορα αμελησα να το διαβασω, τωρα ηρθε η ωρα...;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...