Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γενναίο το κορίτσι σου! Τίποτα δεν έπαθε. Πάιδι που δεν χτυπάει δεν είναι παιδί!;)

ειμαι υπερ της αποψης αυτης αλλα οταν καθε μερα ολο και καπου σκουντουφλαει λες και αμαν πια!! δηλαδη απο τον γιο τι να περιμενω????!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως τοσα χρονια και απο εδω στο Parents και απο αλλες πηγες βλεπω οτι ο Χασιακος εχει τρελλη πελατεια.. εχει ονομα στην πιατσα και βεβαια εχει βοηθησει οτι γενναει και σε δημοσιο και σε ιδιωτικο.. ενω αν ειναι μονο σε ιδιωτικο ειναι μονοδρομος..

παντως τοσα χρονια και απο εδω στο Parents και απο αλλες πηγες βλεπω οτι ο Χασιακος εχει τρελλη πελατεια.. εχει ονομα στην πιατσα και βεβαια εχει βοηθησει οτι γενναει και σε δημοσιο και σε ιδιωτικο.. ενω αν ειναι μονο σε ιδιωτικο ειναι μονοδρομος..

Ναι είναι πολύ καλός, δεν λέει πολλά αλλά τα απαραίτητα, είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού εκτός βέβαια αν συντρέχει κάποιος λόγος για καισαρική και όντως είναι πολύ σημαντικό που είναι και στο Δημόσιο!

dbLDp2.png

καλως τα κοριτσια...!!

antridim ολα καλα με το μωρουλι!! αντε και εσυ στην ευθεια σου σιγα σιγα!

kyriak Με το καλο.. ειναι και καλο στην τιμη το Λητω..

εγω μαγειρευα πριν και ηρθε η κορη μου απο το σαλονι τρεχοντας και καπου σκονταψε (κλασικα!) και επεσε και χτυπησε με το μετωπο πανω στην κασα της πορτας της κουζινας.. πεταξε αμεσως ενα καρουμπαλο τεραστιο σκουρο, με τιποτε δεν καθεται να της βαλω παγο.. μονο λιγο βουτυρο με αφησε (εξακολουθω να θεωρω την τακτικη ηλιθια αλλα με πρηζουν καθε λιγο και λιγακι η κουνιαδα και ο ανδρας μου με αυτο και ετσι αφου η μικρη αρνουταν πεισματικα τον παγο ενεδωσα στο βουτυρο) βεβαια δεν εκλαψε αλλα η κακομοιρα εχει ενα τεραστιο σημαδι στο κεφαλι.. αγχωθηκα για λιγο, πηρα τηλεφωνο τη παιδιατρο και μου πε να χω το νου νου μην τυχον αρχισει να γκρινιαζει, να νυσταζει και να μην κανει εμετο..

απο τετοια μπολικα.. ουφ!

Σε ευχαριστώ πολυ Prosp μου! Ναι, το Λητώ είναι πιο οικονομικό από το Ιασώ..

Τα παιδιά πάντα κάπου χτυπάνε, σημασία έχει να μην είναι σοβαρό το χτύπημα, όπως είπε και η παιδίατρος θα το παρακολουθήσεις, αν και είμαι σίγουρη εφόσον ούτε έκλαψε ότι τίποτα δεν είναι! Περαστικά της!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μήπως ο γιατρός σου έχει ιατρείο στην Αλεξάνδρας και λέγεται Χασιάκος?

Όχι, δεν είναι ο Χασιάκος! Πολύ γνωστός, ίσως και ο πιο γνωστός θα μπορούσα να έλεγα, αφού κι εγώ έχω ακούσει πολλά για αυτόν τον γιατρό! Πάντα αναρωτιόμουν τι τιμή θα έχουν οι επισκέψεις του.. Και αν με τόση πελατεία βρίσκει κανείς εύκολα ραντεβού..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, δεν είναι ο Χασιάκος! Πολύ γνωστός, ίσως και ο πιο γνωστός θα μπορούσα να έλεγα, αφού κι εγώ έχω ακούσει πολλά για αυτόν τον γιατρό! Πάντα αναρωτιόμουν τι τιμή θα έχουν οι επισκέψεις του.. Και αν με τόση πελατεία βρίσκει κανείς εύκολα ραντεβού..

στο μαθημα ανωδυνου που ειχα παει την πρωτη φορα ηταν δυο κοπελες οι οποιες ειχαν αντιθετες αποψεις για τον Χασιακο..η μια ηταν ευχαριστημενη η αλλη δυσαρεστημενη κυριως διοτι δεν τον εβρισκε οταν τον ηθελε, ειχε πολυ κοσμο στο ιατρειο του και ταλαιπωρουταν να ρθει η ωρα της να εξεταστει, δεν ελεγε πολλα οπως ειπατε και παραπανω..

καμια φορα το να εχεις πολλες πελατισσες δεν ειναι παντα θετικο οταν δεν μπορεις να τις διαχειριστεις.. η αλλη η κοπελα ομως ειχε μονο θετικα να πει για εκεινον και οτι ειχαν και καλη επαφη κλπ

ειναι με λιγα λογια αυτο που λεω οτι ο δικος σου γιατρος δεν σημαινει οτι θα ειναι απαραιτητα καλος γιατρος για μενα και τουμπαλιν..εντελως υποκειμενικο ζητημα..

ειναι με λιγα λογια αυτο που λεω οτι ο δικος σου γιατρος δεν σημαινει οτι θα ειναι απαραιτητα καλος γιατρος για μενα και τουμπαλιν..εντελως υποκειμενικο ζητημα..

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο μαθημα ανωδυνου που ειχα παει την πρωτη φορα ηταν δυο κοπελες οι οποιες ειχαν αντιθετες αποψεις για τον Χασιακο..η μια ηταν ευχαριστημενη η αλλη δυσαρεστημενη κυριως διοτι δεν τον εβρισκε οταν τον ηθελε, ειχε πολυ κοσμο στο ιατρειο του και ταλαιπωρουταν να ρθει η ωρα της να εξεταστει, δεν ελεγε πολλα οπως ειπατε και παραπανω..

καμια φορα το να εχεις πολλες πελατισσες δεν ειναι παντα θετικο οταν δεν μπορεις να τις διαχειριστεις.. η αλλη η κοπελα ομως ειχε μονο θετικα να πει για εκεινον και οτι ειχαν και καλη επαφη κλπ

Σίγουρα έχει να κάνει με τη χημεία της σχέσης που δημιουργείται! Σημασία έχει η καθεμια να είναι ευχαριστημένη από το δικό της.

Πωπω εφαγα πολύ πάλι και έσκασα:cry: Πάω να τη ξαπλάρω και τ αξαναλέμε. φιλακια

dbLDp2.png

καλη ξεκουραση Αρτεμις.. (αληθεια γιορταζεις στις 20??)

εγω με τον δικο μου δεν εχω καμια χημεια.. απλα μου χει κατσει να πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικος..ποσο καλος η κακος ειναι δεν μπορω ακομη και τοσα χρονια μετα συνεργασιας να ξερω..απλα δεν τον αντιπαθω.. σιγουρα θα ηθελα να ηταν πιο εκφραστικος και ομιλητικος αλλα δεν με νοιαζει και πολυ..

λοιπον εφαγα φακες με τη μικρη συνοδευτικα με φετα και ελιτσες, για τα διαδικαστικα της ημερας εφαγα και μισο μπροκολο στον ατμο μπας και.. και τωρα χτυπαω μια μεσαιου μεγαθους ΙΟΝ αμυγδαλου...:tongue: για να κρατησω την πιστη μου διατροφη!!!!!

ηδη σκεφτομαι τι θα φαω η θα πιω το απογευμα..δηλαδη σε κανα δυο τρεις ωρες..:oops:

Διαφημίσεις

καλη ξεκουραση Αρτεμις.. (αληθεια γιορταζεις στις 20??)

εγω με τον δικο μου δεν εχω καμια χημεια.. απλα μου χει κατσει να πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικος..ποσο καλος η κακος ειναι δεν μπορω ακομη και τοσα χρονια μετα συνεργασιας να ξερω..απλα δεν τον αντιπαθω.. σιγουρα θα ηθελα να ηταν πιο εκφραστικος και ομιλητικος αλλα δεν με νοιαζει και πολυ..

λοιπον εφαγα φακες με τη μικρη συνοδευτικα με φετα και ελιτσες, για τα διαδικαστικα της ημερας εφαγα και μισο μπροκολο στον ατμο μπας και.. και τωρα χτυπαω μια μεσαιου μεγαθους ΙΟΝ αμυγδαλου...:tongue: για να κρατησω την πιστη μου διατροφη!!!!!

ηδη σκεφτομαι τι θα φαω η θα πιω το απογευμα..δηλαδη σε κανα δυο τρεις ωρες..:oops:

Εγώ σήμερα έφτιαξα αυγά στραπατσάδα, με πράσινη πιπεριά, μανιτάρια, κρεμμυδάκι, μπόλικη ρίγανη και τριμμένο κεφαλοτύρι στο τέλος! Δεν είχα όρεξη για πολλές μαγειρικές!

Το τι θα φάω το απόγευμα κι εγώ το σκέφτομαι από τόσο νωρίς, σε καθημερινή βάση!! :tongue:

Πάω κι εγώ για ξεκούραση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ σήμερα έφτιαξα αυγά στραπατσάδα, με πράσινη πιπεριά, μανιτάρια, κρεμμυδάκι, μπόλικη ρίγανη και τριμμένο κεφαλοτύρι στο τέλος! Δεν είχα όρεξη για πολλές μαγειρικές!

Το τι θα φάω το απόγευμα κι εγώ το σκέφτομαι από τόσο νωρίς, σε καθημερινή βάση!! :tongue:

Πάω κι εγώ για ξεκούραση..

ωραια η στραπατσαδα!! καλη ξεκουραση Κυριακη μου!!

Βασικα εγω θα θελα να πιω μια νταμιτζανα καφε γλυκο με γαλα.. αλλα για τοση ποσοτητα δεν το κοβω...

η πλακα ειναι οτι εγω γενικα δεν πινω καφε.. τωρα τελευταια εχω μια ταση και πινω καθε δυο μερες εναν καπουτσινο η εναν γαλλικο..ελπιζω να μην εχει αντικτυπο αργοτερα στο μωρο..στη κορη μου δεν ηπια ουτε σταγονα...

Ρε κορίτσια και νόμιζα ότι μόνο σε μένα τη γουρούνα συμβαίνει! Μιλάμε δεν προλαβαίνω να τελειώσω το μεσημεριανο και σκέφτομαι τι άλλο θα χλαπακιάσω:shock:. ¨εχω πάρει περίπου 18 κιλά βέβαια πριν ήμουν 50κ όποτε ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις με τη ζυγαριά!

Στις 20 όντως γιορτάζω και 21 έχω γεννέθλια εγώ και ο Άντρας μου:)

dbLDp2.png

Ρε κορίτσια και νόμιζα ότι μόνο σε μένα τη γουρούνα συμβαίνει! Μιλάμε δεν προλαβαίνω να τελειώσω το μεσημεριανο και σκέφτομαι τι άλλο θα χλαπακιάσω:shock:. ¨εχω πάρει περίπου 18 κιλά βέβαια πριν ήμουν 50κ όποτε ζω πρωτόγνωρες καταστάσεις με τη ζυγαριά!

Στις 20 όντως γιορτάζω και 21 έχω γεννέθλια εγώ και ο Άντρας μου:)

ααααααααα τελεια!! αντε θα σας ευχηθουμε μαζεμενα μεθαυριο λοιπον!!!

λοιπον εγω μολις ανεβηκα στη ζυγαρια και με εδειξε 76 κιλα.. βγαλε ενα κιλο απο ρουχα, και οτι ειμαι φρεσκοφαγωμενη.. αρα ακομη ειμαι γυρω στα 15 επιπλεον των κανονικων μου, οσα γεννησα την κορη μου..

εν ολιγοις ειναι οτι παιρνουν βαρος τα μωρα μας..οχι εμεις!!χαχα!!

Γεια σας κοριτσια.. Απο χτες το μεσημερι εχω να μπω.. Με εχει πιασει μια κουραση και μια στεναχωρια λογω εντερικης δυσλειτουργιας, αλλο πραγμα.. Σημερα στο τσακ ημουν να βαλω τα κλαματα απο το ζορι.. Ουφ... Θα σας διαβασω και μαθω τα νεα σας μετα το μαθηματακι μου.. φιλιαααα...;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...