Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλα ο μικρος μου κανει παρτυ αποψε αλλα και ολη μερα σημερα και μαρεσει πολυ:P:p:p:p

μιλουσα με τον ξαδελφο μου που ειναι γυναικολογος και μου προτεινε την δημοσια και μονο ομφαλοπλακουντιακο αιμα για να μου το λει αυτος κατι παραπανω θα ξερει...!!!

και εγω θα ηθελα να γεννησω λιγο μετα την 37η εβδομαδα μπας και πεσει μαζι με τα γενεθλια του αντρα μου αλλα αλλο τη θελουμε εμεις και αλλο τη θελουν τα μπεμπακια μας.....:P:p

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια.

Εχω ερωτηση. Πια ειναι η πιο σωστη θεση του πλακουντα στη φαση που ειμαστε αυτη τη στιγμη. Στην τελευταια επισκεψη αναφερει προσθιος υψηλος. Ειναι ενταξει? Εαν γνωριζεται πειτε μου! Δεν ανησυχω απλα ρωταω. Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

γα@@@ο αν το ειχα δει νωριτερα θα ρωταγα τον ξαδελφο αλλα ειμαι σιγουρη θα ξερει η προσπ

gEsQp2.png

JjRCp2.png

καλα ο μικρος μου κανει παρτυ αποψε αλλα και ολη μερα σημερα και μαρεσει πολυ:P:p:p:p

μιλουσα με τον ξαδελφο μου που ειναι γυναικολογος και μου προτεινε την δημοσια και μονο ομφαλοπλακουντιακο αιμα για να μου το λει αυτος κατι παραπανω θα ξερει...!!!

και εγω θα ηθελα να γεννησω λιγο μετα την 37η εβδομαδα μπας και πεσει μαζι με τα γενεθλια του αντρα μου αλλα αλλο τη θελουμε εμεις και αλλο τη θελουν τα μπεμπακια μας.....:P:p

ποτε δεν ξερεις καλη μου..

εγω ηταν να κανω τη κορη μου μεχρι 15/1/2009 και μου ελεγαν για πλακα οτι θα γεννησω πρωτοχρονια.. και ειλικρινα ποτε δεν πιστεψα, περιμενα η ευχομουν να συμβει κατι αναλογο.. ε! τελικα γεννησα πρωτοχρονια ξημερωμα..ειχε την πλακα του και την ιδιαιτεροτητα του..

ειδικα για οσους ξυπνουσαν με το βραδυνο hangover του νεου ετους και εβλεπαν το μηνυμα οτι γεννησαμε..ομορφες και αξεχαστες στιγμες..

Γυρισαμε απο το γιατρο μας!!!!

Ολα καλα με τη μπεμπα, εχει φτασει σχεδον τα 2.300 και προχωραμε!

Κατα τη διαρκεια του υπερηχου δε σταθηκε ουτε μια στιγμη σε μια θεση κ το ριξαμε στα γελια με το γιατρο, αφου λεει στο Νικο ''ζορικη η κορη σου φιλε!''

χαχαχα!!

Θα με ξαναδει παλι σε 2 εβδομαδες(36η) κ μετα καθε εβδομαδα!!

Του ειπα για τα βλαστοκυτταρα και ειπε πως ενοειται οτι γινετε! Οποτε μεσα στην εβδομαδα θα παμε να παρουμε το κιτ..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

γα@@@ο αν το ειχα δει νωριτερα θα ρωταγα τον ξαδελφο αλλα ειμαι σιγουρη θα ξερει η προσπ

ειναι κατι που δεν το ξερω αν και εχω απορησει.. ωστοσο το αν ειναι προσθιος υψηλος εχει μαλλον να κανει με το οτι ειναι θετικο σημαδι για φυσιολογικο τοκετο αλλιως ισως να χει σχεση με τον προδρομικο (νομιζω ετσι το λενε) οπου χρηζει χειρουγειου..(μπακαλικα αυτα που λεω αλλα ετσι τα χω καταλαβει)..

αυτο που ξερω οτι εχει σημασια ειναι η ωριμοτης του πλακουντα για τον ερχομενο τοκετο.. αν παρατηρησετε στους υπερηχους του γ τριμηνου τους χαρακτηριζουν σε ωριμοτης 1, 2 και 3.. εγω ειμαι στο 2 πριν 2 εβδομαδες..λογικα αν εχω πιασει το 3 θα ειμαι στην τελικη ευθεια για τη γεννα.

Διαφημίσεις

Γυρισαμε απο το γιατρο μας!!!!

Ολα καλα με τη μπεμπα, εχει φτασει σχεδον τα 2.300 και προχωραμε!

Κατα τη διαρκεια του υπερηχου δε σταθηκε ουτε μια στιγμη σε μια θεση κ το ριξαμε στα γελια με το γιατρο, αφου λεει στο Νικο ''ζορικη η κορη σου φιλε!''

χαχαχα!!

Θα με ξαναδει παλι σε 2 εβδομαδες(36η) κ μετα καθε εβδομαδα!!

Του ειπα για τα βλαστοκυτταρα και ειπε πως ενοειται οτι γινετε! Οποτε μεσα στην εβδομαδα θα παμε να παρουμε το κιτ..

ΤΕΛΕΙΑ!! Μπραβο στην κουκλιτσα!! ειναι και νταρντανα!! εγω στην 34 και 2 τον ειχαμε βγαλει 2600..μια χαρα δηλαδη το κοριτσακι σας!

για το κιτ θα λεγα να μην πολυβιαστεις αυτη την εβδομαδα με τις κινητοποιησεις αν δεν ειναι ο Παπαγου στον δρομο σας.. μπορει να ταλαιπωρηθειτε με απεργιες, διαδηλωσεις κλπ..οπερ και το ανεβαλλα για την αλλη εβδομαδα εγω...για να δουμε..

Ελενη να σου ζησει η ανηψουλα!!

Με το καλο σε ολες μας κ μ'ενα πονο!!!!!!:D

Μαιρακι κ εμενα ο πλακουντας μου ειναι οπισθιος υψηλος, ο γιατρος μια χαρα μου λεει οτι ειναι!

διορθωνω και εγω..οπισθιος υψηλος, οχι προσθιος..

επισης και η καθετη κεφαλικη προβολη ειναι θετικο σημαδι..

και τελος η μαλακοτητα του τραχηλου που εντοπιζεται μετα την 36-37η εβδομαδα..

ποτε δεν ξερεις καλη μου..

εγω ηταν να κανω τη κορη μου μεχρι 15/1/2009 και μου ελεγαν για πλακα οτι θα γεννησω πρωτοχρονια.. και ειλικρινα ποτε δεν πιστεψα, περιμενα η ευχομουν να συμβει κατι αναλογο.. ε! τελικα γεννησα πρωτοχρονια ξημερωμα..ειχε την πλακα του και την ιδιαιτεροτητα του..

ειδικα για οσους ξυπνουσαν με το βραδυνο hangover του νεου ετους και εβλεπαν το μηνυμα οτι γεννησαμε..ομορφες και αξεχαστες στιγμες..

λες ο αντρας μου ειναι12/11 να πεσει εκει κοντα πλακα θα εχει, παντος μαθαμε οτι ειμαι εγκυος μια μερα μετα τα γενεθλια μου...

θα ηταν η καλυτερη πρωτοχρονια για ολους σας αυτο ειναι το μονο σιγουρο

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

ΤΕΛΕΙΑ!! Μπραβο στην κουκλιτσα!! ειναι και νταρντανα!! εγω στην 34 και 2 τον ειχαμε βγαλει 2600..μια χαρα δηλαδη το κοριτσακι σας!

για το κιτ θα λεγα να μην πολυβιαστεις αυτη την εβδομαδα με τις κινητοποιησεις αν δεν ειναι ο Παπαγου στον δρομο σας.. μπορει να ταλαιπωρηθειτε με απεργιες, διαδηλωσεις κλπ..οπερ και το ανεβαλλα για την αλλη εβδομαδα εγω...για να δουμε..

Ευχαριστουμε!!

Ναι δεν ειχα σκεφτει τις απεργιες..

Θα το συνδυαζα με ''επισκεψη'' στη μανα μου που ειναι διπλα για να παρω και κατι πραγματα που μου εχει.. αλλα η αληθεια ειναι πως δε βιαζομαστε!

σημερα θα αρχισω την προληπτικη κολπικη θεραπεια.. μπλιαχ!! ποιος βαζει χερι εκει περα μετα απο τοσο καιρο..:? για 6 βραδυα.. :rolleyes:

πηρα και τις εξετασεις

Ακουσον Ακουσον!! Αιματοκριτης 37!!!!!!!!!!!!! Ουτε πριν την εγκυμοσυνη δεν το πιανα το νουμερο.. και δεν παιρνω ευλαβικα την δοση μου.. μου φαινεται η ΙΟΝ και οι πιτσες κανουν θαυματα!!χαχα!!

Το σακχαρο στα φυσιολογικα χαμηλα, η ουρια τα ιδια.. στη γενικη ουρων λιγους μικροοργανισμους βρηκαν παλι (Αλλη μια φορα στο α τριμηνο) ισως ομως ειχε να κανει με την προετοιμασια της περιοχης διοτι απεφυγα να πλυθω με γυναικολογικο σαπουνι (Χαζομαρα μου μαλλον) και προτιμησα χλιαρο νερακι.

Αντε 4 μερες ακομη μεχρι να μας δει ο γιατρος..

λες ο αντρας μου ειναι12/11 να πεσει εκει κοντα πλακα θα εχει, παντος μαθαμε οτι ειμαι εγκυος μια μερα μετα τα γενεθλια μου...

θα ηταν η καλυτερη πρωτοχρονια για ολους σας αυτο ειναι το μονο σιγουρο

ολα παιζουν !! ποτε δεν ξερεις..

ναι, οντως για εμας η πρωτοχρονια εκεινη ηταν απλα μοναδικη..βεβαια με την παραζαλη του πραγματος την επομενη και για τις επομενες μερες ξεχνουσαμε να ευχηθουμε καλη χρονια στον κοσμο αφου ειμασταν στον δικο μας πλανητη!!

Παντως θυμαμαι που οτ πρωτο γευμα στο Ιασω την ημερα της πρωτοχρονιας ηταν σουφλε, ενα περιεργο πραγμα με μαλλια αγγελου και γαριδες (πολυ γκουρμε) και ενα κουτι κοκα κολα (που δεν δινουν στα τυπικα γευματα) και καποιο γλυκο και μια μικρη βασιλοπιτα ανα θαλαμο αλλα απο τακτ δεν το αγγιξε κανεις και ετσι αν ειχε φλουρι δεν το ξερω..στο σπιτι παντως ολα τα φλουρια απο τις βασιλοπιτες επεσαν στην κορη μου!!!!!! Το χε γραφτο να ειναι η τιμητικη της!!! Ζωη να χει και εκεινη και ολα τα παιδακια του κοσμου!

Ευχαριστουμε!!

Ναι δεν ειχα σκεφτει τις απεργιες..

Θα το συνδυαζα με ''επισκεψη'' στη μανα μου που ειναι διπλα για να παρω και κατι πραγματα που μου εχει.. αλλα η αληθεια ειναι πως δε βιαζομαστε!

καλα εσεις ισως να βολευεστε και περιφερειακα απο την Αττικη οδο (η την Υμηττου νομιζω) αφου απο Κατεχακη μπαινετε πισω απο το ΓΝΑ και βγαζει ενας δρομος στο ΙΙΒΕΑΑ..

εγω πρεπει να κανω το γυρο του κοσμου απο ορια Αθηνων -Περιστεριου..βαρεθηκα μονο στη σκεψη..

σημερα θα αρχισω την προληπτικη κολπικη θεραπεια.. μπλιαχ!! ποιος βαζει χερι εκει περα μετα απο τοσο καιρο..:? για 6 βραδυα.. :rolleyes:

πηρα και τις εξετασεις

Ακουσον Ακουσον!! Αιματοκριτης 37!!!!!!!!!!!!! Ουτε πριν την εγκυμοσυνη δεν το πιανα το νουμερο.. και δεν παιρνω ευλαβικα την δοση μου.. μου φαινεται η ΙΟΝ και οι πιτσες κανουν θαυματα!!χαχα!!

Το σακχαρο στα φυσιολογικα χαμηλα, η ουρια τα ιδια.. στη γενικη ουρων λιγους μικροοργανισμους βρηκαν παλι (Αλλη μια φορα στο α τριμηνο) ισως ομως ειχε να κανει με την προετοιμασια της περιοχης διοτι απεφυγα να πλυθω με γυναικολογικο σαπουνι (Χαζομαρα μου μαλλον) και προτιμησα χλιαρο νερακι.

Αντε 4 μερες ακομη μεχρι να μας δει ο γιατρος..

6 βραδυα εε; Τι να κανεις! Μια φορα εχω κανει τετοια θεραπεια κ δεν ειναι κ οτι καλυτερο:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...