Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Νομίζω ότι οι πόνοι της μήτρας μοιάζουν με τους πόνους της περιόδου δεν νομίζω ότι μοιάζουν με τσιμπιματάκια. Αλλά και του εντέρου δεν είναι τέτοιοι. Εγώ βέβαια έχω το αντίθετο πρόβλημα με το έντερο υπερλειτουργεία!! Κακό και αυτό μην νομίζετε!! Κανένα κρυοματάκι μήπως είναι αλλά αν δυναμώσει ή επιμένει πάρε κανένα τηλέφωνο το γιατρό.

Ναι μωρε, εν τω μεταξυ, ειμαι και φοβιτσιαρα.. αν νιωσω κατι που δε μου καθεται και πολυ ως αισθηση, μουλαρωνω , μενω ακινητη και βουρ για το κρεβατι... :oops: μην εχουμε τιποτα απροβλεπτο..

Ευχαριστω Σοφακι για το τιπ... Και ενα εχω να παω για το εντερο σου..

ΕΥΓΕ!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!

Ντιναααααα! Μπηκαμε στην 35η εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλα! 5 εβδομαδες ακομα, ειναι πολλες;;;; δε νομιζω!! χαχαχαχα!!!

prosperous εχτες κ γω εφαγα κατι μ@λ@κ!ε$ και ρευομουν ολο το βραδυ.. Αλλα παρολα αυτα κοιμηθηκα καλα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ναι μωρε, εν τω μεταξυ, ειμαι και φοβιτσιαρα.. αν νιωσω κατι που δε μου καθεται και πολυ ως αισθηση, μουλαρωνω , μενω ακινητη και βουρ για το κρεβατι... :oops: μην εχουμε τιποτα απροβλεπτο..

Ευχαριστω Σοφακι για το τιπ... Και ενα εχω να παω για το εντερο σου..

ΕΥΓΕ!!!

Ντίνα μου έτσι είμαστε όλες νομίζω, εγώ κάθομαι και παρατηρώ πως αισθάνομαι ε! και όλο και κάτι βρίσκω και αγχώνομαι. Αλλά κοντεύουμε κορίτσια και μετά θα έχουμε άλλα άγχη.

Όσο για το έντερο είναι μεγάλο πρόβλημα το να είσαι συνέχεια στην τουαλέτα. Άσε τους πόνους//

NQt5p2.png

Καλημερα, Αριστακι! :D

Σοφια, μαλλον εχεις δικιο.. (που να ξερω εγω, αλλωστε??:?) Τα ακρα δεν ειναι ποτε καλα.. Ειτε στην υπερλειτουργια ειτε στη δυσλειτουργια του εντερου..:|

Καλημερα μανουλες!!

Ντιναααααα! Μπηκαμε στην 35η εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι καλα! 5 εβδομαδες ακομα, ειναι πολλες;;;; δε νομιζω!! χαχαχαχα!!!

Ετσι, οπως τις μετραω εγω - κλεισαμε την 34 (οπως λεει και το τικερακι) και μπηκαμε στην 35.. - εχουμε 6 ακομη.. Αχχ... το θεμα ειναι να τις φαμε ολες... να μην εχουμε τρεξιματα νωριτερα.. :cry:

Διαφημίσεις

Ετσι, οπως τις μετραω εγω - κλεισαμε την 34 (οπως λεει και το τικερακι) και μπηκαμε στην 35.. - εχουμε 6 ακομη.. Αχχ... το θεμα ειναι να τις φαμε ολες... να μην εχουμε τρεξιματα νωριτερα.. :cry:

Α! ναι σωστα 6...:?

λες να ηταν σημαδιακο το 5;;;; Ε! μια εβδομαδα νωριτερα καλα ειναι,, ασε που δε θα 'θελα να φτασω μεχρι την 40η:rolleyes: Γιατι νομιζω μετα θα αγχωθω!! Θελω πολυ να γινει φυσιολογικα η εξελιξη.. Να μη φτασω τη 40η κ να πρεπει να παω για προκληση...

ΑΛΛΑ οτι ειναι να γινει θα γινει..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Α! ναι σωστα 6...:?

λες να ηταν σημαδιακο το 5;;;; Ε! μια εβδομαδα νωριτερα καλα ειναι,, ασε που δε θα 'θελα να φτασω μεχρι την 40η:rolleyes: Γιατι νομιζω μετα θα αγχωθω!! Θελω πολυ να γινει φυσιολογικα η εξελιξη.. Να μη φτασω τη 40η κ να πρεπει να παω για προκληση...

ΑΛΛΑ οτι ειναι να γινει θα γινει..

Εχεις απολυτο δικιο.. Εγω στο μυαλο μου το εχω ως εξης.. Θα φαω και τη 40η εβδομαδα και την επομενη μερα, θα με πιασουν οι συσπασεις, τις οποιες θα ελεγχω απολυτα, δε θα πανικοβληθω, θα μετραω και θα χρονομετρω -να πιασουν τοπο και τα μαθηματα ανωδυνου- και οταν θα φτασει η ωρα που ειναι πολυ συχνες θα παρω τη βαλιτσουλα μου (την οποια ακομη δεν εχω φτιαξει ακομη... :oops:) και, αφου θα εχω ενημερωσει τη γιατρο, θα ξεκινησω κυρια, περιποιημενη (ελπιζω να εχω κανει αποτριχωση) και θα παω στο νοσοκομειο.. και πατ κιουτ, σε μιση ωριτσα, σαν αβγο θα μου βγει το παιδι... :tongue:

(Ααααααχχχ!!! Με βλεπω ξεμαλλιασμενη, τριχωτη και με μπυτζαμες να τρεχω πανικοβλητη στο νοσοκομειο.... και μετα θα στελνω μηνυματα να μου φερουν πραγματα για τη λειψη μου βαλιτσα... :| )

Καλημερα και απο μενα... Κι εγω κοιμηθηκα αργα χθες.. Μου εφεραν καουρα τα δαμασκηνα!! Μα ειναι δυνατον?? Εχω κι εναν πονοκεφαλο.. και αισθανομαι ποκυ αδυναμη.. Κατα τ'αλλα, πρεμιερα πρωινού ΑΝΤ1 σημερα, :tongue: θελω να εχω διαμορφωσει γνωμη για να ασκησω κριτικη στην κριτικη της μεσημεριανης ζωνης.. :rolleyes: (απο τοτε που εμεινα εγκυος και επισης, ανεργη, απολαμβανω ιδιαιτερα τις σαβουρες της τηλεορασης, με κρατανε σε φορμα και stressless.. τι να κανουμε...??? καθεις με τους αμυντικους μηχανισμους του.. ;) )

Τι ειναι και αυτο με τις απεργιες ρε παιδια? Πως την παλευετε στην πρωτευουσα? Χαρα στο κουραγιο σας.. :D

εγω εβλεπα πολυ tv στην εγκυμοσυνη της κορης μου (τοτε μαλιστα που φαγανε και τον Σεργιανοπουλο τον ηθοποιο και εζησα τον τηλεοπτικο κατασπαραγμο του..:?)

εδω δεν μου κανει κουκου να ανοιξω την tv παρα μονο αν πεσω σε κανενα ντοκυμαντερ η σε καμια καλη ταινια.. κατα τ αλλα μηδεν εργατο ωρες στην tv..

οι απεργιες εδω ειναι ενα ζορι χονδρο για τους συμπολιτες που μονο αυτοι δεν φταινε σε τιποτε αλλα και ενα χομπι των συνδικαλιστων να εξακολουθουν να κοιτανε τον κ@#$Ρ τους και να δειχνουν τον ρατσισμο τους μεταξυ ελληνων σε ολο το μεγαλειο τους..

βασικα μας εχει αφησει και λιγο αδιαφορους οσους δεν εχουμε σχεση με αυτα απλα σπαζοντας μας τα νευρα που ζουμε στη βρωμα και στη δυσοδια και δεν μπορουμε να κουνησουμε ρουπι χωρις αυτοκινητο..

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Δύσκολη νύχτα κορίτσια!!! Από τις 8 μέχρι τις 11 είχα τρομερό πόνο στο διάφραγμα, και σαν να μην έφτανε αυτό μετά έβλεπα εφιάλτες....! Δεν σας λέω τι μη σας βάζω ιδέες.

Ντίνα μου τι να πω και εγώ... Για δες το τικεράκι μου...

Προσπ μου φαίνεται ότι στα ίδια πλαίσια κινούμαστε! Τα παίρνουμε εμείς τα κιλάκια και τα μπεμπέκια μας βγαίνουν μοντελάκια!! Χά-χα!

λες ε?? βασικα εγω περα οτι τρωω σα το ζωο το αχορταγο επισης τελευταια ξαπλωμενη νοιωθω το βαρος του μωρου πιο εντονα να με πιεζει στα σωθικα και να δυσφορω σε στομαχι, πλευρα, εντερο, κυστη.. υπομονη.. ας ειναι τα λιγοτερα..

Καλημερα, Σοφακι.. Αν μπορεις ξεκουρασου.. συνηθως εγω οταν εχω τετοιες νυχτες μετα ειμαι χαλια ολη τη μερα, μη σου πω και την επομενη...

Παιδια, ειναι μια στο Πρωινο MOU που γεννησε τετραδυμα!!! :shock::shock: Με τεσσερις διαφορετικους αμνιακους!!! Και εβαλε μονο 9,5 κιλα!!!! Και λενε τα παιδια τους Α, Β, Γ και Δ! Και εχουν και ενα μεγαλυτερο παιδι... Καλα, μιλαμε απιστευτο!

Και ειπε μια ειδικος οτι η μανουλα αυτη δεν εβαλε κιλα επειδη εκανε ειδικη διατροφη αλλα και επειδη αλεθε τα φαγητα της.. Να σε δω Προσπ να τρως την πιτσα αλεσμενη και το σκορδοψωμο αλεσμενο διπλα.. αχαχα.. πλακιτσα κανω φυσικα!! ;)

(και παραδιπλα σε αλλο μπολακι μια ΙΟΝ , επισης αλεσμενη... :tongue: )

Ετσι, ετσι, ουτε καουρες ουτε τιποτα... :tongue:

με λιγα λογια η τυπισσα ΨΟΦΗΣΕ στην πεινα 9 μηνες... οχι ευχαριστω!! τα παχη μου τα καλη μου.. και η ΙΟΝ σε τεραστια συσκευασια..:tongue:

Σοφια καλημερα!!!!!

Το εντερακι πως και υπερλειτουργει; Δηλαδη πανω απο 2 φορες τη μερα; Κ πονας κιολλας;;;

Αριστέα μου μπορεί και παραπάνω... αλλά όταν ερεθίζεται το έντερο με το παραμικρό και ούτε πολλά λαχανικά ή φρούτα μπορείς να φάς δεν είναι και το καλύτερο. Άσε που με την ευαισθησία του δεν μπορείς να φας ότι θες.

NQt5p2.png

Εχω και κατι τσιμπηματακια κατω.. Και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πονοι (αδρανους) εντερου ή πονοι μητρας.. Καμια συμβουλη??

οι συσπασεις ειναι πονοι περιοδου..τα τσιμπηματακια μπορει να ειναι οτιδηποτε, οπως σου πε και η Σοφια, αν συνεχιζονται και αυξανονται μιλα με τον γιατρο σου.. ε.. σιγα σιγα αυτα θα τα χουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...