Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑ!!! Και για να μην το παραλειψω και το γκαντεμιασω... (φτου φτου σκορδο!!!) Αριστεα, 35!!!! Η τελευταια του 8ου μηνα....

35.jpg

Εχουμε ακομηηηηηη!!!!! :tongue:

Καλη εβδομαδα απο αυριο... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπεραααααα!!!!! Μπηκα για λιγο να σας διαβασω....τι κανετε?????

Δεν θυμαμαι και πολλα βεβαια ως συνηθως αλλωστε!

Καλα πατε απ'οσο βλεπω και προσπ με το καλο η γεννα...μπηκες επισημα στον μηνα σου! Εγω βαση υπερηχου μπηκα την τεταρτη στον μηνα μου και βαση ημερολογιου μπαινω την τριτη!!!!

Θα μπω αυριο να σας ξαναδιαβασω γιατι δεν θυμαμαι τιποτα και εκτος αυτου με εχει πιασει μια νυστα αλλο πραγμα...κοντευει να μου ξεκολλησει το σαγονι απο το χασμουρητο!!!

Να εχετε ενα πολυ καλο βραδυ και καλο ξημερωμα!!!!!!!!!!

Φιλακια και χαδακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!!!

χαχα! εγω βαση εβδομαδων μπαινω την Τεταρτη.. συμφωνα με ΠΗΤ μπηκα χθες.. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.. ας ερθουν οι γεννες με το καλο και στην ωρα που πρεπει και τα αλλα ειναι ψιλικοκο..

καλημερα...πολυ πρωινη αφου η πιτσα και το σκορδοψωμο ειναι αχωνευτα (καλα να παθω το γουρουνι!!) συν οτι ο μπεμπης τα τελευταια βραδυα με πιεζει παντου οταν ξαπλωνω και δεν παιρναω και σουπερ..και οπως παντα η κορουλα μου καλη της ωρα που κοιμαται το πουλακι μου μετα βραδυνα ξυπνηματα της και μερικες εμμονες να ζηταει εμενα απεγνωσμενα με εχει σηκωσει καμποσες φορες μετα τον μπαμπα της..

για να δουμε αν θα ξανακοιμηθω.. υποτιθεται πρεπει να παω στο ΙΚΑ να δωσω αιμα για τις εξετασεις (αν υπαρχει προσωπικο βεβαια αφου κατι πηρε το ματι μου για διαρκη απεργια μεχρι 21 του μηνα..)

Καλημερα και απο μενα... Κι εγω κοιμηθηκα αργα χθες.. Μου εφεραν καουρα τα δαμασκηνα!! Μα ειναι δυνατον?? Εχω κι εναν πονοκεφαλο.. και αισθανομαι ποκυ αδυναμη.. Κατα τ'αλλα, πρεμιερα πρωινού ΑΝΤ1 σημερα, :tongue: θελω να εχω διαμορφωσει γνωμη για να ασκησω κριτικη στην κριτικη της μεσημεριανης ζωνης.. :rolleyes: (απο τοτε που εμεινα εγκυος και επισης, ανεργη, απολαμβανω ιδιαιτερα τις σαβουρες της τηλεορασης, με κρατανε σε φορμα και stressless.. τι να κανουμε...??? καθεις με τους αμυντικους μηχανισμους του.. ;) )

Τι ειναι και αυτο με τις απεργιες ρε παιδια? Πως την παλευετε στην πρωτευουσα? Χαρα στο κουραγιο σας.. :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Δύσκολη νύχτα κορίτσια!!! Από τις 8 μέχρι τις 11 είχα τρομερό πόνο στο διάφραγμα, και σαν να μην έφτανε αυτό μετά έβλεπα εφιάλτες....! Δεν σας λέω τι μη σας βάζω ιδέες.

ΑΑΑ!!! Και για να μην το παραλειψω και το γκαντεμιασω... (φτου φτου σκορδο!!!) Αριστεα, 35!!!! Η τελευταια του 8ου μηνα..;)

Ντίνα μου τι να πω και εγώ... Για δες το τικεράκι μου...

Προσπ μου φαίνεται ότι στα ίδια πλαίσια κινούμαστε! Τα παίρνουμε εμείς τα κιλάκια και τα μπεμπέκια μας βγαίνουν μοντελάκια!! Χά-χα!

NQt5p2.png

Καλημερα, Σοφακι.. Αν μπορεις ξεκουρασου.. συνηθως εγω οταν εχω τετοιες νυχτες μετα ειμαι χαλια ολη τη μερα, μη σου πω και την επομενη...

Παιδια, ειναι μια στο Πρωινο MOU που γεννησε τετραδυμα!!! :shock::shock: Με τεσσερις διαφορετικους αμνιακους!!! Και εβαλε μονο 9,5 κιλα!!!! Και λενε τα παιδια τους Α, Β, Γ και Δ! Και εχουν και ενα μεγαλυτερο παιδι... Καλα, μιλαμε απιστευτο!

Και ειπε μια ειδικος οτι η μανουλα αυτη δεν εβαλε κιλα επειδη εκανε ειδικη διατροφη αλλα και επειδη αλεθε τα φαγητα της.. Να σε δω Προσπ να τρως την πιτσα αλεσμενη και το σκορδοψωμο αλεσμενο διπλα.. αχαχα.. πλακιτσα κανω φυσικα!! ;)

(και παραδιπλα σε αλλο μπολακι μια ΙΟΝ , επισης αλεσμενη... :tongue: )

Ετσι, ετσι, ουτε καουρες ουτε τιποτα... :tongue:

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ντίνα μου τι να πω και εγώ... Για δες το τικεράκι μου...

Αχ, Σοφακι, εισαι λιγο πιο πισω απο εμας.. Εμεις σημερα μπηκαμε στην τελευταια εβδομαδα του 8ου μηνα.. Απο την αλλη Δευτερα νομιζω θα λεμε κι εμεις..οτι μπηκαμε στο μηνα μας... Αντε και στα δικα σου.. ;)

(για να δουμε τί λενε και τα αστρα... :rolleyes:)

Η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ αδυνατουλα και πριν.. ειναι αναλογα και με το σκαρι.. Αλλα σαν να ετρεμε η κακομοιρα, το αγχος της καμερας, το αγχος των 5 παιδιων, ας μη γελιοματε, εδω με ενα και χρεοκοπουμε απο τα εξοδα.. αχ, ποια το ειπε, δε θυμαμαι, σορρυ...:oops:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλά βρε Prosp πότε κοιμάσαι??? Dina θα συμφωνήσω μαζί σου, το κεφάλι μου έχει γίνει πουρές απο τα μεσημεριανά αλλα δεν ξέρω πώς να καλύψω το χρόνο μου?? Μετά μετα μπεμπάκια να δουμε τι θα λέμε;)

dbLDp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλά βρε Prosp πότε κοιμάσαι??? Dina θα συμφωνήσω μαζί σου, το κεφάλι μου έχει γίνει πουρές απο τα μεσημεριανά αλλα δεν ξέρω πώς να καλύψω το χρόνο μου?? Μετά μετα μπεμπάκια να δουμε τι θα λέμε;)

Καλημερα, Αρτεμη.. Να σου πω οτι εχω παρει ποσα λογοτεχνικα βιβλια για να καλυψω αυτες τις ωρες απραξιας, αλλα μωρε, δε με τραβανε.. Ενω με τα μεσημεριανα εχω μια διαδραστικη σχεση, ειναι αλλιως.. :tongue:

Εχω και κατι τσιμπηματακια κατω.. Και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι πονοι (αδρανους) εντερου ή πονοι μητρας.. Καμια συμβουλη??

Νομίζω ότι οι πόνοι της μήτρας μοιάζουν με τους πόνους της περιόδου δεν νομίζω ότι μοιάζουν με τσιμπιματάκια. Αλλά και του εντέρου δεν είναι τέτοιοι. Εγώ βέβαια έχω το αντίθετο πρόβλημα με το έντερο υπερλειτουργεία!! Κακό και αυτό μην νομίζετε!! Κανένα κρυοματάκι μήπως είναι αλλά αν δυναμώσει ή επιμένει πάρε κανένα τηλέφωνο το γιατρό.

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...