Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μαιράκι καλωσόρισες με το καλό ο μπέμπης! Και εγώ αγόρι περιμένω!

Τι ευχάριστο που όλες φτιάχνουμε τα δωμάτια των ζουζουνιών μας! Εμένα μου λειπει η προίκα. Είχα διαλέξει μια ωραία στο Λητώ αλλά τελικά δεν τη πρόλαβα:cry:. Τώρα πρέπει να ξαναπηγαίνω να βρω άλλη.! Για παιδικά χαλία έχετε καμιά ιδέα?

Και εγώ έχω μυωπία 4,25 αλλά θα γεννήσω φυσιολογικά αν φυσικά ο μπέμπης πάρει τη σωστή θέση. Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι να μου έδωσε βεβαίωση ο οφθαλμίατρος(ΙΚΑ παιδί μου σου λέει!). Τέλος πάντων αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό μου να δούμε σε τη φάση βρισκόμαστε:?

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!!:D

Έχετε γράψει πάρα πολλά!!!!!!! Θα αναφερθώ σε ότι θυμάμαι…και θα ξεκινήσω από τα τελευταία!!

Ξύπνησα το απόγευμα και είχα έντονη επιθυμία για σοκολάτα!! Εδώ και μέρες αλλά σήμερα δεν άντεξα!! Και ήμουνα ανάμεσα στο να πάω στο μάρκετ να πάρω μερέντα ή στο περίπτερο για σοκολάτα με το σκεπτικό ότι μερέντα θα τρώω κάθε μέρα οπότε συνεπάγεται γλυκό κάθε μέρα ενώ σοκολάτα μόνο σήμερα!! Κι έτσι κατέληξα στο περίπτερο που έγραφε πως όλες οι ΙΟΝ είναι στις περσινές τιμές!!!:D

Έρχομαι λοιπόν να σας διαβάσω και πάνω που τσάκιζα τη μεγάλη ΙΟΝ αμυγδάλου διάβασα ότι Προσπ κι εσύ έφαγες μία αμυγδάλου και μία γάλακτος…χαχαχα…..Fun της ΙΟΝ τα αγόρια μας, λέμε τώρα…..:tongue::tongue:

Ντινάκι εγώ γιουβαρλάκια θα φτιάξω την Τρίτη!!!!!;)

Μαιράκι καλώς ήρθες στο καφέ μας!!!! Με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σου και να τον κρατήσεις αγκαλίτσα!!!! Όσο κι αν φαίνεται ότι οι τελευταίες εβδομάδες δεν περνάνε, περνάνε και δεν θα καταλάβεις το πότε θα γεννήσεις!!!!! Με το καλό!!!!!!:P

Ματινάκι με γεια την κούνια!!!!! Με το καλό να την γεμίσει το αγοράκι σας!!!!!!:P

Κυριακή διάβασα όσα έγραψες για τον γιατρό σου…..Απ’όλα με στεναχωρεί που έχεις βρεθεί σ’αυτή την ψυχολογική κατάσταση τώρα που σε λίγο καιρό γεννάς!!! :(

Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται να αλλάξεις γιατρό!!!

Εγώ όπως έχω ξαναπεί πηγαίνω από την αρχή στον γιατρό μου έξω και από τον Ιούλιο πηγαίνω και στο νοσοκομείο!! Στην ουσία ο γιατρός του νοσοκομείου δε με παρακολουθεί, αφού άλλος μου κάνει υπέρηχο, άλλη γυναίκα μου παίρνει την πίεση και μου γράφει φάρμακα κι εξετάσεις και ο γιατρός με βλέπει για 2 λεπτά και μου ανακεφαλαιώνει όσα μου έχουνε πει οι άλλοι δύο υπάλληλοι!! Γι΄αυτό επειδή έχω ακούσει και για άλλους δύο γιατρούς του νοσοκομείου καλά λόγια σκέφτομαι πως αν την ημέρα της γέννας δεν εφημερεύει ο γιατρός που έχω διαλέξει αλλά ένας από τους άλλους δύο, να μείνω σ’αυτούς!!!! Εξάλλου απ’ότι μου είπανε την περισσότερη δουλειά την κάνουνε οι μαίες!!!!!!! Οπότε έχουμε και λέμε, άλλος παρακολουθεί την εγκυμοσύνη μου, άλλους «με παρακολουθεί» στο νοσοκομείο, υποτίθεται, και ίσως άλλος να με ξεγεννήσει!!!!!! Μπάχαλο τα έχω κάνει…:rolleyes:

Πάντως κι εγώ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού είμαι κι έτσι θέλω να γεννήσω!!!!! Καισαρική ΜΟΝΟ αν το επιβάλλει η κατάσταση και όχι έτσι απλά για πιο γρήγορα και ανώδυνα!! Επίσης στον φυσιολογικό δνε θέλω να κάνω επισκληρίδιο!!!!!! Θέλω να νιώσω αυτόν τον πόνο....είμαι μαζόχα??:rolleyes:

Για τους άντρες της ώρας της γέννας που λέτε, αφού κι εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο ξέρω πως δεν επιτρέπουνε να παρευρίσκεται ο άντρας μέσα την ώρα του τοκετού!!!! Ο άντρας μου αρχικά ήθελε αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα άντεχε το όλο σκηνικό και στο τέλος δεν θα θέλαμε αντί να κοιτάνε εμένα οι γιατροί, να κοιτάνε τον άντρα μου….χαχαχα….από άλλους το ακούσαμε αυτό και το σκεφτήκαμε κι εμείς!! Παρόλ’αυτά θα το ρωτήσω την Παρασκευή που θα πάω κι αν τελικά αφήνουνε θα αφήσω να διαλέξει ο σύζυγος τι θέλει!!;)

Το επίδομα κυοφορίας το έχω πάρει κι εγώ από 29/09…..:D

Χθες πήρα τηλέφωνο στο ΙΚΑ για να δω αν το βοήθημα τοκετού έγινε 900 ευρώ και μου είπανε πως το ποσό είναι 1007,15…..δεν ξέρω αν θα αλλάξει από 1/11 ή από το καινούριο έτος!!:?

Για τα νοσήλεια που διάβασα…..εκεί τα έπαιξα μπορώ να πω!!! Διάβασα προχθές το λινκ που έβαλε η Ματίνα κι ενώ ήθελα να σας γράψω έπαθα ένα σοκ…..:cry:

Κι έτσι πήγα χθες στο νοσοκομείο και ρώτησα!!!!! Για ασφάλεια του ΙΚΑ, ο φυσιολογικός τοκετός δεν καλύπτεται ούτε τώρα ούτε πριν…απλά τα νοσήλεια ήτανε το 1/3 από αυτά που είναι σήμερα!!!!! Το ποσό είναι 872 ευρώ για τρεις ημέρες νοσηλείας και περιλαμβάνει τα πάντα (δωμάτιο, εξετάσεις, φάρμακα, γέννα κλπ) απλά επειδή το νοσοκομείο που θα πάω είναι γενικό κι όχι μόνο μαιευτήριο, δεν έχει λουξ δωμάτιο και τέτοια αλλά η τιμή ισχύει για όλα τα δωμάτια!! Αν χρειαστεί να μείνω και τέταρτη μέρα μέσα, είναι γύρω στα 80 ευρώ παραπάνω!!!! Ε κάτι θα δώσουμε και στις μαίες,….αλλά και στο γιατρό θα δώσουμε ότι θέλουμε εμείς!!!!! Αν ζητήσει κάτι παραπάνω, δεν θα πάρει τίποτα!!:cool:

Η καισαρική καλύπτεται 100% από το ΙΚΑ γιατί θεωρείται χειρουργείο!!!

Ουφ…έκανα ένα πρόγραμμα στο μυαλό μου για τα χρήματα που μπορούμε να μαζέψουμε για τη βάφτιση αλλά μία βγαίνει το ένα, μία το άλλο και πλέον δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα!!!! Θα δούμε τι θα γίνει και τι θα περικόψουμε απ’όσα είχαμε σκεφτεί!!!!:?

Αχ έχω κι ένα ευχάριστο: Από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα περιμένω να γεννήσει η νύφη μου τη μπουμπού της!!!!!!! :P:p Έχω πει στον αδερφό μου να με πάρει τηλέφωνο να πάω στην κλινική όταν θα γεννάει για να προλάβω να τη δω πριν γεννήσω!!!! Θα σας πω όταν γίνει!!!!:D Είναι ήδη με διαστολή 3 και περιμένουμε να την πιάσουνε οι πόνοι για τα καλά και να πάει να γεννήσει αλλιώς θα πάει με ραντεβού τη Δευτέρα!!!! Είναι 39 εβδομάδων και δεν το διακινδυνεύει άλλο ο γιατρός γιατί έχει μείνει λίγο αμνιακό υγρό!!!!!

Για τα χαλιά που διάβασα….με πείσατε!!!!! Εγώ κάθε χρόνο έπαιρνα άδεια από τη δουλειά μία βδομάδα τέλος Νοεμβρίου και τα έστρωνα τότε!!!! Τώρα θα στρώσω μόνο την κρεβατοκάμαρά μας που θα βάλουμε μέσα το παρκοκρέβατο που θα κοιμάται το μωρό τα βράδια (την ημέρα θα το έχω στο παιδικό, στην κούνια του) και μετά τη γέννα θα στρώσω το υπόλοιπο σπίτι για να μείνει καθαρό για τα Χριστούγεννα!!!!!! Μετά από δύο χρόνια, φέτος θα στολίσουμε δεντράκι και θέλω την ημέρα των Χριστουγέννων να ντύσω τον μπέμπη με φορμάκι του Άγιου Βασίλη, αν βρω κάπου εκείνες τις ημέρες!!!!! Και καμία ποδίτσα Χριστουγεννιάτικη!! Χιχι….:D

Χαλάκι για το παιδικό δεν πήρα!!!! Θα βάλω αυτό που έβαζα και θα αγοράσω ένα του χρόνου που θα μπορεί να το καταλάβει και ο μπέμπης και θα κάθεται επάνω να παίζει κιόλας!!!!!!;)

Λίγα έγραψα πάλι βλέπω…:tongue::tongue:

Σας φιλώ ΟΛΕΣ μία – μία στις κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Υ.Γ.: Α ναι κι εγώ από τις 6 το πρωί που ξύπνησα για πιπί δεν ξανακοιμήθηκα παρά μόνο το μεσημέρι!!!!!:rolleyes:

ουφ.. εγω ουτε μεσημερι δεν σταυρωνω.. σπανια καμια ωρα μεσα σε ολη την ημερα..

σημερα ειδικα η κορη μου ειναι..σεληνιασμενη.. απο το μεσημερι μεχρι τωρα ολο την κυνηγαω, της εξηγω, την μαλωνω, ολο της φωναζουμε, δεν ακουει τιποτε και κανεναν, φταιει και που δεν ηθελε να κοιμηθει παροτι την εβαλα στο κρεβατι της μπας και ξεκουραστει λιγακι με συνεπεια τωρα να κουτουλαει και επειδη δεν την αφηνω να κοιμηθει ακομη (σε καμια ωρα ειναι καλα να αρχισουμε την προετοιμασια) κανει τα μουρλα της..

ειλικρινα ειναι κατι ωρες που μουρλενεσαι..και νοιωθεις και ασχημα ως γονιος..αλλα ετσι συμβαινει συνηθως.. και απο τοσο μικρες ηλικιες μαλιστα..

Ηelen Ελληναραδες οι ανδρες του καφε.. ΙΟΝ και πασης Ελλαδος!!χαχα!

και επειδη ανεφερες κατι περι βαπτισης..

ειναι η πρωτη χρονια που δεν μπορω και εγω να σκεφθω και να προγραμματισω κατι για τον επομενο χρονο.. δεν ξερουμε ουτε πως θα παει η οικονομια ουτε τις απολαβες μας μεχρι τοτε..αστε που τα χρεη και τα εξοδα τρεχουν σαν τρελλα και δεν τα προλαβαινουμε..

η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν μου αρεσει να βαπτιζουν τα παιδια σε μεγαλες ηλικιες, θελω μεχρι τον 9-10ο μηνα να χω ξεμπερδεψει. Θα δουμε μεχρι τοτε.. υγεια να εχουμε και λεφτα να τρεχουν με καποιο τροπο..:|

Αλλιως οποτε μπορεσουμε.. τι να πω???!!!

εγω ειχα ενα απομειναρι απο την μοκετα που ειχαμε παραγγειλει για την κρεβατοκαμαρα μας και το εχω βαλει στο παιδικο αλλα μια γειτονισσα μας ειχε δωσει ενα πρασινο ανοιχτο χαλι με περιμετρικα χρωματιστα πουλακια σε πολυ καλη κατασταση και το εχω βαλει απο πανω και ετσι εχω βολευτει για την ωρα μια χαρα με αυτο..

βασικα θα προτιμουσα να εχω μια ενιαια μοκετα σε ολο το μηκος και πλατος του δωματιου αλλα χαριν οικονομιας βολευομαστε με οτι εχουμε..

ουφ.. εγω ουτε μεσημερι δεν σταυρωνω.. σπανια καμια ωρα μεσα σε ολη την ημερα..

σημερα ειδικα η κορη μου ειναι..σεληνιασμενη.. απο το μεσημερι μεχρι τωρα ολο την κυνηγαω, της εξηγω, την μαλωνω, ολο της φωναζουμε, δεν ακουει τιποτε και κανεναν, φταιει και που δεν ηθελε να κοιμηθει παροτι την εβαλα στο κρεβατι της μπας και ξεκουραστει λιγακι με συνεπεια τωρα να κουτουλαει και επειδη δεν την αφηνω να κοιμηθει ακομη (σε καμια ωρα ειναι καλα να αρχισουμε την προετοιμασια) κανει τα μουρλα της..

ειλικρινα ειναι κατι ωρες που μουρλενεσαι..και νοιωθεις και ασχημα ως γονιος..αλλα ετσι συμβαινει συνηθως.. και απο τοσο μικρες ηλικιες μαλιστα..

Ηelen Ελληναραδες οι ανδρες του καφε.. ΙΟΝ και πασης Ελλαδος!!χαχα!

και επειδη ανεφερες κατι περι βαπτισης..

ειναι η πρωτη χρονια που δεν μπορω και εγω να σκεφθω και να προγραμματισω κατι για τον επομενο χρονο.. δεν ξερουμε ουτε πως θα παει η οικονομια ουτε τις απολαβες μας μεχρι τοτε..αστε που τα χρεη και τα εξοδα τρεχουν σαν τρελλα και δεν τα προλαβαινουμε..

η αληθεια ειναι οτι επειδη δεν μου αρεσει να βαπτιζουν τα παιδια σε μεγαλες ηλικιες, θελω μεχρι τον 9-10ο μηνα να χω ξεμπερδεψει. Θα δουμε μεχρι τοτε.. υγεια να εχουμε και λεφτα να τρεχουν με καποιο τροπο..:|

Αλλιως οποτε μπορεσουμε.. τι να πω???!!!

χαχαχα...Ελληνάρες δε λες τίποτα!!!!!!!!:tongue::tongue:

Η κορούλα σου είναι μικρούλα ακόμα γι'αυτό είναι έτσι!!!!! Υπομονή και κάποια στιγμή θα μπει σε ένα ρυθμό!!!!!!

Κι εγώ είμαι υπέρ στο να βαπτίζονται μικρά τα παιδιά!!!! Εμείς λογικά θα την κάνουμε τέλος Μαϊου....απλά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να κάνουμε όσα είχαμε σκεφτεί!!!!! Σχεδόν διαγράφω το τραπέζι....αλλά με τόσους φόρους που βγαίνουνε να πληρώσουμε και τόσες αυξήσεις δεν μπορώ να βάλω ευρώ στην άκρη....:?

εγω ειχα ενα απομειναρι απο την μοκετα που ειχαμε παραγγειλει για την κρεβατοκαμαρα μας και το εχω βαλει στο παιδικο αλλα μια γειτονισσα μας ειχε δωσει ενα πρασινο ανοιχτο χαλι με περιμετρικα χρωματιστα πουλακια σε πολυ καλη κατασταση και το εχω βαλει απο πανω και ετσι εχω βολευτει για την ωρα μια χαρα με αυτο..

βασικα θα προτιμουσα να εχω μια ενιαια μοκετα σε ολο το μηκος και πλατος του δωματιου αλλα χαριν οικονομιας βολευομαστε με οτι εχουμε..

Μια χαρά αυτό που έβαλες!!!!!!! Με ότι βολεύευται ο καθένας!!!!! Και δε χρειάζεται να γίνουνε όλα από τώρα ντε και καλά!!!!!!! Γερά να είναι τα παιδάκια μας και χρόνος υπάρχει!!!!!!! ;)

Διαφημίσεις

η κορουλα μου ειναι οντως μικρουλα αλλα χωρις να περιμενω να φερθει σαν μεγαλο παιδι καμια φορα στην κουραση επανω νοιωθω οτι εχω μεγαλες προσδοκιες σε οτι της ζηταω.. βεβαια εχουμε και τη θεια που την κακομαθαινει και αυτο δεν παιρνα απαρητηρητο δυστχυως απο τουτη την ηλικια και μετα..

αφηστε δε που βλεπω και πως ειναι τα περισσοτερα παιδια στα 5 και στα 6 και αποθαρρυνομαι γιατι μαλλον ισχυει το "μεγαλα παιδια, μεγαλα προβληματα" .. ωστοσο ειμαι υπερ της αποψης οτι καποια πραγματα μαθαινονται και κοβονται απο την πιο μικρη ηλικια..

εγω περι βαπτισης θα θελα να καταφερω να την κανω στο εξοχικο μας μιας και απο το γαμο μας θελαμε κατι να κανουμε εκει αλλα οποιον καλεσουμε θα πρεπει να τον τραπεζωσουμε συνεπως αν θελω να καταφερω κατι τετοιο θα πρεπει αναλογα να κανονισω..βεβαια εγω το σκεφτομαι για αρχες του επομενου Σεπτεμβρη οπου θα χω περασει και χρονο εκει για να προετοιμασω το σπιτι (ελπιζω δηλαδη γιατι δεν ειναι και στην πιο σοι κατασταση του!)

παντως και εμεις σαν ζευγαρι δεν εχουμε καμια τριτη βοηθεια.. αντε δηλαδη μονο το φωτογραφο να πληρωσει ο πατερας μου οπως στην κορη μου.. κατα τ'αλλα τα υπολοιπα απο την τσεπη μας.. για να δουμε ομως γιατι μας περιμενουν στην γωνια ΕΤΑΚ, Τελη ΔΕη (κανα 2000 ευρω για μας) και η αυτασφαλιση του ανδρα μου (ενα ποσο υπερογκο που θα πρεπει να πληρωνεται σε δοσεις) συν ολα τα τρεχοντα και τα χρεη..

ας πανε καλα οι γεννες μας και υγεια να υπαρχει και ολα θα τα καταφερουμε ολες λιγο πολυ.. αν υπαρχει χαρα ολα γινονται..

αλλα σαλιο στην ακρη δεν βλεπω να μενει..κακα τα ψεματα

για τις φιλες Ρουβιτσες, επεσε το ματι μου στο οτι γεννηθηκε σημερα ο υιος Ρουβας..

ειχα την εντυπωση οτι θα γεννιοταν Νοεμβριο και αυτο αλλα τελικα εμεινε στον Ζυγο και δεν εχουμε και αλλο ενα Σκορπιουδακι..

οι κορη τους παντως γεννηθηκε εναμιση μηνα πριν τη δικη μου και τωρα τα αγορια προβλεπεται να χουν διαφορα μισο με ενα μηνα το πολυ..

αχ ελπιζω να μην πανε και για τριτο.. δεν θα μπορω να συμβαδισω..χαχα!!:tongue: :tongue:

Kαλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!!:D

Έχετε γράψει πάρα πολλά!!!!!!! Θα αναφερθώ σε ότι θυμάμαι…και θα ξεκινήσω από τα τελευταία!!

Ξύπνησα το απόγευμα και είχα έντονη επιθυμία για σοκολάτα!! Εδώ και μέρες αλλά σήμερα δεν άντεξα!! Και ήμουνα ανάμεσα στο να πάω στο μάρκετ να πάρω μερέντα ή στο περίπτερο για σοκολάτα με το σκεπτικό ότι μερέντα θα τρώω κάθε μέρα οπότε συνεπάγεται γλυκό κάθε μέρα ενώ σοκολάτα μόνο σήμερα!! Κι έτσι κατέληξα στο περίπτερο που έγραφε πως όλες οι ΙΟΝ είναι στις περσινές τιμές!!!:D

Έρχομαι λοιπόν να σας διαβάσω και πάνω που τσάκιζα τη μεγάλη ΙΟΝ αμυγδάλου διάβασα ότι Προσπ κι εσύ έφαγες μία αμυγδάλου και μία γάλακτος…χαχαχα…..Fun της ΙΟΝ τα αγόρια μας, λέμε τώρα…..:tongue::tongue:

Ντινάκι εγώ γιουβαρλάκια θα φτιάξω την Τρίτη!!!!!;)

Μαιράκι καλώς ήρθες στο καφέ μας!!!! Με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σου και να τον κρατήσεις αγκαλίτσα!!!! Όσο κι αν φαίνεται ότι οι τελευταίες εβδομάδες δεν περνάνε, περνάνε και δεν θα καταλάβεις το πότε θα γεννήσεις!!!!! Με το καλό!!!!!!:P

Ματινάκι με γεια την κούνια!!!!! Με το καλό να την γεμίσει το αγοράκι σας!!!!!!:P

Κυριακή διάβασα όσα έγραψες για τον γιατρό σου…..Απʼόλα με στεναχωρεί που έχεις βρεθεί σʼαυτή την ψυχολογική κατάσταση τώρα που σε λίγο καιρό γεννάς!!! :(

Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται να αλλάξεις γιατρό!!!

Εγώ όπως έχω ξαναπεί πηγαίνω από την αρχή στον γιατρό μου έξω και από τον Ιούλιο πηγαίνω και στο νοσοκομείο!! Στην ουσία ο γιατρός του νοσοκομείου δε με παρακολουθεί, αφού άλλος μου κάνει υπέρηχο, άλλη γυναίκα μου παίρνει την πίεση και μου γράφει φάρμακα κι εξετάσεις και ο γιατρός με βλέπει για 2 λεπτά και μου ανακεφαλαιώνει όσα μου έχουνε πει οι άλλοι δύο υπάλληλοι!! Γι΄αυτό επειδή έχω ακούσει και για άλλους δύο γιατρούς του νοσοκομείου καλά λόγια σκέφτομαι πως αν την ημέρα της γέννας δεν εφημερεύει ο γιατρός που έχω διαλέξει αλλά ένας από τους άλλους δύο, να μείνω σʼαυτούς!!!! Εξάλλου απʼότι μου είπανε την περισσότερη δουλειά την κάνουνε οι μαίες!!!!!!! Οπότε έχουμε και λέμε, άλλος παρακολουθεί την εγκυμοσύνη μου, άλλους «με παρακολουθεί» στο νοσοκομείο, υποτίθεται, και ίσως άλλος να με ξεγεννήσει!!!!!! Μπάχαλο τα έχω κάνει…:rolleyes:

Πάντως κι εγώ υπέρ του φυσιολογικού τοκετού είμαι κι έτσι θέλω να γεννήσω!!!!! Καισαρική ΜΟΝΟ αν το επιβάλλει η κατάσταση και όχι έτσι απλά για πιο γρήγορα και ανώδυνα!! Επίσης στον φυσιολογικό δνε θέλω να κάνω επισκληρίδιο!!!!!! Θέλω να νιώσω αυτόν τον πόνο....είμαι μαζόχα??:rolleyes:

Για τους άντρες της ώρας της γέννας που λέτε, αφού κι εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο ξέρω πως δεν επιτρέπουνε να παρευρίσκεται ο άντρας μέσα την ώρα του τοκετού!!!! Ο άντρας μου αρχικά ήθελε αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα άντεχε το όλο σκηνικό και στο τέλος δεν θα θέλαμε αντί να κοιτάνε εμένα οι γιατροί, να κοιτάνε τον άντρα μου….χαχαχα….από άλλους το ακούσαμε αυτό και το σκεφτήκαμε κι εμείς!! Παρόλʼαυτά θα το ρωτήσω την Παρασκευή που θα πάω κι αν τελικά αφήνουνε θα αφήσω να διαλέξει ο σύζυγος τι θέλει!!;)

Το επίδομα κυοφορίας το έχω πάρει κι εγώ από 29/09…..:D

Χθες πήρα τηλέφωνο στο ΙΚΑ για να δω αν το βοήθημα τοκετού έγινε 900 ευρώ και μου είπανε πως το ποσό είναι 1007,15…..δεν ξέρω αν θα αλλάξει από 1/11 ή από το καινούριο έτος!!:?

Για τα νοσήλεια που διάβασα…..εκεί τα έπαιξα μπορώ να πω!!! Διάβασα προχθές το λινκ που έβαλε η Ματίνα κι ενώ ήθελα να σας γράψω έπαθα ένα σοκ…..:cry:

Κι έτσι πήγα χθες στο νοσοκομείο και ρώτησα!!!!! Για ασφάλεια του ΙΚΑ, ο φυσιολογικός τοκετός δεν καλύπτεται ούτε τώρα ούτε πριν…απλά τα νοσήλεια ήτανε το 1/3 από αυτά που είναι σήμερα!!!!! Το ποσό είναι 872 ευρώ για τρεις ημέρες νοσηλείας και περιλαμβάνει τα πάντα (δωμάτιο, εξετάσεις, φάρμακα, γέννα κλπ) απλά επειδή το νοσοκομείο που θα πάω είναι γενικό κι όχι μόνο μαιευτήριο, δεν έχει λουξ δωμάτιο και τέτοια αλλά η τιμή ισχύει για όλα τα δωμάτια!! Αν χρειαστεί να μείνω και τέταρτη μέρα μέσα, είναι γύρω στα 80 ευρώ παραπάνω!!!! Ε κάτι θα δώσουμε και στις μαίες,….αλλά και στο γιατρό θα δώσουμε ότι θέλουμε εμείς!!!!! Αν ζητήσει κάτι παραπάνω, δεν θα πάρει τίποτα!!:cool:

Η καισαρική καλύπτεται 100% από το ΙΚΑ γιατί θεωρείται χειρουργείο!!!

Ουφ…έκανα ένα πρόγραμμα στο μυαλό μου για τα χρήματα που μπορούμε να μαζέψουμε για τη βάφτιση αλλά μία βγαίνει το ένα, μία το άλλο και πλέον δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα!!!! Θα δούμε τι θα γίνει και τι θα περικόψουμε απʼόσα είχαμε σκεφτεί!!!!:?

Αχ έχω κι ένα ευχάριστο: Από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα περιμένω να γεννήσει η νύφη μου τη μπουμπού της!!!!!!! :P:p Έχω πει στον αδερφό μου να με πάρει τηλέφωνο να πάω στην κλινική όταν θα γεννάει για να προλάβω να τη δω πριν γεννήσω!!!! Θα σας πω όταν γίνει!!!!:D Είναι ήδη με διαστολή 3 και περιμένουμε να την πιάσουνε οι πόνοι για τα καλά και να πάει να γεννήσει αλλιώς θα πάει με ραντεβού τη Δευτέρα!!!! Είναι 39 εβδομάδων και δεν το διακινδυνεύει άλλο ο γιατρός γιατί έχει μείνει λίγο αμνιακό υγρό!!!!!

Για τα χαλιά που διάβασα….με πείσατε!!!!! Εγώ κάθε χρόνο έπαιρνα άδεια από τη δουλειά μία βδομάδα τέλος Νοεμβρίου και τα έστρωνα τότε!!!! Τώρα θα στρώσω μόνο την κρεβατοκάμαρά μας που θα βάλουμε μέσα το παρκοκρέβατο που θα κοιμάται το μωρό τα βράδια (την ημέρα θα το έχω στο παιδικό, στην κούνια του) και μετά τη γέννα θα στρώσω το υπόλοιπο σπίτι για να μείνει καθαρό για τα Χριστούγεννα!!!!!! Μετά από δύο χρόνια, φέτος θα στολίσουμε δεντράκι και θέλω την ημέρα των Χριστουγέννων να ντύσω τον μπέμπη με φορμάκι του Άγιου Βασίλη, αν βρω κάπου εκείνες τις ημέρες!!!!! Και καμία ποδίτσα Χριστουγεννιάτικη!! Χιχι….:D

Χαλάκι για το παιδικό δεν πήρα!!!! Θα βάλω αυτό που έβαζα και θα αγοράσω ένα του χρόνου που θα μπορεί να το καταλάβει και ο μπέμπης και θα κάθεται επάνω να παίζει κιόλας!!!!!!;)

Λίγα έγραψα πάλι βλέπω…:tongue::tongue:

Σας φιλώ ΟΛΕΣ μία – μία στις κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Υ.Γ.: Α ναι κι εγώ από τις 6 το πρωί που ξύπνησα για πιπί δεν ξανακοιμήθηκα παρά μόνο το μεσημέρι!!!!!:rolleyes:

Ελενακι μου καλησπερα...καιρο εχω να σε πετυχω!

Μη γραφεις καθολου την λεξη σοκολατα γιατι εχω κανει μεγαλη πολυ μεγαλη υπομονη για να συγκρατηθω και να μην φαω ολοκληρο βαζο κιλου μερεντα! Την εχω επιθυμησει πολυ αλλα με ξεγελαω καμια φορα με σοκολατοκεικ που φτιαχνω οπως πριν λιγο που εφτιαξα και περιμενω να βγει, να κρυωσει για να φαω! Αντε και καμια πλακα σοκολατα που και που!

Καταρχην ευχαριστω για τις ευχες σου για την κουνια του μπεμπουλη! Με το καλο να υποδεχτεις κι εσυ το πολυτιμο σου! Και με το καλο να γεννησει η νυφη σου την μπουμπου της!

Οσον αφορα τα νοσηλεια, πηρε ο αντρας μου χθες στο Αλεξανδρας και του ειπαν 880 με φυσιολογικο τοκετο το πακετο αλλα με καισαρικη παει καπου στα 1500 ευρω! Τι να πεις? Ουτε να γεννησουμε δεν μπορουμε σ'αυτη την χωρα!Δεν το συνεχιζω ομως αλλο γιατι θα συγχιστω πολυ παλι και δεν θελω να ταραζω το μπεμπακι!

Εμεις για την βαφτιση δεν εχουμε κανει κανενα πλανο ουτε καν το εχουμε συζητησει, αλλα επειδη ο αδερφος του αντρα μου θα βαφτισει την μπουμπου τον γεναρη και μπηκαμε στο σαΙτ του χαμογελου του παιδιου να δει η συνυφαδα μου προσκλησεις και μπομπονιερες, το μονο που εχω σκεφτει ειναι οτι προσκλησεις και μπομπονιερες θα τις φτιαξουμε εκει πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα! Παμε και δινουμε τοσα λεφτα ετσι κι αλλιως, οποτε να πανε καπου για καλο σκοπο! Τωρα απο θεμα τραπεζιου, δεν νομιζω να κανουμε κατι τρελο....μαλλον απ'οτι το κοβω θα εχουμε λιγους και καλους και θα κανουμε τραπεζακι στο γκαζον μας...οι 2 οικογενειες, κουμπαροι και πολυ λιγοι καλοι φιλοι!

Κι εγω ας ξερω απο κοπελα που γεννησε με τον ιδιο γιατρο στο αλεξανδρας οτι δεν αφηνουν τον συζυγο μεσα, θα κανω μια νιξη στην μαια και αν μου πει και παλι οχι θα της πω τουλαχιστον να τον εχω μεσα στις ωδυνες και μετα ας βγει...βεβαια θελω να δει το μωρο οταν γεννηθει και αυτος το θελει πολυ αλλα αν δεν γινεται τι να κανω? Βεβαια, επειδη ειναι σε τετοια πολυ ευαισθητος θεωρω οτι θα στενοχωριεται να με βλεπει σε κατασταση φρικτων πονων...γιατι δεν παραμυθιαζομαι, εχει πολυ πονο η υποθεση....εκτος κι αν αποτελεσω εξαιρεση του κανονα! Τεσπα βλεποντας και κανοντας.

Πολλα φιλια και χαδια στην κοιλιτσα σου!

για τις φιλες Ρουβιτσες, επεσε το ματι μου στο οτι γεννηθηκε σημερα ο υιος Ρουβας..

ειχα την εντυπωση οτι θα γεννιοταν Νοεμβριο και αυτο αλλα τελικα εμεινε στον Ζυγο και δεν εχουμε και αλλο ενα Σκορπιουδακι..

οι κορη τους παντως γεννηθηκε εναμιση μηνα πριν τη δικη μου και τωρα τα αγορια προβλεπεται να χουν διαφορα μισο με ενα μηνα το πολυ..

αχ ελπιζω να μην πανε και για τριτο.. δεν θα μπορω να συμβαδισω..χαχα!!:tongue: :tongue:

Να τους ζησει ο υιος! Το ειδα κι εγω και η αληθεια ειναι οτι Νοεμβρη ηταν να γεννησει γιατι θυμαμαι που ειπα οτι μαζι γενναμε με την Κατια...τεσπα γερο να ειναι!!!!!!

χαχαχαχ....πολυ γελασα με το τελευταιο σχολιο σου προσπ μου!

Διαφημίσεις

Ντινα μου αυτη που εχω εγω ειναι αυτη που εχει παραθεσει στο link και η Ματινα. την πηρα αν θυμαμαι καλα 59 ή 69 χωρις το υποποδιο. κουνιεται λιγο αλλα δεν την λες 100% κουνιστη. ειναι πολυ ανετ ομως.

εχω κι εγω συνεχεια προβλημα με την συνδεση, με πεταει συνεχως εξω, οποτε θα βγω και θα επανελθω καποια αλλη στιγμη.

σας ευχαριστω για το καλωσορισμα ολες. φιλια!!!!!!!!!!!

Ματινα και Μαιρακι, αυτη η πολυθρονα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ!!!! Οταν καθομαι σε αυτην, την εχει η κουνιαδα μου, χαλαρωνω τοοοσο πολυ, με πιανει το "αυτιστικο μου" οπως λεω.. Για θηλασμο θα ηθελα κατι που να ειναι η πλατη μου ισια και να καθομαι σε 90 μοιρες γωνια για να ελεγχω καλυτερα το σωμα μου και το παιδι.. Θα δω τωρα τι θα κανω.. :rolleyes:

εγω εχω 4 βαθμους και απο τα δυο πανε πακετο! τα ιδια ελεγαν και σε μενα.....καλα με την βυθοσκοπηση δεν ηταν κατι το τρομερο ο οφθαλμιατρος μου ειπε οτι ημουν και πολυ συνεργασιμη οπως παντα τον εχω απο τα 8 και ειμαι29!!!δεν τον αλλαζω με τπτ.

Εγω εχω 8 παρα κατι... Αλλα και παλι δεν εχω ραγαδες και ραβδωσεις και ο,τι αλλο εχει ενα ματι που δε θα αντεχε.. ας ελπισουμε τα καλυτερα σε εμας τις μυωπες... :rolleyes:

Μαιράκι καλωσόρισες με το καλό ο μπέμπης! Και εγώ αγόρι περιμένω!

Τι ευχάριστο που όλες φτιάχνουμε τα δωμάτια των ζουζουνιών μας! Εμένα μου λειπει η προίκα. Είχα διαλέξει μια ωραία στο Λητώ αλλά τελικά δεν τη πρόλαβα:cry:. Τώρα πρέπει να ξαναπηγαίνω να βρω άλλη.! Για παιδικά χαλία έχετε καμιά ιδέα?

Και εγώ έχω μυωπία 4,25 αλλά θα γεννήσω φυσιολογικά αν φυσικά ο μπέμπης πάρει τη σωστή θέση. Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι να μου έδωσε βεβαίωση ο οφθαλμίατρος(ΙΚΑ παιδί μου σου λέει!). Τέλος πάντων αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό μου να δούμε σε τη φάση βρισκόμαστε:?

Εγω πηγα σε ιδιωτη οφθαλμιατρο και επιτηδες ζητησα γραπτως τη γνωματευση για να τη δειξω στη μαιευτηρα στο νοσοκομειο... τωρα το θεμα ειναι να τη λαβει υπ'οψη.. :?

χαχαχαχαχα!!! δεν υπαρχεις!!

Σχετικα με το θεμα των νοσήλιων , με παρεπεμψε μια φιλη μου στο καφε της στο οποιο εγραψε μια μανουλα, η οποια ειναι αναισθησιολογος στο Αττικο, αν δεν κανω λαθος..

Λεει λοιπον: Όσο για τα νέα νοσηλια, συνηδειτοποίησα για άλλη μια φορά πόσο χαμένοι είμαστε απο χέρι... Θέλετε να ξέρετε γιατί άρχισαν να τις χρεώνουν; Γιατί τα ιδιωτικά φέτος βγαίνουν ζημιωμένα επειδή ο κόσμος παει στα δημόσια.. Οι ιδιώτες παραπονιούνται ότι έχουν ρίξει τις αμοιβές τους για να βγαίνει το πακέτο του ιδιωτικού. Οπότε χρεωνοντας και τα δημόσια βγαίνει μία η άλλη με το ιδιωτικό και έτσι θα επιστρέψει ο κόσμος στα ιδιωτικά. Να στηρίξουμε τον καυμένο τον Βγενόπουλο και λοιπούς κυρίες και κύριοι...

... Α και για να διευκρινίσω κάτι, δεν πληρώνεις στα 1200 την ιατρική πράξη αλλά το κόστος της ιατρικής πράξης (χειρουργείο, εργαλεία, υλικά, φάρμακα κλπ)

Οι γιατροί έχουν τον μισθό τους ως αμοιβή.

Για του λογου το αληθες.. http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1241497#post1241497

Μου αρεσει που ειπα στο γιατρο μου προχτες οτι δεν μπορω να με ξεγεννησει αυτος λογω ελλειψης χρηματων.. απο το να παω στους ξενους που δε με ξερουν κι ολας, με κατι παραπανω εχω τον δικο μου γιατρο, άι στο καλο τους πια!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημέρα!!Πωπω δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω έχω χάσει σελίδες και έχετε πει τόσα πολλά:) Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας επίσης και να μην έχασα κάτι σημαντικό!!!

Τα νέα μας είναι ότι εχθές πήγα και χρεωκόπησα στα prenatal για τον μπεμπάκο μας!Που να είχαμε και κοριτσάκι δηλαδή τι είχε να γίνει?!!?!?Επίσης εχθές μας έφεραν οι κουμπάροι μας δώρο τον ατμομάγειρα της philips avent και ανυπομονώ να τον δοκιμάσουμε:)

Ανυπομονώ να πάμε την Πέμπτη για υπέρηχο να δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε γιατί έχω αγχωθεί λίγο,διαπίστωσα ότι μάλλον ξερυθμίστηκε το σάκχαρο μου και ο γιατρός μου λείπει αυτή τη βδομαδά για να μιλήσω μαζί του να δούμε τι γίνεται και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω εφόσον κάω ήδη ινσουλίνη..

Τι καιρός χειμωνιάτικος ο σημερινός..Να περάσετε όλες μία όμορφη Κυριακή!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Για τις πιο καινούργιες τις οποίες καλωσορίζω είμαι η Σοφία και χαίρομαι που σας έχουμε στην παρέα μας. Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα...Εγώ την εβδομάδα που μας πέρασε όπου ήταν η πρώτη εβδομάδα της άδειάς μου δεν στάθηκα ούτε λεπτό γι' αυτό και δεν σας έγραψα παρόλο που σας διάβαζα καθημερινά.

Καταρχάς πήγα στο ΙΚΑ και υπέβαλα τα σχετικά περιμένω τέλος του μηνός να πληρωθώ, ελπίζω, γιατί τα οικονομικά όπως για τις περισσότερες είναι πολύ δύσκολα.

Το περασμένο Σάββατο έκανα το Ντόπλερ. Ευτυχώς όλα ήταν καλά. Η μπεμπούλα μας όμως ακόμα μια φορά με το πρόσωπο στραμμένο προς τα πίσω και ο γιατρός είπε πως δεν πειράζει που δεν θα έχουμε ούτε μια φωτογραφία της θα την βγάλουμε όταν γεννηθεί όσες θέλουμε. (Μας υποχρέωσε!!!!) Μας είπε επίσης ότι θα γεννηθεί γύρω στα 2800 γιατί ήταν 32 εβδομάδα και ήταν 1720, με ρώτησε αν και τα άλλα μου παιδιά ήταν μικρά (αυτός ο γιατρός δεν είναι ο γιατρός μου είναι αυτός που μου έκανε το Ντόπλερ στο Ιασώ) και τελικά έτσι είναι μάλλον εγώ τους τρώω όλο το φαΐ!!!! Πάντως και η μητέρα μου και εγώ κάνουμε σχετικά μικρά μωρά παρόλα τα πολλά κιλά που βάζουμε. Δεν πειράζει αν όλα είναι εντάξει και υπάρχει υγεία....

Έχω πέσει επίσης με τα μούτρα στις δουλειές. τώρα φτιάχνω ντουλάπες. Εμείς την μπέμπα θα την έχουμε στο δωμάτιο μας τουλάχιστον για 6-7 μήνες γιατί έχω τρεις κρεβατοκάμαρες και στην μια είναι η κόρη μου, που είναι 19 χρονών, το λέω για τις καινούργιες, στην άλλη ο γιος μου που είναι 13, και να δω πως θα τα βολέψουμε αργότερα. Τα παιδιά έχουν τέτοια διαφορά ηλικίας που είναι δύσκολο να έχουν και ένα μωρό στο δωμάτιο τους. Ίσως η κόρη μου... έχει ο Θεός... θα δούμε... Ας πάνε όλα καλά και κάποια λύση θα βρεθεί. Αγάπη να υπάρχει και υγεία και όλα γίνονται.

Χαίρομαι που όλα πηγαίνουν καλά για όλες παρόλα τα μικροπροβληματάκια σε γενικές γραμμές μπήκαμε στην τελική ευθεία χωρίς άσχημα απρόοπτα.

NQt5p2.png

Καλημερούδια!

Σοφία με το καλό να δεχτείς το νέο μέλος της οικογένειας σου! Τυχερή η μικρή όλη θα τη έχουν βασίλισσα!

Καλά έχω φρικάρει με αυτά που λέτε για τα νοσήλεια. Δεν προλαβαίνω πλέον τις καθημερινές αλλαγές στα οικονομικά, έλεος! Εγώ γεννάω στο Αρεταίειο γιατί δεν μας έπερνε στο ιδιωτικό, αν είναι να μου βγει περισσότερο...:evil:

Τελος πάντων, σήμερα θα δω το γιατρό μου και θ ατον ρωτήσω αν ξέρει...

Να ζήσει και ο μικρός Ρουβάς! Είμαι φανατική ρουβίτσα από τα γεννοφάσκια μου!;)

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...