Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

και εγω σκεφτομαι τον μπεμπη και ποσους μηνες να τον κρατησω διπλα μου αλλα αν θηλασω οπως την κορη μου θα ναι ταλαιπωρια τα περα δωθε..αλλιως με βλεπω μονιμο κατοικο του παιδικου..

αυτα βλεποντας και κανοντας αναλογα τις συνθηκες και τις αντοχες.. ειδικα με δυο η περισσοτερα τα δεδομενα αλλαζουν, στο πρωτο υπαρχει το αγνωστο, η απειρια, το αγχος, ο ενθουσιασμος..πολλα μαζι μεχρι να περασουν καποιοι μηνες προσαρμογης που και λαθη θα γινουν και παραλειψεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

και εμενα ο συζυγος ηταν σε ολη τη διαρκεια της γεννας μπροστα, παροτι το μαιευτηριο μας υποχρεωνε να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι θα ειναι μονο μεχρι τις ωδινες τελικα εμεινε σε ολη την διαδικασια.. βασικα με βοηθησε περισσοτερο και απο τις μαιες πιστευω καποιες στιγμες..

ηταν τρομερα ψυχραιμος, ειδε περισσοτερα απο οσα μπορουσα εγω να δω.. πχ το κεφαλακι του μωρου να ξεπροβαλλει στον κολπο και μετα ολη την εξωθηση και ειλικρινα για τις επομενες εβδομαδες ηταν μεσα σε μια μεγαλη χαρα και συγκινηση που δεν ειχα ξαναδει σε εκεινον.. ελπιζω οτι και στον μπεμπη θα ειναι μεσα και θα χει την ιδια χαρα..

Μπραβο στο συζυγοοοοοο!! Ετσι ειναι! Μαζι το καναμε, να ειναι παρων εφοσον το επιτρεπουν οι συνθηκες!!!!!

Μετα απο αυτο υπαρχει και μια εκτιμηση παραπανω πιστευω...

Για να δουμεεε..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Και μενα μου ηρθε το μηνυμα αυτο απο τα Mothercare, αλλα σιγα μην παω να χαλασω 100? για ρουχα πιτζαμες κ εσωρουχα δικα μου...

Μου λειπει ενα σετ πιτζαμες αλλα θα βρω απο καπου πιο φτηνα, ειναι και τα oysho αν τα ξερετε... δεν την ξαναπαταω οπως με το νυχτικο:shock:

Εννοειται οτι κι εγω δεν εχω σκοπο να παρω τιποτα.. Δεν υπαρχουν λεφτα για περιττα εξοδα, μου αρκουν αυτα που εχω.. Προσαρμοστηκα στις εποχες, τι να κανω.. :|

Προσπ, μπραβο στον αντρα σου... Ο δικος μου δεν εχει καμια σχεση με το δικο σου..:tongue: Δεν εχει ψυχραιμια και τρομαζει πολυ ευκολα, μισει τους γιατρους και δεν αντεχει τη θεα του αιματος..:tongue: Οποτε,μονο προβλημα θα μου δημιουργησει.. Καλε, εδω τουαλετα παω και με ρωταει καθε μισο λεπτο αν ειμαι καλα... :tongue: Η αγαπη μου!! Εγω αν εχω την επιλογη, θελω τη μανουλα μου μεσα... Μενει που μενει μακρια, θα ερθει για τη γεννα , θα κατσει λιγες μερες και μετα θα φυγει, οποτε θα ειναι καλο να εχει να θυμαται απο τη γεννα του εγγονου... Ειναι και ψυχραιμη, ααα, εχει και πτυχιο μαιευτικης οποτε ειναι πολλα θετικα μαζι.. Θα δειξει.. Μακαρι να γινεται βασικα..

Ακομη να ξεπερασω το σοκ για τα εξοδα του νοσοκομειου που προεκυψαν ξαφνικα... Ειμαι συγχισμενη κυριολεκτικα.. Δεν ξερω, δεν ξερω..

Α!! Μου μπηκε και το επιδομα εγκυμοσυνης απο το ΙΚΑ!! Αριστεα, εσενα??

Και εσεις κοριτσια που ειστε πιο παλιες το πηρατε ε ?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μπραβο στο συζυγοοοοοο!! Ετσι ειναι! Μαζι το καναμε, να ειναι παρων εφοσον το επιτρεπουν οι συνθηκες!!!!!

Μετα απο αυτο υπαρχει και μια εκτιμηση παραπανω πιστευω...

Για να δουμεεε..

πιστευε και ερευνα κιολας..χαχα!!

καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!

μετα απο 3 μερες χωρις internet να με παλιεδω:)

πω-πω ποσα πολλα εχετε γραψει δεν σας προλαβενω:P

εδω κ δυο μερες βρεχει καταρακτοδος και εχω γινει ενα με τον καναπε!!!

βλεπω καποιες εχετε αυπνιες και αλλες δυσκολιες στον υπνο, τελικα εγω πρεπει να ειμαι λιγο μοσχαρα!!!!:-D:tongue: γιατι οταν κοιμαμε δεν με κουναει κανεις(κοινος κλεινω διακοπτες) ελπιζω με το μπεμπακι μου να μην ειμαι ετσι, αυτο ειναι το αγχος μου!!!

προσπ μπραβω που τα εχεις ολα ετοιμα.

ματινα ωραια που στησατε την κουνια,

δεν σας θυμαμε ολες αυτη η αμνησια της εγκυμοσηνης:D

θα επανελθω.....

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Εγω αν εχω την επιλογη, θελω τη μανουλα μου μεσα... Μενει που μενει μακρια, θα ερθει για τη γεννα , θα κατσει λιγες μερες και μετα θα φυγει, οποτε θα ειναι καλο να εχει να θυμαται απο τη γεννα του εγγονου... Ειναι και ψυχραιμη, ααα, εχει και πτυχιο μαιευτικης οποτε ειναι πολλα θετικα μαζι.. Θα δειξει.. Μακαρι να γινεται βασικα..

Ακομη να ξεπερασω το σοκ για τα εξοδα του νοσοκομειου που προεκυψαν ξαφνικα... Ειμαι συγχισμενη κυριολεκτικα.. Δεν ξερω, δεν ξερω..

Α!! Μου μπηκε και το επιδομα εγκυμοσυνης απο το ΙΚΑ!! Αριστεα, εσενα??

Και εσεις κοριτσια που ειστε πιο παλιες το πηρατε ε ?

και εμενα μου μπηκε το επιδομα.. να ταν και αλλο..:?

αν η μαμα εχει και πτυχιο μαιευτικης ουτε συζητηση.. λογικα θα χει θετικη παρουσια..

ολα καλα να πανε..

σχετικα με τον ανδρα μου δεν το περιμενα βασικα, οχι οτι τον ειχα για αδυναμο αλλα στις αρχες σε σχετικες συζητησεις δεν εδειχνε να ψηνεται για να ρθει στον τοκετο μεσα αλλα και εγω δεν ειχα και καμια αξιωση πανω σε αυτο απο εκεινον.. λιγο αδιαφορο μου ταν γιατι δεν πιστευα οτι εχει κατι να μου προσφερει περα απο τη παρουσια του, που καμια φορα λογω της συνθηκης μπορει να ειναι απο περιττη, απο βοηθητικη μεχρι και ενοχλητικη.. παρ αυτα πηγε καλα και μακαρι να ξανα ειναι μεσα..

και εγω νυσταζω καθως δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα η αρκετα τελος παντων αλλα τωρα πρεπει να παω να φτιαξω μπιφτεκια για να φαμε για μεσημερι (εντωμεταξυ ΠΑΛΙ ανοιξα μια σοκολατα ΙΟΝ γαλακτος αυτη τη φορα και κρυφομασουλαω..απο ποιον? απο τον εαυτο μου..χαχα!)

αντε να περασει αυτη η εβδομαδα.. τη Παρασκευη εχω να με δει ο γιατρος και θα μου κλεισει την ημερομηνια για να κοψουμε την περιδεση τη μεθεπομενη Πεμπτη η Σαββατο.. για να δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

καλημερα κοριτσια!!

και εμενα ο συζυγος ηταν σε ολη τη διαρκεια της γεννας μπροστα, παροτι το μαιευτηριο μας υποχρεωνε να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι θα ειναι μονο μεχρι τις ωδινες τελικα εμεινε σε ολη την διαδικασια.. βασικα με βοηθησε περισσοτερο και απο τις μαιες πιστευω καποιες στιγμες..

ηταν τρομερα ψυχραιμος, ειδε περισσοτερα απο οσα μπορουσα εγω να δω.. πχ το κεφαλακι του μωρου να ξεπροβαλλει στον κολπο και μετα ολη την εξωθηση και ειλικρινα για τις επομενες εβδομαδες ηταν μεσα σε μια μεγαλη χαρα και συγκινηση που δεν ειχα ξαναδει σε εκεινον.. ελπιζω οτι και στον μπεμπη θα ειναι μεσα και θα χει την ιδια χαρα..

αχου ποσο τυχερη εισαι εγω οταν του το ειπα μου ειπε 'ουτε να το σκεφτομαι' φοβατε πολυ δεν μπορει να βλεπει αιματα και τετοια μηλαμε για μεγαλο χεστη......:tongue::tongue:αλλα τι να κανουμε αγαπα τον ανθρωπο σου με τα ελαττωμα τα του:D

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Ντινα μπηκε το επιδομα την Παρασκευη, εντωμεταξυ μου εβγαλαν περισσοτερα απ'οσα περιμενα,,,,, τα πηρα φυσικα κ ειπα κ ευχαριστω!

ΑΛΛΑ δε μου εχουν βαλει τις 20 μερες αναρρωτικης, αν και βγηκαν την ιδια μερα οι 2 αποφασεις.... δεν ξερω!!! Να παρω τηλ. στο ΙΚΑ ή δε θα βγαλω ακρη;;:rolleyes:

βλεπω καποιες εχετε αυπνιες και αλλες δυσκολιες στον υπνο, τελικα εγω πρεπει να ειμαι λιγο μοσχαρα!!!!:-D:tongue: γιατι οταν κοιμαμε δεν με κουναει κανεις(κοινος κλεινω διακοπτες) ελπιζω με το μπεμπακι μου να μην ειμαι ετσι, αυτο ειναι το αγχος μου!!!

θα επανελθω.....

Καλως την Αρετη.. Μπραβο τυχερουλα, παντα ετσι να εισαι, να κοιμασαι στο χαλαρο και να εισαι ηρεμη.. Οταν θα ερθει η ωρα παντως θεωρω οτι θα υπερτερησουν αλλοι μηχανισμοι, θα ειμαστε απικο ανα πσα στιγμη, εμπιστευομαι οτι η φυση θα εχει προνοησει και για αυτο.. χαχαχα...

και εμενα μου μπηκε το επιδομα.. να ταν και αλλο..:?

αν η μαμα εχει και πτυχιο μαιευτικης ουτε συζητηση.. λογικα θα χει θετικη παρουσια..

ολα καλα να πανε..

σχετικα με τον ανδρα μου δεν το περιμενα βασικα, οχι οτι τον ειχα για αδυναμο αλλα στις αρχες σε σχετικες συζητησεις δεν εδειχνε να ψηνεται για να ρθει στον τοκετο μεσα αλλα και εγω δεν ειχα και καμια αξιωση πανω σε αυτο απο εκεινον.. λιγο αδιαφορο μου ταν γιατι δεν πιστευα οτι εχει κατι να μου προσφερει περα απο τη παρουσια του, που καμια φορα λογω της συνθηκης μπορει να ειναι απο περιττη, απο βοηθητικη μεχρι και ενοχλητικη.. παρ αυτα πηγε καλα και μακαρι να ξανα ειναι μεσα..

Η μαια του ανωδυνου μας ειπε οτι ο συζυγος μονο πισω απο τη μανουλα μπορει να καθεται, δεν μπορει να παει μπροστα να δει, αλλα αυτα αλλαζουν βεβαια απο το μερος και τους παροντες.. Μια χαρα λοιπον, μακαρι να ειναι και παλι ο αντρας σου μεσα...

αχου ποσο τυχερη εισαι εγω οταν του το ειπα μου ειπε 'ουτε να το σκεφτομαι' φοβατε πολυ δεν μπορει να βλεπει αιματα και τετοια μηλαμε για μεγαλο χεστη......:tongue::tongue:αλλα τι να κανουμε αγαπα τον ανθρωπο σου με τα ελαττωμα τα του:D

χαχαχα!! Συμφωνω απολυτα...;)

Διαφημίσεις

θα επανελθω.....

Ποσο μου 'χει λειψει να βρεχει χωρις σταματημο.............! Κ ας ειμαι ολη μερα στο σπιτι! αχ

Οσο για τον υπνο αν ημουν κ γω εκει με τετοιο κλιμα θα επεφτα σε χειμερια ναρκη...χαχαχαχα

Ντινα μπηκε το επιδομα την Παρασκευη, εντωμεταξυ μου εβγαλαν περισσοτερα απ'οσα περιμενα,,,,, τα πηρα φυσικα κ ειπα κ ευχαριστω!

ΑΛΛΑ δε μου εχουν βαλει τις 20 μερες αναρρωτικης, αν και βγηκαν την ιδια μερα οι 2 αποφασεις.... δεν ξερω!!! Να παρω τηλ. στο ΙΚΑ ή δε θα βγαλω ακρη;;:rolleyes:

Στα περισσοτερα κανουμε μοκο, στα λιγοτερα διεκδικουμε!!;) Μια χαρα Αριστακι, παντα τετοια... Παρε κανα τηλεφωνο για καλο και για κακο.. Δεν υπαρχει περιπτωση αυτα που θεωρεις περισσοτερα να ειναι η αναρρωτικη σου μαζι με το επιδομα ε ?

Αχ!!! Τι καλα να προλαβουμε να παρουμε και τα αλλα πριν τα κοψουν! Με δαυτους δεν ξερεις απο που θα σου ρθει!!!

(παρεπιπτοντως για Σ/Κ το καφε εχει κινηση.............)

Πραγματι!!! Πολυ ευχαριστο αυτο!! Η βροχη παιδακι μου, μας κρατησε μεσα.. :tongue: Παρεμπιπτοντως, με αυτα και με εκεινα, ακομη να μαγειρεψω... Σας χαιρετω προς το παρον.. Τα λεμε μεταααα..... :D

Οχι, γιατι το ποσο που κατατεθηκε ηταν το επιδομα μονο....:(

Μηπως το βαλουν την 1η του μηνα;; δεν ξερω,, μαλλον θα κανω ενα τηλ τη Δευτερα κ ο Θεος μαζι μας!:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...