Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κυριακη αργησα να το θυμηθω αλλα μου ηρθε τελικα κατι που ηθελα να σε ρωτησω...

Οταν πηγες στο γιατρο σου ειχες πει οτι σε κοιταξε κολπικα....τι εκανε δηλαδη;;Μπορει να ειναι ακυρη η ερωτησα αλλα ειναι κατι που το σκεφτομαι τελευταια.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? που είστε?? δεν έχει κίνηση σήμερα το καφέ μας!!

Καλησπέρα snowflake! Εγώ σήμερα δεν μπήκα όλη μερα γιάτι είχα παέι βόλτα στο Εκπτωτικό Χωριό. Τι ακριβώς είναι αυτή η βαλιτσούλα που πήρες?

dbLDp2.png

εγω ειχα καουρες πριν απο καμια ωρα, εφτιαξα μια πρασινη σαλατα να φαω αλλα δεν ειχα ορεξη, ηπια μια Σουρωτη (κατι γουλιες δηλαδη) και καπως καλμαρα και ΞΑΦΝΙΚΑ! Ειδα μια διαφημιση με σοκολατα και χτυπησα μια ΙΟΝ αμυγδαλου :tongue: :tongue: :tongue: ελεος κοπελια!! ασυγκρατητη λεμε!!

παω να ξαπλωσω και ελπιζω να κοιμηθω καπως ηρεμα σημερα..αναλογα τα κεφια της μικρης βεβαια..τα βραδυνα ξυπνηματα καλα κρατουν..

Χαχαχαχα!! Προσπ, δεν παιζεσαι λεμε!!! ;)

Εμεις σημερα κολλησαμε τα αυτοκολλητα στο παιδικο... Ειναι ακομη και αλλα στα σετ που πηρα αλλα δεν θα τα βαλω ολα, μην το παραφορτωσω και γινει σαν γυφτικο τσαντιρι...

Το παρακανα με το φαγητο σημερα... Ας ελπισουμε να κοιμηθω ησυχα και ευκολα...

Εδω βρεχει συνεχεια.. Ειναι απολαυστικο οσο ακομη εχει ζεστη το σπιτι.. :?

Καληνυχτα μανουλιτσες!! Ελπιζω να εχουμε (βαζω και μενα μεσα) περισσοτερα κεφακια αυριο...

Φιλιαααααα!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια:)οι περιβοητες αυπνιες με χτυπησανε και μενα,λοιπον ας σας πω τα νεα μου...:)

Καταρχας,επειδη ημουνα 2 μερες χωρις λαπτοπ,καπου αναφερθηκατε για τον θηλασμο και τις αντιβιωσεις.Εγω λοιπον,οταν χρεισαστηκε καποιια στιγμη να παρω αντιβιωση,απλα τις εδωσα με το μπιμπερο δικο μου γαλα που ειχα αντλησει παλιοτερα.βεβαια,εγω ειχα σχεδον απο την αρχη υπερπαραγωγη-μιλαμε για 180 μλ.σε καθε αντληση-και ετσι ειχα και μεγαλη τραπεζα στην καταψυξη.Η αντιιωση ηταν πολυ ηπια,αλλα δεν το διακινδυνεψα για 3 μερες,εβγαζα το γαλα και το πεταγα.Το μπιμπερο το πηρε με την πρωτη,ενω οταν ειχα προσπαθησει να τις δωσω χαμομηλακι ουτε να το φτυσει

Αριστεα,εγω καθε μερα ειμαι σαν να εχω φαει ξυλο,πολυ μουντζουφλια κ βαρεμαρα με εχει πιασει.ουτε το σπιτι δεν εχω ορεξη να καθαρισω αλλα πρεπει.

μεγειαα σε ολες σας τα επιπλακια σας,και με το καλο οι κατοικοι τους,αντε κοριτσια πλησιαζουμε,ουφ,αιωνας μου φαινεται.και εχω και εναν μηνα γεματο ακομα

Εμεις σημερα στησαμε το κραββατακι της Κατερινουλασ μου,της εβαλα και το μοναδικο σετ μονων σεντονιων που ειχα,και μια δικη μας κουβερτα,και δεν περιμενα να κοιμηθει εκει.Ε,με το που το ειδε,αρχισε να φωναζει μαμα γαλα μου,γδυθηκε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πεταξε τα ρουχα στο πατωμα,παιξαμε λιγακι και την πηρε ο υπνος.Εγω το εβαλα για να το συνηθιζει,και εκεινη κατενθουσιαστηκε:tongue:ευτυχως,γιατι μας ειχε φαει το στριμωξιδι,κοιμομασταν πολυ καιρο οι 3 μας,απο δικια μας χαζομαρα βεβαια.Μαλλον,γι αυτο δεν μπορω να κουμηθω,εχω την αγωνια της.Της εβαλα καγκελο,αλλα επειδη το στησαμε πειραματικα,βαλαμε τα πλαινα του κρεββατιου στην πιο ψηλη θεση,και με το στρωμα βγηκε λιγο ψηλο,αλλα αντε να της λεγαμε,κατεβα να το ξαναφτιαξουμε.δεν πειραζει αυριο το πρωι,το ξαναλεινουμε.Οποτε,αυριο πρεπει να παω να παρω κανα 2-3 σετ σεντονακια ακομα,και καμμια παιδικη κουβερτουλα και ειμαστε κομπλε.

Θα παρω και 2-3 σεντονακια για την καλαθουνα που θα μου δωσει ο αδερφος μου,στην κατερινα δεν ειχα,και τελειωσα κ με αυτο.για την κουνια εχω πολλα,κ σεντονια κ κουβερτες,κ αγκαλιας κ γενικα φτηνα την βγαλαμε.παντως τα δευτερα ειναι ριγμενα,ειδικα αν ειναι το ιδιο φυλλο:D

και οταν λεμε εχω τρομερες αυπνιες,το εννοω και συνεχιζω ακαθεκτη.

καπου πηρε το ματι μου για τους συζυγους την ωρα του τοκετου.Εμενα,ο καλος μου ηταν ολη την ωρα μαζι μου.γεννησα στο μητερα,φυσιολογικα,μετα απο 9 ωρες.πηγα 7 το πρωι και γεννησα 4.15 το μεσημερι.με επισκληρηδιο φυσικα.το γελιο ητανε οτι ενω πηγα με ραντεβου κ τεχνητους πονους μου ελεγε ο γιατρος κ η μαια,πονας?οχι ελεγα εγω.μα πως γινεται,μου λεγανε,αφου σε επιασαν οι πονοι κανονικα και προχωραμε καλα,τιποτα εγω δεν ενιωθα.αφου κ την επισκληριδιο την εκανα οταν με ενοχλησε λιγο η μεση μου κ δεν μπορουσα να βολευτω,σαν πιασιμο το ενιωθα.μου λεει τοτε ο ντοκτορις,κοριτσακι μου,λεω να την κανουμε την ενεση,για να μην σε πιασει τιποτα δυνατο κ σου χαλασει την τοσο ωραια εμπειρια σου,γιατι πραγματικα ενιωθα σουπερ.ε,μετα μου σπασαν κ τα νερα,και γεννησα πολυ πολυ ευκολα.δυσκολευτηκα λιγο στις εξωθησεις,γιατι δεν ειχα παει για μαθηματα ανωδυνου,και λιγο τα χασα,οχι λογω πονου ομως,περισσοτερο λογω αγχους της στιγμης.οταν το πιασα το συστημα,μετα ολα πηγαν τελεια και πανευκολα.δηλαδη αν εξαιρεσεις τις ωρες,ολα τελεια τα θυμαμαι.ετσι θελω να ρθει και το δευτερο.Ο συζυγος μου βεβαια,ηταν τερας ψυχραιμιας,χαχαχα,αυτες που ειχανε παθει κοκομπλοκο ητανε μανα και πεθερα...αφου να σκεφτειτε,περιμεναν και οι δυο εξω σε αναμμενα καρβουνα,λες και δεν ξερανε τι εκανα εκει μεσα:rolleyes::rolleyes:.η μανα μου εχει κανει 2 παιδια,η πεθερα 3,και καναν σαν πρωταρες.ασπρες σαν το πανι,χαχαχα,αφου ζητησαν απο την κοπελα στην υποδοχη,να φωναξει το ντοκτορι 3 φορες για να τους ενημερωσει.ε,την τριτη φορα,βγαινει ο γιατρος και τους λεει,κοριτσαρες,μονο η ουρα μας εμεινε...και ηταν ακομα 2 η ωρα.εμεις μεσα χαχανιζαμε,και αυτες ζουσαν το προσωπικο τους δραμα:Dακομα τις κοροιδευω:D

να ερθουν οι αντρες σας μεσα,ειναι μεγαλη βοηθεια,στηριγμα,εγω ενιωθα πολυ ανετα και οικεια.

Αριστεα,η κολπικη εξεταση ειναι κολπικη εξεταση με το χερι του.για μενα ηταν λιγο αβολα,αλλα πολυ σημαντικη.κοιταζει τον τραχηλο,και γενικα καταλαβαινει πολλα για το ποτε θα αρχισει ο τοκετος.δεν ειχα πονεσει πολυ,αλλα ηταν λιγο αβολα,μετα απο τοσο καιρο απραξιας

Αυτα,ακομα δεν εχω νυσταξει,παω να χαζεψω γενικοτερα,δεν ξερω και τι αλλο να γραψω,καθενας με τον πονο του που λενε

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλησπέρα snowflake! Εγώ σήμερα δεν μπήκα όλη μερα γιάτι είχα παέι βόλτα στο Εκπτωτικό Χωριό. Τι ακριβώς είναι αυτή η βαλιτσούλα που πήρες?

Έγινα μέλος στο site του babylino , ήρθε ενα κουτί φαντάσου σε σχήμα βαλιτσούλα με τα δωράκια που προανέφερα!!

Δες εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22363

Μιλάει για όλα τα βαλιτσάκια!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

ανδριανα μια χαρα η αντιμπετωπιση της κορης σου με το δικο της κρεβατι και σε δικο της χωρο μαλιστα.. ελπιζω οτι θα σου κρατηθει ετσι και δεν θα κανει πισωγυρισματα..

εμενα ειναι σε δικο της δωματιο επισημως πανω απο χρονο, ξερει οτι ειναι ο χωρος της και εχει ενα μεγαλο δικο της κρεβατι αλλα ειδικα το καλοκαιρι που την ειχαμε στο ιδιο δωματιο αλλα σε αλλο κρεβατι στο εξοχικο, συν το κοψιμο της πανας, συν οτι λογω της καταστασης μου κοψαμε τις πολλες αγκαλιες και τα περα δωθε εχουμε αντιδρασεις με τον βραδυνο υπνο τρελλες.. και παλι καλα που μετα απο κοπο εχει συνηθισει οτι πηγαινει ο πατερας της να την βοηθαει με την τουαλετα η το νερο.. ενιοτε θυμαται να μας ζηταει να ρθει στο κρεβατι μας αλλα πλεον δεν την αφηνω γιατι μετα τα πιασαμε τα λεφτα μας..

ειναι παντα και στο παιδι..

ακομη και αυτο που λες για το θηλασμο και τις αντιβιωσεις.. εμενα η κορη μου ηπιε απο μπιμπερο 4 μηνων και αφου ελειπα απο το σπιτι και με πολυ κλαμα αλλα λιγες ωρες μετα τις προσπαθειες.. το καλο ειναι οτι το μονο που εχουν να ξεπερασουν ειναι η συνηθεια του μπουκαλιου και η ελλειψη της αγκαλιας της μαμας γιατι το γαλα ειναι το ιδιο σε αισθηση.

Καλημερα κοριτσια και μπεμπακια! Τι κανετε?

Βλεπω ξενυχτατε...κι εγω χθες υπεφερα απο τους πονους στο χερι μιας και το συνδρομο καρπιαιου σωληνα καλα κρατει! Δεν μπορω ουτε να το κουνησω πεθαινω στον πονο και δεν ανοιγουν ουτε τα δαχτυλα...δραμα η κατασταση! Ακομα να συνελθει εντελως ενω εχω ξυπνησει πανω απο μια ωρα! Ας ελπισω οτι δεν θα μεινει κουσουρι!

Σας ευχαριστω ολες για τα μεγεια για την κουνια του μπεμπουλη μας!

Τελικα την στησαμε χθες το απογευμα...σιγα μην περιμεναμε να ερθει η κυριακη! Πολυ ωραια ειναι και ταιριαζει καταπληκτικα με τα χρωματα του δωματιου!Μολις θα ολοκληρωθει το δωματιο θα βαλω φωτο να δειτε!

Σημερα που ελεγα να παω για κουρτινα σε ενα στοκ της πολης, βρεχει καταρακτωδως και μαλλον απο βδομαδα πρωτα ο Θεος θα παω εαν εχει στρωσει ο καιρος....

Παρεπιπτοντως μου ηρθε και μενα το βαλιτσακι της babylino με κανονικες συσκευασιες απο πανες, μωρομαντηλα,βαμβακι και σερβιετες! Ειχε και κουπονια μεσα και ενα εντυπο το οποιο προφανως το συμπληρωνεις και τους το στελνεις μετα την γεννηση του μωρου και προφανως σου στελνουν κι αλλα δειγματα ή κουπονια εκπτωτικα...Θα μπω και στην λιμπερο και για το βαλιτσακι του Mothercare...γιατι οχι? Μου ειχε ερθει πριν κανα 2μηνο κι αλλο ενα βαλιτσακι απο το babyspace forum για γονεις αν δεν κανω λαθος το οποιο περιειχε ενα δειγμα της sudocream κρεμας για συγκαμα και πολλα διαφημιστικα φυλλαδια απο διαφορες εταιρειες καθως επισης και βιβλιο εγκυμοσυνης! Και επισης προχθες μου ηρθε ενα μπιμπερο της mam των 160ml anti-colic.Τωρα σκεφτομαι να ξαναμπω στο σαϊτ και να δωσω αλλη διευθυνση, μιας φιλης, για να μου στειλουν και την πιπιλα! Μολις βρω το σαϊτ θα σας το στειλω να σας ερθει και εσας! Αχρειαστο να ειναι γιατι μακαρι να θηλασουμε αλλα αυτο αλλαζοντας την θηλη μπορεις να το χρησιμοποιησεις οταν θα αρχισει να πινει νερο...χαμενο δεν παει!

Γενικα στελνουν...μακαρι μπας και μπορουμε να εχουμε καβαντζες για τις δυσκολες στιγμες...

Αυτα...παω να τσιμπησω κατι...θα τα πουμε!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια μανουλες και μπεμπακια....

Πως ειστε?? (εκτος απο άυπνες.. :?) Εγω και παλι κοιμηθηκα μια χαρα... :shock: Η βροχη συνεχιζεται και το προγραμμα σημερα εχει γιουβαρλακια με αυγολεμονο.. γιαμ γιαμ... σας διαβαζω και επανερχομαι..

Ανδριανα, μπραβο για την κορουλα σου!! Μια χαρα τα καταφερε.. Τελικα, ισχυει, και αυτο καταλαβαινω απο τα λεγομενα σου, οτι οι γονεις εχουν θεματα αποδεσμευσης του παιδιου τους τις περισσοτερες φορες.. :rolleyes: Κι εγω τωρα στη θεωρια , το παιζω κουλ, και λεω, παει και τελειωσε, το παιδι θα παει στο παιδικο γρηγορα, αλλα στην πραξη, δε νομιζω να εφαρμοστει.. Παντως, εχω ενημερωσει τους παντες να μην δενουν και σκοινι κορδονι αυτα που λεω, ειναι το πρωτο μου παιδι και μπορω να το απολαυσω οσο θελω και να αλλαξω οσες γνωμες θελω.. :rolleyes: Ελπιζω να μη μου γυρισει μπουμερανγκ, και βγει κανα γκρινιαρικο και δεν μπορω να το συμμαζεψω μετα....χαχαχα...

Μου ηρθε μηνυμα απο το Mothercare στο κινητο οτι εχουν εκπτωση στα ειδη τους 15% για αγορες πανω απο 100ευρω στα ειδη για τη μελλουσα μαμα, και η προσφορα ισχυει μεχρι 31/10..

Καλημερα μανουλιτσες!!!

Παει η χτεσινη μερα, να μην ξαναρθει.. Σημερα ειμαι καλυτερα. Δεν ξυπνησα το βραδυ παρα μονο για τσισα κ νερο! Τι καλα!

Ανδριανα οι αυπνιες καλα πανε ε;; σε καταλαβαινω!!

Μια χαρα το πηρε η Κατερινα σου το θεμα κρεβατι, μακαρι να της αρεσει και στη συνεχεια κ να μη θελει να ξανατρυπωσει στο δικο σας κρεβατι;)

Ωραια η εμπειρια της γεννας σου! Η επομενη μακαρι να ειναι ετσι και πιο συντομη. Αλλα για πες μου για τον αντρα σου, την ωρα των εξωθησεων ηταν διπλα σου ή ειχε παει απο κατω μαζι με το γιατρο;; και οταν βγηκε η μπεμπα σας τι εκανε; χ$στ!κε πανω του;;;;; Για πες μας!!!!

Και ο δικος μου θελει να ειναι μεσα, ελπιζω να μεινει μεχρι τελευταια στιγμη (αν γεννησω φυσιολογικα) και να το ζησουμε μαζι ολο αυτο:D

Snowflake αυπνιες και συ εεε; Τι πραμα κ αυτο; Να μη μπορουμε να χαρουμε τους τελευταιους μας υπνους χωρις μπεμπακια! Μας προετοιμαζει η φυση;;;;;

Για τα βαλιτσακια ουτε θυμαμαι που εχω στειλει, οτι ειναι να 'ρθει θα ειναι σαν εκπληξη χαχα!

Ματινα να σου πω την αληθεια ουτε εγω θα κρατιομουν... καλα κανατε και τη στησατε,, τωρα την καμαρωνεις εε;;

Ντινα μολις αποφασισα οτι αυριο το προγραμμα εχει γιουβαρλακοσουπα, τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!!! Να'σαι καλα!!!!

Και μενα μου ηρθε το μηνυμα αυτο απο τα Mothercare, αλλα σιγα μην παω να χαλασω 100? για ρουχα πιτζαμες κ εσωρουχα δικα μου...

Μου λειπει ενα σετ πιτζαμες αλλα θα βρω απο καπου πιο φτηνα, ειναι και τα oysho αν τα ξερετε... δεν την ξαναπαταω οπως με το νυχτικο:shock:

καλημερα κοριτσια!!

και εμενα ο συζυγος ηταν σε ολη τη διαρκεια της γεννας μπροστα, παροτι το μαιευτηριο μας υποχρεωνε να υπογραψει υπευθυνη δηλωση οτι θα ειναι μονο μεχρι τις ωδινες τελικα εμεινε σε ολη την διαδικασια.. βασικα με βοηθησε περισσοτερο και απο τις μαιες πιστευω καποιες στιγμες..

ηταν τρομερα ψυχραιμος, ειδε περισσοτερα απο οσα μπορουσα εγω να δω.. πχ το κεφαλακι του μωρου να ξεπροβαλλει στον κολπο και μετα ολη την εξωθηση και ειλικρινα για τις επομενες εβδομαδες ηταν μεσα σε μια μεγαλη χαρα και συγκινηση που δεν ειχα ξαναδει σε εκεινον.. ελπιζω οτι και στον μπεμπη θα ειναι μεσα και θα χει την ιδια χαρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...