Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι κ εγώ μια από αυτές που ξύπνησε με νεύρα, πονοκέφαλο και κούρασή, δεν κοιμάμαι καλά!

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων!!

Αιματολογικές και ούρων μια χαρά!! (36 Αιματοκρίτης χωρίς να παίρνω σίδηρο :tongue:)

Αλλά στις κολπικές βρίσκουν ένα μικρόβιο του Πρωτέα !! Τον έχει καμία ακουστά? Απο ότι μου είπε η βοηθός μικροβιολόγου τον μεγάλο αρνητικό του είναι ότι φεύγει δύσκολα!! Ραντεβού με τον γιατρό μου έχω Τετάρτη!!

Αυτή η εγκυμοσύνη πάντα θα έχει κάτι να με ανησυχεί!!! :(

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι κ εγώ μια από αυτές που ξύπνησε με νεύρα, πονοκέφαλο και κούρασή, δεν κοιμάμαι καλά!

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων!!

Αιματολογικές και ούρων μια χαρά!! (36 Αιματοκρίτης χωρίς να παίρνω σίδηρο :tongue:)

Αλλά στις κολπικές βρίσκουν ένα μικρόβιο του Πρωτέα !! Τον έχει καμία ακουστά? Απο ότι μου είπε η βοηθός μικροβιολόγου τον μεγάλο αρνητικό του είναι ότι φεύγει δύσκολα!! Ραντεβού με τον γιατρό μου έχω Τετάρτη!!

Αυτή η εγκυμοσύνη πάντα θα έχει κάτι να με ανησυχεί!!! :(

http://anastasiamoschovaki1.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html

για δες..

Κοριτσακια ουουουουυου!!!!!!!

Ηρθε η κουνια του μπεμπακου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ειμαι πολυ συγκινημενη!

Μεχρι το βραδυ πρωτα ο Θεος θα εχω φτιαξει την βαλιτσα και την κυριακη που δεν δουλευει ο αντρας μου θα στησουμε την κουνια! Γιουπι!!!!!!!!!

Παω να φτιαξω το φαγακι και θα επανελθω!

Ματίνα με γειαααα!!! Εγώ ακόμα ούτε σιδερο έχω κάνει τα ρουχαλάκια ούτε όλα τα φαρμακευτικά έχω αγοράσει!! Μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν!!

Η κακη μερα απο το πρωι φαινεται..

Το μαυρο μου το χαλι σημερα!

Δεν εχω ορεξη για τιποτα λεμε, η κακοκεφια σε ολο της το μεγαλειο,, και ολα αυτα γιατι ο αποψινος υπνος ηταν χαλια:(

Ματινα με το καλο να μπει μεσα ο μπεμπης σας και να τη χαρει την κουνια του!

Η σκορδαλια με πατζαρια και μπακαλιαρο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο, ουτε εμενα το τρωει ο Νικος, αλλα δεν του κανω τη χαρη, μια στο τοσο την τιμαω και με το παραπανω... Και φυσικα αν δεν ειναι τουμπανο η σκορδαλια δε λεει!!!! Αχ, μου εβαλες ιδεα ρε Ματινακι..

Πάμε μια βόλτα στην παραλία να ηρεμήσουμε?? Άντε να έρθουν τα μπεμπάκια!!

Μια σκορδαλιά και για μένα παρακαλώ!!

Σκέφτομαι απλά πολύ σοβαρά ότι θα αλλάξω γιατρό... Υπάρχει πια πολύ μεγάλο πρόβλημα εμπιστοσύνης και επικοινωνίας.

Ελπίζω το φαγητάκι να έγινε σούπερ!!!!! Φιλάκια!

Κυριακή μου αν είναι να ηρεμήσεις μην το σκέφτεσαι καθόλου, άλλαξε γιατρό αμέσως!! Εκείνος που είχες πάει για δεύτερη γνώμη ??? δεν μπορεί να σε αναλάβει?>??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

http://www.babyline.gr/proionta-gia-ti-mama/eswrouxa/item/118-soutien-thilasmou.html

αυτο ειναι το σουτιεν θηλασμου που εχω προτιμησει μετα απο ασχετες αγορες αλλων που χω κανει.. ειναι ακριβο αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλο για τον θηλασμο γενικοτερα, και ειδικα για τις πρωτες μερες, ειναι το μονο που δενει σταυρωτα και κραταει και τον θωρακα σφιχτα.

Καλημερα και απο εμας κοριτσια!! Το παρατραβηξα σημερα με τον υπνο.. Απλα ειχα βολευτει τοσο καλα και κοιμομουν τοσο γλυκα που δεν ηθελα με τιποτα να χασω αυτον τον υπνο.. :rolleyes: Και κανονικα σημερα υποτιθεται θα πηγαινα για τη μοκετα και την κουρτινα του παιδικου, αλλα , ειπαμε, απο Δευτερα, δε χαλασε και ο κοσμος... :D

Μια χαρά μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ και εγώ τόσο!!

Είμαστε καλά!!Εγώ αρχικά -προ εγκυμοσύνης- δεν ήθελα να μπει ο καλός μου μέσα στην γέννα με τίποτα..Μετά που ήρθε η εγκυμοσύνη να πω την αλήθεια το σκέφτομαι..Αλλά εκείνος δεν έχει αλλάξει γνωμή και δεν θέλει και ξέρεις,δεν είναι κάτι για το οποίο μπορείς να πιέσεις αυτό έτσι και αλλιώς..Θα δω μήπως μπορέσω να διαπραγματευτώ να είναι τουλάχιστον μαζί μου όταν πονάω..:?:???:

Σήμερα βάζω και τα τελευταία μου πλυντήρια (πάντες,σεντόνια κλπ) και μετά θα έχουν μείνει μόνο κάτι κουβερτούλες..Άντε γιατί είπε πάλι καταιγίδες από το απόγευμα:rolleyes::rolleyes:Απορώ με τέτοια λιακάδα που θα τις κάνει!!!

καλημερα

Ματινα και εδω εχει ζεστη αλλα δεν το αναβαλλω.. ειναι μεγαλη βαβουρα και εχουμε και αρκετα επιπλα..

οσο για τα δημοσια ξερω και εγω οτι δεν αφηνουν τους πατεραδες στον τοκετο αν ειναι φυσιολογικος εκτος αν εχουν κανει μαθηματα ανωδυνου προυποθετουν καποια.. τωρα αν ο γιατρος τα βρισκει αλλιως η το επιτρεπουν υπογειως δεν το ξερω..

Εμένα ο γιατρός μου στο δημόσιο επιτρέπει τον πατέρα μέσα!! Ο αντρας μου στην αρχή δεν ήθελε, μετά διάβασε κάποια περιστατικά και τελικά αποφάσισε να παρευρεθεί , αν πάνε όλα καλά!!

οργανωτικη η καλυτερα..αγχωτικη χαχα!!

εφαγα μεσημεριανο στις 18.00 και ακομη πειναω..το μυαλο μου ειναι σε κατι πολυ βρωμικο και περιεργο που θα χει γλυκια γευση παντως.. αντε να δουμε ποσο θα κρατηθω.. παντως καταφερα να παω τουαλετα για σημερα.. ελπιζω και αυριο το ιδιο..θα μαγειρεψω παλι το μπροκολακι μου στον ατμο, θα φαω και δυο ακτινιδια παραπανω και ελπιζω να επανελθω..

εντωμεταξυ επι τρεις μερες εχω ξεχασει να παρω σιδηρο.. μια χαρα με βρισκω!! Κατσε να τον παρω τωρα..

ελαφρως βαριεμαι πλεον αν και παντα εχω κατι να κανω αλλα βλεπω οτι δεν εχω ορεξη για να κανω αρχειοθετηση σε καμποσα βιβλια που χω για τη λεσχη που υπο νορμαλ συνθηκες θα τα ειχα ηδη καταχωρισει για να ειναι ετοιμα για την επομενη σεζον εξοικονομοντας χρονο που δεν προκειται τοτε να εχω για να διαθεσω.. το σκεφτομαι σχεδον με τυψεις αλλα δεν εχω πολλα κουραγια γιατι απλα δεν εχω ηρεμια.

Αυτο που θα φροντισω να κανω αμεσα ειναι να ετοιμασω τις αποστολες προς τα μελη για τα χριστουγεννα (αντι καρτας ευχετηριας θα προτεινω μερικες κατασκευες για το στολισμο του σπιτιου απο τα παιδια μαζι με ευχες)

τωρα που το γραφω σημερα αποφασισα πως αφου στη κορη μου οταν την φεραμε στο σπιτι στις 5 Γεναρη οπου ειχαμε εντος και εκτος στολισμενα ο συζυγος μας ειχε στρωσει ροδοπεταλα απο την εισοδο στην αυλη μεχρι μεσα στο σπιτι για να μας υποδεχθει, ετσι για τον μπεμπη (σαν αγορι τον ριχνουμε στα ρομαντικα θεματα) ειπα στην κουνιαδα μου και στην κορη μου οτι θα τους αγορασω πολυχρωμα χαρτονια για να φτιαξουν γιρλαντες και μια επιγραφη για τα καλωσορισματα του μικρου αλλα με κολαζ που θα κανει η μικρη με την καθοδηγηση της θειας..

θα σκαγα αν δεν σκεφτομουν κατι..δεν μου αρεσουν οι διαχωρισμοι καθολου..

μιλαμε οτι πραγματικα ο καθενας με τον χαβα του σε αυτη τη κοινωνια!!:tongue:

Τι γλυκό αυτό με τα ροδοπέταλα!! Τι ρομαντικό άντρα που έχεις!!

Τελικά πήγες τουαλέτα?? Τι άσχημο και αυτό!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

http://forum.eimaimama.gr/t2909-topic

σχετικη αναφορα παραλληλα με μικρη κυηση

μακαρι να ξεμπερδεψεις με αυτο ανωδυνα..

Σε ευχαριστώ πολύ Προσπ. είσαι τόσο καλή!! Όσο τα διαβάζω αγχώνομαι !! Άντε να έρθει η Τετάρτη!!

http://www.babyline.gr/proionta-gia-ti-mama/eswrouxa/item/118-soutien-thilasmou.html

αυτο ειναι το σουτιεν θηλασμου που εχω προτιμησει μετα απο ασχετες αγορες αλλων που χω κανει.. ειναι ακριβο αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλο για τον θηλασμο γενικοτερα, και ειδικα για τις πρωτες μερες, ειναι το μονο που δενει σταυρωτα και κραταει και τον θωρακα σφιχτα.

Φαίνεται πολύ καλό, μπορώ να το παραγγείλω online??? Tα μεγέθη τι λένε???

weBzp2.png

qUMVp3.png

ΩΧ!! Σου τα παρεθεσα για τυχον αποριες.. δεν ηθελα να σε αγχωσω.. δεν θελω να ειμαι καλη με αυτο το τροπο..:rolleyes:;)

πηγα τουαλετα χθες μια φορα και τωρα εχω φαει ενα σκασμο μπροκολο μπας και ερθει αλλα για την ωρα δεν.. για να δουμε μεχρι το βραδυ.. ειχα και τρεχαματα απο το πρωι και δεν εφαγα τα ακτινιδια μου..

δες στην σχετικη ιστοσελιδα για online παραγγελιες γιατι δεν προσεξα.. με τα νουμερα δεν τα παω καλα για να σε κατατοπισω.. παντως αυτη τη φορα η κοπελα με επεισε να παρω το 2 (κακως..) αν και μου το εφερε στα μετρα μου (το χα παρει τον 5ο μηνα) με την προοπτικη οτι το στηθος μου θα φουσκωσει αλλα θα παρω αλλο ενα στο Νο 1 γιατι αν συνεχισει ο θηλασμος σιγουρα μερικους μηνες μετα θα ..ξεθυμανει..και δεν θα χρειαζομαι τοσο μεγαλο νουμερο..εχω και κανα δυο απο την κορη μου..

Διαφημίσεις

ΩΧ!! Σου τα παρεθεσα για τυχον αποριες.. δεν ηθελα να σε αγχωσω.. δεν θελω να ειμαι καλη με αυτο το τροπο..:rolleyes:;)

πηγα τουαλετα χθες μια φορα και τωρα εχω φαει ενα σκασμο μπροκολο μπας και ερθει αλλα για την ωρα δεν.. για να δουμε μεχρι το βραδυ.. ειχα και τρεχαματα απο το πρωι και δεν εφαγα τα ακτινιδια μου..

δες στην σχετικη ιστοσελιδα για online παραγγελιες γιατι δεν προσεξα.. με τα νουμερα δεν τα παω καλα για να σε κατατοπισω.. παντως αυτη τη φορα η κοπελα με επεισε να παρω το 2 (κακως..) αν και μου το εφερε στα μετρα μου (το χα παρει τον 5ο μηνα) με την προοπτικη οτι το στηθος μου θα φουσκωσει αλλα θα παρω αλλο ενα στο Νο 1 γιατι αν συνεχισει ο θηλασμος σιγουρα μερικους μηνες μετα θα ..ξεθυμανει..και δεν θα χρειαζομαι τοσο μεγαλο νουμερο..εχω και κανα δυο απο την κορη μου..

Mε μια αναζήτηση στο google θα τα έβρισκα ούτως η άλλος !!

Γενικός είσαι καλή και μας κακομαθαίνεις μετά που θα γεννήσεις κ δν θα έχεις ώρα για εμάς, να δούμε τι θα κάνουμε με τον δικό μας θηλασμό και είδα ότι και η Αγλαΐα δεν απαντάει και πολύ ποια στο φόρουμ!! :P

Τα άλλα 2 σουτιέν τι νούμερο είναι???

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ξέχασα να σας πώ ότι χθες μου ήρθε με κουριερ το βαλιτσάκι της μπεμπιλίνο, είχε μέσα , μωρομάντιλα , ενα πακέτο μπεμπιλινο new born , βαμβάκι, σερβιέτες και κουπονάκια. Μια χαρά πολύ τα χάρηκα!!

Πάω πάλι μαγαζί θα τα πούμε το βραδάκι μάλλον!! Φιλιά!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...