Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυριακη μου εχεις χιλια δικια να αισθανεσαι ετσι! Καλα αυτος δεν ντρεπεται λιγο που σε βαζει να εχεις τετοια ψυχολογια εγκυος γυναικα? Δεν του ξεκαθαρισες απο την αρχη οτι θες να ξεκινησεις με φυσιολογικο και αν δεν βγει τοτε να πας σε καισαρικη και οχι με την μια? Συγνωμη κιολας που στο λεω αλλα εγω δεν θα του αφηνα περιθωρια καθολου...θα του τονιζα απο την αρχη τα θελω μου και στην τελικη αν δεν σου βγει ο φυσιολογικος τοκετος εννοειται οτι για καισαρικη πας μετα! Ετσι γινεται συνηθως!

Εν παση περιπτωση την επομενη φορα που θα στο πει μπορεις να του το πεις ευθεως γιατι βλεπω οτι επιμενει αρκετα για καισαρικη και στο τελος θα το καταφερει αν δεν σηκωσεις μπαϊρακι! Δεν θα αποφασισει κανεις αλλος εκτος απο σενα πως θα γεννησεις....εκτος απο την περιπτωση ειπαμε που δεν γινεται διαφορετικα! Τωρα ομως δεν συντρεχει κανενας σοβαρος λογος για καισαρικη!

Συγνωμη που τα λεω λιγο ορθα κοφτα, δεν τα εχω βαλει μαζι σου αλλα με τον γιατρο που ειναι πονηρουλης!

Ματινάκι καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου!

Εννοείται ότι του το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή τι θέλουμε με τον άντρα μου αλλά αυτός φαίνεται είναι από τους γιατρούς που έχουν υποστηρίξει πολύ θερμά το 70% των καισαρικών στη χώρα μας..! Γνωστό εδώ και καιρό ότι πολλές καισαρικές γίνονται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και αυτό είναι που μας έχει ταρακουνίσει τόσο πολύ με τον άντρα μου. Πιστεύω ότι και μπαϊράκι όπως λες να σηκώσω, και να επιμείνω, αυτός θα βρει τον τρόπο να μου πλασάρει την καισαρική ως την πιο σωστή λύση..ειδικά την ώρα του τοκετού δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια διαπραγματεύσεων. Ήταν να μην αποκαλυφθεί η φιλοσοφία του, τώρα για μένα έχει χαλάσει η συνταγή. Και ξαναλέω ότι δεν έχω πρόβλημα με την καισαρική τομή ΑΡΚΕΙ να πρέπει να γίνει και να είναι η σωτήρια λύση μας. Επιπλέον, δεν είμαι και από τις γυναίκες που ζητάνε απεγνωσμένα την καισαρική για παράδειγμα για να μην ξεχυλώσουν ή για να μην πονέσουν ή για να μην ταλαιπωρηθούν (γιατί πόσες γυναίκες με αυτή την άποψη δεν υπάρχουν; ). Όλα σεβαστά ωστόσο, αρκεί τίποτα να μην πηγαίνει κόντρα στα δικά μας θέλω. Πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, αυτό του τοκετού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και απο εμας κοριτσια!! Το παρατραβηξα σημερα με τον υπνο.. Απλα ειχα βολευτει τοσο καλα και κοιμομουν τοσο γλυκα που δεν ηθελα με τιποτα να χασω αυτον τον υπνο.. :rolleyes: Και κανονικα σημερα υποτιθεται θα πηγαινα για τη μοκετα και την κουρτινα του παιδικου, αλλα , ειπαμε, απο Δευτερα, δε χαλασε και ο κοσμος... :D

τωρα που το γραφω σημερα αποφασισα πως αφου στη κορη μου οταν την φεραμε στο σπιτι στις 5 Γεναρη οπου ειχαμε εντος και εκτος στολισμενα ο συζυγος μας ειχε στρωσει ροδοπεταλα απο την εισοδο στην αυλη μεχρι μεσα στο σπιτι για να μας υποδεχθει, ετσι για τον μπεμπη (σαν αγορι τον ριχνουμε στα ρομαντικα θεματα) ειπα στην κουνιαδα μου και στην κορη μου οτι θα τους αγορασω πολυχρωμα χαρτονια για να φτιαξουν γιρλαντες και μια επιγραφη για τα καλωσορισματα του μικρου αλλα με κολαζ που θα κανει η μικρη με την καθοδηγηση της θειας..

θα σκαγα αν δεν σκεφτομουν κατι..δεν μου αρεσουν οι διαχωρισμοι καθολου..

μιλαμε οτι πραγματικα ο καθενας με τον χαβα του σε αυτη τη κοινωνια!!:tongue:

Πραγματικα συγκινητικο αυτο με τα ροδοπεταλα!!! Αχ, τι καλη ιδεα!!!! Μπραβο σας, χιλια μπραβο!!! και για το μπεμπη, εξισου καταπληκτικη ιδεα!!! Θα το τραβατε με καμερα???

Ματινακι, ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες! Θα το ψαξω, καλα υπαρχουν χαλια για παιδικο, μοκετες δηλαδη, δεν ειναι και τιποτα μπουχαρες, πανακριβες!!! τεσπα!!

Εδω εχει συννεφια και δροσουλα, για να δουμε τί σαββατοκυριακο θα εχουμε?? Χουχουλιαστο μαλλον... :rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Κοριτσακια ουουουουυου!!!!!!!

Ηρθε η κουνια του μπεμπακου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ειμαι πολυ συγκινημενη!

Μεχρι το βραδυ πρωτα ο Θεος θα εχω φτιαξει την βαλιτσα και την κυριακη που δεν δουλευει ο αντρας μου θα στησουμε την κουνια! Γιουπι!!!!!!!!!

Παω να φτιαξω το φαγακι και θα επανελθω!

Ματινάκι καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου!

Εννοείται ότι του το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή τι θέλουμε με τον άντρα μου αλλά αυτός φαίνεται είναι από τους γιατρούς που έχουν υποστηρίξει πολύ θερμά το 70% των καισαρικών στη χώρα μας..! Γνωστό εδώ και καιρό ότι πολλές καισαρικές γίνονται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και αυτό είναι που μας έχει ταρακουνίσει τόσο πολύ με τον άντρα μου. Πιστεύω ότι και μπαϊράκι όπως λες να σηκώσω, και να επιμείνω, αυτός θα βρει τον τρόπο να μου πλασάρει την καισαρική ως την πιο σωστή λύση..ειδικά την ώρα του τοκετού δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια διαπραγματεύσεων. Ήταν να μην αποκαλυφθεί η φιλοσοφία του, τώρα για μένα έχει χαλάσει η συνταγή. Και ξαναλέω ότι δεν έχω πρόβλημα με την καισαρική τομή ΑΡΚΕΙ να πρέπει να γίνει και να είναι η σωτήρια λύση μας. Επιπλέον, δεν είμαι και από τις γυναίκες που ζητάνε απεγνωσμένα την καισαρική για παράδειγμα για να μην ξεχυλώσουν ή για να μην πονέσουν ή για να μην ταλαιπωρηθούν (γιατί πόσες γυναίκες με αυτή την άποψη δεν υπάρχουν; ). Όλα σεβαστά ωστόσο, αρκεί τίποτα να μην πηγαίνει κόντρα στα δικά μας θέλω. Πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, αυτό του τοκετού.

Κυριακη μου σιγουρα εκεινη την ωρα δεν θα μπορεις να κρινεις εσυ αν πρεπει αν γινει καισαρικη ή οχι....χιλια δικια εχεις! Εχεις σκεφτει κατι αλλο εσυ για να αποφυγεις την καισαρικη εαν δεν ειναι απαραιτητη? Παντως κι εγω που αλλαξα γιατρο στον 8ο μηνα καθολου προβλημα δεν εχω...μια χαρα γιατρος ειναι και στο κατω κατω θεοποιουμε γιατρους που τελικα μπορει και να μην αξιζει τον κοπο καν! Σκεψου καλα και εστω και τελευταια στιγμη αλλαξε γιατρο....μην φας το νυστερι αδικως...συγνωμη κιολας που στα λεω ετσι χυμα....το καλο σου θελω πραγματικα!

Κι εγω ειπα οτι καλα θα ηταν να γεννησω φυσιολογικα αλλα αν παρουσιαστει κολλημα τι να κανω? Θα υποστω το νυστερι...δεν ειναι οτι ειναι κακη μεθοδος γεννας απλα εγω επειδη δεν θα κανω επισκληριδιο αναγκαστικα θα κανω ολικη ναρκωση και δεν θα δω το μωρακι μου την στιγμη που θα γεννηθει....γι αυτο και δεν την θελω καθολου!

Παω παω γιατι θα μεινουμε νηστικοι...εχω να βρασω τα πατζαρια και τις πατατες!

Φιλακια πολλααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

[quote name=Dina:);1240017

Ματινακι' date=' ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες! Θα το ψαξω, καλα υπαρχουν χαλια για παιδικο, μοκετες δηλαδη, δεν ειναι και τιποτα μπουχαρες, πανακριβες!!! τεσπα!!

Εδω εχει συννεφια και δροσουλα, για να δουμε τί σαββατοκυριακο θα εχουμε?? Χουχουλιαστο μαλλον... :rolleyes:[/quote]

Δεν κανει τιποτις...χιχιχι!

Κι εδω εβγαλε μια συννεφια απο το πουθενα....απο το πρωι εσκαγε ο τζιτζικας και ειχε μια λιακαδα αλλο πραγμα και τωρα κοντευει να βρεξει...ουφ!

Παλι καλα που εχω πλυνει τα παντα....!

ναι dina αν δεν το ξεχασω (χαχα) θα το τραβηξουμε και αυτο με τη καμερα..

εγω τη βαλιτσα αν δε βαρεθω θα την τελειωσω αποψε.. εχω βαλει τα περισσοτερα μεσα αλλα δεν εχω σιδερωσει τα νυχτικα μου..ας ειναι ετοιμη και ας καθεται..

Μεχρι το βραδυ πρωτα ο Θεος θα εχω φτιαξει την βαλιτσα και την κυριακη που δεν δουλευει ο αντρας μου θα στησουμε την κουνια! Γιουπι!!!!!!!!!

Μεγειαααα, αντε ωραια, ηρθε και η κουνιτσα!!! Καλοφτιαχτη και καλοτυχη!!! Τι ευχονται ρε παιδια σε αυτες τις περιπτωσεις?? :oops:

Καλο μεσημερακι μανουλες...

Γειααα.....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Η κακη μερα απο το πρωι φαινεται..

Το μαυρο μου το χαλι σημερα!

Δεν εχω ορεξη για τιποτα λεμε, η κακοκεφια σε ολο της το μεγαλειο,, και ολα αυτα γιατι ο αποψινος υπνος ηταν χαλια:(

Ματινα με το καλο να μπει μεσα ο μπεμπης σας και να τη χαρει την κουνια του!

Η σκορδαλια με πατζαρια και μπακαλιαρο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο, ουτε εμενα το τρωει ο Νικος, αλλα δεν του κανω τη χαρη, μια στο τοσο την τιμαω και με το παραπανω... Και φυσικα αν δεν ειναι τουμπανο η σκορδαλια δε λεει!!!! Αχ, μου εβαλες ιδεα ρε Ματινακι..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κυριακη μου σιγουρα εκεινη την ωρα δεν θα μπορεις να κρινεις εσυ αν πρεπει αν γινει καισαρικη ή οχι....χιλια δικια εχεις! Εχεις σκεφτει κατι αλλο εσυ για να αποφυγεις την καισαρικη εαν δεν ειναι απαραιτητη? Παντως κι εγω που αλλαξα γιατρο στον 8ο μηνα καθολου προβλημα δεν εχω...μια χαρα γιατρος ειναι και στο κατω κατω θεοποιουμε γιατρους που τελικα μπορει και να μην αξιζει τον κοπο καν! Σκεψου καλα και εστω και τελευταια στιγμη αλλαξε γιατρο....μην φας το νυστερι αδικως...συγνωμη κιολας που στα λεω ετσι χυμα....το καλο σου θελω πραγματικα!

Κι εγω ειπα οτι καλα θα ηταν να γεννησω φυσιολογικα αλλα αν παρουσιαστει κολλημα τι να κανω? Θα υποστω το νυστερι...δεν ειναι οτι ειναι κακη μεθοδος γεννας απλα εγω επειδη δεν θα κανω επισκληριδιο αναγκαστικα θα κανω ολικη ναρκωση και δεν θα δω το μωρακι μου την στιγμη που θα γεννηθει....γι αυτο και δεν την θελω καθολου!

Παω παω γιατι θα μεινουμε νηστικοι...εχω να βρασω τα πατζαρια και τις πατατες!

Φιλακια πολλααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σκέφτομαι απλά πολύ σοβαρά ότι θα αλλάξω γιατρό... Υπάρχει πια πολύ μεγάλο πρόβλημα εμπιστοσύνης και επικοινωνίας.

Ελπίζω το φαγητάκι να έγινε σούπερ!!!!! Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Με γεια σας και καλορίζικη να είναι!!!! Με το καλό να μπει μέσα ο μπέμπης σας!!!

Είναι όντως συγκινητικές αυτές οι στιγμές!! Που να δεις όταν θα την στρώσεις κιόλας!!!! Εγώ έχω στρώσει και την κούνια και την καλαθούνα και τα έχω όλα σκεπασμένα με νάυλον ώστε να μην σκονίζονται!

Έχω τελειώσει και με το δωμάτιο -μόνο η κουρτίνα μένει να κρεμαστεί την οποία περιμένω- έχω στρώσει και το χαλί και ευτυχώς έχω τελειώσει εντελώς και με την βαλίτσα! :)

(γιατρό δεν έχω αλλά θα το λύσω κι αυτό...!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχω ορεξη για τιποτα λεμε, η κακοκεφια σε ολο της το μεγαλειο,, και ολα αυτα γιατι ο αποψινος υπνος ηταν χαλια:(

Η σκορδαλια με πατζαρια και μπακαλιαρο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο, ουτε εμενα το τρωει ο Νικος, αλλα δεν του κανω τη χαρη, μια στο τοσο την τιμαω και με το παραπανω... Και φυσικα αν δεν ειναι τουμπανο η σκορδαλια δε λεει!!!! Αχ, μου εβαλες ιδεα ρε Ματινακι..

Αριστέα μου, κάνε κάτι να σε χαλαρώσει, κάτι που να σε ευχαριστεί.. Θα δεις που μπορεί να φτιάξει η διάθεσή σου! Διαφορετικά, μην πιέζεσαι για τίποτα σήμερα, άφησε να περάσει η σημερινή μέρα και αύριο θα είναι καλύτερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι dina αν δεν το ξεχασω (χαχα) θα το τραβηξουμε και αυτο με τη καμερα..

εγω τη βαλιτσα αν δε βαρεθω θα την τελειωσω αποψε.. εχω βαλει τα περισσοτερα μεσα αλλα δεν εχω σιδερωσει τα νυχτικα μου..ας ειναι ετοιμη και ας καθεται..

Καλύτερα να είναι έτοιμη και να κάθεται, Prosp μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αδελφη ψυχη μου!! χαχα!!

αφενος και εγω εχω χαλια διαθεση (μαλλον απο την αλλαγη του καιρου)

αφετερου τρελλαινομαι και εγω για το φαγητο αυτο.. παλι καλα τα τρωει και ο ανδρας μου αλλα δεν το κανουμε συχνα (1-2 το χρονο)..

Ματινα, καλοριζικη η κουνια και να υποδεχθει ζεστα και βολικα το μωρακι σας!

Με γεια σας και καλορίζικη να είναι!!!! Με το καλό να μπει μέσα ο μπέμπης σας!!!

Είναι όντως συγκινητικές αυτές οι στιγμές!! Που να δεις όταν θα την στρώσεις κιόλας!!!! Εγώ έχω στρώσει και την κούνια και την καλαθούνα και τα έχω όλα σκεπασμένα με νάυλον ώστε να μην σκονίζονται!

Έχω τελειώσει και με το δωμάτιο -μόνο η κουρτίνα μένει να κρεμαστεί την οποία περιμένω- έχω στρώσει και το χαλί και ευτυχώς έχω τελειώσει εντελώς και με την βαλίτσα! :)

(γιατρό δεν έχω αλλά θα το λύσω κι αυτό...!)

ναι βρε παιδια.. και εγω εχθες αφου την στησαμε και τη στολισαμε καθομουν και τη χαζολογουσα αλλα επειδη ειχε ερθει η κουνιαδα μου να παρει ενα τηλεφωνο απο το δωματιο μου και απο την αλλη τη μικρη που ηθελε να πειραζει τις κουδουνιστρες μου χαλαγαν την απολαυση και ετσι αρον αρον την σκεπασα .. ισα ισα που διαγραφεται το σχεδιο του λικνου απο το σεντονακι..τωρα ξαπλωνω διπλα στο κρεβατι μου και θυμαμαι που κοιτουσα απο το ανοιγμα της παντας τη μικρη οταν κοιμοταν βρεφος εκει μεσα.. αντε και με το καλο ο μπεμπης!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...