Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

E coli τον λενε αλλα επικεντρωνεται λεει ιδιαιτερα στις καταναλωσεις στην Γερμανια και οτι τα λοιπα κρουσματα απο αλλες χωρες ειναι απο ταξιδιωτες που χαν παει Γερμανια..

δεν θα πρεπει να ανησυχουμε εδω σαφως αλλα απο την αλλη δεν πιστευω και τιποτα πια.. ποιος μου λεει οτι τη σαβουρα τους δεν την πετανε εδω παρανομα (για να μην χανουν κερδος) και βαφτησμενη ως προιον Βοιωτιας, Αττικης, κλπ κλπ

δεν ξερω και εγω πια..τοσα και τοσα γινονται..

το θεμα ειναι οτι ωμα λαχανικα τρωω και εγω και δεν προτιθεμαι να ..βραζω τις σαλατες μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να πω;; Με το σταυρο στο χερι θα πορευομαστε....

Εγω παντως μολις εφαγα ενα ωραιοτατο μπριαμακι με τα ολα του!!:-P:razz:

Το κακο αν ειναι να γινει, θα γινει οσο κ να προσεχουμε δυστυχως.

Καλα τα αλλα κοριτσια που χαθηκαν;;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

προς το παρον ειμαστε οι πιο τακτικες.. οι υπολοιπες απο οτι βλεπω εμφανιζονται πιο λιγες φορες την εβδομαδα..αλλα θα..στρωσουν..χαχα!!:tongue:

ολα καλα θα πανε μωρε.. απλα δεν μας αφηνουν και σε ησυχια.. μαλλον πρεπει να ειμαστε τελικα αναισθητοι για να μη μας πιανουν τα κακα..χαχα!

Καλημέρα!! Τι κάνετε; Διάβασα όλα όσα γράψατε!

Καταρχάς, prosperous, εύχομαι να είσαι καλά τώρα, μετά τα τελευταία και να σε καθησύχασε ο γιατρός.. Σίγουρα δεν θα είναι κάτι κακό, αλλά πρέπει να ξεκουράζεσαι πιο πολύ. Να προσέχεις και σιγά-σιγά θα στρώσει η κατάσταση. Μια φίλη μου, με μωρό 10 μηνών, είχε πάθει μια αποκόλληση και έπρεπε να μείνει ξαπλωμένη για μια εβδομάδα, και θυμάμαι που μου έλεγε πόσο καταπιεσμένη ένιωθε, αλλά είχε τουλάχιστον βοήθεια από τους άλλους, γιατί διαφορετικά δεν θα γινόταν κάτι, ειδικά με τόσο μικρό μωρό. Οπότε prosperous, να παραμένεις όσο το δυνατόν με τα λιγότερα θέματα του σπιτιού, αν αυτό είναι εφικτό.

Αριστέα, χαίρομαι που είσαι ενεργό μέλος και κάνατε καλή παρέα η μία στην άλλη!! Μακάρι να μπορούσα να σας γράφω πιο συχνά αλλά αυτές τις μέρες ξεκίνησα σε μία νέα δουλειά και τρέχω πολύ, οπότε δεν μου μένει χρόνος παρά μονάχα το βράδυ που θέλω να κάτσω με τον άντρα μου! :-) Το προηγούμενο διάστημα, για περίπου ένα μήνα, ήμουν στο σπίτι κατά κύριο λόγο, εκτός από το ότι είχα κάποιες μέρες να πηγαίνω στο παλιό γραφείο να κλείσω εκκρεμότητες. Είχα όμως περισσότερο χρόνο και τώρα μου λείπει πολύ που δεν είμαι σπίτι.. Ωστόσο, η δουλειά είναι δουλειά και στην εποχή μας πρέπει να εκτιμάμαι όσα έχουμε. Πότε θα με βρίσκετε λοιπόν και πότε θα με χάνετε... Αλλά σας διαβάζω!!

Για τον ιό, κι εγώ έχω σχετικά πανικοβληθεί, αποκτήσαμε ξανά ένα θέμα υγείας να μας προβληματίζει, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε από το να ξέρουμε τι ψωνίζουμε (λες και ξέρουμε με απόλυτη ακρίβεια) και γενικά να προσέχουμε περισσότερο.. Αμάν πια, δεν θα ησυχάσουμε ποτέ με τόσους ιούς και γρίππες κάθε φορά....

Εύχομαι να έχετε μια όμορφη Κυριακή και να είστε όλες καλά, με τα μωράκια σας! Να προσέχετε τις κοιλίτσες! Σας φιλώ πολύ :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλη αρχη με τη δουλεια σου και εχεις δικιο οτι αυτη τη στιγμη σε οποια μορφη ειναι απαραιτητη..

δεν ειμαι ταβλα στο κρεβατι αλλα δεν κουραζομαι κιολας..

ευχαριστω για το ενδιαφερον..

καλο υπολοιπο, ειναι μια ζεστη καλοκαιρινη μερα..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε;;;

Εγω μολις τελειωσα με κατι δουλιτσες στο σπιτι και μαλλον θα φερω τον ανεμιστηρακο απο την αποθηκη γιατι εσκασα!!! Πολη ζεστη.. Μπηκε το καλοκαιρακι τελικα, και πως θα τη βγαλω δεν ξερω εγω που ειμαι νευροσπαστο με τη ζεστη..:confused:

kyriak καλη αρχη σου ευχομαι στην καινουρια σου δουλεια μακαρι να τακτοποιηθεις γρηγορα για να μην κουραζεσαι κιολλας...

Φιλακιααααα:P:p:p:p

σχετικα με την απουσια μερικων που ειχαν αρχισει να γραφουν στο καφε μας, η kthaleia και η peny δυστυχως παλλινδρομησαν (για τη πρωτη το ξερα καιρο, για την δευτερη το εμαθα σημερα αφου εψαξα να την βρω), ειμαι βεβαιη οτι θα το ξεπερασουν και θα ειναι και παλι εγκυουλες στους επομενους μηνες..

να ειστε καλα προπαντων κοριτσια..αυτο εχει σημασια και να απολαυσετε το καλοκαιρι που προσφερεται για χαλαρωση και φορτηση μπαταριων.

Τωρα για τις υπολοιπες σαφως ειναι θεμα χρονου αλλα σιγα σιγα θα μαζευτουμε, ιδιως απο Σεπτεμβρη, θα ναι και η αγωνια στο αποκορυφωμα και θα μιλαμε για τις προεταοιμασιες και τον τοκετο και το θηλασμο (πρωτα ο Θεος)

η ζεστη και εμενα με πειραζει στη διαρκεια της εγκυμοσυνης και τωρα με τα πολλα φαρμακα με βλεπω μονιμα κουρουμπελο..δεν κοιμαμαι και οπως θα θελα και αυτο επιβαρυνει τη κατασταση.. αλλα μια φορα ειναι και θα περασει.. του χρονου θα πλατσουριζουμε με τα νινια μας..

Κριμα για τα κοριτσια, αλλα αφου τα καταφεραν σιγουρα θα ξαναγινει τους επομενους μηνες..

Το οτι εχουμε φτασει και εμεις μεχρι εδω δε σημαινει οτι πρεπει να επαναπαυομαστε, θελει συνεχεια προσοχη!!

Ισως να μας παρακολουθουν κ αλλες μανουλες Νοεμβριου αλλα να μην προλαβαινουν να γραψουν.. Αντε να δουμε απο Σεπτεμβρη οπως λες και συ αγαπητη εμπειρη prosperous ....:P:p:p Ε! θα εχουμε βγει και σε αδεια τοτε (οσες θα δουλευουμε) και θα υπαρχει ελευθερος χρονος.. Για να δουμε:!::!:

ναι, απο Ιουλιο θα κανει κοιλια το parents cafe.. φευγουν ακρετοι για διακοπες και ετσι απο αρχες Σεπτεμβρη θα αρχισει η κινηση..

και καλα, εμεις καπως θα τη βγαλουμε, σκεφτομαι αυτες που γεννουν Σεπτεμβρη, Αυγουστο και θα ναι μεσα στις ζεστες με τη κοιλια στο στομα..

Ασε αυτα τα μωρουλια που θα γεννηθουν καλοκαιρι δε ζεσταινονται; Να θες να θηλασεις και να κολλας, ευτυχως εμεις θα γεννησουμε(πρωτα ο Θεος) περιοδο που θα αρχισουν τα κρυα, και θα κανουμε τρελες αγκαλιες οικογενειακως χαχαχα!!!

Ηθελα να σε ρωτησω κατι που σκεφτομουνα σχετικα με την περιδεση,

πως θα γεννησεις; εννοω αφου ο τραχηλος ειναι δεμενος, ειμαι τελειως ασχετη με το θεμα, σορυ.....

Διαφημίσεις

σιγα καλε! λογικη ερωτηση..

οταν ειναι να γεννησει η γυναικα με φυσιολογικο τοκετο τοτε δυο βδομαδες πριν την πιθανη ημερομηνια τοκετου πηγαινει στο νοσοκομειο και ο γιατρος "λυνει" τη περιδεση (γινεται χωρις αναισθησια, συνηθως δεν ποναει αλλα εμενα ειχε χωθει με το βαρος βαθια μεσα και δεν τον επιανε ευκολα αρα ελαφρως πονουσα και ηταν δυσαρεστη εμπειρια) ετσι μπορει να γεννησει την ιδια στιγμη η στις επομενες εβδομαδες.

Οταν ειναι με προγραμματισμενη καισαρικη δεν υπαρχει λογος να λυθει η περιδεση ειδικα οταν η γυναικα θελει να κανει και επομενο παιδι γλιτωνοντας μια επομενη επεμβαση αφου ο τραχηλος παραμενει δεμενος.

αυτες που γεννουν απο Απριλιο και μετα τρωνε τη ζεστη δυασκολευοντας τις αγκαλιες με το μωρο λογω ιδρωτα αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα αφου με ενα ντουζ το θεμα λυνεται καπως..

απο την αλλη ατα μωρα με μια σταθερη θερμοκρασια κλιματισμου νομιζω οτι ειναι μια χαρα..

προσωπικα τα κουνουπια και τα εντομα με προβληματιζουν..χαχα!!

Αχα τωρα καταλαβα.. Την κορη σου τη γεννησες φυσιολογικα;; Ποσες ωρες εκανες να γεννησεις;Ειναι το μονιμο μου αγχος η ολη διαδικασια του τοκετου,αλλα παρολα αυτα ανυπομωνω κιολλας να το ζησω..

Εγω παντως εχω ολη μερα τις σιτες κλειστες μεχρι στιγμης δεν εχουμε επιδρομη απο κουνουπια αλλα δε νομιζω πως θα γλυτωσουμε:mad::-x

ειχα πιθανη ημερομηνια τοκετου 15/1 και ελυσα τη περιδεση 29/12 και την ιδια μερα σταματησα τα σπασμολυτικα χαπια.. μεσα σε δυο μερες που περασε και η επιδραση των φαρμακων γεννησα ξημερωμα πρωτοχρονιας και οι πονοι ειχαν αρχισει απο τος 22.00 το βραδυ της Παραμονης στο σπιτι, και στις 3.00 το ξημερωμα μολις ειχα φθασει στο μαιευτηριο με διαστολη 5 και στις 4.30 ειχα γεννησει φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο την κορη μου..

γενικα ημουν τυχερη με τη γεννα μου και ελπιζω να παει εξισου καλα και η επομενη.

Αλλες γυναικες κρατανε τους πονους περισσοτερες ωρες η παρουσιαζονται αλλες δυσκολιες που απαιτουν καισαρικη,

ειναι θεμα τυχης και γιατρου πιστευω..

ειναι λογικο να το σκεφτεσαι αλλα δεν ειναι και κατι που χρειαζεται να σε αγχωνει απο τωρα.. καθε πραγμα στον καιρο του..τωρα εχεις διαφορα σταδια για να απολαυσεις στην εγκυμοσυνη σου.

Kαλησπερα κοριτσια...τι κανετε??? Χαθηκα λιγακι ε? Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο δεν πολυμπαινω...εχουν αρχισει οι μεγαλες βαρεμαρες απ'οτι καταλαβαινω....

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω αλλα απ οτι ειδα εχετε πανικοβληθει απ το βακτηριδιο που υποτιθεται ειναι υπευθυνο για καποιους θανατους στην γερμανια....επειδη δουλευα σε εργστηριο αναλυσεων τροφιμων και υγρων το Ε.coli ναι μεν ειναι ενα μικροβιο το οποιο καταπολεμαται με αντιβιωση αλλα δεν φερνει το θανατο! Κατι αλλο συμβαινει εκει και απλα δεν το λενε ακομα ή και δεν θα το πουν ποτε!!!! Παντως οσες αποικιες απο το συγκεκριμενο μικροβιο και αν αναπτυχθουν ειδικα στο εντερο ας πουμε μπορει να προκαλεσει καποια ζημεια αλλα οχι μονιμη ή τοσο σοβαρη! Οι διαρροιες ειναι το πιο συχνο φαινομενο....οχι ο θανατος ομως μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα κιολας!

Εμεις παντως απο καιρο φυτευουμε διαφορα ζαρζαβατικολαχανικα στον κηπο και αν θα ψωνισω πηγαινω μονο σε συγκεκριμενα οπωροπωλεια γιατι τα λαχανικα που τρωγονται και ωμα ειδικα τωρα το καλοκαιρι ειναι επικινδυνα!!!!

Η εγκυμοσυνη προχωραει καλα και κοντευει ο καιρος που θα ξαναδω το μωρακι μου!!!!!!!

Καποια στιγμη θα συγχρονιστουμε κοριτσια πιστευω και θα μιλαμε πιο συχνα!

Σας φιλω προς το παρον και ελπιζω να τα πουμε συντομα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...