Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!

Εχω αρχισει παλι να μην κοιμαμαι καλα:(

Αυτο μου προκαλει νευρα και δεν ξερω τι να κανω....

Ξυπναω καθε μια ωρα..:mad:

Ελπιζω να μην κρατησει πολυ.

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

00020406.gif

Καλημερααααααα!!!!!!! Πρωινη πρωινη σημερα κι εγω! Τι κανετε??

Αριστεα μου δεν κοιμασαι καλα ε? Υπομονη κοριτσακι μου κοντευει ο καιρος να γεννησουμε και μετα θα ξυπναμε με περισσοτερη ορεξη γιατι θα ειναι για να φροντιζουμε τα μωρακια μας!

Εγω δυστυχως εκτος του οτι δεν κοιμαμαι καλα, ποναω υπερβολικα στο αριστερο μου χερι και το πρωι οταν σηκωνομαι μεχρι να συνελθει ουτε να ανοιξω τα δαχτυλα δεν μπορω! Ελπιζω να περασει μετα την γεννα γιατι δεν με βλεπω καλα...δεν θα μπορω να πιασω το μωρακι μου!!!!

Σας διαβασα λιγο στα πεταχτα αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα....

Αnnpan περαστικα για την μεσουλα σου...καταλαβαινω τι περνας μιας και με την μεση ειχα θεμα πριν την εγκυμοσυνη και ξερω πως ειναι!

Οσον αφορα την οικολογικη μοκετα εγω την βρηκα εδω στην Κορινθο.Την εχουν ολα τα μαγαζια που πουλανε χαλια και θα την παρουμε απο κει που αγορασαμε περσυ τα χαλια για ολο το σπιτι. Οικολογικη μοκετα εχω και στην κουζινα και ηδη την εχω δοκιμασει...ειναι πολυ καλη! Εκτος απο την διαφορα που εχει ως ποιοτητα στα υλικα, απο κατω δεν ειναι απ'αυτες που εχουν σαν πλαστικο που με τον καιρο τριβεται και γεμιζει ο τοπος! Δεν ξερω και πως να σας την περιγραψω...τεσπα, καντε εναν κοπο να πατε να την δειτε αξιζει! Εμας λογω του οτι μας ξερουν απο περσυ και τους καναμε αρκετα καλο λογαριασμο, μου ειπαν οτι απο 20 το μετρο θα μου την αφησουν 15 το μετρο...ομως επειδη οι διαστασεις ειναι μικρες δεν βγαινουν ακριβες ετσι κι αλλιως....αφου και η μεγαλυτερη διασταση ας πουμε μου εβγαινε 70 ευρω! Βεβαια η μεγαλυτερη δεν μας χωραει αλλα λεμε τωρα....Α! Εκτος απο την ποιοτητα που ειναι το βασικοτερο ολων, αυτο που ειναι παλι πολυ καλο ειναι οτι βρισκεις οτι σχεδιο θες...εμεις για να παρουμε με θεμα τον tweety θελαμε για το 1,40x2,00 100 ευρω και τωρα με τα μισα ακριβως θα εχω μοκετα για τον μπεμπη και μαλιστα στο θεμα που θελω! Κουρτινα δεν βρηκα ακομα αλλα μαλλον θα παρω αυριο που θα κατεβω στην πολη....δεν μπορω να το καθυστερησω αλλο γιατι θα χρειαστει και καποιος χρονος για να φτιαχτει!

Αχ, κολλησε το μυαλο μου παλι....δεν θυμαμαι τιποτα...παω να απαντησω σε καθεμια ξεχωριστα, δεν γινεται αλλιως!

Καλημερα Ματινα!

Θα παω να ρωτησω σε μαγαζι με χαλια για την οικολογικη, και μακαρι να ειναι κ δω τοσο οικονομικη..

Οσο για το χερακι, εχω διαβασει στο parents για κοριτσια που υπεφεραν απο το ιδιο πραγμα! Ευχομαι να περασει συντομα, για να μην ταλαιπωρηθεις μετα τη γεννα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

εγω θα υπολογιζα τελειομηνα μεχρι 3500 κιλα αλλα ρεαλιστικα δεν θα περιμενα πανω απο 3200.. συμφωνα με αυτα που διαβαζω σε σχετικα ποστς κατα καιρους.. απο την αλλη ο γιατρος ξερει καλυτερα να σου πει..

εμενα ηταν 2 κιλα την 31η εβδομαδα και την 34η ηταν 2600..αν γεννησω στις 37 εβδομαδες ζορι να εχει πιασει τα 3 κιλα..η αναπτυξη συνεχιζει σε βαρος αλλα οχι θεαματικα απο οτι ξερω μετα την 36η εβδομαδα.

Γεια σου προσπ! Εμας ο μπεμπης πριν μια εβδομαδα ηταν 2290kg και την τεταρτη που πηγαμε για το ντοπλερ ηταν 2500 kg. Πηρε 200 γραμμαρια σε μια εβδομαδα...ο γιατρος μου ειπε οτι στον 9ο παιρνει γρηγορα τα γραμμαρια γιατι μου φανηκε περιεργο που πηγε 2500 κιλα μπαμ μπαμ! Μου ειπε να μην μου κανει καθολου εντυπωση και οτι στις 2 του μηνα που εχω ραντεβου για να το δουμε μπορει να εχει πατησει και τα 3 κιλα! Τωρα τι να σας πω?

Μια φιλη απο το αλλο καφε που γραφω, γεννησε πριν 10 μερες. Ειχε παει την τελευταια εβδομαδα πριν την προγραμματισμενη καισαρικη και το μωρο ηταν 3400kg. Ε...την κυριακη ο μπεμπης της γεννηθηκε 4 κιλα! Μεσα σε μια εβδομαδα πηρε 600 γρ. Οποτε μαλλον παιρνουν πολυ πιο γρηγορα τον τελευταιο μηνα...

Διαφημίσεις

Καλημερα Ματινα!

Θα παω να ρωτησω σε μαγαζι με χαλια για την οικολογικη, και μακαρι να ειναι κ δω τοσο οικονομικη..

Οσο για το χερακι, εχω διαβασει στο parents για κοριτσια που υπεφεραν απο το ιδιο πραγμα! Ευχομαι να περασει συντομα, για να μην ταλαιπωρηθεις μετα τη γεννα..

Καλημερα Αριστεα μου και μπεμπουλα!

Να πας και μακαρι να βρεις...ολες σας δηλαδη! Γιατι να δινουμε τα λεφτα τζαμπα? Ενα χαλι ειναι...ναι μεν ειναι για το μωρο αλλα εκμεταλλευονται πολυ το ολο θεμα και οι τιμες ειναι στα υψη! Οχι μια χαρα ειναι η μοκετα και την ρελιαζουν σε οτι χρωμα θες.....εγω επειδη θα την παρω πρασινουλα θα τους πω να βαλουν γαλαζιο ρελι για να ειναι το ιδιο με το δωματιο!

Οσο για το χερι μακαρι να περασει μετα την γεννα! Δεν υποφερεται...ουτε το σκυλι του χειροτερου εχθρου μου να μην το παθει!

Πφφφ τι να την κάνω την μαμά μου?Εγώ τον άνδρα μου ήθελα να είμαστε μαζί με τον μπεμπάκο μας..

Ονειρακι μου γεια....δεν εχουμε ξαναμιλησει! Τι κανετε μανουλα και μπεμπακος????

Αχχχχ...ειναι μια πονεμενη ιστορια αυτη....εμεις πριν παρω την αποφαση λογω οικονομικου να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο τελικα και οχι στην ιδιωτικη της πολης μου, θελαμε κι εγω και ο αντρας μου να ειναι μεσα μαζι μου στην γεννα....στα δημοσια δεν το επιτρεπουν αυτο και πεφτω στα πατωματα οταν το σκεφτομαι...θελω πολυ να ειναι μεσα την στιγμη που θα γεννηθει το μωρο μας! Το μετα δεν με πειραζει γιατι ξερω οτι θα θελει και να ξεκουραστει λιγακι οποτε δεν θα ειναι ολες τις μερες...εναλλαξ με την μαμα μου ή την πεθερα μου! Κι εγω τον αντρα μου θελω αλλα τον σκεφτομαι κι αυτον να ειναι ολη νυχτα σε μια καρεκλα ενω εγω θα ριχνω τις ξαπλες μου και θα κοιμαμαι κανονικα! Δεν μπορω στενοχωριεμαι! Βεβαια ισως πει κι απο μονος του οτι θελει να κατσει αυτος...δεν ξερω ιδομεν!

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι κάπως σε περίεργη διάθεση επειδή είχα ραντεβού με το γιατρό μου, όπου θα κάναμε και την κολπική εξέταση.. Έγινε το ραντεβού αλλά εγώ διαπίστωσα ότι έχω χάσει πια τελείως την εμπιστοσύνη μου απέναντί του, ειδικά από τότε που άρχισε να μου λέει, αν θυμάστε, για καισαρική. Ακόμη και τώρα που δεν έχουμε ζητήματα με το βάρος του μπέμπη, κάθε άλλο, αφού οι τελευταίοι υπέρηχοι ήταν πολύ ικανοποιητικοί πάνω σε αυτό το θέμα, συνεχίζει ωστόσο να θέτει υπό συζήτηση το θέμα της καισαρικής χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Από όλα αυτά, κι εγώ κι ο άντρας μου καταλήξαμε στο πολύ εύκολο συμπέρασμα ότι ο γιατρός, όπως και να έρθουν τα πράγματα, έχει δεδομένη την καισαρική, κάτι που όπως καταλαβαίνετε με έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Εντωμεταξύ εγώ έχω γνωρίσει μια πολύ καλή μαία, που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού αλλά λόγω δεοντολογίας -και το σέβομαι- ο γιατρός μου δεν μπορεί να συνεργαστεί με κάποια μαία που δεν γνωρίζει. Ο δε γιατρός μου τόσο καιρό δεν μου έχει δώσει τα στοιχεία της δικής του μαίας ώστε να επικοινωνούσα μαζί της, δεν την έχω δηλαδή δει ποτέ από κοντά. Αφήστε που μου πέταξε και το κορυφαίο "είναι πολύ καλή μαία και έμπειρη, ακόμη και καισαρική κάνει μόνη της!!!"... Φυσικάάά, η καισαρική δεν μπορεί να λείψει από ένα τέτοιο δίδυμο...!

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ψάχνουμε λύση με τον άντρα μου διότι δεν μπορούμε να υποστούμε τέτοιες συνθήκες τον τελευταίο μήνα. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν μπορώ να σας κάνω να καταλάβετε πως είναι να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη απέναντι σε έναν άνθρωπο που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα. Δεν σας θυμίζω τον ψυχολογικό πόλεμο που έζησα την προηγούμενη φορά με τους ρητορικούς λόγους που μου είχε αναφέρει περί ενδείξεων καισαρικής..

Το μόνο φωτεινό σημείο είναι η μαία που έχω γνωρίσει με την οποία επικοινωνούμε πλέον πολύ συχνά ώστε να μας βοηθήσει να βρούμε τη σωστή λύση σε αυτή την φάση.

Αφήστε που για άλλη μια φορά στο ιατρείο του ούτε το βάρος δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε αφού όπως έχω ξαναπει τα μηχανήματα είναι πολύ παλιά και βλέπαμε για πολλοστή φορά το κεφάλι, την σπονδυλική, δηλαδή πράγματα που βλέπει κανείς στην β-επιπέδου.... Πάλι καλά που όλους τους τελευταίους υπερήχους τους έχω κάνει στο Ιασώ, με το όποιο παραπάνω κόστος, αρκεί να είμαι σίγουρη για το μωράκι.. Και ευτυχώς είναι και ο άλλος ο γιατρός στην περιοχή που μένω, που με έχει δει 2 φορές και έχουν συμφωνήσει οι δικοί του υπέρηχοι με αυτούς του Ιασώ. Τώρα έχω ακριβώς μια εβδομάδα που έκανα τον τελευταίο υπέρηχο στο Ιασώ και είχα κάνει το βιοφυσικό προφίλ.

Αυτά που λέτε όσον αφορά όλα όσα με έχουν προβληματίσει... Νομίζω πως άκρη θα βρεθεί, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει στον 9ο μήνα....

Κυριακη μου εχεις χιλια δικια να αισθανεσαι ετσι! Καλα αυτος δεν ντρεπεται λιγο που σε βαζει να εχεις τετοια ψυχολογια εγκυος γυναικα? Δεν του ξεκαθαρισες απο την αρχη οτι θες να ξεκινησεις με φυσιολογικο και αν δεν βγει τοτε να πας σε καισαρικη και οχι με την μια? Συγνωμη κιολας που στο λεω αλλα εγω δεν θα του αφηνα περιθωρια καθολου...θα του τονιζα απο την αρχη τα θελω μου και στην τελικη αν δεν σου βγει ο φυσιολογικος τοκετος εννοειται οτι για καισαρικη πας μετα! Ετσι γινεται συνηθως!

Εν παση περιπτωση την επομενη φορα που θα στο πει μπορεις να του το πεις ευθεως γιατι βλεπω οτι επιμενει αρκετα για καισαρικη και στο τελος θα το καταφερει αν δεν σηκωσεις μπαϊρακι! Δεν θα αποφασισει κανεις αλλος εκτος απο σενα πως θα γεννησεις....εκτος απο την περιπτωση ειπαμε που δεν γινεται διαφορετικα! Τωρα ομως δεν συντρεχει κανενας σοβαρος λογος για καισαρικη!

Συγνωμη που τα λεω λιγο ορθα κοφτα, δεν τα εχω βαλει μαζι σου αλλα με τον γιατρο που ειναι πονηρουλης!

εμεις σημερα καναμε την κρεβατοκαμαρα (απειρες ωρες) και μαλλον θα στησουμε και το λικνο (αν και δεν βιαζομαι τοσο μεσα στο μυαλο μου..), την αλλαξιερα θα την αναβαλλω για την ωρα διοτι χωρο μου πιανει..

και τωρα παω να τελειωσω με το δωματιο της κορης μου καθως βαλαμε και εκει τα χαλια της και θελει τακτοποιηση.. κοινως τα χουμε παιξει και το υπολοιπο σπιτι ειναι μπαχαλο αλλα σιγα σιγα θα γινουν ολα.. τουλαχιστον τα δυο βαρβατα (υπνοδωματια εγιναν)

Μπραβο κοριτσακι στρωσατε! Εμεις εχουμε πολυ ζεστη ακομα εδω και δεν λεει να στρωσουμε απο τωρα! Αναγκαστικα και μονο κατα τα τελη Οκτωβριου θα στρωσουμε το δωματιο του μπεμπη γιατι δεν θελω να το κανω μετα...θελω να ειναι πανετοιμο το δωματιο του οταν θα ερθει με το καλο το καμαρι μου!

Κατα τ'αλλα λιγο το βραδυ κανει μια ψυχρα αλλα για χαλια δεν ειναι ακομα..θα δουμε!

Ματίνα, πολύ καλή η ιδέα για τη μοκέτα. Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι υπάρχουν οικολογικές μοκέτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό. Και οι περισσότεροι πωλητές δεν ενημερώνουν, μόνο αν ρωτήσεις:confused:. Πολύ καλή λύση και ιδιαιτέρως οικονομική:). Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!!!

Καλε τιποτα τι ευχαριστεις????? Μακαρι να βρειτε ολες, που θα βρειτε δηλαδη γιατι τα περισσοτερα μαγαζια εχουν...απλα ειναι να πεσεις σε μαγαζι που να εχει ωραια και αρκετα σχεδια για να διαλεξεις!

Σας το ευχομαι πραγματικα να βρειτε οτι θελησετε γιατι μας εκμεταλλευονται παρα πολυ και σε τετοια εποχη με αυτα που γινονται κριμα ειναι να μας τα παιρνουν τοσο χοντρα!

Διαφημίσεις

Ματινακι, και μενα θα με ενδιεφερε να δω για οικολογικη μοκετα για το παιδικο.. Θα δω τωρα στο διαδικτυο αν μπορεσω να βρω πληροφοριες.. Κατα τα αλλα εχεις να προτεινεις ποια πραγματα να προσεξουμε στην αγορα μιας τετοιας μοκετας?? Και τί διαφορετικο εχει απο τις συμβατικες??

Ντινακι μου καλημερα! Ελπιζω η διαθεση σου σημερα να ειναι καλυτερη...λιγο πολυ ολες ειμαστε στα τελειωματα και βγαινουν διαφορα ολου του προηγουμενου καιρου...εγω χθες εβαλα τα κλαματα ευθυς αμεσως οταν μου ειπε ο αντρας μου αν εχω ετοιμασει την βαλιτσα, και οταν του ειπα οχι ακομα με "μαλωσε" και αμεσως τα εμπιξα! Και τι μαλωμα δηλαδη? Τωρα που το ξανασκεφτομαι ουτε τον τονο της φωνης του δεν υψωσε! Τεσπα....

Οσο για την μοκετα εγραψα και πιο πριν οτι αν τους πεις οικολογικη μοκετα ξερουν αυτοι...ασχετα αν δεν τις δειχνουν...δεν συμφερει βλεπεις γι'αυτους! Εγω επειδη πηγα στο μαγαζι που πηραμε περσυ τα χαλια, ρωτησα πρωτα αν εχει με το μετρο μοκετες παιδικες και απο μονος του μου εδειξε μετα αυτες τις οικονομικες που ειναι και οικολογικες, σαν της κουζινας μου που πηρα περσυ! Καλη μου βγηκε και ειδικα στο πλυσιμο ουτε χρωμα εβγαλε ουτε τιποτα, μια χαρα! Α! Και βασικο ειναι οτι ειναι και παχουλες....βεβαια ειναι και αναλογα τι θα διαλεξεις αλλα δεν ειδα και καμια λεπτουλα εγω εκει....εντυπωση μου εκανε η τιμη πραγματικα!

Παω να παρω πατατουλες στην αγορα....την τεταρτη μας εφερε ο κουνιαδος μου σαλαχι και μου ειπε οτι γινεται τηγανιτο σαν τον μπακαλιαρο με σκορδαλια και παντζαρια! Μιαμ μιαμ....τρελαινομαι για την σκορδαλια και εχω να φαω πριν απο την εγκυμοσυνη....θα γινει χαμος σημερα!!!!!

Δεν θα μπορω να πλησιαζω ανθρωπο...την κανω και Τουρκο...πω πω θα κοιμηθω σε αλλο δωματιο το βλεπω! Ο αντρας μου δεν την τρωει καθολου...

Τα λεμε μετα!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιαααααααααααααα!!!!!!!!!

Ονειρακι μου γεια....δεν εχουμε ξαναμιλησει! Τι κανετε μανουλα και μπεμπακος????

Αχχχχ...ειναι μια πονεμενη ιστορια αυτη....εμεις πριν παρω την αποφαση λογω οικονομικου να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο τελικα και οχι στην ιδιωτικη της πολης μου, θελαμε κι εγω και ο αντρας μου να ειναι μεσα μαζι μου στην γεννα....στα δημοσια δεν το επιτρεπουν αυτο και πεφτω στα πατωματα οταν το σκεφτομαι...θελω πολυ να ειναι μεσα την στιγμη που θα γεννηθει το μωρο μας! Το μετα δεν με πειραζει γιατι ξερω οτι θα θελει και να ξεκουραστει λιγακι οποτε δεν θα ειναι ολες τις μερες...εναλλαξ με την μαμα μου ή την πεθερα μου! Κι εγω τον αντρα μου θελω αλλα τον σκεφτομαι κι αυτον να ειναι ολη νυχτα σε μια καρεκλα ενω εγω θα ριχνω τις ξαπλες μου και θα κοιμαμαι κανονικα! Δεν μπορω στενοχωριεμαι! Βεβαια ισως πει κι απο μονος του οτι θελει να κατσει αυτος...δεν ξερω ιδομεν!

Είμαστε καλά!!Εγώ αρχικά -προ εγκυμοσύνης- δεν ήθελα να μπει ο καλός μου μέσα στην γέννα με τίποτα..Μετά που ήρθε η εγκυμοσύνη να πω την αλήθεια το σκέφτομαι..Αλλά εκείνος δεν έχει αλλάξει γνωμή και δεν θέλει και ξέρεις,δεν είναι κάτι για το οποίο μπορείς να πιέσεις αυτό έτσι και αλλιώς..Θα δω μήπως μπορέσω να διαπραγματευτώ να είναι τουλάχιστον μαζί μου όταν πονάω..:?:???:

Σήμερα βάζω και τα τελευταία μου πλυντήρια (πάντες,σεντόνια κλπ) και μετά θα έχουν μείνει μόνο κάτι κουβερτούλες..Άντε γιατί είπε πάλι καταιγίδες από το απόγευμα:rolleyes::rolleyes:Απορώ με τέτοια λιακάδα που θα τις κάνει!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

καλημερα

Ματινα και εδω εχει ζεστη αλλα δεν το αναβαλλω.. ειναι μεγαλη βαβουρα και εχουμε και αρκετα επιπλα..

οσο για τα δημοσια ξερω και εγω οτι δεν αφηνουν τους πατεραδες στον τοκετο αν ειναι φυσιολογικος εκτος αν εχουν κανει μαθηματα ανωδυνου προυποθετουν καποια.. τωρα αν ο γιατρος τα βρισκει αλλιως η το επιτρεπουν υπογειως δεν το ξερω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...