Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

εμεις σημερα καναμε την κρεβατοκαμαρα (απειρες ωρες) και μαλλον θα στησουμε και το λικνο (αν και δεν βιαζομαι τοσο μεσα στο μυαλο μου..), την αλλαξιερα θα την αναβαλλω για την ωρα διοτι χωρο μου πιανει..

και τωρα παω να τελειωσω με το δωματιο της κορης μου καθως βαλαμε και εκει τα χαλια της και θελει τακτοποιηση.. κοινως τα χουμε παιξει και το υπολοιπο σπιτι ειναι μπαχαλο αλλα σιγα σιγα θα γινουν ολα.. τουλαχιστον τα δυο βαρβατα (υπνοδωματια εγιναν)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

prosperous στρωσατε ε; μια χαρα σας βρισκω!

Εμεις το αφηνουμε για το τελος του μηνα, μιας και εχω χρονο μπροστα μου!

Κυριακη σου εστειλα πμ

Εβαλα και το τελευταιο μου πλυντηριο με κουβερτουλες κ τις 2 παντες του λικνου!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα μανούλες!

Annpan, όπως τα λες πρέπει να είναι το θέμα της θέρμανσης στα μαευτήρια, όπως έχει πει και η Prosp. Πρέπει να πάω όμως να πάρω άλλο ένα σετ είτε νυχτικό είτε πυτζάμα, ώστε να έχω για εκεί συνολικά τρία. Εγώ παντόφλες, σερβιέτες, βρακάκια μίας χρήσης και πετσέτες θα τα πάρω από το σπίτι. Αν δεν χρησιμοποιήσω του μαιευτηρίου, θα τα χρεωθώ έτσι κι αλλιώς; Δηλαδή είναι στην συνολική τιμή του κόστους του δωματίου;; (την πολλαπλή παράθεση εγώ ακόμη δεν την έχω βρει πώς γίνεται... :rolleyes: )

Κυριακή, και εγώ τα είχα πάρει μαζί μου αλλά δεν πρόλαβα να πω μη μου βάλετε σερβιέτα και βρακάκι-είχαν ανοίξει το πακέτο πριν προλάβω καν να μιλήσω!! Εγώ μάλλον έκανα βλακεία και δεν τους πρόλαβα. Φαντάζομαι αν το πεις εγκαίρως δε θα φέρουν δικές τους. Δε νομίζω να χρεώνουν κάτι χωρίς να το χρησιμοποιήσεις. Όσο για τις πετσέτες, σου φέρνουν κάθε μέρα καινούριες (στα ιδιωτικά).

Ντίνα, antridim και Αριστέα, πολύ καλά είναι τα μωρά σας! Ευχάριστα τα νέα σας! Αριστέα, άστα μην τα συζητάς για τα ρούχα. Εγώ που δε βγαίνω και έξω αναγκάστηκα και πήρα δυο τρία πράγματα γιατί δε γίνεται αλλιώς. Τα δε αθλητικά ίσα ίσα μου χωράνε:confused::confused:. Δε λέει όμως να πάρω καινούρια αθλητικά για 1 μήνα μόνο-πεταμένα λεφτά:?:???:.

Α!! Και κατι τελευταιο: .. ξεχασα να ρωτησω το γιατρο χθες... Αν το μωρο μου χθες δηλαδη 33 εβδ και 2 ημερων ζυγιζε 2.023 γραμμαρια, μπορουμε να προβλεψουμε πανω-κατω ποσο θα γεννηθει??:rolleyes:

Ντίνα, κατά μέσο όρο παίρνουν γύρω στα 150-250 γρ. (ανάλογα το μωρό) ειδικά απο την 33-36η εβδομάδα.

αχ τι ωραια αριστεα που θα εχεισ το μωρακι σου συνεχεια μαζι σου!!!τι καλα!!!πολυ θα το ηθελα κ εγω αλλα αν μασ παει 5000 με το οικονομικο πακετο...εσασ ποσο θα σασ στοιχισει παραπανω αυτο?

Μαριαλένα, το rooming-in δεν είναι υποχρεωτικό στα ιδιωτικά. Δηλαδή, αν θες μπορείς όποια στιγμή αισθανθείς κουρασμένη να ειδοποιήσεις τις νοσηλεύτριες να πάρουν το μωρό από δίπλα σου. Και να στο φέρουν όταν πεινάσει. Χρεωση επιπλέον δεν έχει.

Πφφφ τι να την κάνω την μαμά μου?Εγώ τον άνδρα μου ήθελα να είμαστε μαζί με τον μπεμπάκο μας..

Ονειράκι, έχω την εντύπωση πως επιτρέπεται μόνο γυναίκα συνοδός εάν έχεις κάνει καισαρική και πως ο άντρας σου επιτρέπεται να μείνει μόνο αν έχεις κλείσει μονόκλινο...που δε λέει (από οικονομικής άποψης εννοώ).

Ματίνα, πολύ καλή η ιδέα για τη μοκέτα. Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι υπάρχουν οικολογικές μοκέτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό. Και οι περισσότεροι πωλητές δεν ενημερώνουν, μόνο αν ρωτήσεις:confused:. Πολύ καλή λύση και ιδιαιτέρως οικονομική:). Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!!!

Αυτά προς το παρόν.

Φιλιά

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλησπερα κοριτσια..

Σημερα δεν εχω καθολου καλη διαθεση :cry:.. Δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ.. Και ξυπνησα και αρον αρον στις 9 για τα μαθηματα τοκετου (αλλο ενα μας εμεινε) και μετα με το που ηρθα σπιτι ξεραθηκα και ξανακοιμηθηκα.. και παλι δεν ξεκουραστηκα, διοτι χαζα ονειρα εβλεπα μαλλον και σηκωθηκα πιο κουρασμενη απο πριν.. Φυσικα, αυτη η αρνητικη διαθεση εχει και τα παρελκομενα της: γκρινιες, παραπονα, ξινισμενη μουρη.. :? και ποιος την πληρωνει παντα τη νυφη?? Δυστυχως ο Αντ.. :oops:

Σε λιγο θα βαλω ηλεκτρικη και θα σφουγγαρισω μπας και αλλαξει η διαθεση.. και επισης ειναι δυο μερες που το αναβαλλω, ας τα κανω σημερα..

Προσπ εστρωσες... Μπραβο, μπραβο..

Κυριακη, εχεις πει ξεκαθαρα στο γιατρο σου οτι δε θες καισαρικη? Τουλαχιστον, αν δε συντρεχει σοβαρος λογος.. Τι ανθρωποι ειναι αυτοι !!!! Ελεος πια!

Επισης, μετα απο τσεκαρισμα, και μια κοπελα που γεννησε προχτες πληρωσε στο νοσοκομειο το δικο μας 900 ευρω.. συγχιστηκα και με αυτο... οχι μονο επειδη δεν τα ειχα υπολογισει αυτα τα εξοδα, αλλα επειδη μου φαινεται τελειως αδικο και αναρμοστο.. Δηλ, αν ειναι να δωσεις και στο γιατρο κατι, αν ειναι να κουβαληθει ξημερωματα απο το σπιτι του, παει!!! το ποσο αυτο ξεφευγει δραματικα!!

Ματινακι, και μενα θα με ενδιεφερε να δω για οικολογικη μοκετα για το παιδικο.. Θα δω τωρα στο διαδικτυο αν μπορεσω να βρω πληροφοριες.. Κατα τα αλλα εχεις να προτεινεις ποια πραγματα να προσεξουμε στην αγορα μιας τετοιας μοκετας?? Και τί διαφορετικο εχει απο τις συμβατικες??

Πολλα φιλια..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι κάπως σε περίεργη διάθεση επειδή είχα ραντεβού με το γιατρό μου, όπου θα κάναμε και την κολπική εξέταση.. Έγινε το ραντεβού αλλά εγώ διαπίστωσα ότι έχω χάσει πια τελείως την εμπιστοσύνη μου απέναντί του, ειδικά από τότε που άρχισε να μου λέει, αν θυμάστε, για καισαρική. Ακόμη και τώρα που δεν έχουμε ζητήματα με το βάρος του μπέμπη, κάθε άλλο, αφού οι τελευταίοι υπέρηχοι ήταν πολύ ικανοποιητικοί πάνω σε αυτό το θέμα, συνεχίζει ωστόσο να θέτει υπό συζήτηση το θέμα της καισαρικής χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Από όλα αυτά, κι εγώ κι ο άντρας μου καταλήξαμε στο πολύ εύκολο συμπέρασμα ότι ο γιατρός, όπως και να έρθουν τα πράγματα, έχει δεδομένη την καισαρική, κάτι που όπως καταλαβαίνετε με έχει ενοχλήσει αφάνταστα. Εντωμεταξύ εγώ έχω γνωρίσει μια πολύ καλή μαία, που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού αλλά λόγω δεοντολογίας -και το σέβομαι- ο γιατρός μου δεν μπορεί να συνεργαστεί με κάποια μαία που δεν γνωρίζει. Ο δε γιατρός μου τόσο καιρό δεν μου έχει δώσει τα στοιχεία της δικής του μαίας ώστε να επικοινωνούσα μαζί της, δεν την έχω δηλαδή δει ποτέ από κοντά. Αφήστε που μου πέταξε και το κορυφαίο "είναι πολύ καλή μαία και έμπειρη, ακόμη και καισαρική κάνει μόνη της!!!"... Φυσικάάά, η καισαρική δεν μπορεί να λείψει από ένα τέτοιο δίδυμο...!

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ψάχνουμε λύση με τον άντρα μου διότι δεν μπορούμε να υποστούμε τέτοιες συνθήκες τον τελευταίο μήνα. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν μπορώ να σας κάνω να καταλάβετε πως είναι να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη απέναντι σε έναν άνθρωπο που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα. Δεν σας θυμίζω τον ψυχολογικό πόλεμο που έζησα την προηγούμενη φορά με τους ρητορικούς λόγους που μου είχε αναφέρει περί ενδείξεων καισαρικής..

Το μόνο φωτεινό σημείο είναι η μαία που έχω γνωρίσει με την οποία επικοινωνούμε πλέον πολύ συχνά ώστε να μας βοηθήσει να βρούμε τη σωστή λύση σε αυτή την φάση.

Αφήστε που για άλλη μια φορά στο ιατρείο του ούτε το βάρος δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε αφού όπως έχω ξαναπει τα μηχανήματα είναι πολύ παλιά και βλέπαμε για πολλοστή φορά το κεφάλι, την σπονδυλική, δηλαδή πράγματα που βλέπει κανείς στην β-επιπέδου.... Πάλι καλά που όλους τους τελευταίους υπερήχους τους έχω κάνει στο Ιασώ, με το όποιο παραπάνω κόστος, αρκεί να είμαι σίγουρη για το μωράκι.. Και ευτυχώς είναι και ο άλλος ο γιατρός στην περιοχή που μένω, που με έχει δει 2 φορές και έχουν συμφωνήσει οι δικοί του υπέρηχοι με αυτούς του Ιασώ. Τώρα έχω ακριβώς μια εβδομάδα που έκανα τον τελευταίο υπέρηχο στο Ιασώ και είχα κάνει το βιοφυσικό προφίλ.

Αυτά που λέτε όσον αφορά όλα όσα με έχουν προβληματίσει... Νομίζω πως άκρη θα βρεθεί, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει στον 9ο μήνα....

Δύσκολες καταστάσεις όταν συμβαίνουν τώρα προς το τέλος ειδικά..Δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου, ή που θα του το ξέκοβα με ωραίο τρόπο -βέβαια αν θέλει να σε βάλει καισρική σιγά μη σε ρωτήσει - ή που θα άλλαζα γιατρό..:?:-?

σχετικα με τα κιλα.. ισως να μην ξερω εγω καλα.. εχω διαβασει πως στο τελος περνουν λιγοτερα

Και εγώ δεν ξέρω, αλλά έτσι μου είπε οταν τον ρώτησα..:rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

ε

Κυριακη, εχεις πει ξεκαθαρα στο γιατρο σου οτι δε θες καισαρικη? Τουλαχιστον, αν δε συντρεχει σοβαρος λογος.. Τι ανθρωποι ειναι αυτοι !!!! Ελεος πια!

Ντινάκι και τις δύο φορές τώρα στο τέλος που αναφέρθηκε στην καισαρική, του είπα ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρομαι να γεννήσω φυσιολογικά εφόσον φυσικά δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να γίνει καισαρική. Την πρώτη φορά μου είχε ασκήσει τρομερό ψυχολογικό πόλεμο λέγοντας μου συ-νέ-χει-α ότι είχα μια παλίνδρομη (για την ακρίβεια μου έλεγε "έχεις χάσει και ένα μωρό"...σκέψου το σοκ μου) μαζί με το ότι κάνω ενέσεις θρομβοφιλίας, αυτά τα δύο με θέτουν σε υψηλό κίνδυνο. Κάτι το οποίο φυσικά έψαξα, ρώτησα και κανείς δεν συμφώνησε. Την δεύτερη φορά που μου είπε για καισαρική του είπα ξανά ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και με ρώτησε κατά λέξη τι κώλυμα έχω με την καισαρική. Πες μου εσύ πόση άλλη εμπιστοσύνη (και υπομονή) θα μπορούσα να έχω μαζί του. Ήμουν έτοιμη να του απαντήσω "συγγνώμη κιόλας που στο χαλάω και από εμπόρευμα που θέλεις εσύ να με βλέπεις, εγώ συνεχίζω να σου παρουσιάζομαι αυτό που είμαι: μια γυναίκα που θέλει να γεννήσει το παιδί της."

[sIGPIC][/sIGPIC]

στρωσαμε και τωρα..σκαμε..χαχα!!

μολις τελειωσα με το λικνο, το στολισαμε και με τις κουδουνιστρες και την παντα και τωρα ο ανδρας μου το σκεπασε με ενα σεντονι για να μην σκονιζεται μεσα και να μη το πειραζει η μικρη..και στη κορη μου δυο βδομαδες πριν κοψω τη περιδεση το χαμε ετοιμασει..

την αλλαξιερα αλλη μερα πριν τη περιδεση γιατι θα μου κλεινει τη διοδο στη βεραντα..

εχω και σιδερο αλλα θα παει για αυριο..και πλυσιμο κατι πετσετακια και σεμεν που αλλαξα.. το παραξηλωσαμε για σημερα και ειναι η τριτη μερα που δεν εχω ενεργηθει.. εχω πιει duphalac, εχω φαει ακτινιδια, φακες, μπροκολο, καφε, και ακομη..ΤΙΠΟΤΑ!! Αντε να δουμε..ελπιζω το βραδυ να γινει τιποτε..

σαλονι, τραπεζαρια, χωλ και διαδρομος απο την αλλη εβδομαδα.. το παιδικο ειναι επισης ετοιμο και την επομενη φορα που θα ξαναγινει γενικη ειναι τα χριστουγεννα..

αστε κιολας που με τη μικρη εκει που μαζευεις σε χρονο dt ολα γινονται μπαχαλο.. δεν εχω αξιωσεις..

παω να φαω για..μεσημερι..

Καλησπέρα μανούλες!

Prosper κουράστηκα και μόνο που διάβασα τι δουλειές έκανες!! Μπράβο όμως είσαι οργανωτική. Εγώ ετοίμασα χθες το δωμάτιο του μπέμπη. Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουνα να μην στρώσω το λίκνο για να μην σκονιστει.

Kyriak έχεις δίκιο να νιώθεις απογοήτευση αφού έχασες την εμπιστόσυνή σου στο γιατρό σου. Αποψη μου είναι να επιμείνεις στην απόφαση σου.

Τι αλλαγές έχουν γίνει στα δημόσια γιατί δεν κατάλαβα. Εγώ για παράδειγμα που θα γεννήσω στο Αρεταίειο ξέρω ότι θα δώσω στο γιατρό μου γύρω στα 1200 και περίπου 500 αν βρω μονόκλινο. Μη μου πείτε ότι αυξήθηκαν και αυτά! έχω και το άγχος μην πειράξουν τα επιδόματα. έλεος ρε παιδί μου!:mad::mad:

dbLDp2.png

Διαφημίσεις

ε

Ντινάκι και τις δύο φορές τώρα στο τέλος που αναφέρθηκε στην καισαρική, του είπα ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρομαι να γεννήσω φυσιολογικά εφόσον φυσικά δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να γίνει καισαρική. Την πρώτη φορά μου είχε ασκήσει τρομερό ψυχολογικό πόλεμο λέγοντας μου συ-νέ-χει-α ότι είχα μια παλίνδρομη (για την ακρίβεια μου έλεγε "έχεις χάσει και ένα μωρό"...σκέψου το σοκ μου) μαζί με το ότι κάνω ενέσεις θρομβοφιλίας, αυτά τα δύο με θέτουν σε υψηλό κίνδυνο. Κάτι το οποίο φυσικά έψαξα, ρώτησα και κανείς δεν συμφώνησε. Την δεύτερη φορά που μου είπε για καισαρική του είπα ξανά ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και με ρώτησε κατά λέξη τι κώλυμα έχω με την καισαρική. Πες μου εσύ πόση άλλη εμπιστοσύνη (και υπομονή) θα μπορούσα να έχω μαζί του. Ήμουν έτοιμη να του απαντήσω "συγγνώμη κιόλας που στο χαλάω και από εμπόρευμα που θέλεις εσύ να με βλέπεις, εγώ συνεχίζω να σου παρουσιάζομαι αυτό που είμαι: μια γυναίκα που θέλει να γεννήσει το παιδί της."

Αχ, βρε Κυριακη.. Καταλαβαινω την αγωνια και φυσικα τον εκνευρισμο σου.. Λυπαμαι που ειναι ετσι τα πραγματα... Κανε ο,τι μπορεις καλυτερο τοσο για το μωρο σου οσο και για την ψυχικη σου υγεια... Υπαρχει περιπτωση να σε ξεγεννησει ο γιατρος που εμπιστευεσαι?

στρωσαμε και τωρα..σκαμε..χαχα!!

μολις τελειωσα με το λικνο, το στολισαμε και με τις κουδουνιστρες και την παντα και τωρα ο ανδρας μου το σκεπασε με ενα σεντονι για να μην σκονιζεται μεσα και να μη το πειραζει η μικρη..και στη κορη μου δυο βδομαδες πριν κοψω τη περιδεση το χαμε ετοιμασει..

την αλλαξιερα αλλη μερα πριν τη περιδεση γιατι θα μου κλεινει τη διοδο στη βεραντα..

εχω και σιδερο αλλα θα παει για αυριο..και πλυσιμο κατι πετσετακια και σεμεν που αλλαξα.. το παραξηλωσαμε για σημερα και ειναι η τριτη μερα που δεν εχω ενεργηθει.. εχω πιει duphalac, εχω φαει ακτινιδια, φακες, μπροκολο, καφε, και ακομη..ΤΙΠΟΤΑ!! Αντε να δουμε..ελπιζω το βραδυ να γινει τιποτε..

σαλονι, τραπεζαρια, χωλ και διαδρομος απο την αλλη εβδομαδα.. το παιδικο ειναι επισης ετοιμο και την επομενη φορα που θα ξαναγινει γενικη ειναι τα χριστουγεννα..

αστε κιολας που με τη μικρη εκει που μαζευεις σε χρονο dt ολα γινονται μπαχαλο.. δεν εχω αξιωσεις..

παω να φαω για..μεσημερι..

Μπραβο, Προσπ.. Καλη ξεκουραση...

Καλησπέρα μανούλες!

Prosper κουράστηκα και μόνο που διάβασα τι δουλειές έκανες!! Μπράβο όμως είσαι οργανωτική. Εγώ ετοίμασα χθες το δωμάτιο του μπέμπη. Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουνα να μην στρώσω το λίκνο για να μην σκονιστει.

Kyriak έχεις δίκιο να νιώθεις απογοήτευση αφού έχασες την εμπιστόσυνή σου στο γιατρό σου. Αποψη μου είναι να επιμείνεις στην απόφαση σου.

Τι αλλαγές έχουν γίνει στα δημόσια γιατί δεν κατάλαβα. Εγώ για παράδειγμα που θα γεννήσω στο Αρεταίειο ξέρω ότι θα δώσω στο γιατρό μου γύρω στα 1200 και περίπου 500 αν βρω μονόκλινο. Μη μου πείτε ότι αυξήθηκαν και αυτά! έχω και το άγχος μην πειράξουν τα επιδόματα. έλεος ρε παιδί μου!:mad::mad:

Δεν ξερω για το Αρεταιειο.. (δεν ξερω καν αν ειναι δημοσιο ή ιδιωτικο.. :oops:) Παντως, συζητιεται και η καταργηση των επιδοματων.. Ασε, ασε ειμαι να σκασω.. αυτα τα λεφτα περιμενω να την σκαπουλαρουμε λιγακι οικονομικα, αν μας τα κοψουν, εχετε γεια βρυσουλες.. :cry:

Παω να σιδερωσω..

Τα λεμε..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Το λικνο δεν το εχω στρωσει.. το εστησα, εβαλα την παντα και εχω βαλει εν απροχειρο σεντονι στο στρωματακι, κρεμασα με κορδελιτσες τις κουδουνιστρουλες του μπεμπη και απο πανω το εχω σκεπασει ολο με ενα σεντονι μεγαλο που το πιασα με παραμανες για να μη σκονιζεται ολο το επιπλο και βεβαια να μην εχει προσβαση η μικρη που οσο να ναι το ειδε παιχνιδι και εβαλε μεσα τον δικο της μπεμπη και τον εκανε κουνια μπελα και του κουναγε τις κουδουνιστρες..:D

εκει ομως που εβαλα το λικνο ειχα την τουαλετα μου και το καθρεφτη οπου λογω προβληματος χωρου εβαλα την τουαλετα κατω απο το παραθυρο και αναγκαστικα να κατεβασω τον καθρεφτη και τον εκρυψα συνεπως ειμαστε διχως καθρεφτη κατι που μολις διαπιστωσε η κορη μου οταν ανεβηκε να χοροπηδησει στο κρεβατι μας την απογοητευσε και αρχισε να λεει με παραπονο.. "¨που ειναι ο καθρεφτης μουυυυυυυυυυ" διοτι αυτοθαυμαζεται καθε βραδυ μετα το μπανιο της..:tongue:

εγω παντως καταλαβα οτι τα ποσα που ηταν να πληρθουν για τα δωματια στα δημοσια εχουν παρει μεγαλη αυξηση και μαλιστα οτι δοθηκε και γραμμη σε καποια δημοσια να μην δινουν πληροφοριες τηλεφωνικα..

τι να πω????? ειδικα οσοι δεν εχουν ΙΚΑ απο οτι εχω καταλαβει την εχουν πατησει αυτη τη φορα.. δειτε το ομως και στο Parents διοτι το εχουν ανοιξει ως θεμα στην κατηγορια μαιευτηρια..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2176277#post2176277

εδω γραφουν διαφορα που τους λενε απο τα μαιευτηρια τα δημοσια..

ασαφειες ως επι το πλειστον αλλα για να γινεται ντορος κατι οντως συμβαινει..

Oneiraki, έτσι όπως τα λες είναι, αν αυτός το έχει στο μυαλό του για καισαρική σιγά μη με ρωτήσει..

Άρτεμη, και να επιμείνω δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι..

Ντίνα, τον άλλον γιατρό τον εμπιστεύομαι περισσότερο αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του για το ενδεχόμενο να με αναλάβει. Πρέπει πρώτα να αποφασίσουμε με τον άντρα μου τι μας εκφράζει περισσότερο, οπότε έχει πέσει προβληματισμός στο σπίτι.

Prosp, μπράβο που ετοίμασες τα δύο δωμάτια! Είναι μεγάλη ανακούφιση όταν τελειώνουν μία-μία οι δουλειές! Καλή ξεκούραση και θα γίνουν και οι επόμενες! Είσαι πολύ οργανωτική!

Πάω να τσιμπήσω τίποτα για βράδυ, να μην αργήσω να φάω για να μην έχω προβλήματα και από αυτό στον ύπνο.. Σας φιλώ πολύ, καλό βράδυ! Και ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

οργανωτικη η καλυτερα..αγχωτικη χαχα!!

εφαγα μεσημεριανο στις 18.00 και ακομη πειναω..το μυαλο μου ειναι σε κατι πολυ βρωμικο και περιεργο που θα χει γλυκια γευση παντως.. αντε να δουμε ποσο θα κρατηθω.. παντως καταφερα να παω τουαλετα για σημερα.. ελπιζω και αυριο το ιδιο..θα μαγειρεψω παλι το μπροκολακι μου στον ατμο, θα φαω και δυο ακτινιδια παραπανω και ελπιζω να επανελθω..

εντωμεταξυ επι τρεις μερες εχω ξεχασει να παρω σιδηρο.. μια χαρα με βρισκω!! Κατσε να τον παρω τωρα..

ελαφρως βαριεμαι πλεον αν και παντα εχω κατι να κανω αλλα βλεπω οτι δεν εχω ορεξη για να κανω αρχειοθετηση σε καμποσα βιβλια που χω για τη λεσχη που υπο νορμαλ συνθηκες θα τα ειχα ηδη καταχωρισει για να ειναι ετοιμα για την επομενη σεζον εξοικονομοντας χρονο που δεν προκειται τοτε να εχω για να διαθεσω.. το σκεφτομαι σχεδον με τυψεις αλλα δεν εχω πολλα κουραγια γιατι απλα δεν εχω ηρεμια.

Αυτο που θα φροντισω να κανω αμεσα ειναι να ετοιμασω τις αποστολες προς τα μελη για τα χριστουγεννα (αντι καρτας ευχετηριας θα προτεινω μερικες κατασκευες για το στολισμο του σπιτιου απο τα παιδια μαζι με ευχες)

τωρα που το γραφω σημερα αποφασισα πως αφου στη κορη μου οταν την φεραμε στο σπιτι στις 5 Γεναρη οπου ειχαμε εντος και εκτος στολισμενα ο συζυγος μας ειχε στρωσει ροδοπεταλα απο την εισοδο στην αυλη μεχρι μεσα στο σπιτι για να μας υποδεχθει, ετσι για τον μπεμπη (σαν αγορι τον ριχνουμε στα ρομαντικα θεματα) ειπα στην κουνιαδα μου και στην κορη μου οτι θα τους αγορασω πολυχρωμα χαρτονια για να φτιαξουν γιρλαντες και μια επιγραφη για τα καλωσορισματα του μικρου αλλα με κολαζ που θα κανει η μικρη με την καθοδηγηση της θειας..

θα σκαγα αν δεν σκεφτομουν κατι..δεν μου αρεσουν οι διαχωρισμοι καθολου..

μιλαμε οτι πραγματικα ο καθενας με τον χαβα του σε αυτη τη κοινωνια!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...