Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!καλημερα μπεμπακια!!!ολα καλα??

εχω να μπω μερεσ κ δεν ξερω τα νεα σασ ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!

ειχα ανεβει αθηνα στο γιατρο να δουμε τον μπεμπη μασ!!!!!ειναι πολυ καλα ολα μια χαρα μου εκανε κ nst ολα καλα κ με την μητρα μου!!!ο μπεμπησ ειναι 2470!!!!!!ο πιο μικροσ θα βγει τελικα!!!!θα ξανα αναιβουμε την τεταρτη που μασ ερχετε!!!!τωρα καπωσ ετσι θα μασ πηγενει καθε βδομαδα!!πολλα τα εξοδα για ανεβασμα αθηνα ναυπλιο!!!!τι να κανουμε ασ ειναι καλα ο μπεμπουλησ μασ κ δε πειραζει!!!!

με το δωματιο του μπεμπη κ τα πλυσιματα τελειωσα αλλα δεν ξερω τι να κανω με το στρωσιμο του σπιτιου??εσεισ θα στρψσετε??

Μαριαλενα μου μολις δημοσιευσα το μηνυμα μου ειδα οτι ειχες γραψει...με πεταει συνεχεια εξω....

Μια χαρα ειναι ο μπεμπακος σου....εμας την προηγουμενη τεταρτη ηταν 2290kg...σημερα που θα παμε για το ντοπλερ θα μας πει ποσο ειναι αλλα δεν νομιζω να εχει παρει και πολυ μεσα σε μια εβδομαδα...οποτε μαλλον ο δικος μου ειναι πιο μικρουλης! Δεν πειραζει γερα παιδια να ειναι....δεν παιζει ρολο μονο το βαρος της γεννας στην μετεπειτα αναπτυξη του...οποτε μην ανησυχεις για τιποτα ολα καλα ειναι!

Φιλια πολλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!

Μονο εγω βλεπω την αλλαγη; οταν μπαινω στο ''cafe ανα ηλικια παιδιου'' ειναι ομαδοποιημενα τα καφε ανα ετη! Ε! εμεις ειμαστε στο ''Γονεις Ιανουαριου-Δεκεμβριου '11''

Τι κανετε; πως ειναι τα μπεμπεκια μας;;;

Ντινα μια χαρουλα ο μπεμπης σου!!!! Εχει παρει και τη θεση του και περιμενει το μαναρακι!!!!!!!!

Μαριαλενα ολα καλα και με το δικο σου το γιο!! Μια χαρα μεγαλωνει..

Αλλα ας μου πει καποια, το nst ειναι για τις συσπασεις;:confused:

Ματινακι καλα ξεμπερδεματα με τις δουλιτσες, σιγα-σιγα μην κουραζεσαι τωρα που τις κανεις μονη σου..

Και γω εχω ακομη ενα πλυντηριο, σημερα που εβγαλε ηλιο θα το βαλω κ αυτο!

Πηγα σημερα να κανω τις εξετασεις μου και μετα πηγα στο φαρμακειο να παρω φαρμακα και με την ευκαιρια πηρα τον αφρο της Frezyderm, clinofar και γαζουλες!!

Σχεδον ετοιμη και γω, μονο ενα ζευγαρι πυτζαμες θελω και παντοφλιτσες!

Ρε κοριτσια εβγαλα τα χειμωνιατικα κ δε μου κανει ΤΙΠΟΤΑ!!!

Τυχαιο; δε νομιζω!!! Λεω να παρω καμια φορμα (δεν εχω) να τη βγαλω τον 1μιση μηνα που μου απομενει...

Αχ, κ αλλα εξοδα:( Αλλα τι να κανω; να τη βγαζω μεσα στο σπιτι;;

Αμ, παπουτσια;;; ουτε αυτα μου κανουν,, απελπισια με πιανει:?

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλησπερα!!

γυρισα και εγω απο τον ανωδυνο.. μαλλον τελευταια φορα πηγα σημερα φου δεν θα μπορεσω μαλλον αλλη φορα, βεβαια καλυψα σε ποσοστο 99% τις αποριες μου..

εμεις εχουμε αποφασισει να στρωσουμε την αλλη εβδομαδα Δευτερα η Τριτη αναλογα τον καιρο και τα κεφια.. θα αρχισουμε απο τα υπνοδωματια διοτι στρωσιμο συνεπαγεται ξεσκονισμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, λιγο και παραθυρα ξανα (οτι εκανα τελη Αυγουστου δηλαδη) και αυτα με τον ανδρα μου βασικα..εκεινος θα κανει τα βαρυα, εγω τα ξεσκονισματα..

τα μωρακια σας ειναι μια χαρα marialena και matina απο βαρος.. θα ειναι τα μοντελακια του καφε μας!! με τον καλο το Ντοπλερ.. εγω παντως κρεμα για τις θηλες δεν θα κοπτομουν να παρω αλλα αν θελεις να τη δοκιμασεις για καλο η για κακο παρτην Ματινακι.. ειναι μικρα τα εξοδα αυτα..και παλι καλα που η μαια ενθαρρυνει τον θηλασμο.. ετσι δυναμικα και πεισματικα..χαχα!!

εμενα aristeα τιποτε δεν μου εκανε καιρο τωρα και ετσι βρηκα με 5 ευρω απο τον κινεζο ενα κολαν και δυο παντελονια και κανω τη δουλεια μου

Βρε, Ντίνα, τέσσερις ώρες σίδερο??? Χαρά στο κουράγιο σου!!! Μόνο που το σκέφτομαι πονάει η μέση μου!:tongue::tongue:

Καλώς να τον δεχτείτε ;). Ό,τι πληροφορίες πάρετε και οι δύο καλό είναι-και κυρίως για τον πατέρα!! Α, και καλά ψώνια. Αν δεν κάνω λάθος το ντόπλερ είναι αύριο??? Καλά αποτελέσματα!

Χαρα στο κουραγιο μου?? Ετσι δημιουργουνται οι λαθος εντυπωσεις.. :tongue: Αννα, μπορει να ειμαι πολλα πραγματα , καλη, χαμογελαστη, αισιοδοξη, μπλα μπλα, αλλα καλη νοικοκυρα δε θα ελεγα οτι ειμαι.. Κανω τα ακρως βασικα και , ενταξει, μωρε, να πιασει κανα δαχτυλο σκονη το επιπλο δε θα παθω και καρδιακη προσβολη.. Αλλα με εχει πιασει τωρα με την ετοιμασια της αφιξης του διαδοχου, τρελη ορεξη!!! Να, πχ , οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να σιδερωσω τα ρουχα του Αντ (3 πλυντηρια!!!) ξενερωνω τη ζωη μου... :tongue::tongue: χαχαχαχα...

σχετικα με τα Parabens:

Τα parabens είναι μια κατηγορία χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται ευρέως ως συντηρητικά στις βιομηχανίες κοσμετολογίας και φαρμάκων. Αυτές οι ενώσεις, και τα άλατά τους, χρησιμοποιούνται πρώτιστα για τις βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητές τους. Βρίσκονται στα σαμπουάν και κυρίως σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, καθώς και σε ενυδατικά προϊόντα για την φροντίδα των βρεφών. Επίσης σε τοπικά φαρμακευτικά, διαλύματα μαυρίσματος και οδοντόπαστες. Χρησιμοποιούνται επίσης ως πρόσθετες συντηρητικές ουσίες τροφίμων. Δυστυχώς τα Parabens μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς του δέρματος αλλά και εξʼ επαφής δερματίτιδα, όπως Rosacea, αλλά και οργανικές αλλεργίες.

Επίσης τα paraben προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Επιστημονικές μελέτες – αναφέρουν ότι τα parabens βρέθηκαν σε δείγματα όγκων στήθους και έτσι αυτές οι μελέτες έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω έρευνες. Αυτή η ίδια μελέτη έχει τροφοδοτήσει την πεποίθηση ότι τα parabens τα οποία βρίσκονται σε αποσμητικά μασχάλης και άλλα καλλυντικά μπορούν να μεταναστεύσουν στον ιστό του στήθους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη των όγκων. Επιστήμονες θεωρούν ότι μπορεί να συσχετιστούν με το καρκίνο του μαστού, με βάση μια μελέτη από βρετανικούς επιστήμονες στην οποία αυτές οι συντηρητικές χημικές ουσίες βρέθηκαν στα δείγματα των όγκων στήθους.

Επισης, κοριτσια, ριξτε μια ματια σε αυτα τα συστατικα.. Ειναι επικινδυνα και θα πρεπει να τα αποφευγουμε..

http://www.oikologio.gr/component/option,com_smf/Itemid,27/topic,1779.0/

Το τριψιμο των θηλων επισης ενεργοποιει προωρα το αντανακλαστικο του θηλασμου.. αρα Beware !!!

Εκτος απο το τριψιμο των θηλων , εχω διαβασει οτι καλο κανει και το μασαζ του περινεου για την ενισχυση των μυων της περιοχης.. Διαβαστε εδω περισσοτερα..

http://www.eutokia.gr/2009-02-09-14-47-59/66-2009-02-09-14-34-57

και το σχετικο θεμα στο parents.. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22292

Δε θελω να αγγιξω θεματα ταμπου, η καθεμια κρινει για τον εαυτο της.. Επισης, δεν εχω κατασταλαξει ακομη για το αν θα εφαρμοσω κατι τετοιο ή οχι, τοσο για τις θηλες όσο για το περινεο..

και για να παει καλα η μερα οσες εχετε χρονο διαβαστε το πρωτο θεμα στο παρακατω τοπικ (αν εχετε χρονο και τις απαντησεις ορισμενων παρακατω)

απο τα γελια στις 5.45 ξυπνησα τον ανδρα μου που με κοιτουσε απορημενος..:tongue:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20636

Φοβερο!!! χαχαχαχαχα!!!

Τα λεμε μετα... Φιλιααα....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Πήγα έκανα σήμερα την κολπική εξέταση!! Πόνεσα αρκετά!! δηλ. στην γέννα τι θα κάνω??

Μια χαρα τα μπεμπάκια Μαριαλένα και Ματίνα!!

Αριστέα ούτε εμένα μου κάνει τίποτα!! Αλλά δεν παίρνω ποια εγκυμοσυνης είναι πολύ ακριβά για ενα μήνα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Χαρα στο κουραγιο μου?? Ετσι δημιουργουνται οι λαθος εντυπωσεις.. :tongue: Αννα, μπορει να ειμαι πολλα πραγματα , καλη, χαμογελαστη, αισιοδοξη, μπλα μπλα, αλλα καλη νοικοκυρα δε θα ελεγα οτι ειμαι.. Κανω τα ακρως βασικα και , ενταξει, μωρε, να πιασει κανα δαχτυλο σκονη το επιπλο δε θα παθω και καρδιακη προσβολη.. Αλλα με εχει πιασει τωρα με την ετοιμασια της αφιξης του διαδοχου, τρελη ορεξη!!! Να, πχ , οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να σιδερωσω τα ρουχα του Αντ (3 πλυντηρια!!!) ξενερωνω τη ζωη μου... :tongue::tongue: χαχαχαχα...

Εμένα περιγράφεις???:D

εμεις εχουμε αποφασισει να στρωσουμε την αλλη εβδομαδα Δευτερα η Τριτη αναλογα τον καιρο και τα κεφια.. θα αρχισουμε απο τα υπνοδωματια διοτι στρωσιμο συνεπαγεται ξεσκονισμα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, λιγο και παραθυρα ξανα (οτι εκανα τελη Αυγουστου δηλαδη) και αυτα με τον ανδρα μου βασικα..εκεινος θα κανει τα βαρυα, εγω τα ξεσκονισματα..

εμενα aristeα τιποτε δεν μου εκανε καιρο τωρα και ετσι βρηκα με 5 ευρω απο τον κινεζο ενα κολαν και δυο παντελονια και κανω τη δουλεια μου

Πρέπει και εγώ να στρώσω γιατί μετά δεν θα έχω αντοχές αλλά είναι ζέστη ακόμα κ δεν ξέρω τι να κάνω!!

Και εγώ από το κινέζικο πείρα 2 κολάν!! :P

weBzp2.png

qUMVp3.png

εγω ειμαι υπερ των ασκησεων Κεγκελ στο περινεο.. δηλαδη ας υποθεσουμε πως μας ερχεται να ουρησουμε και οπως παμε να αφησουμε τα ουρα να βγουν πριν αυτο συμβει σφιγγομαστε για να μην βγουν.. αυτη η κινηση στον καβαλο μας στο σημειο που μεσολαβει μεταξυ αιδιου και πρωκτου ειναι γυμναστικη του εν λογω περινεου.. αυτη η κινηση πρεπει να γινεται και μηνες πριν τον τοκετο (σφιγγω - χαλαρωνω σε τακτα σετακια η σφιγγω για 30 δευτερα, χαλαρωνω και σε 15 δευτερα ξανασφιγγω). Αυτη η ασκηση ειδικα μετα τον τοκετο (φυσιολογικο τοκετο γιατι μονο εκει θα υποστει βλαβη) για λιγους μηνες, 20 λεπτα την ημερα μπορει να γινει οπουδηποτε.. περπατωντας, ξαπλωμενες, καθισμενες κλπ κανεις δεν το καταλαβαινει..

ειναι ασκηση που βοηθαει τους πυες του περινεου να επανλεθουν και να αποκτησουν την ελαστικοτητα τους..

ειδικα οι γυναικες που στο ιστορικο τους εχουν γυμναστει μπορουν να αναμενουν συντομη αποκατασταση.. αν οχι με τις ασκησουλες θα βοηθηθουν με τον καιρο μεχρι να επανελθουν..

Καλημέρα κορίτσια,

Πήγα έκανα σήμερα την κολπική εξέταση!! Πόνεσα αρκετά!! δηλ. στην γέννα τι θα κάνω??

εγω παντως που εκανα την περασμενη Παρασκευη κολπικες εξετασεις και παπ ΜΙΑ ΧΑΡΑ με βοηθησε η χαλαρωση της αναπνοης που εμαθα στον ανωδυνο..ξεχασα το τι συνεβαινε εκει κατω..οχι οτι δεν ειχα ενοχληση, αλλα αποσπασθηκε η προσοχη μου..

(την πολλαπλή παράθεση εγώ ακόμη δεν την έχω βρει πώς γίνεται... :rolleyes: )

Για να κανεις πολλαπλη παραθεση, πατας το συμβολο " σε ολα τα ποστ στα οποια θελεις να αναφερθεις και μετα πατας Απαντηση, που βρισκεται πανω απο το τελευταιο ποστ.. ετσι θα σου εμφανισει το πλαισιο της απαντησης και ταυτοχρονα μεσα σε αυτο θα βρισκονται ολες οι αναρτησεις τις οποιες θελεις να σχολιασεις.. Τις κοβεις και τις ραβεις οπως θελεις και.. ιδου.. ;) (προσεχε μη σβησεις τα quote που ειναι μεσα στις αγκυλες..;) )

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Αυριο γεννάει με το καλό η αδερφή του άντρα μου και όλη είμαστε στην τσίτα, είναι και μακριά(Λάρισα)

Πήγα και πήρα το λεκανάκι πλυσίματος που είχες πεί η prosp. με της 2 θέσεις!

Επιθέματα στήθους και ένα ωραίο φορμάκι!!

Μεγεια τα ψωνια SnowFlake (by the way για νησιωτισσα πολυ χειμωνιατικο ψευδωνυμο εχεις... :tongue::tongue:)

Γεννησε η κουνιαδα σου??? Αν ναι, να σας ζησει.. Αν οχι, με το καλο και εναν πονο.. Ή μια αλλη καταπληκτικη ευχη που ακουσα ειναι: "Σαν αυγο να σου βγει!! " Φοβερο ε ?? χαχαχα.. Σαν αυγο να της βγει λοιπον.. :D

β) καποια γαλατα σκονης οταν διαβαζα τις συσκευασιες παρατηρουσα οτι περιειχαν μεχρι και ταυρινη!!!

Το redbull δεν περιεχει ταυρινη??? :shock:

Πρέπει και εγώ να στρώσω γιατί μετά δεν θα έχω αντοχές αλλά είναι ζέστη ακόμα κ δεν ξέρω τι να κάνω!!

εγω δεν το αναβαλλω, αν γυρισει παλι σε ζεστη απλα θα βαλω κλιματισμο..ποσο θα κρατησει πια!!!!

Διαφημίσεις

Προσπ, έχω ερώτηση, μπορεί να την έχεις απαντήσει αλλά μάλλον τα σύγχισα λίγο:

Η μαία είπε πως και άρρωστες να είμαστε θηλάζουμε (ως εδώ οκ, το είχα διαβάσει κι εγώ), αν έχουμε πυρετό όμως όχι...:confused: Εδώ λίγο μπερδεύτηκα αλλά θα αφήσω να μου το εξηγήσει την επόμενη Τρίτη...

Δηλαδή αν έχουμε πυρετό για μέρες και όντως δεν πρέπει να θηλάσουμε, τότε τι γίνεται με το γάλα??? Σταματάει, αφού δεν υπάρχει ζήτηση ή το βγάζουμε για να μη σταματήσει αλλά δεν το δίνουμε στο μωρό???

Αν και διαβασα τις απαντησεις που δωσατε, θα σας πω οτι και η δικη μου μαια το μαθημα ανωδυνου μας ειπε οτι σταματαμε το θηλασμο οταν εχουμε πανω απο 38 πυρετο... βγαζουμε το γαλα και συνεχιζουμε.. Αν και μεταξυ μας, εμεις ξερουμε τι θα κανουμε... ;)

Προσπ. να σε ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για άλλη μια φορά για της πληροφορίες που μας δίνεις!!

Ξέρετε τι έκανα?? Αύριο θέλω να κάνω εξετάσεις ούρων κ.τ.λ.!!

Ξέχασα να πάρω όμως δοχείο για τα ούρα, έστειλα τον Βάιο να πάει να φέρει ενώ είχα κοιτάξει τα εφημερεύοντα!! Μόλις έφυγε τι να δω?? Τον έστειλα σε λάθος φαρμακείο, τον παίρνω τηλ. αλλά το κιν είναι εδώ:(:(:(:(

Είναι μακριά το ένα από το άλλο και βρέχει!! :(:(

Κι απο μενα χιλια ευχαριστω, Προσπ.. :D

Σε μαλωσε ο αντρας σου χτες?? Παντως, ο δικος μου, επειδη γενικα πεταω πολλες μπαρουφες εδω και κατι μηνες, αν το εκανα, θα γκρινιαζε λιγακι...

Σας το εχω ξαναπει, ειναι λες και το μωρο ρουφαει ολο το μυαλο μου.. χαχαχα... Ας ελπισουμε να πιασει τοπο τουλαχιστον.... ;)

.. μας είπε η μαία πως κάνει να έχουμε μωρό και τζάκι αρκεί να μην καπνίζει!!!! Στα παλιά τα χρόνια τόσα μωρά μεγάλωσαν με τζάκια και σόμπες πετρελαίου!!!! Αλλά τότε τα παράθυρα και οι πόρτες δεν κλείνανε καλά οπότε δεν κάπνιζαν και τα τζάκια!! Καλό είναι είπε, να έχουμε στην ανάκλιση ένα παράθυρο για να μην καπνίζει το τζάκι κι όλα καλά με το μωρό!!;)

Ωραια, λοιπον... Σκεφτομαι να παρω κι εναν υγραντηρα.. ή αν ειναι πολυ ακριβος να βαλω ενα κατσαρολακι πανω στο καλοριφερ με σταγονιτσες ευκαλυπτου, λενε , βοηθανε στην καλη αναπνοη.. το εχετε ξανακουσει?

Καλημέρα:) Ηλίθια ερώτηση αλλά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου εμφανίζει τις απαντήσεις με σειρά από την πιο πρόσφατη στην πιο παλιά και μπερδεύομαι???Γιατί δεν εμφανίζει την πιο καινούρια στο τέλος να ξέρω τι έχω χάσει αντί να κατεβαίνω προς τα κάτω?:confused::confused::confused:

Μαλλον θα εχει σχεση με τις αλλαγες που εκαναν στο φορουμ, οπως εχει ηδη αναφερει η Αριστεα.. Αυτο που λες εσυ, εγω το εκανα μονη μου πηγαινοντας στο Πινακα Ελεγχου.. Πρωτα εχω βαλει να μου εμφανιζονται οι πιο προσφατες αναρτησεις και μετα οι παλαιοτερες.. ετσι με βολευει περισσοτερο, φυσικα προτιμησεις ειναι αυτες... Για να το αλλαξεις πας Πινακα Ελεγχου> Settings and Options>Επεξεργασια επιλογων>Επιλογες προβολης θεματων και μετα επιλεγεις Γραμμικα- Παλαιοτερα πρωτα.

1218672qvx0ictvm1.gif

empty.gif

Kαλημερα κοριτσαρες τι κανετε???? Σας εχω επιθυμησει πολυ κι εσας και τα μπεμπακια σας!!!!!!!

Καταρχην να καλωσορισω τα νεα μελη μας ΑΛΛΑ δυστυχως διαβασα τοσο γρηγορα που δεν συγκρατησα τα ονοματα!!!!!! Συγχωρεστε με.....

Λοιπον, καλωσορισατε στην παρεουλα μας!!!!!!!!!!!!!

1127168qo8basv9g8.gif

Να εχετε καλη συνεχεια στις εγκυμοσυνες σας και με το καλο να παρετε αγκαλια τα θαυματακια σας γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια μια απο τα ιδια....ακομα να ξεμπερδεψω με πλυσιματα γιατι 2 μερες συνεχομενες τωρα εβρεχε καταρακτωδως και δεν μπορουσα να κανω τις δουλειες μου οπως ηθελα! Μεχρι και την κυριακη ειχα βοηθεια και τωρα μονη μου για τα υπολοιπα, αν και το σαββατοκυριακο θα ξαναερθει η μαμα μου να με βοηθησει! Τωρα εχω βαλει ενα πλυντηριο με τα υφασματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος του αυτοκινητου....μετα εχω αλλο ενα να βαλω και το μεσημερακι φευγουμε για Αθηνα για να κανουμε το ντοπλερ!

Μπηκα στον μηνα μου σημερα....γιουπι!!!!!!! Κοντευουμε!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβαινω να σας διαβασω...και αυτες τις 2 μερες που εβρεχε δεν μπορουσα και να μπω γιατι το σημα του ιντερνετ ηταν σχεδον μηδενικο οποτε σπασιμο νευρων.....

Χθες πηρα τηλ.την μαια μου και μου ειπε την λιστα με τα πραγματα που πρεπει να εχω στην βαλιτσα για μενα και το μωρο! Οφειλω να ομολογησω οτι περιμενα πιο πολλα απ'οτι μου ειπε! Ευτυχως τα εχω ολα εκτος απο μια κρεμα που μου ειπε για τις θηλες και σουτιεν θηλασμου που δεν εχω παρει ακομα....Για τον μπεμπη ελαχιστα πραγματα μου ειπε ασχετα αν εγω θα παρω παραπανω γιατι που να τρεχει ο αντρας μου Κορινθο-Αθηνα αυθημερον πηγαινε ελα για να φερνει!!!!!!! Μου εκανε εντυπωση που οταν την ρωτησα αν πρεπει να εχω μαζι μου μπιμπερο μηπως χρειαστουν, μου ειπε επι λεξη: "Δεν θελω να ακουω βλακειες, δεν θα θηλασεις????" Πολυ μου αρεσε που ειναι τοσο υπερ του θηλασμου.....!!!!!!

Ρε κοριτσια εχω ενα προβλημα σχεδον μια εβδομαδα τωρα....μουδιαζει το αριστερο μου χερι στον υπνο και ποναει πολυ...εχει τυχει και βραδια να σηκωθω και να μεινω ξαγρυπνη επειδη δεν περναει ο πονος με τιποτα....το εχει παθει καμια??????

empty.gif

Γεια σου Ματινακι.. Για το μουδιασμα του χεριου μην ανησυχεις.. Εγω εχω κατα καιρους ολων των ειδων τα μουδιασματα.. και λιγο που το εψαξα, κατεληξα στο οτι οφειλεται σε νευρα τα οποια πιεζει η συνεχως αναπτυσσομενη μητρα και φυσικα στις καλες μας τις ορμονες..... Σε ο,τι αφορα το μουδιασμα του χεριου σου παραθετω ενα λινκ να διαβασεις σχετικα...

http://www.google.gr/search?gcx=c&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%85+%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1

Στειλε μας τα νεα σου οποτε μπορεσεις για το μωρουλι σου!! Τι ευχονται οταν μπαινουμε στο μηνα μας? :rolleyes::rolleyes: Δεν ξερω.. ωρα η καλη θα πω εγω και σου ευχομαι να τον εξαντλησεις αυτο το μηνα...;)

και εγω στην αρχη αυτο ηξερα σχετικα με τον ανεβασμενο πυρετο και τον θηλασμο, οτι μετα το 38 και κατι διακοπτουμε για λιγο, αλλα οταν χρειαστηκε σε μενα δεν το εκανα και δεν υπηρχε λογος..

για τα μουδιασματα που ρωτησε η Ματινα οντως οφειλονται σε ορμονικους λογους και στην πιεση της μητρας πανω στις νευρικες και μυικες αποληξεις..

μολις μιλησα με το γιατρο μου για διαφορα που ειχα μαζεψει και τον ρωτησα για την συλλογη των βλστοκυτταρων και μου πε οτι το Ιασω εχει καταργησει (δεν βαζω και το χερι μου στο Ευαγγελιο) το κοστος των 300 ευρω για την συλλογη συνεπως ειναι ανεξοδη κατασταση αν προκειται μονο για δωρεα στην δημοσια τραπεζα και οχι για οικογενειακη φυλαξη..

εβαζα και εγω υγραντηρα στο δωματιο στην κορη μου, θα βαζω και εδω ωστε η θερμοτητα να μην ξεραινει το περιβαλλον..βεβαια και ο καλος αερισμος των χωρων κανει καλο..

Μαλλον θα εχει σχεση με τις αλλαγες που εκαναν στο φορουμ, οπως εχει ηδη αναφερει η Αριστεα.. Αυτο που λες εσυ, εγω το εκανα μονη μου πηγαινοντας στο Πινακα Ελεγχου.. Πρωτα εχω βαλει να μου εμφανιζονται οι πιο προσφατες αναρτησεις και μετα οι παλαιοτερες.. ετσι με βολευει περισσοτερο, φυσικα προτιμησεις ειναι αυτες... Για να το αλλαξεις πας Πινακα Ελεγχου> Settings and Options>Επεξεργασια επιλογων>Επιλογες προβολης θεματων και μετα επιλεγεις Γραμμικα- Παλαιοτερα πρωτα.

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...