Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!

Προσπ. να σε ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για άλλη μια φορά για της πληροφορίες που μας δίνεις!!

Ξέρετε τι έκανα?? Αύριο θέλω να κάνω εξετάσεις ούρων κ.τ.λ.!!

Ξέχασα να πάρω όμως δοχείο για τα ούρα, έστειλα τον Βάιο να πάει να φέρει ενώ είχα κοιτάξει τα εφημερεύοντα!! Μόλις έφυγε τι να δω?? Τον έστειλα σε λάθος φαρμακείο, τον παίρνω τηλ. αλλά το κιν είναι εδώ:(:(:(:(

Είναι μακριά το ένα από το άλλο και βρέχει!! :(:(

weBzp2.png

qUMVp3.png

Prosperus σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου. Έχεις δίκιο,μου μίλησε για κρέμα βανίλια, ρυχάλευρο και μπισκότο από τους 4,5 μήνες, τώρα που το ανέφερες το θυμήθηκα και εγώ..Αύριο θα πάω να δω και κάποιον ακόμη -σήμερα είχα ένα ραντεβού αλλά δεν μπορούσα να πάω - να δω τι θα μου πει και αυτός και ο Θεός να βάλει το χέρι του..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια.. Αργησα λιγο να γυρισω σπιτι.. Πηγαμε με τις φιλες μου για καφε μετα..:D

Στο γιατρο περιμεναμε με τον Αντ 1 ωρα, κι ας ειχαμε κλεισει ραντεβου.. Μια χαρα ειναι ο μπομπιρας!!! :D:D Ζυγιζει 2.023 γραμ και αν δεν κανω λαθος ειναι 42 εκατοστα... Πω πω μπόι... Και με το Doppler ,μια χαρα ολα! ;)

Α!! Φυσικα εχει παρει θεση, την ειχε απο 2 εβδομαδες πριν που πηγα νοσοκομειο, παλι ειναι με το κεφαλι κατω και η ραχοκοκκαλια του στην δεξια πλευρα και τα πατουσακια κατω απο το στηθος μου, τα οποια , αναλογα οπου θελει τα πηγαινει... Επισης, ειχε τα χερια μπροστα στο προσωπακι, δεν ειδαμε φατσουλα σημερα.. ειχε ομως τη γλωσσιτσα εξω.. Σαν την κορη σου , Αριστεα... Μας περιπαιζουν τα σπορακια μας... (και καλα.. :tongue: θεωρω οτι αντανακλαστικες κινησεις ειναι ολες αυτες.. Αλλα αφου ως μανουλες χαιρομαστε , ας πουμε οτι μας κανουν ναζακια... :tongue: )

Παω να ξαπλωσω τωρα, σημερα απο το πρωι, χαζομερα μου φανηκε ηταν.. Ηταν και ειναι βαρια η ατμοσφαιρα εξω.. Εδω ήδη εχουν αρχισει να αναβουν τζακια, μυριζει ο τοπος καπνια.. :rolleyes: (γειτόνοι, καντε υπομονη!!! με τη ρεγουλα το ξυλο!!! :tongue: !!! Μα δε χειμωνιασε ακομη!! Τι να πω.. :rolleyes:)

Θα σας διαβασω αυριο κοριτσαρες... Πολλα φιλιααααα.....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

EKTOΣ ΑΝ ειναι συμβατη με το θηλασμο η αντιβιωση για αυτο και ενημερωνουμε τον γιατρο οτι θηλαζουμε.. εγω εκανα επεμβαση για hpv και πηρα και αντιβιωση συμβατη με το θηλασμο και ετσι δεν ειχα κανενα θεμα για να διακοψω τον θηλασμο εκεινη τη περιοδο και ειχα και την καθοδηγηση συμβουλου θηλασμου που τσεκαρε την αγωγη που εκανα..

η μονη περιπτωση διακοπης του θηλασμου ειναι ΟΤΑΝ η αγωγη η φαρμακευτικη αντεδεικνεται με τον θηλασμο παραλληλα (δηλαδη ειναι απαγορευσιμη η ταυτοχρονη ληψη του φαρμακος γιατι περναει στο γαλα) ΚΑΙ οταν υπαρχει αποστημα μεσα στο στηθος και πυον το οποιο εισρεει στο μητρικο γαλα..

ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ τοτε.. η Αγλαια ξερει πολυ καλα τη δουλεια της και οτι λεει ειλικρινα ειναι ευαγγελιο..

Μάλιστα!! Και αν...πράγμα που απεύχομαι, κάποια γυναίκα χρειαστεί να πάρει κάποιο φάρμακο που αντενδείκνειται παράλληλα με τον θηλασμό, τότε τι γίνεται με το γάλα??? Κόβεται ή υπάρχει τρόπος να συνεχιστεί ο θηλασμός μετά την αγωγή???:confused:

Καλησπερα κοριτσια.τι ανετε;γραφω απο το κιν,και

μου χουν βγει τα ματια.πηγαμε χτες στο ντοκτορι,και

Ολα καλα.ειμαστε 1700 γρ.και αποτι μου ειπε,θα βγει γυρω

Στα 3200.η κατερινα γεννηθηκε 3400,οποτε μια χαρουλα

Θα με βολεψουνε τα ρουχαλακια της.την τριτη παμε για

Ντοπλερ κ βιοφυσικο προφιλ.ουφ,περναει ο καιρος

Για τον,θηλασμο που λετε,θα δυμφωνησω με την προσπ.οτι

Οτι σε σπανιοτατες περιπτωσεις τον διακοπτεις,εμενα 9 μηνες

Δεν μου χρειαστηκε ποτε.

Μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου antridim!!!!!!:P

Με το καλό και οι εξετάσεις σου!!!

σε γενικες γραμμες αυτα ισχυουν.. και εγω ακολυθησα τη θεωρια βαζω το στηθος το μωρο αμεσως με το που θα το πρωτοπαρω αγκαλια στο τελος του τοκετου καθως στη διαρκεια του τοκετου ειναι το ζενιθ της παραγωγης του πρωτογαλατος αλλα ουτε εγω ηξερα να το βαλω στη θηλη σωστα, ουτε το μωρο ακομη να με θηλασει..ομως δεν στερηθηκαμε την πρωτη δερματικη επαφη..

απο εκει και περα απαιτουμε να μας το φερουν το συντομοτερο στον θαλαμο που θα ειμαστε.. αυτο θα παρει το πολυ 2-3 ωρες αφου πρεπει να μεινουμε και στον θαλαμο των λεχωνιδων για την ανανηψη..οποιες λοιπον θελουν να θηλασουν αποκλειστικα και να μη χορηγηθει ξενο γαλα να φροντισετε ειδικα οσες ειστε σε ιδιωτικα απο την πρωτη στιγμη της γεννησης να πειτε οτι θελετε αποκλειστικο θηλασμο για να γραφει στην καρτελα του μωρου (ειδικα σε αυτην που ειναι μεσα στο πυρεξακι που τα φερνουν..)

Και γι'αυτή την πρώτη δερματική επαφή του μωρού και της μητέρας μας μίλησε σήμερα η μαία!!! Είπε πως το μωρό, μας γνωρίζει από τους χτύπους της καρδιάς και από τη φωνή μας!! Όταν γεννιέται πρέπει να το ακουμπήσουνε πάνω μας, για να μας μυρίσει κι εμείς να το χαϊδέψουμε!! Αυτό είναι, είπε....η πρώτη επαφή μητέρας - παιδιού, έχει γίνει!!!:D Τι ωραία!!!!!

Επίσης είπε πως όταν βγαίνει το μωρό από μέσα μας, αισθάνεται ως προς την θερμοκρασία όπως νιώσαμε εμείς αυτές τις μέρες που από τη μια μέρα στην άλλη η ζέστη έγινε κρύο!! Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο ζεστό περιβάλλον από την αγκαλιά της μαμάς εκείνη τη στιγμή, άσχετα αν δεν το κάνουνε όλοι οι γιατροί και συνήθως το ντύνουνε και το βάζουνε να ζεσταθεί κάτω από μία λάμπα!!:?

Σ'ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες..Προσπ μου!!!!!!:D

Καλε;; τι ωραιες αλλαγες εχει το φορουμ;;; ασχετο, αλλα μ'αρεσει..:D

Καλέ για ποιες αλλαγές μιλάς???:rolleyes::rolleyes:

Ξέρετε τι έκανα?? Αύριο θέλω να κάνω εξετάσεις ούρων κ.τ.λ.!!

Ξέχασα να πάρω όμως δοχείο για τα ούρα, έστειλα τον Βάιο να πάει να φέρει ενώ είχα κοιτάξει τα εφημερεύοντα!! Μόλις έφυγε τι να δω?? Τον έστειλα σε λάθος φαρμακείο, τον παίρνω τηλ. αλλά το κιν είναι εδώ:(:(:(:(

Είναι μακριά το ένα από το άλλο και βρέχει!! :(:(

Δεν πειράζει Snowflake!!!!

Όλα τα φαρμακεία έχουνε χαρτί επάνω και γράφουνε ποια φαρμακεία εφημερεύουν!! Ο αντρούλης σου θα το δει και θα πάει στο σωστό!!!;)

Γεια σας κοριτσακια.. Αργησα λιγο να γυρισω σπιτι.. Πηγαμε με τις φιλες μου για καφε μετα..:D

Στο γιατρο περιμεναμε με τον Αντ 1 ωρα, κι ας ειχαμε κλεισει ραντεβου.. Μια χαρα ειναι ο μπομπιρας!!! :D:D Ζυγιζει 2.023 γραμ και αν δεν κανω λαθος ειναι 42 εκατοστα... Πω πω μπόι... Και με το Doppler ,μια χαρα ολα! ;)

Α!! Φυσικα εχει παρει θεση, την ειχε απο 2 εβδομαδες πριν που πηγα νοσοκομειο, παλι ειναι με το κεφαλι κατω και η ραχοκοκκαλια του στην δεξια πλευρα και τα πατουσακια κατω απο το στηθος μου, τα οποια , αναλογα οπου θελει τα πηγαινει... Επισης, ειχε τα χερια μπροστα στο προσωπακι, δεν ειδαμε φατσουλα σημερα.. ειχε ομως τη γλωσσιτσα εξω.. Σαν την κορη σου , Αριστεα... Μας περιπαιζουν τα σπορακια μας... (και καλα.. :tongue: θεωρω οτι αντανακλαστικες κινησεις ειναι ολες αυτες.. Αλλα αφου ως μανουλες χαιρομαστε , ας πουμε οτι μας κανουν ναζακια... :tongue: )

Παω να ξαπλωσω τωρα, σημερα απο το πρωι, χαζομερα μου φανηκε ηταν.. Ηταν και ειναι βαρια η ατμοσφαιρα εξω.. Εδω ήδη εχουν αρχισει να αναβουν τζακια, μυριζει ο τοπος καπνια.. :rolleyes: (γειτόνοι, καντε υπομονη!!! με τη ρεγουλα το ξυλο!!! :tongue: !!! Μα δε χειμωνιασε ακομη!! Τι να πω.. :rolleyes:)

Θα σας διαβασω αυριο κοριτσαρες... Πολλα φιλιααααα.....

Τέλειααααααααααα Ντινάκι!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Βρε τα φατσούλικα μωράκια, τι μας κάνουνε μέσα από την κοιλιά ακόμα!!:P

Έχει πάρει και θέση!!! Μπράβο!!!!!!

Αλλά θα τα περιποιηθούμε εμείς όταν βγούνε με το καλό έξω!!! Είπαμε!! Έχουνε να φάνε δάγκωμα σε πατουσάκια, μαγουλάκια, μπρατσάκια, μπουτάκια, κοιλίτσα, που θα πάει σύννεφο!!!:P:p Δεν άφησα και τίποτα αδάγκωτο, χαχα....:tongue:

Από τώρα βάλανε τζάκια??:confused: Ας ψήσουνε τότε λουκάνικα....μιαμ...μιαμ....:P

Και μια που ανέφερες το τζάκι, μας είπε η μαία πως κάνει να έχουμε μωρό και τζάκι αρκεί να μην καπνίζει!!!! Στα παλιά τα χρόνια τόσα μωρά μεγάλωσαν με τζάκια και σόμπες πετρελαίου!!!! Αλλά τότε τα παράθυρα και οι πόρτες δεν κλείνανε καλά οπότε δεν κάπνιζαν και τα τζάκια!! Καλό είναι είπε, να έχουμε στην ανάκλιση ένα παράθυρο για να μην καπνίζει το τζάκι κι όλα καλά με το μωρό!!;)

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!!!!

helen τα παντα εχουν να κανουν με το ΠΟΙΑ χρονικη στιγμη του θηλασμου θα συμπεσει να πρεπει να κανει μια μητερα αγωγη.. δηλαδη..

στην κλινικη οταν γεννησεις με το καλο θα πρεπει να ειναι κατι πολυ περιπλοκο πιστευω για να πρεπει να σου χορηγηθει αγωγη που δεν ενδεικνειται στον θηλασμο, επειδη ομως ειναι οι πρωτες ημερες και το μωρο δεν εχει οικειοποιηθει με κανενα συστημα σιτισης ειναι πιο ευκολο να μπορει να πιει γαλα με μπιμπερο, εσυ να αντλεις εντατικα αλλα να μη κρατας το γαλα σου εφοσον δεν ειναι καταλληλο λογω των φαρμακων και μολις τελειωσει η αγωγη να ξανα αρχισεις (με επιμονη και υπομονη) να δινεις μητρικο γαλα..

αν αυτο πρεπει να γινει τρεις μηνες μετα η εξι μηνες μετα και εχει συνηθισει στον αποκλειστικο θηλασμο θα ειναι δυσκολοτερο να παρει μπιμπερο (θα το παρει αλλα μπορει να το αρνειται ισως και για καποιες μερες.. βεβαια μολις πεινασουν για τα καλα μαθαινουν να τρωνε με τον οποιο τροπο κακα τα ψεματα).. απο εκει και περα εσυ αν θες να διατηρησεις την γαλουχια στην περιοδο αυτης της διακοπης συνεχιζεις να αντλλεις χωρις να αποθηκευεις και μολις τελειωσει η αγωγη συνεχιζεις τον θηλασμο αλλα και εκει με πιθανες δυσλειτουργιες αφου το μωρο ηδη θα εχει μπει σε μια αλλη λογικη σιτισης και παλι αυτο εξαρταται απο το διαστημα.. βεβαια επανερχομαι οτι με υπομονη και επιμονη η γαλουχια επανακταται και απο τα δυο μερη.. αλλωστε ανα ξεκινησεις με αποκλειστικο θηλασμο για το παιδι σου θα ειναι η πιο δεδομενη φυσικη κατασταση και επειδη ειναι συμπλεγμα πολλων παραγοντων (αγκαλια, αισθηση της μαμας κλπ) ισως να ειναι και πιο δεκτικο στην επιστροφη στο στηθος σαν συνηθεια, αλλα αν εχει προηγηθει η πολυημερη σιτιση σε ξενο γαλα ισως να χρειαζεται περισσοτερος χρονος θηλασμου για να νοιωσει τον κορεσμο..

ολα αυτα εχουν να κανουν με τις εκαστοτε συνθηκες και τη συμπεριφορα του παιδιου..σαφως και με τις αποφασεις της μανας..

παντως σε οποια περιπτωση αν μια μητερα θελει να συνεχισει να γαλουχει ακομη και στην περιοδο αγωγης που δεν συμβαδιζει με τον θηλασμο μπορει να διατηρησει την ικανοτητα της γαλουχιας με τις εντατικες αντλησεις..

δεν θηλαζω η δεν αντλω αυτοματα σημαινει μειωση και σταδιακα διακοπη της γαλουχιας.. οσο υπαρχει ζητηση θα υπαρχει και προσφορα...

και πανω σε αυτο να τονισω οτι μπορει να θηλαζετε και να νοιωθετε το στηθος σας παναλαφρο και αδειο.. μην πιστεψετε οτι δεν εχετε γαλα.. ειναι λαθος εντυπωση.. το σωμα παραγει την ιδια στιγμη και απλα η ροη ειναι μικρη.. για αυτο οταν εχει καθιερωθει η γαλουχια μπορει το μωρο να θηλασει μαζεμενο γαλα 1-2 λεπτα και μετα η ροη να μικρηνει και τον υπολοιπο χρονο να πινει οτι παραγεται ταυτοχρονα..η διαδικασια παραγωγης δεν σταματα ποτε.. ειδικα τις νυχτες που ο οργανισμος μας ξεκουραζεται και ειναι σε πιο χαλαρους ρυθμους η παραγωγη ειναι πιο αυξημενη για αυτο το λογο και συχνα η συμφορηση συμβαινει μεσα στη βαθια νυχτα η το πρωι.. δεν ειναι τυχαιο οτι για τις μαμαδες που κρατουν τραπεζα γαλακτος ειτε λογω εργασιας ειτε λογω αναγκης αντλουν πρωι συνηθως.. υπαρχει γαλα και για την αντληση και για το μωρο..

dina ομορφα νεα.. Keep going Που λενε!!

Αχ τι ωραια να μυριζαμε και εμεις εδω τζακι αλλα με την αισθηση του χωριου.. γιατι τζακι μυριζουμε καθως ολες οι νεες πολυκατοικιες εχουν πια για να θυμουνται τις παλιες καλες , βουκολικες μερες και με 20 βαθμους ζεστη :tongue: αλλα στον Κολωνο το κλιμα δεν ..ταιριαζει..χαχα!!!

λοιπον παω να ετοιμαστω για να παω στον ανωδυνο..σημερα και αυριο εχουμε τα τελευταια μαθηματα αλλα εγω μαλλον θα παω σημερα για τελευταια φορα καθως απο οτι μου χουν πει αυριο δεν θα χει συγκοινωνιες για να μετκαινηθω και επειδη διεκοψα τα yutopar εχω ηδη μερικες μικρες ενοχλησεις και δεν θελω να μετακινουμαι μονη και για αρκετη ωρα...εχω δυο εβδομαδες μπροστα μου, θελω να τις εξαντλησω..

Διαφημίσεις

Καλημέρα:) Ηλίθια ερώτηση αλλά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου εμφανίζει τις απαντήσεις με σειρά από την πιο πρόσφατη στην πιο παλιά και μπερδεύομαι???Γιατί δεν εμφανίζει την πιο καινούρια στο τέλος να ξέρω τι έχω χάσει αντί να κατεβαίνω προς τα κάτω?:confused::confused::confused:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

1218672qvx0ictvm1.gif

empty.gif

Kαλημερα κοριτσαρες τι κανετε???? Σας εχω επιθυμησει πολυ κι εσας και τα μπεμπακια σας!!!!!!!

Καταρχην να καλωσορισω τα νεα μελη μας ΑΛΛΑ δυστυχως διαβασα τοσο γρηγορα που δεν συγκρατησα τα ονοματα!!!!!! Συγχωρεστε με.....

Λοιπον, καλωσορισατε στην παρεουλα μας!!!!!!!!!!!!!

1127168qo8basv9g8.gif

Να εχετε καλη συνεχεια στις εγκυμοσυνες σας και με το καλο να παρετε αγκαλια τα θαυματακια σας γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια μια απο τα ιδια....ακομα να ξεμπερδεψω με πλυσιματα γιατι 2 μερες συνεχομενες τωρα εβρεχε καταρακτωδως και δεν μπορουσα να κανω τις δουλειες μου οπως ηθελα! Μεχρι και την κυριακη ειχα βοηθεια και τωρα μονη μου για τα υπολοιπα, αν και το σαββατοκυριακο θα ξαναερθει η μαμα μου να με βοηθησει! Τωρα εχω βαλει ενα πλυντηριο με τα υφασματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος του αυτοκινητου....μετα εχω αλλο ενα να βαλω και το μεσημερακι φευγουμε για Αθηνα για να κανουμε το ντοπλερ!

Μπηκα στον μηνα μου σημερα....γιουπι!!!!!!! Κοντευουμε!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβαινω να σας διαβασω...και αυτες τις 2 μερες που εβρεχε δεν μπορουσα και να μπω γιατι το σημα του ιντερνετ ηταν σχεδον μηδενικο οποτε σπασιμο νευρων.....

Χθες πηρα τηλ.την μαια μου και μου ειπε την λιστα με τα πραγματα που πρεπει να εχω στην βαλιτσα για μενα και το μωρο! Οφειλω να ομολογησω οτι περιμενα πιο πολλα απ'οτι μου ειπε! Ευτυχως τα εχω ολα εκτος απο μια κρεμα που μου ειπε για τις θηλες και σουτιεν θηλασμου που δεν εχω παρει ακομα....Για τον μπεμπη ελαχιστα πραγματα μου ειπε ασχετα αν εγω θα παρω παραπανω γιατι που να τρεχει ο αντρας μου Κορινθο-Αθηνα αυθημερον πηγαινε ελα για να φερνει!!!!!!! Μου εκανε εντυπωση που οταν την ρωτησα αν πρεπει να εχω μαζι μου μπιμπερο μηπως χρειαστουν, μου ειπε επι λεξη: "Δεν θελω να ακουω βλακειες, δεν θα θηλασεις????" Πολυ μου αρεσε που ειναι τοσο υπερ του θηλασμου.....!!!!!!

Ρε κοριτσια εχω ενα προβλημα σχεδον μια εβδομαδα τωρα....μουδιαζει το αριστερο μου χερι στον υπνο και ποναει πολυ...εχει τυχει και βραδια να σηκωθω και να μεινω ξαγρυπνη επειδη δεν περναει ο πονος με τιποτα....το εχει παθει καμια??????

empty.gif

καλημερα κοριτσια!!!καλημερα μπεμπακια!!!ολα καλα??

εχω να μπω μερεσ κ δεν ξερω τα νεα σασ ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!!

ειχα ανεβει αθηνα στο γιατρο να δουμε τον μπεμπη μασ!!!!!ειναι πολυ καλα ολα μια χαρα μου εκανε κ nst ολα καλα κ με την μητρα μου!!!ο μπεμπησ ειναι 2470!!!!!!ο πιο μικροσ θα βγει τελικα!!!!θα ξανα αναιβουμε την τεταρτη που μασ ερχετε!!!!τωρα καπωσ ετσι θα μασ πηγενει καθε βδομαδα!!πολλα τα εξοδα για ανεβασμα αθηνα ναυπλιο!!!!τι να κανουμε ασ ειναι καλα ο μπεμπουλησ μασ κ δε πειραζει!!!!

με το δωματιο του μπεμπη κ τα πλυσιματα τελειωσα αλλα δεν ξερω τι να κανω με το στρωσιμο του σπιτιου??εσεισ θα στρψσετε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...