Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Πάντως με το που έκοψα το μαγνήσιο και μόλις μπήκα στο μήνα μου αισθάνθηκα τεράστια διαφορά στις αντοχές μου... Είμαι ήσυχη τουλάχιστον επειδή με τις ετοιμασίες και την βαλίτσα έχω τελειώσει.. Σκέφτομαι μονάχα αν μπορέσω μόλις σταματήσουν αυτές οι βροχές (αν και είναι τόσο ωραίες για χουχούλιασμα!!) να πάω να δω για ένα επιπλέον νυχτικάκι ή μια ρομπίτσα με μακρύ μανίκι. Έχω μόνο ένα νυχτικό με τη ρόμπα του που είναι κοντομάνικη και ένα σετ πυτζάμες με κοντό μανίκι.. Σϊγουρα θεωρώ ότι χρειάζομαι να έχω και κάτι σε τρίτο, είτε νυχτικό είτε πυτζάμα..

Πώς είσαι αλήθεια με το κρύωμα; Ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το κρυωμα καλα κρατει και σημερα το νοιωθω και χειροτερα οσον αφορα τη μυτη.. κατα τ'αλλα καλα ειμαι..

εχθες και σημερα εχω μια εντονη αισθηση χαμηλα λες και θελω να παω τουαλετα αλλα δεν εχει σχεση με αυτο και συνειδητοποιησα οτι ο μπεμπης αλλαξε θεση.. η μαια στον ανωδυνο τον ακουσε και μου πε οτι ειναι ακομη με το κεφαλι κατω αλλα η πλατη απο δεξια που ταν κανα μηνα ξαφνικα γυρισε αριστερα και πλεον νοιωθω τις κλωτσιες και τα σκουντηματα δεξια και εσωτερικα.. για την εβδομαδα μου αυτο ακομα δικαιολογειται..η εμεπδωση αργει ακομη..

Κυριακη μου τι καλα που πλησιαζουν οι μερες σου!!!

Τιποτα δε σου εμεινε.. Σου εχει πει ο γιατρος να περπατας;

prosperous υπομονη με το μπουκωμα, ειναι πολυ εκνευριστικο! Το κοριτσακι σου πως ειναι; επλιζω καλυτερα..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Κυριακη μου τι καλα που πλησιαζουν οι μερες σου!!!

Τιποτα δε σου εμεινε.. Σου εχει πει ο γιατρος να περπατας;

prosperous υπομονη με το μπουκωμα, ειναι πολυ εκνευριστικο! Το κοριτσακι σου πως ειναι; επλιζω καλυτερα..

η μικρη για την ωρα ειναι καλυτερα, εχει σποραδικα μυξουλες αλλα ειναι καλυτερα απο μενα.. εγω εχω και πιο πεσμενο ανοσοποιητικο λογω εγκυμοσυνης..ε πηγαμε και απο την απολυτη ζεστη, στο κρυο..λογικο ειναι!

Ονειράκι, Αρετή - Ελένη και Antridim καλωσήρθατε στην παρέα μας και με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά και στην ώρα τους!!!!!:P:p Τι καλά που μεγάλωσε η λίστα με τις μανούλες???:D

Τι είναι το parabens???:confused::confused:Εγώ πήρα προδέρμ σαμπουάν - αφρόλουτρο 2 σε 1...θα το χρησιμοποιήσω βέβαια αλλά να ξέρω να μην πάρω άλλο μετά... όσο για τον αφρό που λέτε, δεν τον έχω προσέξει!! Θα το κοιτάξω κι αυτό...

Για το εξάμηνο που λέτε κι εγώ θέλω οπωσδήποτε να το πάρω κι έχω ήδη ενημερώσει στη δουλειά αρκεί να μην κοπεί!! Αν και δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι ακόμα κι όχι για όσες γεννήσουνε μέσα στο 2011.. Αυτό που έμαθα είναι ότι ενώ είχε ανέβει το ποσό πληρωμής στα 701 ευρώ περίπου, τώρα έπεσε στα 650 γιατί εκτός του ότι τα ένσημα θα είναι συντάξιμα, το οποίο έτσι κι αλλιώς ίσχυε, θα δικαιούμαστε και γιατρό για το επόμενο έτος οπότε πρέπει να κάνουνε περισσότερες κρατήσεις!!!

Για τα βλαστοκύτταρα, εγώ ύστερα από μία εκπομπή που είδα εδώ: http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2009-2010/140-the-precious-cell Πήρα την απόφαση ότι εάν θέλω να κάνω κάτι με τα βλαστοκύτταρα αυτό θα είναι δωρεά στην τράπεζα που έγραψε η Προσπ....έχω ήδη πάρει τηλέφωνο και με έχει ενημερώσει η κοπέλα για το τι θα μου στείλουνε κλπ....αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα το κάνω!:? Υπάρχει κι ένα νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη που επίσης είναι δημόσια τράπεζα αλλά για εμάς που μένουμε εκτός, πρέπει να πάμε εμείς να πάρουμε το υλικό για να γεμίσουμε τα σακουλάκια κι εμείς να το επιστρέψουμε πίσω οπότε αυτό δε βολεύει...

Ενώ στην τράπεζα της Αθήνας τα στέλνεις με κούριερ μέσα σε κουτί φελιζόλ με 2-3 παγοκύστες!! Για απλή δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος είναι δωρεάν ενώ για φύλαξη μεσεγχυματικών κυττάρων για 25 χρόνια για χρήση της οικογένειας, είναι 1000 ευρώ + 23% ΦΠΑ = 1230 ευρώ!!

Εγώ πήγα σήμερα σε ένα φαρμακείο το πρωί να μου μετρήσει το σάκχαρο και ήταν 63, οπότε όλα καλά!!!! Το βάρος του μπέμπη δεν έχει να κάνει με πρόβλημα σακχάρου!! Άλλωστε και η καμπύλη μου, είχε δείξει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!! Αλλά το έκανα έτσι για να μου φύγει η ιδέα!!

Ευχαριστώ κοριτσάκια και για τα καλά σας λόγια για το θέμα "κατάψυξης φαγητού", αλλά σιγά τι έκανα!! Από τη στιγμή που δεν θα έχω βοήθεια, θέλω να θηλάσω και είμαι αγχώδης, τότε είναι λογικό αυτό που έκανα!!

Να ευχαριστήσω κι εσένα Προσπ γι'αυτά που μου έστειλες!!!!:D Τα παρέλαβα σήμερα και ήδη τα διάβασα!!!! Θα τα πάρω μαζί μου στο νοσοκομείο κι αν οποιοσδήποτε πάει να μου πει κάτι αρνητικό για το θηλασμό θα του κοπανάω στα μούτρα τα φυλλάδια, όπως κάνουνε οι αστυνομικοί με το σήμα τους...χαχαχα..:tongue::tongue: Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ - πολύ!!!:P

Αύριο έχω μάθημα ανώδυνου τοκετού στο ΙΚΑ, οπότε θα μπω το απογευματάκι!!!!

Καλή σας νύχτα!!!!:D

Διαφημίσεις

Χαίρεται και από μένα! Μεταμεσονύχτια σήμερα (πήρα τα yutopar πριν καμιά ώρα και με έχει πιάσει ένα τρέμουλο άλλο πράγμα!) Ακολουθεί μήνυμα-γίγας, μόλις κατάλαβα πώς γίνεται να απαντήσω σε πολλά ποστ μαζί. Κάλλιο αργά παρά ποτέ:tongue:.

Sofiafil, ονειράκι, Αρετή-Ελένη και Αντριάνα καλωσήρθατε στην παρέα μας!!!! Αντριάνα, όντως οι άντρες είναι βιαστικοί-τουλάχιστον και ο γιος μου(γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες) και ο μπέμπης τώρα έτσι δείχνει!!!!

Να έχετε όλες μια καλή γέννα με υγιή μωράκια!!!:D:D:D:D:D

Prosperous μια χαρά από κιλα ο μπέμπης. Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε 2450 στην 35η εβδομάδα. Ελπίζω να μη σε πιέσει ο γιατρός σου για πρόκληση. Εξάλλου δε νομίζω ότι θα...υποκύψεις και να το προσπαθήσει ;). Τα σπασμολυτικά θα στα κόψει κατευθείαν ή θα στα μειώσει σταδιακά? Εμένα μου είπε οτι θα συνεχίσω μέχρι να γεννήσω (βέβαια εμένα μου δίνει το πολύ μέχρι 35-36η εβδομάδα). Εύχομαι να περάσει γρήγορα και συνάχι. Το μπούκωμα είναι ό,τι χειρότερο-εμένα τουλάχιστον με ρίχνει πολύ.

Ελένη τέλειος ο μικρός!!!! Και ο γιατρός! Πολύ καλή η αντιμετώπισή του-ανθρώπινη και όχι συμφεροντολογική. Μπράβο του!!! Σχετικά με τις θηλές, αν δεν έχεις πρόβλημα με συσπάσεις κάνε όπως σου λέει, γιατί από όσο ξέρω το τρίψιμο των θηλών ενεργοποιεί τις συσπάσεις.

Πάντως σε βρίσκω πανέτοιμη!!!! Όλα τα σκέφτηκες.Πολύ καλή η σκέψη σου για το φαγητό! Ό,τι μπορείς κάντο τώρα που έχεις χρόνο ακόμη. Όσο για τα όνειρα, λογικό είναι να έχεις αγωνία...Αυτά τα όνειρα εμένα με έχουν τρελάνει. Προχθές είδα ότι πήγα να πάρω το γιο μου από το σχολείο και δεν ήταν και έψαχνα να τον βρω:confused::confused:. Καλά, το πόσες φορές έχω γεννήσει σε διάφορα μέρη...έχω σταματήσει να μετράω.

κ το βραδυ νωρισ το βραδινο φαγητο!!!εγω αυτο το τελευταιο δε το κανω παντα γιατι δε μαρεσει να τρωω μονη μου κ ολο κ αργουμε μεχρι να μαζευτουμε να φαμε μαζι!!!

Μαριαλένα, έχεις δίκιο. Αν φας νωρίς, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην σε πιάσουν καούρες. Εγώ αν φάω μέχρι τις 7, μετά είμαι καλά από καούρες, αλλά ΠΕΙΝΑΩ. Οπότε έχω να διαλέξω κάθε φορά ανάμεσα στην πείνα και στις καούρες:confused:.

Αριστέα μου, καλησπέρα! Μια χαρά την έφτιαξες τη βαλίτσα σου:D! Το μόνο που έχω να ενημερώσω εγώ για όσες γεννήσετε σε ιδιωτικό, είναι ότι θα σας δώσουν σερβιέτες, εσώρουχα μίας χρήσεως (εκείνα τα φοβερά διχτυωτά, πετσέτες, τις οποίες αλλάζουν κάθε μέρα και παντόφλες-συνήθως με το όνομα του μαιευτηρίου, αυτές τις πετσετέ). Στην πρώτη γέννα τα είχα όλα αυτά και τελικά τα πήρα πίσω αφού δε χρειάστηκε να τα χρησιμοποιήσω. Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει αυτά στα ιδιωτικά-φυσικά χρεώνονται κανονικά!!!!

Γεια σου Ματίνα :D! Ωραίες αυτές οι δουλειές, ε? Τελειώνετε και εσείς....

Βρε, Ντίνα, τέσσερις ώρες σίδερο??? Χαρά στο κουράγιο σου!!! Μόνο που το σκέφτομαι πονάει η μέση μου!:tongue::tongue:

Αυριο ερχεται και ο μπαμπας μας!!!!

Επιτελους, ηγγικεν η ωρα!!! Αυριο θα παω να παρω και το στρωμα για την κουνια και μετα θα παω στο μαθημα τοκετου.. την προηγουμενη φορα καναμε επαναληψη τις αναπνοες και την εξωθηση. Καναμε και θεωρια περι θηλασμου..

Θελω να παμε με τον Αντ μαζι οταν θα κανουμε την περιποιηση του βρεφους.. Μας το προτεινε και η μαια να παρουμε τα ταιρια μας και να κανονισουμε συναντηση.. ετσι θα κανουμε λοιπον...

Φιλιααααααααααααααα.............................

Καλώς να τον δεχτείτε ;). Ό,τι πληροφορίες πάρετε και οι δύο καλό είναι-και κυρίως για τον πατέρα!! Α, και καλά ψώνια. Αν δεν κάνω λάθος το ντόπλερ είναι αύριο??? Καλά αποτελέσματα!

Kορίτσια μου, καλησπέρα!!

Δεν κατάφερα να μπω μέσα στο σκ γιατί αφενός κάναμε μια γενική καθαριότητα όλο το σπίτι και δεν υπήρχε χρόνος για τίποτα άλλο και αφετέρου το Σάββατο το βράδυ ήρθαν κάποιοι φίλοι μας στο σπίτι να μας δουν και να τους δούμε και την άλλη μέρα ξανακαθαρίζαμε το σπίτι.. Πολλή κούραση...

Έχω κόψει και το μαγνήσιο εδώ και μέρες και δεν μπορώ να σας περιγράψω τό πόσο "όμορφα" νιώθω... Κάνω συχνά συσπάσεις, τη νύχτα δεν μπορώ να αλλάξω πλευρό και λόγω βάρους αλλά και λόγω ότι νιώθω κάτι πόνους μέσα στον κόλπο, με έχει πιάσει η μέση μου, σήμερα νόμιζα ότι με είχαν πιάσει και κάτι πόνοι χαμηλά και πήγα αμέσως να ξαπλώσω, σας λέω για μια τρελή ομορφιά......!!!! Την Τετάρτη θα πάμε στο γιατρό όπου θα με εξετάσει κολπικά να δει τον τράχηλο. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το πόσο έχουν πλησιάσει οι μέρες και με πιάνει μια αγωνία, ένα άγχος αλλά ευτυχώς ακόμη όλα σε ελεγχόμενα επίπεδα!

Απότομη αλλαγή εντωμεταξύ του καιρού και έχω αγχωθεί με το ντύσιμο καθώς και για το θέμα ρουχισμός στο μαιευτήριο.. Σκέφτομαι μήπως χρειάζομαι και κάτι μακρυμάνικο.....; :rolleyes:

Αχ, Κυριακή, λογικό είναι να έχεις αγωνία. Είναι ωραία όμως τώρα που φτάνεις στο τέλος:D:D. Όσο για το θέμα του ρουχισμού, αν είσαι σε ιδιωτικό σίγουρα θα σκάσεις από τη ζέστη και από την εμπειρία μου στο δημόσιο, έχει και εκεί ζέστη, δε νομίζω να κάνουν οικονομία στις μαιευτικες κλινικές. Ας πει πιο σίγουρα καμιά κοπέλα που έχει γεννήσει σε δημόσιο.

Snowflake k Aristea πολύ ωραία τα αυτοκόλλητα!!! Τα είδα και εγώ και σκέφτομαι όταν γυρίσουμε Ελλάδα να τα τιμήσω!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Τι είναι το parabens???:confused::confused:Εγώ πήρα προδέρμ σαμπουάν - αφρόλουτρο 2 σε 1...

Για το εξάμηνο που λέτε κι εγώ θέλω οπωσδήποτε να το πάρω κι έχω ήδη ενημερώσει στη δουλειά αρκεί να μην κοπεί!! Αν και δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι ακόμα κι όχι για όσες γεννήσουνε μέσα στο 2011.. Αυτό που έμαθα είναι ότι ενώ είχε ανέβει το ποσό πληρωμής στα 701 ευρώ περίπου, τώρα έπεσε στα 650 γιατί εκτός του ότι τα ένσημα θα είναι συντάξιμα, το οποίο έτσι κι αλλιώς ίσχυε, θα δικαιούμαστε και γιατρό για το επόμενο έτος οπότε πρέπει να κάνουνε περισσότερες κρατήσεις!!!

Ενώ στην τράπεζα της Αθήνας τα στέλνεις με κούριερ μέσα σε κουτί φελιζόλ με 2-3 παγοκύστες!! Για απλή δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος είναι δωρεάν ενώ για φύλαξη μεσεγχυματικών κυττάρων για 25 χρόνια για χρήση της οικογένειας, είναι 1000 ευρώ + 23% ΦΠΑ = 1230 ευρώ!!

Να ευχαριστήσω κι εσένα Προσπ γι'αυτά που μου έστειλες!!!!:D Τα παρέλαβα σήμερα και ήδη τα διάβασα!!!! Θα τα πάρω μαζί μου στο νοσοκομείο κι αν οποιοσδήποτε πάει να μου πει κάτι αρνητικό για το θηλασμό θα του κοπανάω στα μούτρα τα φυλλάδια, όπως κάνουνε οι αστυνομικοί με το σήμα τους...χαχαχα..:tongue::tongue: Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ - πολύ!!!:P

παω αναποδα..καλα θα κανεις να τα χεις μαζι σου και για να φρεσκαρεις τη μνημη σου και να μιλας με αποδειξεις αν καποιος σου λεει αλλα που δε συμφωνειτε..

σχετικα με τα βλαστοκυτταρα τωρα καταλαβα τη διαφορα.. δηλαδη στην απλη φυλαξη ως γενικη δωρεα στην δημοσια τραπεζα ειναι δωρεαν..ε..κατι ειναι και αυτο γιατι οπως ανεφερα το 2009 που γεννησα τη μικρη δεν υπηρχε η δυνατοτητα αυτη ειδικα απο τα ιδιωτικα μαιευτηρια και απορουσα πως ειναι δυνατον να πηγαινει χαμενο στα σκουπιδια τοσο γενετικο υλικο (οχι οτι ποτε πιστεψα οτι δεν το χρησιμοποιουν παρανομα..ελεος δηλαδη για ποσο ηλιθιους μας εχουν????)

και οντως στις επαρχιακες πολεις η δυνατοτητα αποστολης ειναι πιο δυσκολη, εμας το ΙΙΒΕΑΑ που ειναι στου Παπαγου απο το Ιασω ειναι μικρη αποσταση διαφορα αν παρεις την Κατεχακη αρα στο μισαωρο επανω το δειγμα εχει παει εντος 24ωρου και χωρις κουριερ ντε και καλα..

απλα στην περιπτωση της φυλαξης για δωρεα το μονο δυσκολο ειναι οτι σε περιπτωση αναγκης μπαινεις σε λιστα αναμονης σα τις δωρεες οργανων, αλλα και το 1200 (μου παν οτι θα μειωθει) για οικογενειακη χρηση ειναι εκβιαστικο και εναντια σε οτι ελεγε το ΙΙΒΕΑΑ και κωλοχτυπιοταν για χρονια τωρα οτι δεν υπαρχει συμβατοτητα στον ιδιο τον δοτη (ισως ομως σε αλλο συγγενη α βαθμου..αυτο ναι, το χουν αποδεκτει)

σχετικα με το εξαμηνο, εγω μαλλον και να μπορω να το παρω δεν το κοβω γιατι λειπω απο τη δουλεια απο τον Μαιο και παροτι δουλευω και απο το σπιτι οταν χρειαζεται δεν θελω να τους στησω αλλο.. αφηστε δε που παιζει περιπτωση να μεινει και εγκυος απο μερα σε μερα η μια συναδελφος που με αντικαθιστα μιας και παντρευτηκε προσφατα συνεπως ως τοτε τα δεδομενα ισως ειναι εντελως διαφορετικα..

για να δουμε τι θα γινει αν δεν κοπει και αυτο.. πλεον και ενας μηνας στην Ψωροκωσταινα σημαινει και μεγαλες πιθανοτητες αλλαγων ερημην μας σαφως!

σχετικα με τα Parabens:

Τα parabens είναι μια κατηγορία χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται ευρέως ως συντηρητικά στις βιομηχανίες κοσμετολογίας και φαρμάκων. Αυτές οι ενώσεις, και τα άλατά τους, χρησιμοποιούνται πρώτιστα για τις βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητές τους. Βρίσκονται στα σαμπουάν και κυρίως σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, καθώς και σε ενυδατικά προϊόντα για την φροντίδα των βρεφών. Επίσης σε τοπικά φαρμακευτικά, διαλύματα μαυρίσματος και οδοντόπαστες. Χρησιμοποιούνται επίσης ως πρόσθετες συντηρητικές ουσίες τροφίμων. Δυστυχώς τα Parabens μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς του δέρματος αλλά και εξʼ επαφής δερματίτιδα, όπως Rosacea, αλλά και οργανικές αλλεργίες.

Επίσης τα paraben προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος. Επιστημονικές μελέτες – αναφέρουν ότι τα parabens βρέθηκαν σε δείγματα όγκων στήθους και έτσι αυτές οι μελέτες έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω έρευνες. Αυτή η ίδια μελέτη έχει τροφοδοτήσει την πεποίθηση ότι τα parabens τα οποία βρίσκονται σε αποσμητικά μασχάλης και άλλα καλλυντικά μπορούν να μεταναστεύσουν στον ιστό του στήθους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη των όγκων. Επιστήμονες θεωρούν ότι μπορεί να συσχετιστούν με το καρκίνο του μαστού, με βάση μια μελέτη από βρετανικούς επιστήμονες στην οποία αυτές οι συντηρητικές χημικές ουσίες βρέθηκαν στα δείγματα των όγκων στήθους.

αυτα απο εμενα την πρωινη πρωινη καθως με ξυπνησε η ψυχρα και η πεινα.. με βλεπω στην χαλαρωση του ανωδυνου να γλαρωνω για τα καλα...

Prosperous μια χαρά από κιλα ο μπέμπης. Εμένα ο γιος μου γεννήθηκε 2450 στην 35η εβδομάδα. Ελπίζω να μη σε πιέσει ο γιατρός σου για πρόκληση. Εξάλλου δε νομίζω ότι θα...υποκύψεις και να το προσπαθήσει ;). Τα σπασμολυτικά θα στα κόψει κατευθείαν ή θα στα μειώσει σταδιακά? Εμένα μου είπε οτι θα συνεχίσω μέχρι να γεννήσω (βέβαια εμένα μου δίνει το πολύ μέχρι 35-36η εβδομάδα). Εύχομαι να περάσει γρήγορα και συνάχι. Το μπούκωμα είναι ό,τι χειρότερο-εμένα τουλάχιστον με ρίχνει πολύ.

Σχετικά με τις θηλές, αν δεν έχεις πρόβλημα με συσπάσεις κάνε όπως σου λέει, γιατί από όσο ξέρω το τρίψιμο των θηλών ενεργοποιεί τις συσπάσεις.

Το τριψιμο των θηλων επισης ενεργοποιει προωρα το αντανακλαστικο του θηλασμου.. αρα Beware !!!

εμενα τα yutopar στη κορη μου (Pre par τοτε) μου τα εκοψε την ιδια ημερα που εκοψε και τη περιδεση και ακριβως μετα απο 48 ωρες γεννησα (εννοω μολις περασε και η επιδραση τους στον οργανισμο μου μετα απο τοσους μηνες)

τωρα μου εχιε πει να τα κοψω σιγα σιγα ηδη απο αυτην την εβδομαδα που διανυω.. ηδη απο τα 3 επεσα στα 2 και σταδιακα θα κοπουν και αυτα αν και ενοιωθα ασφαλεια που τα επαιρνα.. για την ωρα καταφερνω να πηγαινω τουαλετα απο προχθες καθημερινα και αυτο με εχει αποσυμφορισει καθως η δυσκοιλιοτητα μου προκαλουσε η μαλλον επιβαρυνε τις συσπασεις μου..

σχετικα με το θεμα της προκλησης..

πρωτον ο ιδιος μου ειπε επεξηγηματικα οτι θα συστησει την προκληση σε περιπτωση που δεν γεννησω την ιδια ημερα με το κοψιμο της περιδεσης και ΕΦΟΣΟΝ δει οτι ο τραχηλος και το ολο μου συστημα ειναι προσφορα και ετοιμα για εναν ευκολο και γρηγορο τοκετο, οχι δηλαδη με εναν σκληρο τραχηλο. Μην ξεχναμε οτι ειναι και δευτερη γεννα συνεπως λογω της πρωτης ο τραχηλος ανατομικα δεν εχει καμια σχεση με το πως ηταν προ γεννας γενικα, πλεον ειναι λεπτος σαν φετα ψωμιου του τοστ αρα πιο προσφορος στις αμεσες αλλαγες.. ετσι συνεπως για χρονια συνδεουν οτι οι δευτερες και τριτες γεννες ειναι πιο γρηγορες ειδικα στο θεμα εξωθησεων..

με τις μερες που περνουν κατεληξα απλα οτι θα δω τι θα κανω οταν θα ρθει η ωρα και θα χουμε λυσει την περιδεση γιατι τοτε μπορει και να γεννησω αμεσα αλλα και αν δεν γεννησω εκεινη την ημερα θα συζητησω για το τι θα κανουμε..

απλα σκεφτομαι οτι αν μου πει πως η κατασταση μου ενδεικνυται για προκληση ισως και να το δεχθω γιατι σιγουρα θα με βγαλει απο την κατασταση να με πιασουν οι πονοι στο σπιτι σε μια τυχαια ωρα και να εχω απο τη μια τον πονο μου και την αναγκη μου για χαλαρωση, αυτοσυγκεντρωση και αναμονη μεχρι να πρεπει να παω στο μαιευτηριο (δεν φευγεις και απο τη μια στιγμη στην αλλη αν δεν φθασουν σε μια συχνοτητα οι ωδινες) και απο την αλλη να εχω το παιδακι μου το οποιο δεν θα καταλαβαινει οτι η μαμα δεν μπορει και ποναει και να απαιτει προσοχη κλπ.. και ως γνωστον οταν δεν μπορεις τα παιδια το νοιωθουν και δεν πανε να χουν αλλους εκατο διπλα τους εσενα επιμενουν να χουν..

μπορει να διαβαζεται χαζομαρα η δικαιολογια αυτη αλλα ειναι μια συνθηκη υπαρκτη.. κατα τ αλλα ειμαι ανθρωπος που στηριζω καθε φυσιολογικη εκβαση στα πραγματα οπερ και ξαφνιαστηκα η σπαστηκα οταν ακουσα την προταση αυτη του γιατρου η οποια ομως επαναλαμβανω δεν ηταν πιεστικη και καθοριστικη απο μερους του και για το λογο αυτο και προσπαθησα να αποσαφηνησω αμεσα την προθεση του οταν ειπωθηκε.

Του χω εμπιστοσυνη απλα οπως εχω ξαναπει ειμαι ανθρωπος που σε καποιες βασικες αλλαγες θελω και ισχυρα επιχειρηματα που να ικανοποιουν τη λογικη μου για τις δεχθω..

annpan οταν γεννησες 35 εβδομαδων και το μωρο ηταν 2450 το εβαλαν καθολου εντατικη η θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση η στο εδωσαν αμεσως σαν τελειομηνο??

εγω μεθαυριο ξεκιναω την 35η εβδομαδα, αρα ουσιαστικα ειναι δυο οι εβδομαδες μπροστα που θελω να περασον ηρεμα και ειρηνικα με το μωρακι στην κοιλια μου..

Διαφημίσεις

και για να παει καλα η μερα οσες εχετε χρονο διαβαστε το πρωτο θεμα στο παρακατω τοπικ (αν εχετε χρονο και τις απαντησεις ορισμενων παρακατω)

απο τα γελια στις 5.45 ξυπνησα τον ανδρα μου που με κοιτουσε απορημενος..:tongue:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20636

καλημερα κοριτσια καλωσ σας βρηκα!!!!

προσπ μου εφτιακσες την μερα πολυ καλο το τοπικ:P

ο γιατροσ μου ειπε να βαζω λιγο οινοπνευμα στισ θηλες μου

το εχετε ακουσει αυτο?

πολυ καλημερα σας φευγω για τηην δουλεια τα λεμε!!!!

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Annpann & Helen σας ευχαριστώ για την υποδοχή!!Πως είστε?Με το καλό τα μωράκια σας!!!!

Αφήστε χθες έκανα την 1η μου επίσκεψη -διερευνητική- σε μία παιδίατρο για την οποία μάλιστα είχα διαβάσει τα καλύτερα στο φόρουμ και..η πλήρης απογοήτευση:(:(:(Δεν ξέρω τι περιμένα να ακούσω αλλά ήθελα να φύγω τρέχοντας..Εν ολίγοις όσα μου είπε ήτανε τα εξής:

Θηλασμός μέχρι 6 μηνών γιατί μετά το γάλα δεν προσφέρει και πολλά στο παιδί και έτσι θα παίρνει συμπλήρωμα σκόνης ,στερεές τροφές από 4,5 μηνών για να φάει το παιδί όσο πιο νωρίς γίνεται κρέας και να αποφευχθεί πιθανή αναιμία, μέχρι 2 μηνών το πολύ 3 στο ίδιο δωμάτιο με την μαμά, το πρωτόγαλα δεν προσφέρει και πολλά γενικώς αλλά αν θηλάσω θα πρέπει να το κάνω από όσο πιο νωρίς γίνεται, επίσης πρέπει να του βάλω πρόγραμμα στο φαγητό ,όχι βέβαια όσο είναι βρεφάκι αλλά όταν ξεκινήσει να τρώει τροφές (στους 4 μήνες δηλ) πρέπει να έχει μπει σε πρόγραμμα τι ώρα ξυπνάει, τρώει ,ξανατρώει κλπ.Επίσης μου είπε πως έχει πολύ πελατεία γενικώς και μπορώ αν δεν την βρω στο τηλ γιατί πχ εξετάζει να τις στείλω sms ή να της αφήσω μηνυμα στον τηλεφωνήτη..:shock::shock:Α!Και για το πρωτόγαλα ότι είναι πολύ αραιό κλπ και μετά από 3 μέρες έρχεται το κανονικό γάλα.

Δεδομένου του ότι δεν έχω άλλο παιδάκι άρα εμπειρία μηδέν δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται λίγο περίεργα όλα αυτά..Είναι όντως ή εγώ τα έχω μπλέξει στο μυαλό μου??

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημερα μανουλες!!

Βλεπω πολλες ξαγρυπνες κ πρωινες σημερα..;)

Ωραιο το κρυουλακι αλλα να μην πεσει κ αλλο η θερμοκρασια, κ αναγκαστουμε απο νωρις να καιμε πετρελαιο....

Λεγατε για ονειρα,,, ειδα αποψε οτι το μωρο μεσα απο την κοιλια ειχε απλωσει το ποδαρακι κ της επιανα την πατουσα κ της εκανα μασαζ,, ηταν τοσο ζωντανο που μετα το ελεγα στο Νικο σα να συνεβει στ'αληθεια του ελεγα μεχρι κ το μεγεθος της πατουσας,χαχαχαχα κ εκεινος με κοιταζε απορημενος:shock:

oneiraki λιγο αποτομη μου φανηκε η παιδιατρος.. Ουτε εγω εχω ομως εμπειρια σε ολα αυτα, αλλα το να υπαρχει ενδεχομενο να μην τη βρισκεις κ να εισαι μεσα στην αγωνια κ το αγχος αυτο ειναι ενας λογος να το ξανασκεφτομουν για το αν θα την επελεγα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα έχω ξυπνήσει με μια τρελή ατονία... στην αρχή είχα και ζαλάδα αλλά αυτή την ξεπέρασα.. Μια ομορφιά λέμε! :?

Ξέχασα εχθές να πω στην Αριστέα και τη Skowflake πόσο πολύ μου άρεσε η ιδέα του καρουσέλ!!! Επίσης, το μωβ το λατρεύω σαν χρώμα, καθώς και το λιλά! Πολύ καλή επιλογή κορίτσια!! :)

Αριστέα μου, όσον αφορά στο περπάτημα, είχα ρωτήσει το δεύτερο γιατρό που είχα κάνει τον τελευταίο υπέρηχο και μου είπε ότι όλα είναι σχετικά κατά πόσο βοηθάει. Απλά, εγώ ξέρω από φίλες μου που το είχαν βάλει στο πρόγραμμα, όμως καθημερινά χωρίς καμία εξαίρεση και από μία ώρα, ότι τους βοήθησε να κατέβει το μωράκι.

Annpan, όπως τα λες πρέπει να είναι το θέμα της θέρμανσης στα μαευτήρια, όπως έχει πει και η Prosp. Πρέπει να πάω όμως να πάρω άλλο ένα σετ είτε νυχτικό είτε πυτζάμα, ώστε να έχω για εκεί συνολικά τρία. Εγώ παντόφλες, σερβιέτες, βρακάκια μίας χρήσης και πετσέτες θα τα πάρω από το σπίτι. Αν δεν χρησιμοποιήσω του μαιευτηρίου, θα τα χρεωθώ έτσι κι αλλιώς; Δηλαδή είναι στην συνολική τιμή του κόστους του δωματίου;; (την πολλαπλή παράθεση εγώ ακόμη δεν την έχω βρει πώς γίνεται... :rolleyes: )

Αρετή-Ελένη, αυτό για το οινόπνευμα έχω ακούσει ότι είναι απαγορευτικό..!!! Είναι πολύ σκληρό για τις θηλές.. Αλλά ας πουν και οι άλλες κοπέλες τη γνώμη τους..

Oneiraki, κι εγώ προβληματίζομαι με τους παιδιάτρους... Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι ο καθένας λέει τα δικά του... Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.. Εμείς έχουμε βρει παιδίατρο, είναι η γιατρός που έχει και μια φίλη μου. Ίσως όμως χρειαστεί να ψάξουμε ξανά πιο με΄τα για να δούμε με το θέμα της ασφάλισης και να είναι ο γιατρός συμβατός. Τουλάχιστον, λέω ότι για την αρχή θα έχω σίγουρα γιατρό να έρθει στο σπίτι να δει το μωράκι..Μακάρι να μην χρειαστεί και να αλλάξουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...