Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Να μαι και γωωω!!

Ολα βαινουν καλως.. Την περισσοτερη ωρα του υπερηχογραφηματος κοιμοταν πολυ αραχτα, ειχε το ενα του χερακι πανω απο το κεφαλι(οπως συνηθιζει και ο μπαμπας). Μετα το σκουνταγε ο γιατρος και αρχισε να ανταποκρινεται χωρις πολυ ορεξη κ εκει μας εριξε κ μια ωραιοτατη μουντζα.....χαχαχαχα πολυ αστειο!!! Προσπαθησε για αρκετη ωρα να περιεργαστει την περιοχη αναμεσα απο τα ποδαρακια, και τελικα μας εδωσε πιθανοτητα 60% για αγορακι... Σε δυο εβδομαδες παλι θα ξαναπαω κ ισως να ειμαστε πιο σιγουροι, αλλα αυτο που εχει πραγματικα σημασια ειναι πως ειναι καλα!!

Του εδειξα και τις εξετασεις μου ολα καλα κ εκει, μονο λιγο χαμηλο αιματοκριτη ειχα <35> αλλα κ παλι δεν ειναι τραγικο..

Ευτυχως θα πηγαινουμε καθε 2 εβδομαδες, οποτε θα περναει γρηγορα ο καιρος(δεν το κανει για να παιρνει επισκεψεις, αφου πληρωνεται μια φορα το μηνα 40?)

Αυτα απο μας..

Καλο βραδυ σε ολες!!!:P:p

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω συνεχεια στο μυαλο μου την εικονα απο το κορμακι του,τα χερακια του, το κεφαλακι του, πιανω την κοιλια μου κ το ρωταω τι κανει, εχω χαζεψει???

Βλεπω νεογεννητα σε καροτσια κ ακομα δεν το εχω εμπεδωσει οτι θα εχω ενα και εγω μετα απο μερικους μηνες... Θα παθω ζημια κοριτσια σας το λεω...

Αντε να δω πως θα κοιμηθω αποψε, εχω τετοια χαρα που ειμαι σε υπερενταση!!

Παει χαζεψα!

Να μαι και γωωω!!

Ολα βαινουν καλως.. Την περισσοτερη ωρα του υπερηχογραφηματος κοιμοταν πολυ αραχτα, ειχε το ενα του χερακι πανω απο το κεφαλι(οπως συνηθιζει και ο μπαμπας). Μετα το σκουνταγε ο γιατρος και αρχισε να ανταποκρινεται χωρις πολυ ορεξη κ εκει μας εριξε κ μια ωραιοτατη μουντζα.....χαχαχαχα πολυ αστειο!!! Προσπαθησε για αρκετη ωρα να περιεργαστει την περιοχη αναμεσα απο τα ποδαρακια, και τελικα μας εδωσε πιθανοτητα 60% για αγορακι... Σε δυο εβδομαδες παλι θα ξαναπαω κ ισως να ειμαστε πιο σιγουροι, αλλα αυτο που εχει πραγματικα σημασια ειναι πως ειναι καλα!!

Του εδειξα και τις εξετασεις μου ολα καλα κ εκει, μονο λιγο χαμηλο αιματοκριτη ειχα <35> αλλα κ παλι δεν ειναι τραγικο..

Ευτυχως θα πηγαινουμε καθε 2 εβδομαδες, οποτε θα περναει γρηγορα ο καιρος(δεν το κανει για να παιρνει επισκεψεις, αφου πληρωνεται μια φορα το μηνα 40?)

Αυτα απο μας..

Καλο βραδυ σε ολες!!!:P:p

Εχω συνεχεια στο μυαλο μου την εικονα απο το κορμακι του,τα χερακια του, το κεφαλακι του, πιανω την κοιλια μου κ το ρωταω τι κανει, εχω χαζεψει???

Βλεπω νεογεννητα σε καροτσια κ ακομα δεν το εχω εμπεδωσει οτι θα εχω ενα και εγω μετα απο μερικους μηνες... Θα παθω ζημια κοριτσια σας το λεω...

Αντε να δω πως θα κοιμηθω αποψε, εχω τετοια χαρα που ειμαι σε υπερενταση!!

Παει χαζεψα!

Kαλημερα Αριστεα μου τι κανεις???? Αλλα τι ρωταω? Εισαι τρελη και παλαβη που ειδες το μωρακι σου!!!!! Μπραβο που ολα ειναι καλα....μαλλον αγορακι ε?????Αλλη μια αγορομανα στην παρεα λοιπον!!!!!! Γερο να ειναι πανω απ'ολα! Ησυχουλι ηταν ε???? Ποσο γελασα με την μουντζα....οχι επειδη την φαγατε αλλα ο τροπος που το εγραψες ηταν πολυ αστειος.....χαχαχαχαχα!!!!!!!

Κι εγω 35 αιματοκριτη εχω φτασει απο 40 που ειχα....μου φανηκε λιγο αποτομη η πτωση απο τοσο νωρις....δεν ειναι ομως κατι κακο!

Και εμας ο γιατρος μια φορα πληρωνοταν οταν πηγαιναμε καθε 2 εβδομαδες!Παλι καλα αν και αυτα δεν ειναι πολλα....τουλαχιστον απο καπου να γινεται σκοντο γιατι.....τεσπα!!!!!!! Φιλακια πολλα και υπομονη μεχρι την επομενη φορα....!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια....

Σημερα λοιπον καπου ηθελα να ξοδεψω λεφτα κ πηρα μια κρεμα για την προληψη των ραγαδων(αν ειναι βεβαια να βγαλεις δε σε σωζει καμια κρεμα,αλλα τελοσπαντων) ετσι για να πω οτι το δοκιμασα κ αυτο..

Εχουμε αρχισει και σκεφτομαστε τι να κανουμε με τα βλαστοκυτταρα και τελικα μαλλον θα καταληξουμε στη δωρεα στη Δημοσια Τραπεζα, εσεις εχετε σκεφτει καθολου το θεμα?

Εβλεπα ενα ντοκυμαντερ περι του θεματος, απο τον Εξαντα και πραγματικα σου ανοιγει τα ματια.. Γενικα απ'οτι καταλαβα η φυλαξη σε ιδ.τραπεζα δεν σε εξασφαλιζει και πολυ...

Παντως, μακαρι ποτε να μην βρεθουμε στην αναγκη να τα χρησιμοποιησουμε..

Κατα τα αλλα πολυ χασμουριτο σημερα.. πολυ νυσταααα!!

Αντε παω γιατι κλεινουν τα ματακια μου!!

Φιλακιααααα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα

εγω Aristea μου το 2006 οταν πρωτοκληθηκα να σκεφθω τι θα κανω με το θεμα των Βλαστοκυτταρων ηταν που προσφατα ειχαν ανοιξει οι απειρες εταιρειες ιδιωτικης φυλαξης και ακομη δεν ειχαν γινει γνωστες οι αντιρρησεις και οι διαφορες σε σχεση με τη δημοσια τραπεζα.. επειδη το κοστος ηταν πολυ μεγαλο (γυρω στα 1800 ευρω) ημουν πολυ στενοχωρεμενη που τοτε δεν μπορουσα να τα διαθεσω (μολις ειχα παντρευτει) και ενοιωθα αφορητα μπερδεμενη, ενοχη και γενικα τυψεις που θα στερουσα απο το παιδι μου την ευκαιρια να εχει εξασφαλισμενα βλαστοκυτταρα..

τελικα δεν πηγε καλα η κυηση ως γνωστον και εμεινε εκει το θεμα..ΠΑΡ ΑΥΤΑ εγω το παρακολουθησα και το εψαξα τοτε γιατι λογω της δουλειας μου ειχα την τυχη να συνεργαζομαι με το ΙΙΒΕΑΑ (Ιδρυμα Ιατροβιολογικων ερευνων Ακαδημιας Αθηνων) και εκ των εσω επειδη αυτο ειναι το κατα βαησ αρμοδιο για τη διαχειριση των βλαστοκυτταρων μεσω δημοσιας τραπεζας για την Ελλαδα εμαθα τα υπερ και τα κατα και κατεληξα οτι αν μπορουσα θα εδινα τα βλαστοκυτταρα ΜΟΝΟ στη δημοσια τραπεζα..βεβαια επειδη στη πορεια γυρισα στον αρχικο μου γυναικολογο ο οποιος συνεργαζεται ΜΟΝΟ με το Ιασω δεν ειχα τη δυνατοτητα να δωσω βλαστοκυτταρα ως δωρεα στη δημοσια τραπεζα διοτι πολυ απλα τα ιδιωτικα δεν συνεργαζοντουσαν με το δημοσιο καθως καποια απο αυτα ειχαν δημιουργησει ηδη τις δικες τους Ιδιωτικες εταιρειες φυλαξης βλαστοκυτταρων που μεχρι σημερα ειναι κατα βαση παρανομης λειτουργιας και μη αναγνωρισμενα απο τη διεθνη κοινοτητα..

και βεβαια με αυτα και αυτα αν το παρακολουθουσατε το θεμα οπως εγω απο παλια θα βλεπατε οτι ολη αυτη η κατακραυγη ιδιαιτερα απο την Ευρωπη κατεληξε να αλλαξει και την πολιτικη φυλαξης των ιδιωτικων εταιρειων ως ενα βαθμο..

τελος παντων το θεμα ειναι πως οποιος δωρισει (εφοσον το μαιευτηριο που θα γεννησει συνεργαζεται με τη δημοσια τραπεζα) τα βλαστοκυτταρα ξερει οτι γινεται επισημα δωρητης και πως αν ποτε χρειαστει βλαστοκυτταρα για το παιδι του η για αλλο μελος α βαθμου εχει τη δυνατοτητα να απευθυνθει στη δημοσια τραπεζα και απο ολο το κοσμο να βρεθει συμβατος δωρητης.

Η γενικη ομολογια ειναι οτι τα βλαστοκυτταρα ενος παιδιου ΔΕΝ ειναι αποδεδειγμενα ΙΚΑΝΑ να θεραπευσουν μια παθηση του ιδιου του παιδιου..ισως για καποιο αδελφακι αλλα ΠΟΤΕ για τον ιδιο τον ασθενη.

Και οι ιδιωτικες εταιρειες επαιξαν ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ με την ευαισθησια του καθε υποψηφιου γονιου..επαιξαν με τη συνειδηση και τις τυψεις..πουλησαν παραμυθι οτι το ιδιο το παιδι θα θεραπευτει απο τα δικα του βλαστοκυτταρα ενω ολοι φωναζουν πως αυτο ειναι αδυνατο.

Και να κλεισω σχετικα με τα ιδιωτικα κεντρα φυλαξης οτι ειναι αμφιβολα οσον αφορα τις συνθηκες συντηρησης και την αξιοπιστια επιστροφης τους σε περιπτωση αναγκης αλλα κυριως για το αν θα υπαρχουν ως εταιρειες στα επομενα χρονια ΚΑΙ μονο να σκεφθειτε πως η ιστορια με τα βλαστοκυτταρα οταν ξεκινησε απο τη Γαλλια θεσπιστηκε νομος που ισχυει μεχρι σημερα και απαγορευει την ιδρυση Ιδιωτικων εταιρειων φυλαξης βλαστοκυτταρων ωστε ολες οι δωρεες να πηγαινουν στην Παγκοσμια Δημοσια Τραπεζα.

Και καποτε επεσε στα χερια μου ενα δημοσιευμα στην Ελευθεροτυπια αν θυμαμαι που εγραφε ανα Ευρωπαικο κρατος τη νομοθεσια σχετικα με τη φυλαξη βλαστοκυτταρων.. και ειλικρινα μονο εμεις εχουμε παρανομησει ειδικα σε βαθμο τετοιο ωστε να απαριθμουνται πανω απο δεκα εταιρειες που λεγεται οτι δεν εχουν μονιμη και νομιμη λειτουργια..

Ο καθενας λοιπον κρινει αναλογως τι θελει και μπορει να κανει.. εμενα απλα ακομη και να μου περισσευαν τα χρηματα σε ιδιωτικη τραπεζα δεν θα τα εδινα..και δεν αφορα μονο το οικονομικο οπως καταλαβαινετε αλλα για ολη την απατη.

Καλησπέρα κορίτσια!! Και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

Δεν μπόρεσα να μπω 2 μέρες τώρα και έχω χάσει τα νέα σας, που μόλις όμως διάβασα!

Αριστέα μου, πολύ χαίρομαι που είδατε το μωράκι και όλα είναι καλά!! :-) Δεν υπάρχει πιο ωραίο και πιο ανακουφιστικό συναίσθημα από αυτό! Για τις αιματολογικές, είναι αναμενόμενο ότι οι δείκτες θα είναι κάπως πεσμένοι.

Και εμένα, την τελευταία φορά ο αιματοκρίτης μου έφτασε 35,8 από 38,6 που ήταν ένα μήνα πριν. Το κακό με μένα είναι ότι έχω τρομερό πρόβλημα με τον σίδηρο γιατί μου προκαλεί δυσκοιλιότητα, όταν αφήνω να το παίρνω αρκετή ώρα μετά ή πριν το φαγητό. Έτσι, νομίζω ότι από τη μία δεν απορροφάται όπως θα έπρεπε, από την άλλη δεν υποφέρω τόσο πολύ με τη δυσκοιλιότητα. Τι να κάνω...;

Εγώ είχα πάρει μια κρέμα για τις ραγάδες από τα mothercare -μυρίζει και πολύ ωραία- όταν είχα πάει να πάρω σουτιέν εγκυμοσύνης και γενικά εσώρουχα. Νομίζω ότι είναι καλή αν και φυσικά ισχύει ότι αν έχει κάποια γυναίκα την προδιάθεση, δεν την σώζει τίποτα!!... Θα δείξει λοιπόν!

Prosp μου, πολύ χρήσιμα όσα μας έγραψες, τόσο για τις καθιερωμένες εξετάσεις όσο και για τα βλαστοκύτταρα. Είπαμε, υποτροφία από Ιατρική σχολή!!! :-)

Εγώ θα δω το γιατρό μου στις 15 του μήνα και έχω μέχρι τότε μεγάλη αγωνία να δω το μωράκι!! Θα είναι ακριβώς ένας μήνας από την προηγούμενη φορά και σκέφτομαι πώς θα αντέξω! Θα προτιμούσα να με έβλεπ κάθε 2 βδομάδες να είμαι κι εγώ πιο ήρεμη.. Επίσης, μιλήσαμε για το πότε προτείνει να γίνει η β-επιπέδου με το καλό και μου είπε να κλείσει και η 22η και όταν θα μπω με το καλό στην 23η εβδ... Και μου φάνηκε πολύ μακριά.... Και πολύ αργά... Νόμιζα ότι γίνεται ανάμεσα κάπου 20η-21η εβδ.. Εσείς τι ξέρετε;

Γενικά, κάποιες φορές με πιάνει άγχος και σκέφτομαι τι να κάνει το μωράκι και αν είναι καλά αλλά προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη μέχρι το επόμενο ραντεβού. Ουφ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμε παρεα με τις φουσκοκοιλιτσες....

prosperous ολα αυτα που εγραψες τα ακουσα στο ντοκιμαντερ και πραγματικα εξαγριωθηκα που ολοι αυτοι παιζουν με την ευαισθησια του θεματος. Ειναι σιγουρο πως δεν θα τα δωσω σε ιδ.τραπεζα γιατι δεν οφελει, αυτο που θα κανω ειναι να ρωτησω το γιατρο αν γινεται να του παμε την ωρα εκεινη το kit που θα παρουμε απο τη δημοσια τραπεζα και να βαλει εκει το αιμα... Ελπιζω να του επιτρεπεται........ Αλλιως μαλλον θα παει χαμενο και δε μπορεσουμε ισως να σωσουμε μια ζωη στο μελλον....:-(:sad:

Πραγματικα καλα που υπαρχεις εδω μεσα σαν πιο εμπειρη και παντα μας λες οτι γνωριζεις για καθε θεμα!!!!

kyriak εγω ευτυχως δεν εχω παρατηρησει καποια δυσκοιλιοτητα οχι ακομα τουλαχιστον..

Αντε 15 μερουλες εμειναν για να πας στο γιατρο σου και να δεις το μπεμπε..Και εγω που τον ρωτησα για τη β επιπεδου μου ειπε εκεινη την εβδομαδα 22 με 23... Εχουμε ακομα..

Καλα το τι να κανει εκει μεσα το μωρακι το σκεφτομαι ολη την ωρα αλλα πολυ θετικα, φαινεται οσο περναει ο καιρος το αγχος μας αφηνει και το ξεχναμε σιγα σιγα......Ετσι απολαμβανουμε πιο πολυ τις εγκυμοσυνες μας..!:-P:razz:

καλημερα!

κανονικα αν συνεργαζεται με ιδιωτικο νοσοκομειο και δεν υπαρχει συμβαση με το δημοσιο δεν θα του επιτρεπεται να κανει τη συλλογη βλαστοκυτταρων.

Παρ αυτα ρωτησε τον μηπως εχει τον τροπο του να κανει κατι τετοιο. Σαφως και δεν εχεις να χασεις κατι..

εγω ωρες ωρες αναρωτιεμαι..

στα ιδιωτικα κυριως οταν δεν εχεις προβει σε συλλογη βλαστοκυτταρων ΟΟΟΟΛΑ αυτα τα υπολλειματα απο τη γεννα που πανε????? Να πιστεψω οτι πανε στα σκουπιδια???? Κατι μου λεει οτι δεν ειναι τοσο αφελεις...

εγω με το σιδηρο πρεπει αμεσα να ξεκινησω γιατι το παρααφησα το πραγμα και απο χθες εχω αρχισει να χω ζαλαδες..

αλλα επρεπε να ρυθμισω καπως την δυσκοιλιοτητα για να αρχισω και αυτο..

β επιπεδου κανουν απο 21η εβδομαδα εως 24η.. εχω ακουσει και για 26η αλλα το συνηθες διαστημα ειναι αυτο με προτιμηση στιην 22η με 23η

δεν ξερω το λογο αλλα ετσι ακουω απο πολλους και εχω κανει και εγω.

Αρα και εγω για Ιουλιο το βλεπω με το καλο.

Τη Δευτερα εχω ραντεβου για να δουμε πως παει η αναρρωση και το κυημα, και εχω λογη αγωνια διοτι παιρνω αρκετα φαρμακα και δεν ειμαι τοσο ησυχη οσο στην κυηση της κορης μου απο τις πρωτες κιολας ημερες για διαφορους λογους.

Κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια σχετικα με την "εμπειρια" μου αλλα να θυμαστε παντα πως οτι σας λεω δεν ειναι και...ευαγγελιο.. και οτι ειναι προσωπικες μου εμπειριες, γνωσεις, ερευνες που ΟΦΕΙΛΩ να περναω σε οποιον ενδιαφερεται και ειδικοτερα στις πρωτο μανουλες..

ενστασεις επισης ειναι δεκτες..χαχα!!

Καλησπερα!!

prosperous πανω που ηθελα να σε ρωτησω πως πας με την αναρρωση αλλα με προλαβες... Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχες κανει παλι περιδεση ετσι; Δεν επαιρνες τοτε φαρμακευτικη αγωγη;; Ελα ολα καλα θα ειναι, θα δεις το μωρο να σε χαιρεταει και θα φυγει το αγχος...Υπομονη 4 μερουλες.. Παντως καλα κανεις καθε φορα να μας λες οτι ξερεις για καθετι, αλλωστε γι'αυτο ειμαστε εδω....

Εγω σημερα που ημουν πρωι στη δουλεια (οπως και καθε πρωινο οταν ειμαι στη δουλεια) με πιανει το στομαχι μου τοσο πολυ που νομιζω οτι για να ηρεμησω πρεπει να κανω εμετο, ευτυχως δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο αλλα μου παιρνει καμια ωριτσα ωσπου να συνελθω..Αυριο ημουν παλι πρωι αλλα αλλαξα με μια κοπελα για να παω 13:00 μην εχω παλι τα ιδια..:-(

Ο αντρας μου λεει οτι στο μωρο δεν αρεσει το πρωινο ξυπνημα χαχαχαχα:P:p:p:p:p

Φιλακιααααα!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα..

aristea και στην κορη μου ειχα κανει περιδεση και επαιρνα και τοτε φαρμακα ΑΛΛΑ τοτε δεν ειχα παιδι και α) ειχα διαθεση και απεριοριστο χρονο για ξεκουραση β) προσεχα υπερβολικα..

τωρα δεν εχω την πολυτελεια να κοιμαμαι η να ξαπλωνω οποτε θελω αρα οταν με πιανουν τα φαρμακα μετα ειμαι κουνουπιδι και μετα βιας κρατιεμαι ορθια και ειμαι με τον εαυτο μου πιο ελαστικη σε πραγματα που στην αλλαη εγκυμοσυνη δεν εκανα ουτε κατα διανοια..

τελος παντων.. ελπιζω στο καλυτερο και απλα οπως ολες μας αναμενω..

και εγω εχω καμια φορα θεμα με το στομαχι αλλα δεν ειναι τιποτε μπροστα στην επηρρεια των σπασμολυτικων και αυτο για την επιστροφη στη δουλεια μου ειναι ενα θεμα αλλα σκοπευω να σχολαω νωρις και να ξεκουραζομαι (λεμε τωρα) το μεσημερι..

σωστος ο ανδρας σου παντως.. κανει σωστες υποθεσεις..χαχα!:tongue:

ξαναγραφω πιο αργα σημερα, ειχα ενα εκτακτο καθως αιμοραγησα και πηγα να με δει ο γιατρος, αλλα το μωρο ειναι οκ και ο τραχηλος κλειστος και μαλλον οφειλεται σε παρενεργεια του σπασπολυτικου (επειδη κανει καποιες θρομβωσεις αγγειων που σπανε) ή σε τραβηγμα ραμματος που δεν μπορει να εντοπισει..

παντως με εξετασε σχολαστικα με υπερηχο εντος και εκτος και με το χερι για να δει την κατασταση του τραχηλου αναφορικα με την επεμβαση και το ειδος της αιμοραγιας..

παντως ολα καλα και απλα μου αυξησε τη προγεστερονη και μου πε να ειμαι εντελως φρονιμη..

και αναμενουμε..

παντως για να χαλαρωσω το κλιμα τον ρωτησα για το φυλο και μας ειπε και για μας ΑΓΟΡΙ..

ειναι ο μηνας φαινεται!!

ολα με το καλο κοριτσια μου..εγω το χω κιολας το σασπενς να μη βαριεμαι..χαχα!

Αχ κοριτσακι μου στεναχωρηθηκα που ειχες τετοια εξελιξη αλλα τουλαχιστον ολα καλα τωρα... Ειδες και το μωρακι νωριτερα!!!! Μακαρι να μπορεσεις να ξεκουραστεις οσο περισσοτερο γινεται,αν και δυσκολο με μια ζουζουνα να περιφερεται.....

Αντε ολες οι αγορομανες Νοεμβριου μαζεμενες....:-P:-P:-PΜακαρι να ειναι γερα μονο.......

Εγω σημερα μια χαρα αλλα πολυ χασμουρητο και πολυ συχνοουρια βρε παιδι μου...... Οι κοιλιτσες σας εχουν φουσκωσει;; Ποσα κιλα εχετα παρει;; Εγω 2 πηρα μεχρι τωρα! Ακουσα ενα συμπερασμα μιας μανας.. Λεει οταν κανεις ψωμακια στα κωλαρακια και στα μπουτακια εχεις κοριτσι, ενω οταν παιρνεις στην κοιλια χωρις κωλαρακια εχεις αγορι...Για μενα παντως ισχυει..!!

σημερα εχω ακομη λιγο καφε αιματακι αλλα δεν ανησυχω καθολου, αλλωστε διπλασιασα τα φαρμακα και ειμαι ξαπλα πιο πολυ (με μικρα διαλλειματα!)

αυτο με τη σωματικη εξελιξη δεν ισχυει και τοσο μαλλον αν σκεφθειτε οτι εγω εχω κανει μπουτια και οπισθια τερατα συγκριτικα με την εγκυμοσυνη της κορης μου..

μαλλον το θεμα ειναι ποσο παχαινουμε και που συσσωρευονται!

εγω εχω παρει συνολικα 5 κιλα (εγω επιμενω οτι ειναι 6) και τωρα που θα μεινω παλι στο κρεβατι..αντε να δουμε!!

βασικα εχω λιγο θορυβηθει με το μικροβιο που κατακλιζει 9 ευρωπαικες χωρες και λενε οτι βρισκεται ειδικα στις σαλατες και προσβαλει κυριως γυναικες επειδη καταναλωνουμε πιο πολλα λαχανικα..

στο τελος τι θα τρωμε δεν ξερω.. ασε που και αν αγορασεις κατι με προελευση ελληνικη δεν μπορεις να το ξερεις και σιγουρα..ειδικα εμεις εδω στην Αθηνα..τρωμε πιστευω οοοοοοοοολα τα σκουπιδια!

κριμα..τι να πω..μακαρι να βρεθει κατι να σταματησει αυτο τον ιο διοτι ειναι ισχυρος απεναντι σε αντιβιωτικα.. και λεει οτι εχουν σημειωθει 18 θανατοι και 2000 κρουσματα..

αντε.. σας εφτιαξα παλι τη διαθεση..παλια μου τεχνη κοσκινο! χαχα!

Ρε συ prosperous τι λες; ποιον ιο; δεν εχω ακουσει τιποτα,μαλλον φταιει το οτι δεν βλεπω ειδησεις, το εχω κοψει γιατι απελπιζομαι ειδικα τωρα που ειμαι εγκυος... Εγω τρωω πααααρα πολλες σαλατες,λαχανικα και ολα τα συναφη... Αχ τι ωραια μου κανες την καρδια περιβολι...χαχαχαχαχα!!!!!

Κατσε ξαπλα οσο μπορεις να εισαι γερη για να ειναι και το μωρο σου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...